DE STERRENWACHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE STERRENWACHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.828.036

Publication

27/04/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

duizend vijftien.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600), verdeeld in honderd zes en tachtig (186) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De heer VLERICK Thomas, voornoemd, is aangesteld als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

De zaakvoerder of ingeval er meerdere zijn, hebben elk de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend. De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijkse bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijkse be¬stuur. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, maar de algemene vergadering kan bij eenvoudige meerderheid hiervan afwijken en het loon jaarlijks vaststellen.

Het overlijden of het aftreden van de zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Bij overlijden of aftreden van voornoemde zaakvoerder, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in de vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

De controle op de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere

commissarissen/revisoren, te benoemen door de algemene vergadering, voor zover de wet het vereist.

Ieder jaar, de vijftiende van de maand december om negentien uur moet een jaarvergadering gehouden worden.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en wordt afgesloten op dertig juni van het daarop volgend jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en bezoldigingen vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds één/tiende van het maatschap¬pelijk kapitaal bedraagt.

Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De jaarvergadering kan echter elk andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen. Ingeval van ontbinding van de vennootschap voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie, tenzij de algemene vergadering één of meerder vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Overgangsbepalingen :

Het bestuur van de vennootschap wordt thans toegekend aan de heer VLERICK Thomas, benoemd tot statutair zaakvoerder. Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd sedert één april tweeduizend vijftien. Bij wijze van overgangsmaatregel wordt het eerste boekjaar geacht een aanvang te hebben genomen op twee en twintig april twee duizend vijftien en zal tot dertig juni twee duizend zestien lopen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de vijftiende december twee duizend zestien om negentien uur.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe Kluyskens

Coordonnées
DE STERRENWACHT

Adresse
REIGERSSTRAAT 11 A 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande