DE VROEGE VROEGMARKT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VROEGE VROEGMARKT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.256.130

Publication

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.07.2012 12367-0389-014
01/06/2012
ÿþMod Word 11.1

(

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nergsfegd far griffie van do iz.ciibie van Xeoplinndd ddeerpce. op

2 2 MEI 2012

Griffie

1111.zosee7a*

l: i_

iII





Ondernemingsar : 0833.256.130

Benaming

(voluit) : DE VROEGE VROEGMARKT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KIELSBROEK 4 BUS 19 - 2020 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bijzondere algemene vergadering dd 21.05.2012

Alle aandelen zijn vertegenwoordigd

Met eenparigheid van stemmen wordt volgende beslissing genomen: De maatschappelijke zetel wordt vanaf 28 mei 2012 verplaatst naar:

Velle 143

9144 Temse

Geen verdere punten, de vergadering sluit

Luypaert Patrick

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz, van Duik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n;en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/02/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 3 3-°

Oleergelegd fer griffie van de R$dibed van Koophandel fo º%interr_Ren op

18 in. Z411

Griffie

LuikB

INISJ11[111I11.1j11111111

Benaming : De Vroege Vroegmarkt

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kielsbroek 4 bus 19

2020 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd véér registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van' Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liessse, geassocieerd; notaris te Antwerpen, op 27 januari 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten; ;; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "DE VROEGE VROEGMARKT".

2. Zetel: 2020 Antwerpen, Kielsbroek 4 bus 19. .

3. Oprichters:

1) De heer LUYPAERT Patrick Raphael, geboren te Antwerpen op 1 maart 1961, wonende te 2050; Antwerpen, Charles de Costerlaan 2 bus 4.

2) Mevrouw VAN DEN EEDEN Gerda Hilda, geboren te Halle op 18 november 1961, wonende te 2020; Antwerpen, Boomsesteenweg 362 bus 2.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 7.000,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 11.600,00 euro.

- sub 1: 7.172,04 euro

- sub 2: 4.427,96 euro

7. Samenstelling: in geld.

8. Boeklaar: 01/01 tot 31/12. Het 1 ste boekjaar eindigt op 31 december 2011.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een; ;; twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op

wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. "

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na:

vereffening rekening houdend met hun volstorting. ,

,, 11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden;

en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben;

zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

"

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

"

12. Niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer; 'i LUYPAERT Patrick, voomoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1/ Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende; :r onder meer:

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere snelbufetten, snackbars, sandwichbars,; ;; hamburgerrestaurants, frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies, warenwafelkramen, tearooms,; ijssalons, cafetaria's, pizzeria's, pitabars, drive-in restaurants, met inbegrip van verkoop aan de toog van; eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking; ; aangeboden worden, alsook verkoop via telefoon, fax en/of internet van eetwaren en dranken die worden ;; afgehaald of die worden thuisbezorgd;

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen; waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, ;: verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega's en tavernen evenals alle:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mati 2.1

drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen,' wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen;

- de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren;

- het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

- het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

- catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren;

- het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

2/ De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de in- en uitvoer van, evenals de promotie op enigerlei wijze van alle producten van de textiel en kledingnijverheid waaronder onder meer: confectie voor dames en heren en babyuitzet, onderkleding, lingerie, strand- en badkleding, sportkleding, beroepskledij, modeartikelen en kledingaccessoires zoals onder meer hoeden, petten, handschoenen, sjaals, halsdoeken en dassen, wandelstokken en regenschermen, ceinturen, evenals pelterijen en bontwerk, lederwaren, inclusief schoeisel, deze opsomming exemplatief en geenszins limitatief zijnde.

3/ De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de in- en uitvoer van, evenals de promotie op enigerlei wijze van algemene voedingswaren en genotmiddelen (zowel vers, conserven als diepvries), dranken (zowel alcoholische als andere), tabakswaren en drogisterijartikelen, deze opsomming exemplatief en geenszins limitatief zijnde.

4/ Koerierdiensten waaronder onder meer het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes waarbij gebruik wordt gemaakt van de diverse takken van vervoer (vervoer over de weg, met het spoor, over het water of via luchtvaart), dit zowel met eigen vervoer(middelen) als met openbaar vervoer, met inbegrip van het overbrengen van depêches of berichten met alle transport- en communicatiemiddelen.

5/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste werkdag van de maand juni om zeventien uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2012.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmacht(en): Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING Bank.

18. Er werd aan:

1. mevrouw Van Tulder Hedwig, wonende te 2240 Zandhoven, Amelbergastraat 12;

2. mevrouw Rigaux Kim, wonende te 2242 Zandhoven (Pulderbos), Herenteugellaan 53,

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover:

- alle om het even welke fiscale administraties, waaronder de administraties der directe belastingen, de "B.T.W.", de administratie van Douane & Accijnzen en de administratie van registratie- en successierechten met bevoegdheid daarbij onder meer alle aangiften in te vullen, alle bezwaarschriften in te dienen, alle briefwisseling te voeren, alsmede alle overeenkomsten en akkoorden aan te gaan;

- één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 2.1

- alle om het even welke sociaalrechtelijke administraties en sociale secretariaten;

- alle om het even welke overige overheidsdiensten en administraties;

dit alles zonder telkens voorafgaandelijk het akkoord van de zaakvoerder te behoeven of hem voorafgaandelijk

te moeten inlichten.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

19/05/2015
ÿþr Word 11.1

Mal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



CRiFFIE f'CCI IT3ANK V

KOOPHANDEL GENT

- 7 MEI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i II

IN





*15071398*

Grittie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0833.256.130 Benaming

(voluit) : De Vroege Vroegmarkt (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Velle 143 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging zaakvoerder.

De bijzondere algemene vergadering der vennoten van de

Bij algemeen akkoord van de bijzondere vergadering dd 23.04.2015 wordt volgende beslissing

genomen:

Alle aandelen zijn vertegenwoordigd

Op de dagorde:

1. ontslag van de heer Luypaert Patrick geboren te Antwerpen op 01 maart 1961 als zaakvoerder me ingang 23.04.2015,

2. benoeming van de heer Josephus Corsten geboren te Breda op 09 april 1959 en wonende te 9140 Temse, Kouterstraat 51 bus 21, als zaakvoerder met ingang 23.04.2015.

Met eenparigheid worden de voorstellen aangenomen,

1. de heer Luypaert Patrick verkrijgt gehele ontlasting van zijn mandaat als zaakvoerder op datum 23 april 2015.

2. de heer Corsten Josephus wordt benoemd tot zaakvoerder met ingang van 23.04.2015. Geen verdere punten de vergadering sluit.

Luypaert Patrick Corsten Josephus

zaakvoerder

-0p-de-laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE VROEGE VROEGMARKT

Adresse
VELLE 143 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande