DE VROONHOEVE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE VROONHOEVE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.615.923

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 13.08.2014 14424-0483-010
11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 04.07.2013 13279-0013-011
19/10/2012
ÿþ Mut Und lt.t 

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE f~ECHTBA

VAN KOOPHANDEL

10 OKT. 2012

DENDERMONDE

N IIIIDIIIIDIIIIIN ~~ n

'12173023'

1 bel

a.

SE Sta

Ondernemingsnr : 0434.645.923

Benaming

(valup) : DE VROONHOEVE

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : 9402 Ninove (Meerbeke), Brusselsesteenweg 368

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

UIT EEN AKTE verleden voor ondergetekende geassocieerd notaris Ingrid EVENEPOEL, te Ninove, op 4 oktober 2012, waarop volgende registratiemelding is aangebracht: "Geregistreerd te Ninove, op 04/10/2012. 6 bladen geen verzendingen. Boek 540, blad 11, vak 06. Ontvangen: ¬ 25. De e.a. inspecteur get. V. Bonte" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap DE VROONHOEVE, de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering beslist om aan te stellen tot nieuwe bestuurders voor een periode van 6 jaar ingaande op heden:

- de heer Verhoonhove Paul, 9402 Ninove (Meerbeke), Walputstraat 2;

- de heer Verhoonhove Andy, 9402 Ninove (Meerbeke), Walputstraat 2;

- mevrouw Verhoonhove Gina, 9402 Ninove (Meerbeke), Walputstraat 2A.

En terstond is samengekomen de Raad van Bestuur van de vennootschap, die unaniem beslist de heer Paul Verhoonhove als voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd-bestuurder te benoemen.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering beslist een beperking in te voeren wat betreft de overdracht van aandelen.

DERDE BESLUIT:

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten aan de genomen beslissing en de statuten volledig te herschrijven:

Artikel 1: Rechtsvorm-naam.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "DE VROONHOEVE".

Deze benaming dient in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelbons en andere van de vennootschap uitgaande documenten voorafgegaan worden door de melding "naamloze vennootschap" of de letters "N.V."; Ze moet eveneens in zelfde geschriften worden vergezeld van de juiste vermelding van de maatschappelijke zetel, het ondernemingsnummer en het nummer van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Artikel 2: Zetel.

De zetel is gevestigd te 9402 Ninove (Meerbeke), Brusselsesteenweg 368, en mag zonder statutenwijziging binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur. De vennootschap kan, bi) eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- onroerende goederen aan te kopen, gebouwen te laten oprichten en ze voor, tijdens of na de oprichting onder bezwarende titel geheel of ten dele te vervreemden of te verhuren;

- luchtarbeid, helicopterverhuur, luchttaxi, commerciëel luchtvervoer van personen en vrachten, luchtdopen,

en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

aanverwant is aan het hare, of die de ontwikkeling van haar ondeme-ming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin. Artikel 4: Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL TWEE: Kapitaal - Aandelen.

Artikel 5: Kapitaal.

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vierhonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 1.425.000).

Artikel 6: Aandelen.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 10.556 aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/tienduizend vijfhonderd zesenvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

De eigendom van de aandelen op naam zal uitsluitend blijken uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Artikel 11: Samenstelling van de Raad van Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minimum het aantal leden door de wet voorzien; De bestuurders zijn al of niet aandeelhouders; Zij worden benoemd voor ten hoogste zes Jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders, en hun mandaat kan ten allen tijde worden herroepen.

Aftredende bestuurders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan,

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, en één of meer ondervoorzitters.

Als één of meer plaatsen van bestuurder openvallen, kunnen de overblijvende bestuurders voorlopig in deze vacature voorzien. De volgende algemene vergadering der aandeelhouders zal de nieuwe bestuurder benoemen. Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens opdracht niet was voltooid, beëindigt deze opdracht.

Artikel 14: Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan dan slechts geldig beraadslagen wanneer minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De beslissingen in de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid der uitgedrukte stemmen, Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit, beslissend.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze welke door de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Artikel 15: Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, handelend door de meerderheid van de leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, zal de vennootschap rechtsgeldig verbonden zijn voor aile contractuele of gerechtelijke handelingen door het afzonderlijk optreden van de gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de Raad.

Artikel 16: Dagelijks bestuur.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan bepaalde leden van de Raad van Bestuur, zoals hiervoor bepaald, mag de Raad van Bestuur het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur, opdragen aan één of meer directeurs gekozen onder de bestuurders of erbuiten, alleen of samen optredend.

Zo de directeur tevens bestuurder is draagt hij de titel bestuurder directeur of gedelegeerd bestuurder directeur.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Artikel 19: Bijeenkomsten.

Plaats, dag en uur van de vergadering:

De jaarvergadering wordt van rechtswege elk jaar gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om 17 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de aankondigingen of de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

Te allen tijde kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen.

Artikel 20: Stemming,

Elk aandeel geeft rechtop één stem.

+ Voor behouden

áah'het e

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 23: Maatschappelijke bescheiden.

Het boekjaar loopt van 1 januari en eindigt op 31 december daaropvolgend.

Op 31 december van ieder jaar wordt de boekhouding afgesloten, en wordt overeenkomstig de wet een

inventaris en de jaarrekning opgemaakt.

Artikel 24: Uitkering.

De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van de resultaten met gewone meerderheid van

stemmen.

Artikel 25: Uitbetaling van dividenden.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de wijze die door de raad van

bestuur worden aangeduid.

Aan de Raad wordt bevoegdheid verleend om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften vervat in

het wetboek van vennootschappen, interimdividenden uit te keren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Ingrid Evenepoel,

Geassocieerd notaris te Ninove.

Samen neergelegd met dit uittreksel: - gecoördineerde statuten

Op de laatste big. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 29.08.2012 12503-0366-010
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.08.2011 11483-0592-011
22/09/2010 : DE056727
24/08/2010 : DE056727
28/08/2009 : DE056727
20/08/2009 : DE056727
08/08/2008 : DE056727
01/08/2007 : DE056727
31/07/2006 : DE056727
08/11/2005 : DE056727
04/08/2005 : DE056727
05/08/2004 : AA056727
28/10/2003 : AA056727
18/07/2003 : AA056727
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 19.08.2015 15440-0450-010
26/07/2002 : AA056727
04/11/1999 : AA056727

Coordonnées
DE VROONHOEVE

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 368 9402 MEERBEKE

Code postal : 9402
Localité : Meerbeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande