DE SWEEMER PRECISION CASTING, AFGEKORT : DSPC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE SWEEMER PRECISION CASTING, AFGEKORT : DSPC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 477.420.637

Publication

09/04/2014
ÿþAtod W6¢t 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 2 8 NU 2014

RECHTB YNK VAN

KaOP~4AN~l--~~~ ~ÿNÎ

Ondernemingsar : 0477.420.637

Benaming

(voluit) : DE SWEEMER PRECISION CASTING

(verkort) : DSPC

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 38, 9900 Eeklo 1 (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders - bijzondere volmacht Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 1810212014:

"De Raad van bestuur besluit met eenparigheid van stemmen om de heer Ernest De Sweemer, wonende Industrielaan 38 te 9900 Eeklo, te herbenoemen als dagelijks en gedelegeerd bestuurder. Het mandaat wordt toegekend voor onbepaalde duur en zal van rechtswege een einde nemen op het moment dat de heer Emest De Sweemer geen bestuurder meer zou zijn van de vennootschap.

Het mandaat ais dagelijks en gedelegeerd bestuurder zal onbezoldigd uitgeoefend worden." Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering dd. 18/03/2014:

"De vergadering neemt kennis van het aflopen van het mandaat van bestuurder van de heer Willy De Sweemer op 18 februari 2014. De vergadering bedankt hem voor bewezen diensten.

De vergadering beslist niet eenparigheid van stemmen tot de herbenoeming van volgende personen als bestuurder van de vennootschap met ingang van 18 februari 2014:

- De heer Ernest De Sweemer, wonende te Industrielaan 38, 9900 Eeklo;

- Mevrouw Marie-Louise Van Ghyseghem, wonende te Brugsesteenweg 183 bus A, 9900 Eeklo.

Het mandaat van de heer Ernest De Sweemer wordt toegekend voor een periode van zes jaar om behoudens herbenoeming te eindigen na de jaarvergadering van 2020.

Het mandaat van mevrouw Marie-Louise Van Ghyseghem zal een einde nemen op 1 april 2014, De vergadering bedankt haar voor bewezen diensten.

Het mandaat van Mevrouw Marie-Louise Van Ghyseghem zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Het mandaat van de heer Ernest De Sweemer zal bezoldigd uitgeoefend worden en dit met ingang van 1 april 2014.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen tot benoeming van de heer Luc Willems, wonende te Pastoor Mellaertsstraat 29, 2220 Heist-op-den-berg, als bestuurder van de vennootschap.

Zijn mandaat gaat in op 1 april 2014 en zal behoudens herbenoeming een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020.

Het mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden.

De vergadering besluit om een bijzondere volmacht te verlenen aan Mazars Legal Services, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, kantoorhoudende te 9050 Gent, Bellevue 5/b 1001, vertegenwoordigd door mevrouw Véronique Ryckaert, mevrouw Catherine Wailly, de heer Roeland Vereecken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue 51b 1001, en welke elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van indeplaatsstelling om alle administratieve formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen met het oog op de publicatie van voornoemde beslissingen en bijgevolg de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de Rechtbank van Koophandel en het ondernemingsloket."

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Roeland Vereecken

Gevolmachtigde

1A..40-nfr4.e F Mel

c}c . ~á103~ .bo" l4

.. ~ctv. ~~ " di8loal Peel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2014
ÿþmod 11 .1

Ondernemingsnr : 0477.420.637

Benaming (voluit) : De Sweemer Precision Casting

(verkort) : DSPC

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 38

9900 Eeklo

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 29 september 2014, eerstdaags ter registratie,, aan te bieden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders; van de naamloze vennootschap "De Sweemer Precision Casting", verkort "DSPC", met;, maatschappelijke zetel te 9900 Eeklo, Industrielaan 38, BTW BE 0477.420.637, RPR Gent, afdeling:, Gent, is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen! heeft genomen:

WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar voortaan te laten beginnen op 1 januari van ieder jaarti en te eindigen op 31 december van datzelfde jaar.

OVERGANGSBEPALING MET BETREKKING TOT HET LOPEND BOEKJAAR

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op 30 septemberti 2014 te verlengen tot 31 december 2014.

WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze voortaan te?3 laten plaatsvinden op de vierde donderdag van de maand juni om 14 uur. STATUTENWIJZIGING INGEVOLGE DE HIERVOOR TE NEMEN BESLUITEN

De vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

I; De eerste zin van artikel 38 wordt vervangen als volgt:

i; "Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari van ieder jaar en eindigt op;t éénendertig december van ieder jaar."

De eerste zin van artikel 28 wordt vervangen als volgt:

',j "leder jaar op de vierde donderdag van de maand juni om 14 uur wordt de gewone,;

algemene vergadering gehouden." s;

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw Véronique Ryckaert, de heer Roeland Vereecken en mevrouw Catherine Wailly van de vennootschap «Mazars Legal Services», met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 1001,1; BTW BE 0454.253.374, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

i

t 13 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

" 1918526

0 1 -10- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal;

- De gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het I, Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/02/2014
ÿþMerl Won/ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





19 FER. 2014

RECHTBANK VAN

KOoPFlfiNGI3ffie GZi !i'

0







Ondememingsnr : 0477.420.637

Benaming (voluit) : De Sweemer Precision Casting

(verkort) D.S.P.C.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : industrielaan 38 - 9900 Eeklo

Onderwerp(en) akte : Modificatie

Er blijkt uit de notulen opgemaakt voor geassocieerd notaris Lieven Demolder te Eeklo op 12 februari 2014, geregistreerd te Eeklo op 17 februari 2014 tien bladen geen verzendingen. Boek 663 blad 74 vak 3, Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), (get) T, GAI LLEZ adviseur a.i.  E.a. inspecteur ai. van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouder van de naamloze vennootschap "DE SWEEMER PRECISION CASTING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9900 Eeklo, Industrielaan 38. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0477.420.637 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0477.420.637.

Opgericht bij akte verleden voor Meester Henri Rutsaert, Notaris te Melle, op 24 april 2002, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 11 mei daarna onder nummer 20020511-276, waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn gebleven. Na vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld heeft de enige vennoot, telkens bij afzonderlijke stemming navolgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLUIT -- AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE.

De vergadering besliste de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, en hierdoor te voorzien in de vervanging van de bestaande aandelen met nominale waarde door een zelfde aantal aandelen zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT -- WIJZIGING FRACTIEWAARDE.

a) De algemene vergadering besliste over te gaan tot een splitsing van het huidig aantal, aandelen, waarbij de honderd (100) bestaande aandelen op naam, die elk één/honderdste (1/1005te) van het kapitaal vertegenwoordigen, vervangen zullen worden door honderdduizend (100.000) nieuwe aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, en die elk éénlhonderdduizendste (11100.0005te) van het kapitaal zullen vertegenwoordigen.

Alle gesplitste aandelen op naam zijn ingeschreven op naam van de huidige aandeelhouder als volgt:

De Heer DE SWEEMER Ernest Armand Mathilde, geboren te Eeklo op

12 juni 1956, wonende te 9900 Eeklo, industrielaan 38.

Eigenaar van honderdduizend aandelen

b) Tengevolge van de hierboven genomen beslissing wenste de algemene vergadering de tekst van artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigdduizend eura (¬ 62.000,00). Het is verdeeld in honderdduizend (100.000) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, en die elk één/honderdduizendste (1/100.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering besliste de afkorting van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang op heden te wijzigen in "DSPC'. De vergadering erkent op de hoogte te zijn van de inhoud van artikel 65 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

100.000

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist artikel 1 van de statuten te wijzigen en te vervangen door de

volgende tekst:

"Artikel 9 : Naam.

De vennootschap is een naamloze vennootschap, De naam luidt "De Sweemer Precision

Casting" in't kort `DSPC"..

VIERDE BESLUIT - DOELSWIJZIGING.

a) De voorzitter las het verslag voor van de raad van bestuur, opgemaakt de dato 6 februari 2014, overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 december 2013.

De vergadering stelde vervolgens vast dat er op de staat van activa en passiva en op het voormeld verslag geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouder.

b) De vergadering besliste het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen.

e) Tengevolge van de hierboven genomen beslissing wenste de algemene vergadering de

tekst van artikel 3 van de statuten aan te passen als volgt:

'Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening,

voor rekening van derden of in deelneming met derden, alle verrichtingen die rechtstreeks

of onrechtstreeks betrekking hebben op :

metaalverwerking in de meest ruime zin van het woord;

de uitbating van een ijzer-, metaal- en aluminiumgieterij met een zelfstandige werkplaats

voor algemene mechaniek;

de productie, de recyclage, de aan-en verkoop , de trading van alle metaalproducten,

alsmede de producten die daarmee verband houden.

- alle onroerende verrichtingen, onder meer het kopen en het verkopen, het huren en verhuren en het beheren van onroerende goederen, het aanleggen van verkavelingen, het zelf oprichten of laten oprichten en /of het verbouwen van gebouwen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van dealen.

- het beleggen, beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen;

- het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen op alle technische gebieden, zoals marketing, productie, ondememingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van adviezen op het gebied van management, boekhouding computerisering en de gebieden welke verband houden met het doel van de vennootschap; dit alles in de meest ruime zin van het woord;

- het beheren van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook hebben, het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar;

- het verwerven, beheren en valoriseren van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten;

- het geven van pand of hypotheek op eigen goederen als waarborg voor zowel eigen leningen als leningen van derden.

Deze opsomming is niet beperkend en dient geinterpreteerd te worden in de ruimste zin. Behoudens voor deze activiteiten waarvoor een wettelijke vergunning vereist is, zal de vennootschap haar maatschappelijk doel mogen uitoefenen voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden. Zij zal onder meer slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard met een identiek doel, gelijklopend of samen hangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen en dit door inbreng, fusie, inschrijving of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

op gelijk welke andere wijze, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak/het volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Indien door de bestuurder(s) handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, hetzij zij bewijst dat de medecontracterende partijen) op de hoogte was/waren of niet onkundig kon(den) zijn van de bevoegdheidsoverschrijding. Openbaarmaking van de statuten voldoet niet als bewijs van deze voorkennis.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels gesteld in het Wetboek van Vennootschappen."

VIJFDE BESLUIT  AANPASSING ARTIKEL 17 VAN DE STATUTEN

De vergadering besloot de statutaire datum waarop de jaarvergadering jaarlijks gehouden wordt aan te passen naar de derde dinsdag van de maand maart om 14 uur op de maatschappelijke zetel.

De vergadering besliste de eerste alinea van artikel 17 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 28: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene Vergadering.

leder jaar, de ide dinsdag van de maand maart om veertien uur (14.00u.) wordt de Gewone Algemene Vergadering gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Te allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De Gewone Algemene Vergaderingen en de Bijzondere Algemene Vergaderingen hebben plaats in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping".

ZESDE BESLUIT - STATUTEN

De vergadering besliste de huidige tekst van de statuten integraal te schrappen en een nieuwe tekst vast te stellen zoals is bepaald in voormelde notulen de dato 12 februari 2014, rekening houdende met de hierboven genomen beslissingen en het huidige Wetboek van Vennootschappen, als volgt:

ZEVENDE BESLUIT - MACHTIGINGEN.

De vergadering besloot met éénparigheid van stemmen de nodige machten te verlenen:

- aan de Raad van Bestuur en de gedelegeerde bestuurder om de hoger genomen beslissingen te verwezenlijken;

- aan de ondergetekende notaris om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de neerlegging van ondermeer onderhavige akte op de Rechtbank van Koophandel, de statuten te coördineren in overeenstemming met de genomen besluiten, en te zorgen voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

ACHTSTE BESLUIT  BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering besloot een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mazars Legal Services, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, kantoorhoudende te 9050 Gent, Bellevue 5/b 1001, vertegenwoordigd door mevrouw Véronique Ryckaert, mevrouw Catherine Wailly, de heer Roeland Vereecken of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue 51b 1001, en welke elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van indeplaatsstelling, om aile handelingen te stellen en alle documenten te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap die nodig of nuttig zijn met het oog op de voormelde beslissingen, met inbegrip van het verrichten van de, wijzigingen van de inschrijving in de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede het verzorgen in opdracht van de volmachtgever van alle administratieve formaliteiten ten aanzien van de federale, regionale en lokale overheden, waaronder begrepen de BTW administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend)

x

,



' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervnla

Geassocieerd notaris Lieven Demolder

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

Een expeditie van de notulen van buitengewone algemene vergadering de dato 12

februari 2014.

- De gecoördineerde tekst der statuten alsmede de historiek.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013 : GEA027174
24/05/2012 : GEA027174
04/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

:º% I;t F ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ii111u11~niuuu~uu i u~inu

030529*

NEERGELEGD

1 9 FEB. 2015

RECHTBANK VAN KOOPHANDF(C,fffENT

Ondernemingsnr : 0477.420.637

Benaming

(voluit) : DE SWEEMER PRECISION CASTING

(verkort) : DSPC

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 38, 9900 Eeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders - bijzondere volmacht Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 7 mei 2014:

"De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot benoeming van de naamloze vennootschap IJZER- EN METAALGIETERIJ DE SWEEMER met maatschappelijke zetel te Industrielaan 38, 9900 Eeklo en ingeschreven in het RPR te Gent onder het nummer 0420.517.863 als bestuurder van de vennootschap.

Voor de uitoefening van haar mandaat zal IJZER- EN METAALGIETERIJ DE SWEEMER vast vertegenwoordigd worden door de heer Emest De Sweemer.

Haar mandaat gaat in op 1 april 2014 en zal behoudens herbenoeming een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020.

Het mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden.

De vergadering stelt vast dat de notulen van de gewone algemene vergadering dd. 18 maart jongstleden een materiële vergissing bevatten inzake de bezoldiging van de heer Emest De Sweemer voor zijn mandaat als bestuurder.

De vergadering bevestigt hierbij dan ook dat het mandaat van de heer Ernest De Sweemer onbezoldigd wordt uitgeoefend.

De vergadering besluit om een bijzondere volmacht te verlenen aan Mazars Legal Services, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, kantoorhoudende te 9050 Gent, Bellevue 51b 1001, vertegenwoordigd door mevrouw Véronique Ryckaert, mevrouw Catherine Wailly, de heer Roeland Vereecken of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue 51b 1001, en welke elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van indeplaatsstelling om alle administratieve formaliteiten te vervullen en aile documenten te ondertekenen met het oog op de publicatie van voornoemde beslissingen en bijgevolg de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de Rechtbank van Koophandel en het ondememingsloket "

Roeland Vereecken

Bijzonder gevolmachtgide

%-%n\W)  I\%'

'IOVe L~nQ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/06/2011 : GEA027174
03/06/2010 : GEA027174
14/08/2009 : GEA027174
05/06/2009 : GEA027174
06/05/2008 : GEA027174
22/05/2007 : GEA027174
21/04/2006 : GEA027174
07/03/2005 : GEA027174
15/06/2004 : GEA027174
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.09.2015, NGL 29.09.2015 15616-0343-017

Coordonnées
DE SWEEMER PRECISION CASTING, AFGEKORT : DSPC

Adresse
INDUSTRIELAAN 38 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande