DE VIJFWEEGSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VIJFWEEGSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.237.385

Publication

22/05/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 29.08.2013 13505-0170-017
28/06/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303973*

Neergelegd

24-06-2011

Griffie

0837237385

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : 9050 Gent, Kerkstraat 42

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever, met standplaats Gentbrugge op 20 juni 2011, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te Gent, dat :

De Heer BAENE, Jürgen, geboren te Brugge op dertig november duizend negenhonderddrieënzeventig, (rijksregisternummer : 73.11.30-091.37) met woonplaats te 9050 Gent, Kerkstraat 42.

Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter heeft opgericht onder de benaming DE VIJFWEEGSE en met zetel te 9050 Gent, Kerkstraat 42.

- de vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze nog rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap

- het beheer van roerende en onroerende goederen toebehorende aan de vennootschap of die de vennootschap gedurende haar activiteit in de ruimste zin van het word verwerft

- de vennootschap kan functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Ter uitvoering van haar opdracht kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap heeft verder tot doel het beheren van de genoten opbrengsten alsmede het verrichten en beheren van alle roerende en onroerende beleggingen.

De vennootschap heeft daarenboven tot doel, alle onroerende verrichtingen : zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie en afbraak verrichten alsmede alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimalisering van een onroerend patrimonium in bezit in huur of leasing, dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen ; de handel in eigen onroerend goed.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere

- het uitbaten van fritures, drankgelegenheden, taverns, snackbars, bistro s, restaurants,

koffieshops, alsmede de aankoop en de verkoop van alle dranken, zowel in het groot als in het klein, alsmede de aankoop en verkoop van onroerende goederen, bestemd voor de uitoefening van de hierboven genoemde activiteiten

- de verhuur van zalen en material

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DE VIJFWEEGSE

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hem eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld duizend achthonderdzestig euro (1.860 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd doohonderdzesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/honderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Op de totaliteit van de aandelen werd in geld ingetekend, aan de prijs van tien euro (¬ 10,00) per aandeel, hetzij voor duizend achthonderdzestig euro (¬ 1.860,00).

Op elk aandeel waarop werd ingetekend werd een storting gedaan ten bedrage van tien euro (¬ 10,00) door storting in speciën , overeenkomstig de wet. De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van duizend achthonderdzestig euro (¬ 1.860,00)

Algemene vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde vrijdag van de maand juni, om 18.00 uur.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Werd tot zaakvoerder benoemd :

De Heer BAENE Jürgen, voornoemd.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Eerste jaarvergadering

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van juni 2013.

Volmacht

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De heer BAENE Jurgen, hier aanwezig, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer Luk Van den Broeck, van het accountantskantoor Van den Broeck-Vandecasteele met kantoor te 9810 Nazareth,  s Gravenstraat 72-76, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van

Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel

vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor ontledend uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd

-uitgifte van de akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE VIJFWEEGSE

Adresse
KERKSTRAAT 42 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande