DE VOLDER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VOLDER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.085.643

Publication

30/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

li HI liii HI III I II 1111 1H 1lI III

*14109220*

"

Ondernemingsnr : 0439.085.643 Benaming

(voluit) : DE VOLDER (verkort)

NEERGELEGD

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: STATIESTRAAT 46 - 9180 MOERBEKE-WAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte NEERLEGGING VAN HET VOORSTEL TOT EEN MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Uittreksel uit het voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting opgesteld overeenkomstig

artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de partiële splitsing van

De Volder BVBA naar de nieuwe vennootschap Immo De Volder BVBA

Op 8 mei 2014, overeenkomstig artikel 677 junco 743 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft ondergetekende, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE VOLDER ("DE VOLDER" of de "partieel te splitsten vennootschap") een voorstel opgesteld tot een me splitsing gelijkgestelde verrichting door overgang van een deel van haar vermogen naar een nieuw op te richten vennootschap.

Met splitsing gelijkgestelde verrichting In de zin van artikel 677 W.Venn.

De verrichting is een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W. Venn. (hierna "partiële" splitsing), waarbij een deel van het vermogen van BVBA DE VOLDER op de nieuwe vennootschap zal overgaan.

De verrichting is mutatis mutandis onderworpen aan de bepalingen van boek XI, titel Il, hoofdstuk Ill, afdeling 2 W. Venn,

1.Identificatie van de betrokken vennootschappen

Vennootschappelijke gegevens van de partieel te splitsen vennootschap

De vennootschap die de partiële splitsing zal doorvoeren heeft de naam DE VOLDER. Zij heeft de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft haar maatschappelijke zetel te 9180 Moerbeke (Waas), Statiestraat 46. De vennootschap is ingeschreven in he Rechtspersonen register te Gent met ondernemingsnummer 0439.085.643.

Zij werd opgericht voor Notaris Roegiers Luc, met standplaats te Wachtebeke op 29 november 1989, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Gent op 8 december 1989 en gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 december 1989 nadien onder nummer 891223-166.

De BVBA DE VOLDER heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon:

-onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming in al zijn toepassingen, zowel met warm water, stoom, elektriciteit, gas en lucht;

-onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk, voor het installeren van waterverzachters;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht en van

luchtregeling;

-onderneming voor het plaatsen van, onderhouden en herstellen van aile soorten branders;

-onderneming voor het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalten teer en het plaatsen van

metalen dakbedekkingen;

-onderneming voor het plaatsen van elektro-technische installaties;

-groot- en kleinhandel in apparaten en toebehoren voor centrale verwarmingsinstallaties;

-groot- en kleinhandel in sanitaire apparaten en artikelen;

-groot- en kleinhandel in ijzerwaren, blokwaren en huishoudartikelen;

-groot- en kleinhandel in elektrische machines, toestellen en materieel, met uitzondering van de

verlichtingsartikelen en radioëlektrisch materieel:

-groot- en kleinhandel in elektrische apparaten en artikelen voor huishouding (geen verlichting).

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende of

financiële aard uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen

en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of

vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard

is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten

gemakkelijker kan verdelen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 18.592,01 vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam met nominale waarde van 24,7893 per aandeel. Het kapitaal is op heden volledig volgestort. Er zijn geen aandelen met bijzondere voorrechten, noch andere effecten met of zonder stemrechten.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van een jaar. De jaarvergadering van de aandeelhouders gaat statutair door op de laatste zaterdag van de maand mei.

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

" BVBA Sanitair De Voider, vast vertegenwoordigd door de heer Danny De Volder, met maatschappelijke zetel te 9180 Moerbeke (Waas), Statiestraat 46, in het bezit van 740 aandelen

" De heer Danny De Volder, wonende te 9180 Moerbeke (Waas), Statiestraat 46, in het bezit van 10 aandelen,

De heer Danny De Volder is zaakvoerder van de vennootschap.

Vennootschappelijke gegevens van de vennootschap waarop een deel van het vermogen van DE VOLDER overgaat door partiële splitsing

De partiële splitsing zal worden doorgevoerd door de inbreng van een gedeelte van het vermogen van BVBA DE VOLDER aan de krachtens de voorgenomen partiële splitsing bij wijze van oprichting ontstane vennootschap 'IMMO DE VOLDER",

Zij zal worden opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte te verlijden voor notaris Roegiers Luc met standplaats te Wachtebeke. Zij zal haar maatschappelijke zetel hebben te 9180 Moerbeke (Waas), Heidewegel 4.

Het doel van de vennootschap zal volgende activiteiten omvatten:

In eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derden:

Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van aile bestuursdaden, onder meer door aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, dit alles in de ruimste zin.

Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, roerende en onroerende bewerkingen doen, evenals aile financiële, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bil het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. In die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installaties aan te kopen, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en consignatiehandel te bedrijven, alles in de breedste zin genomen.

De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar maatschappelijk doet verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk welke wijze in aile maatschappijen of ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken. Zij zal ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen?

De vennootschap zal bij oprichting een maatschappelijk kapitaal hebben van E 18.550,00,

vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 11750 ste per aandeel. Er zullen geen aandelen met bijzondere voorrechten, noch andere effecten met of zonder stemrechten worden uitgegeven.

IMMO DE VOLDER wordt hierna de 'Verkrijgende vennootschap" genoemd.

De afgesplitste vennootschap BVBA DE VOLDER

Na de afsplitsing blijft de (overdragende) vennootschap BVBA DE VOLDER voortbestaan enkel met de niet overgedragen bestanddelen.

2.Ruilverhouding en vergoeding

Tengevolge van de partiële splitsing, door de inbreng van een gedeelte van het maatschappelijk vermogen van de BVBA DE VOLDER in de op te richten BVBA IMMO DE VOLDER, zullen de aandeelhouders van de overdragende vennootschap BVBA DE VOLDER, hun aandelen in voomoemde vennootschap behouden en bovendien aandelen van BVBA IMMO DE VOLDER verkrijgen. Bijgevolg is er strikt genomen géén berekening van een ruilverhouding, maar enkel een toekenning van aandelen aan de aandeelhouders van BVBA DE VOLDER, van één aandeel in de BVBA IMMO DE VOL DER voor één aandeel van de BVBA DE VOLDER.

Aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap (BVBA DE VOLDER) worden in vergoeding voor de inbreng van een gedeelte van het maatschappelijk vermogen 750 aandelen uitgereikt van de nieuw op te richten vennootschap BVBA IMMO DE VOLDER., Aldus ontvangt elke aandeelhouder van de huidige BVBA DE VOL DER in evenredigheid tot zijn aandelenbezit verhoudingsgewijze het daarmee overeenstemmende aantal aandelen in de nieuwe vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

3.Wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen van de Verkrijgende vennootschap die worden uitgereikt aan de aandeelhouders van BVBA DE VOLDER zijn aandelen op naam.

De houders van aandelen DE VOLDER ontvangen naar aanleiding van de splitsing automatisch aandelen van de Verkrijgende vennootschap op naam, in overeenstemming met de voorven-nelde ruilverhouding

Daarbij wordt uitgegaan van het aandeelhouderschap van DE VOLDER zoals uit het aandelenregister van DE VOLDER blijkt op datum van de partiële splitsing.

Het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap zal verantwoordelijk zijn voor het aanmaken van een aandelenregister van de Verkrijgende vennootschap en voor het daarin inschrijven van de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aan hen uitgereikte aandelen.

4.Datum vanaf dewelke de handelingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap vanuit boekhoudkundig standpunt zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende vennootschap

De activiteiten van DE VOLDER met betrekking tot het over te dragen deel van haar vermogen, zullen vanuit boekhoudkundig standpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

5.Datum vanaf dewelke de nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst  bijzondere regelingen betreffende dit recht

De nieuw uit te geven aandelen nemen deel in het resultaat van de Verkrijgende vennootschap en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014, zijnde de datum waarop de partiële splitsing boekhoudkundig wordt geacht gerealiseerd te zijn ingevolge punt 4 hierboven.

Er werden geen bijzondere regelingen uitgewerkt betreffende dit recht.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

6.De rechten die de Verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Geen van de aandeelhouders van DE VOLDER heeft bijzondere rechten, andere dan vernield in de statuten.

Er warden geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld aan de aandeelhouders of de winstbewijshouders

7.De bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor voor het opstellen van het in artikel 746 W.Venn. bedoelde verslag

Aangezien alle vennoten van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen zullen instemmen om af te zien van de toepassing van artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen en aangezien de aandelen van de nieuwe vennootschap zullen uitgegeven worden aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap wordt afgezien van de toepassing van artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 746:

"In elke vennootschap wordt een schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel opgesteld hetzij door de commissaris, hetzij, wanneer er geen commissaris is, door een bedrijfsrevisor of door een extern accountant die de bestuurders of de zaakvoerders hebben aangewezen.......

Indien aile vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is dit artikel niet van toepassing.

Dit artikel is niet van toepassing wanneer de aandelen van elk van de nieuwe vennootschappen warden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap."

8.Bijzondere voordelen voor de leden van de bestuursorganen van de vennootschapen die aan de partiële splitsing deelnemen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de partiële splitsing betrokken zijn.

9.Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de delen van de activa en passiva van het vermogen die zullen overgaan op de Verkrijgende vennootschap

Aan de op te richten vennootschap worden een gedeelte van de bestanddelen van het vermogen van de te splitsen vennootschap toebedeeld volgens in bijlage toegevoegde splitsingstabel.. Aan de nog op te richten BVBA IMMO DE VOLDER worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsten BVBA DE VOLDER die verband houden met het onroerend goed, op en met grond, gelegen te Moerbeke (Waas), Statiestraat 46, gekadastreerd of te zijn geweest volgens titel en kadaster sectie I nummer 1/C en op heden onder sectie I nummer 1/F, met een oppervlakte van 12 are en 64 centiare toebedeeld. Zij omvatten ook de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten.

Alle partijen komen hierbij uitdrukkelijk overeen dat alle schulden met betrekking tot het voornoemd pand, dat toebedeeld wordt aan de nieuw op te richten vennootschap, zullen gedragen en betaald warden door de partieel te splitsen vennootschap, BVBA DE VOLDER.

Deze toewijzing van bestanddelen is gebaseerd op de jaarrekening per 31 december 2013 van de vennootschap zoals opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen:

Activa

Terreinen 45 322,06

Terreinen bedrijfsleider 16 651,32

Terreinen bijkomende kosten 6 950,59

Terreinen bijkomende kosten afschrijvingen - 6950,59

Terreinen bedrijfsleider bijkomende kosten 2 553,65

Terreinen bedrijfsleider bijkomende kosten afschrijvingen -2 553,65

Gebouwen 189 605,31

Gebouwen aanwervingen boekjaar 5 247,00

Gebouwen bijkomende kosten

Gebouwen afschrijvingen

Gebouwen bedrijfsleider

Gebouwen bedrijfsleider bijkomende kosten

Gebouwen bedrijfsleider afschrijvingen

Parking

Parking afschrijvingen

Geboekte meerwaarde terreinen en gebouwen

Passive

Totaal activa totaal passiva

Het eigen vermogen van de Verkrijgende vennootschap

Justificatie:

Geplaatst kapitaal

Wettelijke reserve

Herwaarderingsrneerwaarde

Beschikbare reserves 7 605,62 -166 947,10 65 178,22 2 757,57 -57 935,79 15 036,66 -14 518,66 477 097,79

576 000,00

575 000,00

18 550,00 667,00 477 097,79 78 685,21

575 000,00

zal ¬ 575.000,00 bedragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De balans van BVBA DE VOLDER per 31 december 2013 en de splitsingstabel naar de Verkrijgende Vennootschap werd aangehecht in Bijlage 1 bij dit Voorstel.

Alle activa en passive welke niet expliciet zijn toegekend aan de Verkrijgende vennootschap zoals hierboven omschreven, worden geacht gebleven te zijn bij BVBA DE VOLDER.

10.De verdeling onder de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen vennootschap van de aandelen in de Verkrijgende vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

Alle 750 aandelen van de Verkrijgende vennootschap die worden uitgegeven ter gelegenheid van de overgang van activa en passive ten gevolge van de partiële splitsing van BVBA DE VOLDER zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van BVBA DE VOLDER.

De toekenning van aandelen van de Verkrijgende vennootschap aan de aandeelhouders van BVBA DE VOLDER is gebaseerd op het percentage dat de aandelen, in het bezit van elke aandeelhouder, vertegenwoordigen in het kapitaal van BVBA DE VOLDER voordat de partiële splitsing wordt doorgevoerd.

11.Kosten partiële splitsing

De kosten van de verrichting worden gedragen door beide vennootschappen, elk voor de helft, Eventuele

onkosten tengevolge van kredietherschikking binnen de partieel te splitsen vennootschap "DE VOLDER" blijven

uitsluitend ten leste van voornoemde vennootschap.

Elke vennootschap zal instaan voor de fiscale gevolgen ten hare leste uit hoofde van deze partiële splitsing.

12. Neerlegging

Het onderhavig voorstel tot partiële splitsing wordt in naam van BVBA DE VOLDER neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent ten minste zes weken voor de datum van de buitengewone eigemene vergadering die over de partiële splitsing zal beslissen en bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (art. 74 W. Venn.).

Opgemaakt op de maatschappelijke zetel op 8 mei 2014 in vier exemplaren, waarvan twee bestemd zijn voor de neerlegging in het vennootschapsdossier van de partieel te splitsen vennootschap, respectievelijk verkrijgende vennootschap en twee exemplaren om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel«

Voor eensluidend uittreksel

Voor de BVBA DE VOLDER

Vertegenwoordigd door haar bestuursorgaan

Danny De Volder

Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd het splitsingsvoorstel

16/07/2014
ÿþVoor-

behoude

aan het

Beigiscl

Staatsbl,u

Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

1111

*14137808*

NEERGELEGD

07 JULI 2014

Ondernemingsnr 0439.085.643

Benaming

(voluit) : "DE VOLDER

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel te 9180 Moerbeke, Statiestraat 46

(volledig adres)

Onderwerp akte Partiële splitsing door oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Luc Roegiers, geassocieerd Notaris te Wachtebeke op 3 joli 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE VOLDER", met zetel te 9180 Moerbeke, Statiestraat 46 is bijeengekomen en volgende beslissingen heeft genomen met éénparighied van stemmen, overgemaakt ter registratie en waarvan het uittreksel enkel dienstig ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch staatsblad, luidt als volgt:

1) Eerste besluit omzetting kapitaal naar euro omzetten aandelen naar fractiewaarde

- De algemene vergadering beslist om het kapitaal van zevenhonderd vijftig duizend Belgische frank (750.000 BEF) om ie vormen naar euro, te weten achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één eurocent (18.592,01 euro).

- De algemene vergadering van de BVBA "DE VOLDER" besluit om aile 750 aandelen met nominale'. (kapitaal)waarde van 24,7893 euro per aandeel te vervangen door 750 aandelen met fractiewaarde zodat elk aandeol voortaan een kapitaalvertegenwoordigende waarde heeft van één zevenhonderdvijftigste deel van het. maatschappelijk kapitaal (1/750ste).

De aanpassing van de statuten in verband met dit eerste besluit zit vervat in het zevende besluit waarvan verder sprake en waarbij de bestaande statuten van de BVBA "DE VOLDER" worden vervangen door nieuwe statuten.

2) Tweede besluit

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het voorstel tot de met splitsing gelijkgestelde verrichting (partiële splitsing door oprichting) (ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oost-Vlaanderen, afdeling Gent neergelegd op 20 mei 2014 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 30 mei 2014, onder nummer 14109220) waarover het hier gaat en van het verslag van de zaakvoerder, waarin wordt voorgesteld om een hierna beter beschreven gedeelte van het maatschappelijk vermogen van voormelde BVBA, "DE VOLDER" in de op te richten BVBA "IMMO DE VOLDER" in te brengen waarbij de aandeelhouders van de. overdragende vennootschap BVBA "DE VOLDER" al hun aandelen behouden en bovendien aandelen van de BVBA "IMMO DE VOLDER" verkrijgen, waardoor er strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding is maar enkel een toekenning van aandelen aan de aandeelhouders van BVBA "DE VOLDER", van één aandeel in de BVBA "IMMO DE VOLDER" voor één aandeel van de BVBA "DE VOLDER".

De voorzitter licht toe dat aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap (BVBA "DE VOLDER") ter vergoeding voor de inbreng van een gedeelte van het maatschappelijk vermogen 750 aandelen worden uitgereikt van de nieuw op te richten vennootschap BVBA "IMMO DE VOLDER". Aldus ontvangt elke aandeelhouder van de huidige BVBA "DE VOLDER" in evenredigheid tot zijn aandelenbezit verhoudingsgewijze het daarmee overeenstemmende aantal aandelen in de nieuwe vennootschap. Er wordt geen opleg in geld betaaki. Het voorstel van deze met splitsing gelijkgestelde verrichting (partiële splitsing door oprichting) en het, verslag van de zaakvoerder worden met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

3) Perde besluit:

De algemene vergadering besluit over te gaan tot partiële splitsing van de BVBA "DE VOLDER" waarbij een deel van het maatschappelijk vermogen van deze vennootschap wordt afgesplitst naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'IMMO DE VOLDER", te weten:

* Aan de op te richten vennootschap wordt een gedeelte van de bestanddelen van het vermogen van de te splitsen vennootschap toebedeeld volgens een splitsingstabel die gehecht is gebleven aan voormeld voorstel de dato 8 mei 2014 tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting, neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zoals voormeld.

* Volgend onroerend goed toebehorend aan de BVBA "DE VOLDER" wordt ingevolgde huidige splitsing eigendom van de op te richten BVBA "IMMO DE VOLDER":

Op de laatste blz. van Lialk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

GEMEENTE MOERBEKE, enige afdeling

Een handeispand op en met grond, staan en gelegen te 9180 Moerbeke, Statiestraat 46, kadastraal gekend volgens titel onder grotere oppervlakte onder sectie I nummer 1/C en op heden onder sectie I nummer 1/F, met een grotere oppervlakte volgens voorgaande titel(s) van 2.993 vierkante meter en volgens huidig kadaster (na afsplitsing bij verkoopakte van 29 september 1997 van ondergetekende notaris) van 1264 vierkante meter.

Hierna genoemd 'het goed'.

Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen: 3.537,00 euro.

Opmerking

Dit omvat eveneens de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen noodzakelijk voor de uitoefening van de activiteiten die hiermee verband houden.

Alle activa en passive welke niet expliciet zijn toegekend aan de verkrijgende vennootschap zoals hierboven omschreven, worden geacht gebleven te zijn bij BVBA "DE VOLDER".

Alle partijen komen hierbij uitdrukkelijk overeen dat aile schulden met betrekking tot het voornoemd goed, dat toebedeeld wordt aan de nieuw op te richten vennootschap, zullen gedragen en betaald worden door de partieel te splitsen vennootschap, BVBA "DE VOLDER".

De algemene vergadering benadrukt volledigheidshalve dat na deze partiële splitsing de overdragende BVBA "DE VOLDER" blet voortbestaan met de niet overgedragen bestanddelen.

Deze activa en passive staan uitvoerig beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld in het kader van de inbreng in natura in de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO DE VOLDER", overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle rechten, plichten en verbintenissen met betrekking tot de afgesplitste activa en passive ontstaan vanaf 1 januari 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. Een en ander wordt gesplitst volgens balanstoestand vastgelegd op 31 december 2013 zoals cijfermatig uiteengezet in voormeld voorstel van partiële splitsing en hernomen in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De algemene vergadering verklaart uitdrukkelijk in te stemmen dat artikel 746 Wetboek van Vennootschappen niet hoeft te worden toegepast.

Bepalingen eigen aan voormeld onroerend goed

In verband met voormeld onroerend goed te Moerbeke, Statiestraat 46, verklaart de algemene vergadering het volgende:

a) Oorsprong van eigendom

Voormeld goed behoort voor de geheelheid in voile eigendom toe aan voormelde vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE VOLDER", te Moerbeke, om het te hebben verkregen als volgt:

- wat de opstallen / recht van opstal betreft'. am dit te hebben bekomen van de toenmalige grondeigenaars, te weten de echtgenoten Julien De Volder - De Brabander Linda, samen te Moerbeke, blijkens akte vestiging recht van opstal verleden voor notaris Luc Roegiers, te Wachtebeke, op 2 juli 1990, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 20 juli 1990, boek 4809, nummer 16;

- wat de grond betreft, zonder de gebouwen, om deze te hebben aangekocht jegens voornoemde echtgenoten Julien De Volder - De Brabander Linda, blijkens akte verleden op 29 september 1997 voor notaris Luc Roegiers, te Wachtebeke, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 24 oktober 1997, boek 7004, nummer 7.

Zodat voormeld goed ingevolge vermenging tussen grondeigenaar en eigenaar van de constructies thans voor de geheelheid in voile eigendom toebehoort aan voormelde vennootschap 'DE VOLDER',

b) hypothecaire toestand

Voorschreven onroerende goed is bezwaard met volgende hypothecaire inschrijvingen:

1) een hypothecaire inschrijving genomen in voordeel van de "GENERALE BANKMAATSCHAPPIJ", naamloze vennootschap, te Brussel, op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 23 juli 1990, boek 1666, nummer 26, tegen voormelde BVBA "DE VOLDER" en de echtgenoten Julien De Volder - De Brabander Linde, krachtens een akte van kredietopening met hypotheekvestiging verleend aan de BVBA "DE VOLDER", verleden voor notaris Luc Roegiers, te Wachtebeke, op 2 juli 1990, voor een bedrag van 5.000.000 Belgische frank en 500.000 Belgische frank in aanhorigheden, hetzij respectievelijk 123.946,76 euro en 12.394,68 euro;

2) een hypothecaire inschrijving genomen in voordeel van "ASSUBEL - LEVEN", naamloze vennootschap, te Brussel, op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 20 juli 1990, boek 1665, nummer 22, tegen voormelde BVBA "DE VOLDER' en de echtgenoten Julien De Volder - De Brabander Linde, krachtens een akte van lening op interest met hypotheekstelling verleend aan de BVBA "DE VOLDER", verleden voor notaris Luc Roegiers, te Wachtebeke, op 2 juli 1990, voor een bedrag van 2.000.000 Belgische frank en 110.000 Belgische frank in aanhorigheden, hetzij respectievelijk 49.578,70 euro en 2.726,83 euro;

3) een hypothecaire inschrijving genomen in voordeel van "DE BRABANDER LINDA", te Moerbeke-Waas, op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 22 september 1999, boek 2435, nummer 49, en gecorrigeerd blijkens borderel de data 23 september 1999 (ingeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 29 september 1999, boek 2495, nummer 25, tegen voornoemde heer Julien De Volder of diens erfgenamen, krachtens een akte verleden voor notaris Paul De Meirsman, te Lokeren, op 8 september 1999), voor een totaal bedrag van 4.000.000 Belgische frank hetzij 99.157,41 euro;

4) een hypothecaire inschrijving genomen in voordeel van "DE BRABANDER LINDA", te Moerbeke-Waas, op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 10 november 1998, boek 2398, nummer 7, tegen voornoemde heer Julien De Volder of diens erfgenamen, krachtens een akte verleden voor notaris Paul De Meirsman, te Lokeren, op 30 oktober 1998, voor een totaal bedrag van 1.680.000 Belgische frank hetzij 41.646,11 euro;

5, een hypothecaire inschrijving genomen in voordeel van de "GENERALE BANK", naamloze vennootschap, te Brussel, op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 24 oktober 1997, boek 2301, nummer 10, tegen de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

echtgenoten Julien De Volder  De Brabander Linda, krachtens een akte van kredietopening met hypotheekvestiging verleend aan de heer Julie De Volder en zijn echtgenoten Linde De Brabander, verleden voor notaris Luc Roegiers, te Wachtebeke, op 29 september 1997, voor een bedrag van 2.750.000 Belgische frank, hetzij respectievelijk 68.170,72 euro in hoofdsom en aanhorigheden.

c) stedenbouwkundige toestand

a) Verklaringen van de overdragende vennootschap:

De overdrager verklaart dat er tot op heden geen geschillen die betrekking hebben op het goed, bestaan met om het even

De overdrager verklaart dat hij er geen kennis van heeft dat met betrekking tot dit goed onteigeningshestuiten zouden zijn genomen of maatregelen zouden zijn getroffen overeenkomstig de wetgeving op de bescherming van monumenten, stads- en dorpsgezichten of van landschappen.

De overdrager verklaart dat bij zijn weten het goed niet is opgenomen in de 'Inventaris van het Bouwkundig Erfgoed.

De overdrager verklaart, voor zover hij zelf bouw-, verbouwing- of afbraakwerkzaamheden heeft verricht aan dit goed of enige andere handeling of activiteit waarvoor een vergunning vereist is, dat hij hiervoor de nodige vergunningen heeft bekomen, en verklaart dat voor zover hem bekend, dit goed op heden het voorwerp niet uitmaakt van enig bouwmisdrijf.

De overdrager verklaart dat hij een kopie van de vastgoedinformatie alsook het uittreksel uit het plannenregister van de gemeente Moerbeke de dato 21 en 22 mei 2014 heeft ontvangen.

b) Vermeldingen ingevolge de informatieplicht in de Vlaamse codex ruimtelijke ordening

* De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1 van de Vlaamse codex ruimtelijke ordening, zoals eveneens blijkt uit het bovenvermeld stedenbouwkundige inlichtingen en uittreksel uit plannenregister van de gemeente Moerbeke:

1° dat voor het goed volgende stedenbouwkundige vergunningen zijn afgegeven door de gemeente Moerbeke, namelijk:

* op 7 maart 1990 voor de nieuwbouw van een handelszaak / woning;

* op 5 maart 2013 voor het uitbreiden van een handelszaak;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed volgens het Gewestplan Gentse en Kanaalzone is: woongebied;

Dat voormeld goed gelegen is in de rooliijnplannen genaamd 'Weg nr. 8 Collemansbrug', goedgekeurd bij Koninklijk Besluit de dato 8 april 1977 alsook 'Buurtwegen nr, 4', goedgekeurd bij Koninklijk Besluit van 14 september 1960, waarvan aan de overnemende vennootschap een kopie werd overhandigd.

Dat voormeld goed gelegen is in een ruilverkaveling Moerbeke die werd gerealiseerd op 20 december 1991;

3° dat, vorgens de verklaring van de overdrager en het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6,1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse codex ruimtelijke ordening

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht, zoals bedoeld in artikel 2.4.1 van de Vlaamse codex ruimtelijke ordening;

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° Dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex ruimtelijke ordening voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden;

* Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de ovememer op artikel 4.2.1 van de Vlaamse codex ruimtelijke ordening, waarin de vergunningsplichtige handelingen omschreven staan;

* De overdrager verklaart geen kennis te hebben van enige heffingsplicht, zoals vermeld in artikel 2.6.8. Vlaamse codex ruimtelijke ordening.

d) bodemdecreet

De vennoten van de overdragende vennootschap verklaren geen weet te hebben van risico- activiteiten

uitgeoefend op voorschreven onroerend goed.

Partijen werden door ondergetekende notaris gewezen op de gevolgen verbonden aan een onjuiste

verklaring dienaangaande.

1. Om te voldoen aan artikel 102 en volgende van het bodemdecreet heeft ondergetekende notaris de partijen gewezen op de draagwijdte van de eventuele saneringsplicht, de aansprakelijkheid en de informatieplicht van partijen.

2. De vennoten van de overdragende vennootschap verklaren dat de grond voorwerp van onderhavige akte bij hun weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico- inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

3, De overnemende vennootschap verklaart dat, voor het geval bij het afsluiten van onderhavige overeenkomst en voor het verlijden van de notariële akte de verplichtingen die opgelegd zijn door artikel 101 § 1 en 2 van genoemd Decreet, niet of niet volledig zouden nageleefd zijn, zij uitdrukkerijk verzaakt aan alle nietigheidsvorderingen die zij om die redenen zou kunnen instellen.

Zij bevestigt dat zij in het bezit werd gesteld van het meest recent afgeleverde bodemattest de dato 12 mei 2013,

4. De inhoud van dit bodemattest dat door de OVAM werd afgeleverd op 12 mei 2013 en aan partijen werd meegedeeld luidt als volgt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.oveniracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van het grondverzet. Meer informatie: www.ovam .be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

5. De overdragende vennootschap verklaart met betrekking tot het overgedragen goed zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

6. Zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de gegevens hierboven vermeld, bevestigt de instrumenterende notaris in overeenstemming met artikel 117 van het Bodemdecreet dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd."

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd

4) Vierde besluit:

Vervolgens beslist de algemene vergadering de hierna volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "IMMO DE VOLDER", met maatschappelijke zetel te 9180 Moerbeke, Heidewegel 4, op te richten en de statuten van deze vennootschap vast te stellen en goed te keuren.

Voorafgaandelijk aan het verlijden van onderhavige akte, hebben de oprichters het financieel plan van de vennootschap overhandigd aan ondergetekende notaris en dit zal, na ondertekening ervan, bewaard worden overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Het kapitaal van de vennootschap "IMMO DE VOLDER" bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.660,00 EUR) en is verdeeld in 750 aandelen op naam zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/750ste per aandeel. Dit kapitaal wordt ingevolge de partiële splitsing waarvan sprake in deze notariële akte gevormd door:

* deels bestaand kapitaal voortvloeiende uit de BVBA "DE VOLDER" ten bedrage van zesduizend zeshonderd negenenzestig euro negenennegentig eurocent (6.669,99 euro), waardoor het kapitaal van BVBA "DE VOLDER" met ditzelfde bedrag wordt verminderd ; de algemene vergadering gaat hierna onmiddellijk over tot een kapitaalverhoging om het kapitaal opnieuw op het wettelijk minimum kapitaal te brengen te weten achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 euro);

* voor het overige door de incorporatie van beschikbare reserves van de BVBA "DE VOLDER" ten bedrage van elf duizend achthonderd tachtig euro en één eurocent (¬ 11.880,0*

Zodat het kapitaal van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 euro) in de nieuw opgerichte BVBA "IMMO DE VOLDER" volledig volgestort is.

Er zijn geen aandelen met bijzondere voorrechten, noch andere effecten met of zonder stemrechten.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van een jaar. De jaarvergadering van de aandeelhouders gaat door op de laatste zaterdag van de maand mei.

De aandeelhouders van de BVBA "IMMO DE VOLDER" zijn:

* BVBA "SANITAIR DE VOLDER", vast vertegenwoordigd door de heer Danny De Volder, met maatschappelijke zetel te 9180 Moerbeke (Waas), Statiestraat 46, in het bezit van 740 aandelen;

* De heer Danny De Volder, voornoemd, wonende te 9180 Moerbeke (Waas), Statiestraat 46, in het bezit van 10 aandelen.

Voormelde BVBA "SANITAIR DE VOLDER" wordt aangeduid als zaakvoerder van de vennootschap, met voornoemde heer Danny De Volder als vast vertegenwoordiger.

Ten gevolge van de partiële splitsing, door de afsplitsing van een gedeelte van het maatschappelijk vermogen van de BVBA "DE VOLDER" naar de op te richten BVBA "IMMO DE VOLDER", behouden de aandeelhouders van de overdragende vennootschap BVBA "DE VOLDER" hun aandelen in voornoemde vennootschap en verkrijgen bovendien aandelen van BVBA "IMMO DE VOLDER" in voormelde verhouding. Bijgevolg is er strikt genomen géén berekening van een ruilverhouding, maar enkel een toekenning van aandelen aan de aandeelhouders van BVBA "DE VOLDER", van één aandeel in de BVBA "IMMO DE VOLDER" voor één aandeel van de BVBA "DE VOLDER".

Aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap (BVBA "DE VOLDER") worden in vergoeding voor de inbreng van een gedeelte van het maatschappelijk vermogen 750 aandelen uitgereikt van de nieuw op te richten vennootschap BVBA "IMMO DE VOLDER", Aldus ontvangt elke aandeelhouder van de huidige BVBA "DE VOLDER" in evenredigheid tot zijn aandelenbezit verhoudingsgewijze het daarmee overeenstemmende aantal aandelen in de nieuwe vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De oprichter legt aan de notaris het bijzonder verslag voor opgesteld In overeenstemming met artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft "VEERLE VERDEGEM EN Co" Burg. BVBA, met kantoor te 9000 Gent, Coupure Rechts 714, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Verdegem, bedrijfsrevisor, op 25 juni 2014 een verslag opgemaakt conform artikel 219 Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De nieuw uit te geven aandelen nemen deel in het resultaat van de verkrijgende vennootschap en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014, zijnde de datum waarop de partiële splitsing boekhoudkundig wordt geacht gerealiseerd te zijn ingevolge hetgeen hierboven beter werd bepaald.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

BESLUITEN

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA IMMO DE VOLDER vloeit voort uit de voorgenomen beslissing van de aandeelhouders van de BVBA DE VOLDER om de activiteiten van voomoemde vennootschap partieel te splitsen. Deze partiële splitsing zal doorgevoerd worden door inbreng van een gedeelte van het vermogen van BVBA DE VOLDER aan de krachtens de voorgenomen partiële splitsing bij wijze van oprichting ontstane vennootschap BVBA IMMO DE VOLDER. Na de afsplitsing blijft de (overdragende) vennootschap BVBA DE VOLDER voortbestaan enkel met de niet overgedragen bestanddelen.

Op 8 mei 2014 heeft de zaakvoerder van BVBA DE VOLDER overeenkomstig artikel 677, 743 en 744 van het Wetboek van Vennootschappen het voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting opgesteld. Dit voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent op 20 mei 2014 en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 30 mei 2014 onder nummer 14109220. Er werd geopteerd om de partiële splitsing door te voeren mits toepassing van 746 van het Wetboek van Vennootschappen met dien verstande dat er geen verslag van de bederevisor of extern accountant wordt voorgelegd over het voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting, maar wel over de inbreng in nature.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, dit alles onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen partiële splitsing door inbreng van een gedeelte van de vermogensbestanddelen aan de nieuw op te richten vennootschap BVBA IMMO DE VOLDER hierbij verwijzend naar het voormelde voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

'De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

" De beschrijving van de inbreng in nature, activa- en passivabestanddelen die zijn toegewezen uit te partieel te splitsen vennootschap BVBA DE VOLDER, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven context, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat in 750 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO DE VOLDER in oprichting, elk met een fractiewaarde van 1/750ste van het kapitaal en met een uitgifteprijs van E 24,73 per aandeel.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion"

Onderhavig verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de oprichting van de BVBA IMMO DE VOLDER onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de BVBA DE VOLDER en kan geenszins gebruikt of aangewend worden voor andere doeleinden.

We merken tot slot op dat de artikelen 268 en 269 met betrekking tot de termijn voor het opmaken en toezenden van de verslagen niet werden nageleefd waardoor de termijn voor het terbeschikkingstelling van het verslag van de bedrijfsrevisor aan de algemene vergadering niet gerespecteerd kan worden. De zaakvoerders zijn hiervan op de hoogte en hebben geen bezwaar geult.

Gent, 25 juni 2014

BVBA Veerle Verdegem & Co

Vertegenwoordigd door Veerle Verdegem, Bedrijfsrevisor'

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

5) Vijfde besluit:

Vaststelling van de statuten van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO

DE VOLDER"...

6) Zesde besluit (kapitaalverhoging BVBA "DE VOLDER")

I. Beslissing

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal van de BVBA "DE VOLDER"  dat ingevolge bovenstaande partiële splitsing verminderd werd met zesduizend zeshonderd negenenzestig euro negenennegentig eurocent (6.669,99 euro) en daardoor was verminderd tot elf duizend negenhonderd tweeëntwintig euro en twee eurocent (11.922,02 euro) - te verhogen met zes duizend zeshonderd zevenentwintig euro en achtennegentig eurocent (6.627,98 euro) om het te brengen van elf duizend negenhonderd tweeëntwintig euro en twee eurocent (11.922,02 euro) naar achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 euro), door incorporatie van beschikbare reserves.

U. Verwezenlijking van de incorporatie van reserves

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten,

de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro

(18.550,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) identieke en volledig

volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.,

7) Zevende besluit

En tenslotte: vervanging van de bestaande statuten van de BVBA "DE VOLDER" door nieuwe statuten

rekening houdende met voorgaande besluiten van huidige vergadering en de huidige vennootschapswetgeving,

en wel als volgt:

Artikel 1 Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam "DE VOLDER'.

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9180 Moerbeke, Statiestraat 46.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met

derden;

- Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming in al zijn toepassingen, zowel met warm water,

stoom, elektriciteit, gas en lucht;

- onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk, voor

het installeren van waterverzachters;

- onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht en van

luchtregeling;

- onderneming voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders;

- onderneming voor het waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer en het plaatsen van

metalen dakbedekkingen;

- onderneming voor het plaatsen van elektro-technische installaties;

- groot- en kleinhandel in apparaten en toebehoren voor centraleverwarmingsinstallaties;

groot- en kleinhandel in sanitaire apparaten en artikelen;

- groot- en kleinhandel in ijzerwaren, blikwaren en huishoudartikelen;

- groot- en kleinhandel in elektrische machines, toestellen en materieel, met uitzondering van

verlichtingsartikelen en radio-elektrisch materieel;

- groot- en kleinhandel in elektrische apparaten en artikelen voor huishouding (geen verlichting);

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of

financiële aard uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en

manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag ook op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen

die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling

van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan

verdelen.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duurt

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen met stemrecht, allen op

naam en zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één zevenhonderd vijftigste

(1 /750ste) van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn op naam.

De effecten zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de vennoten

toegekende rechten betreft.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening

van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als

eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden rechten

uitgeoefend door de vruchtgebruiker, (...)

Artikel 13. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij

door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de

statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere

vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al

dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten,

de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 14. Bevoegdheden

Ais er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 17. Zitting en bijeenroeping algemene vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste zaterdag van de maand mei om 10,00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 20. Beraadslagingen

§ 1, Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door aile middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij gewone meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend..

Artikel 21. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 22. Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 23. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 24. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Artikel 25. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere

verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van het aantal

aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

8) Achtste besluit: machtiging van de zaakvoerder en ondergetekende notaris

De zaakvoerders van voormelde vennootschappen "DE VOLDER" en "IMMO DE VOLDER" worden samen

met ondergetekende notaris gemachtigd tot uitvoering van de voormelde besluiten en de notaris wordt

gemachtigd tot coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Luc Roegiers

Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Samen hiermee neergelegd: afschrift de dato 3 juif 2014 met gecoördineerde statuten en verslag van de zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de ieatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2013 : OU156588
05/01/2015 : GE156588
31/08/2012 : OU156588
02/09/2011 : OU156588
07/09/2010 : OU156588
01/09/2009 : OU156588
04/09/2008 : OU156588
06/09/2007 : OU156588
20/10/2006 : OU156588
10/07/2006 : OU156588
12/07/2005 : GE156588
03/08/2004 : GE156588
04/08/2003 : GE156588
07/08/2002 : GE156588
05/11/2015 : GE156588
29/07/2000 : GE156588
04/01/1991 : GE156588
06/09/2016 : GE156588

Coordonnées
DE VOLDER

Adresse
STATIESTRAAT 46 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande