DE WAELE ADVIESGROEP WACHTEBEKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WAELE ADVIESGROEP WACHTEBEKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.413.992

Publication

02/01/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



RI E F 1:1`13 a' 11.r.. ;~.~r D

1 8 DEC. 2613

~,>_eriffie- t:. ' _ i.,1

KOtá: ;i.- Pr' =: --r- _ =: "T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : © -j 1 c 1

Benaming (voluit) : DE WAELE ADVIESGROEP WACHTEBEKE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Smishoek 13

9185 Wachtebeke

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte, verleden voor Meester Philip BAUWENS, notaris met standplaats te Sint-Laureins, op zes

december tweeduizend en dertien.

BLIJKT :

1° Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "DE

' WAELE ADVIESGROEP WACHTEBEKE".

2° Dat de maatschappelijke zetel gevestigd is te (9185) Wachtebeke, en als eerste adres Smishoek 13.

3° Dat de vennootschap een aanvang neemt te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het

uittreksel van de oprichtingsakte, zoals wettelijk voorzien, en voor onbepaalde duur werd opgericht.

4° Dat de identiteit van de oprichters luiden als volgt:

- De Heer DE WAELE Pieter Paul José, zelfstandige, geboren te Eeklo op twee maart negentienhonderd éénentachtig, wonende te Kaprijke, Voorstraat 40, ongehuwd.

- De Heer VAN HUFFEL Joris Roger Louise Xavier, bediende, geboren te Gent op vijfentwintig september negentienhonderd negenentachtig, wonende te Eeklo, Oostveldstraat 276, ongehuwd.

5° - dat het maatschappelijk kapitaal van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) volledig geplaatst is, en verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een breukwaarde van één/honderdste (1 /10059) ieder.

- dat op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, die ze volledig heeft volgestort, zoals hierna gezegd.

dat het maatschappelijk kapitaal gestort is ten belope van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

- dat op ieder aandeel, dat overeenstemt met inbreng in geld, ten minste één/vijfde gestort is.

6° Dat het maatschappelijk kapitaal als volgt is samengesteld :

Inbreng in geld.

a. De Heer Pieter DE WAELE, voornoemd, heeft ingetekend op zesenzeventig (76), aandelen, en betaalde hierop veertien duizend achtennegentig euro (¬ 14.098,00).

b. De Heer Joris VAN HUFFEL, voornoemd, heeft ingetekend op vierentwintig (24), aandelen, en betaalde hierop vierduizend vierhonderd tweeënvijftig euro (¬ 4.452,00).

7° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging, zoals wettelijk voorzien, van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met éénendertig december tweeduizend en veertien, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen namens haar aangegaan door de oprichters sedert één oktober tweeduizend en dertien bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

8° De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtname van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

9° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Iedere zaakvoerder beschikt individueel.

Indien er evenwel meer dan één zaakvoerder werd benoemd, zullen de zaakvoerders gezamenlijk dienen op te treden in alle gevallen met een financiële waarde van meer dan vijfduizend euro (¬ 5.000,00) en in alle gevallen van aan- en verkoop van onroerende goederen, huur en verhuur van onroerende goederen, financiering en zekerheidstellingen (onder meer hypotheek, borgstelling, enzovoort).

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Bezoldiging en duur van de opdracht,

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder, beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend, Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Statutaire zaakvoerder,

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap,

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Intern bestuur - beperkingen.

Voor zover er meer dan één zaakvoerder is kan de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid, opleggen dat de zaakvoerders bij meerderheid moeten optreden voor het verrichten van bepaalde handelingen of reeksen van handelingen.

Behoudens dergelijke beperkingen beschikt iedere zaakvoerder over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor de algemene vergadering wettelijk bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien er evenwel meer dan één zaakvoerder werd benoemd, zullen de zaakvoerders gezamenlijk dienen op te treden in alle gevallen met een financiële waarde van meer dan vijfduizend euro (¬ 5.000,00) en in alle gevallen van aan- en verkoop van onroerende goederen, huur en verhuur van onroerende goederen, financiering en zekerheidstellingen (onder meer hypotheek, borgstelling, enzovoort).

Een vaste vertegenwoordiger wordt benoemd en belast met de uitvoering van de opdracht wanneer de vennootschap als bestuurder of zaakvoerder aangesteld wordt.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht,

Zaakvoerder,

Met eenparigheid van stemmen worden als eerste gewone zaakvoerders benoemd, voor onbepaalde duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist

11 De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE WAELE ADVIESGROEP", met maatschappelijke zetel te Kaprijke, Voorstraat 40,

BTW BE 0816.877.580 RPR Gent.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jean-Paul DE JAEGER te Watervliet op twee juli tweeduizend en negen, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeventien juli daarna, onder nummer 09102165,

Waarvan de statuten, volgens verklaring van haar hierna vermelde vertegenwoordiger, voor het laatst werden gewijzigd, blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris DE JAEGER, voornoemd, op vijftien juli tweeduizend en dertien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juli daarna, onder nummer 13117114.

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

De Heer Pieter DE WAELE, voornoemd.

2/ De Heer VAN HUFFEL Joris, voornoemd, wonende te Eeklo, Oostveldstraat 276

Zij verklaren ieder hun opdracht te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet,

De zaakvoerders zullen hun taak maar kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

10° De verschijner-oprichter heeft verklaard, dat uit ter goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

11° Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk omschreven werd als volgt :

. De vennootschap heeft tot doel :

- Optreden als adviseur, agent, bemiddelaar en makelaar inzake verzekeringen, kredieten, financieringen, beleggingen, bankverrichtingen, sparen, levensverzekeringen, fiscaliteit, bankbemiddeling, koop, verkoop, huur en verhuur van roerende en onroerende goederen en handelszaken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in deelneming of als tussenpersoon, Dergelijke activiteiten kunnen natuurlijk pas uitgeoefend worden als de vennootschap voldaan heeft aan de nodige vereisten en beschikt over de nodige erkenningen en vergunningen.

- Alle verrichtingen in verband met boekhouding, organisatie en beheer van ondernemingen, het geven van adviezen en het verlenen van alle diensten op commercieel, financieel, fiscaal, sociaal en juridisch gebied.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- Management- en consultancydiensten,

- De aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of in leasin nemen, onrcerende financieringshuur, toetreding in onverdeeldheden, de instandhouding, de exploitatie,

oprichting, renovatie van alle soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en alle scorten verrichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goede n of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht.

- De realisatie, commercialisering, deelname, ontwikkeling en de medewerking in de meest ruime zin van het woord aan eender projecten waarin vastgoed of onroerende zakelijke rechten begrepen zit.

- De coördinatie, de begeleiding, de supervisie en adviesverlening met betrekking tot elke vennootschapsrechtelijke herstructurering, waaronder fusies, splitsingen, ontbindingen, vereffeningen van vennootschappen, overnames, overdrachten van aandelen of handelsfondsen, beursintroducties, management buy-outs, crisismanagement, investeringen, bestuur van vennootschappen en alle gelijkaardige en/of aanverwante diensten en producten (hierna algemeen genoemd "corporate finance"), onder alle vormen te leveren, dit gekoppeld met alle verwante diensten. Zo zal de vennootschap op alle wijzen kunnen instaan, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor voorlichting, consultancy, controle, advies, onderricht en zo verder, met betrekking tot alle facetten van "corporate finance".

- Het aantrekken, zoeken van of bemiddeling bij kapitaalverschaffers en financiële partners, zowel onder de vorm van kapitaalverhoging, al dan niet achtergestelde obligatieleningen of "private equity".

- De aanvaarding en uitoefening van alle opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, manager, adviseur en/of gelijkaardige mandaten, van lidmaatschappen in directiecomités en adviescomités, of van eender welke functie in eender welke binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doel van de vennootschap.

- Alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, technische, roerende of onroerende verrichtingen, alle handelsverrichtingen, ambachtelijke en/of nijverheidsverrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap te vergemakkelijken.

- Het ontwikkelen, ontwerpen, kopen, verkopen, commercialiseren, huren of verhuren, in licentie nemen of geven van eender welk intellectueel recht, zoals doch niet beperkt tot merken, tekeningen, logo's, octrooien, patenten, know-how, expertise of enig andere immateriële vaste activa.

Participeren in andere bedrijven, handelszaken, projectvennootschappen, joint-ventures, vennootschappen, rechtspersonen, bijwijze van inbreng, overname, fusie, splitsing, inschrijving, geldschieting of op om het eender welke wijze belangen nemen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband toont met het doel van de vennootschap.

' - Aile roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten, warranten, inschrijvings- rechten, voorkeurrechten, voorkooprechten, volgrechten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurs genoteerd alsmede deelnemingen en onderdeelde rechten in handels- of burgerlijke vennootschappen, rechtspersonen of verenigingen verwerven, aankopen, verkopen, commercialiseren of ruilen of op een andere wijze vervreemden.

- Het verstrekken en opnemen van leningen, zowel aan de aandeelhouders, bestuurders als aan derden, het stellen en nemen van zekerheden, panden of eender welke waarborg in de meest ruime zin van het woord, het uitvoeren van alle financiële verrichtingen waarvoor geen vergunning of erkenning vereist is.

- Verzekeringsbemiddeling : de werkzaamheden die bestaan in het aanbieden, het voorstellen, het verrichten van voorbereidend werk tot het sluiten van verzekeringsovereenkomsten of het sluiten van verzekeringsovereenkomsten, dan wel in het assisteren bij het beheer en de uitvoering ervan.

- Verzekeringsmakelaar : de verzekerings- of herverzekeringstussenpersoon die verzekeringsnemers en verzekeringsondernemingen, of verzekeringsondernemingen en herverzekeringsondernemingen, met elkaar in contact brengt, zonder in de keuze van deze gebonden te zijn.

- Elke verrichtingen die de vennootschap kan helpen om haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verwezenlijken in de meest uitgebreide zin, zij kan aile handels-, financiële, technische, ambachtelijke, nijverheids-, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap mag alle werken doen van commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de bevordering van de doelstellingen van de vennootschap. Zij kan aldus rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in of het beheer voeren over alle ondernemingen, die een gelijkaardig doel nastreven, of waarvoor het doel in innige samenhang met het hare staat.

Ook door het verlenen van borgstelling of van zakelijke waarborgen.

- Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, persoonlijke, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

- De vennootschap mag aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden: belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

m 11.1

Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wedertijd

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door en

gevolmachtigde, al dan niet vennoot,

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

13° De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennoot-

schap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering duizend vijfhonderd euro (¬

1.500,00).

14° Voormelde inbreng in geld is gedeponeerd bij CRELAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

De instrumenterende notaris Philip BADWENS met standplaats te Sint-Laureins.

Tegelijk hiermede neergelegd

1, Afschrift van de oprichtingsakte.

2. Bankattest,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 30.08.2016 16529-0392-013

Coordonnées
DE WAELE ADVIESGROEP WACHTEBEKE

Adresse
SMISHOEK 13 9185 WACHTEBEKE

Code postal : 9185
Localité : WACHTEBEKE
Commune : WACHTEBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande