DE VOS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VOS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.757.832

Publication

06/06/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

NEE1-1CáELEGD

2 8 ML1 2013

KOO HANBiLÉ G~~ NT

J

I

nl

Ondernemingsnr o 3-1

Benaming (voluit) : DE VOS

(verkort) ;

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridplein 30

9900 Eeklo

Onderwerp akte :CVBA: oprichting-statuten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 27 mei 2013 blijkt dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende; kenmerken :

Identiteit oprichters

N de Heer DEN HARTOG Michael Albertus Nicolaas, geboren te ALPHEN AAN DEN RIJN' (Nederland) op negentien februari negentienhonderdzesenzestig, van Nederlandse nationaliteit, [Rijksregister nummer : 66.02.19-615.21], in huwelijk met mevrouw Boeren Tamara, hierna nader; geïdentificeerd, wonend te 9900 Eeklo, Kerkplein 6.

gehuwd onder het Nederlands stelsel van uitsluiting van elke gemeenschap van goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Robert van Dorresteijn op 1 oktober 2004, geen ander stelsel. aangenomen.

BI Mevrouw BOEREN Tamara Maria Hendrika, geboren te ROOSENDAAL (Nederland) op twaalf; juli negentienhonderdtweeënzeventig, van Nederlandse nationaliteit, [Rijksregister nummer :; 72.07.12-518.04], in huwelijk met de Heer den Hartog Michael, voornoemd, onder voormeld, huwelijksstelsel, wonend te 9900 Eeklo, Kerkplein 6,

CI Mevrouw DEN HARTOG Suzanne, ongehuwd en geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, geboren te Alphen Aan den Rijn (Nederland) op achtentwintig december; negentienhonderddrieënnegentig, van Nederlandse nationaliteit, [Rijksregister nummer : 93.12.28540.75], wonende te 9900 Eeklo, Kerkplein 6.

Naam

De vennootschap heeft de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijheid en haar naam luidt : "De Vos".

Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo, Koningin; Astridplein 30.

Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitbating van drankgelegenheden,

De verkoop van bieren, wijn, frisdranken, koffie, de uitbating van caféspelen, het organiseren van, evenementen, feesten, vergaderingen alsook het organiseren van optredens voor artiesten.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het verstrekken van lichte maaltijden, de verkoop van snacks, snoep en tabakswaren.

De vennootschap mag samenwerken met andere vennootschappen, hetzij natuurlijke personen om het doel te bereiken.

Zij mag onroerende en roerende goederen kopen, huren, verhuren, leasen alsook leningen afsluiten en onroerend goed hypothekeren, het één en het ander overeenkomstig en binnen de perken van de wet,

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door driehonderdtweeënzeventig (372) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is volledig geplaatst.

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden. De aandelen zijn op naam.

Volstorting.

Elk aandeel werd volstort ten belope van éénlderde, hetzij in totaal zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200) als volgt :

Voornoemde heer den Hartog Michael op twintig (20) aandelen ter waarde van duizend euro (¬ 1.000),

Voornoemde mevrouw Boeren Tamara op tweehonderdtachtig (280) ter waarde van veertienduizend euro (¬ 14.000,00),

Voornoemde Mevrouw den Hartog Suzanne op tweeënzeventig (72) aandelen ter waarde van drieduizend zeshonderd euro (¬ 3.600,00).

Inbreng in geld.

Deze inbreng in geld, te weten het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200) werd gedeponeerd op een bijzondere bankrekening geopend bij ING België NV te Brussel op 16 mei 2013 op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer 363-1203120-69.

Jaarvergadering

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen de eerste zaterdag van de maand mei om 11 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn, Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening zijn niet geoorloofd.

Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering. Elk aandeel geeft zonder beperking recht op één stem.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden, verkozen onder de vennoten door de algemene vergadering, voor een duur bepaald door de algemene vergadering. De bestuurder is na verstrijken van het mandaat herkiesbaar.

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één van zijn leden tot voorzitter,

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in en buiten rechte.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door haar gedelegeerd bestuurder,

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Winstverdeling

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is.

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door de raad van bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

Liquidatieboni

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar evenredigheid van hun aandelenbezit,

a voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" SLOTPALINGEN

De comparanten zijn bijeengekomen in een eerste vergadering, doch alles onder schorsende

voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Gent,

Met éénparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekiaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van

een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2013.

De eerste algemene vergadering zal gehouden in het jaar 2014.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 16 mei 2013.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Bestuurders

Worden ais bestuurders aangesteld voor onbepaalde duur

- voornoemde heer den Hartog Michael, die verklaart te aanvaarden,

- voornoemde mevrouw Boeren Tamara, die verklaart te aanvaarden,

- voornoemde mevrouw den Hartog Suzanne, die verklaart te aanvaarden.

De bestuurder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van

de algemene vergadering.

De Raad van Bestuur aldus samengesteld beslist (onder opschortende voorwaarde van het

bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap) te benoemen tot gedelegeerd

bestuurder: Mevrouw Boeren Tamara, voornoemd, die aanvaardt.

4. Commissaris.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft,

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone Geassocieerd Notaris Te Eeklo 27/05/2013

Terzelfdertijd neergelegd:

Uitgifte van de akte





Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015
ÿþ Mod PDF 11.1

>f °r°T=< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken' kopie na neerlegging ter griffie van de akte

m:~-. i11111wu~1wuu~~u~r~~i

~^°"" " *15009612*

i,........1 , _

NE 7  ,GELL G: ~

}; 8 12-2014

r K VANi

~~"`

_ L TE ~~ =~-r

Ondérnemingsnr : BE 0534.757.832

Benaming (voluit) : DE VOS C . V . B . A .

(verkort): Cooperatieve

Rechtsvorm ; lij kheid

vennootschap met beperkte aanspraken

Zetel: Koningin Astridplein 30 9900 EEKLO

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : ONTSLAG BESTUURDERS

Tekst

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de C.V.BA. DE VOS gehouden op 7november 2014, heeft met eenparigheid van stemmen besloten ontslag te verlenen aan de bestuurders DEN HARTOG Michael en BOEREN Tamara.

Het ontslag werd verleend op hun verzoek om persoonlijke redenen en gaat in ¢p 7 november 2014.

DEN HARTOG Suzanne Bestuurster

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. vanl uili vermelden : Recto : blaam en-hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van dé perso{d}'ri{ènj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/07/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE VOS

Adresse
KONINGIN ASTRIDPLEIN 30 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande