DE WAELE FINANCIEEL ADVIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WAELE FINANCIEEL ADVIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.745.144

Publication

26/07/2013
ÿþOndernemingsnr : fl 5.1(0. 14S

Benaming

(voluit) : DE WAELE FINANCIEEL ADVIES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9970 Kaprijke, Voorstraat 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Paul DE JAEGER, met stand-plaats Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 15 juli 2013, neergelegd voor registratie, houdende oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1. Identiteit van de oprichters: 1/ De heer DE WAELE Pieter Paul José, geboren te Eeklo op 2 maart 1981, (met identiteitskaartnummer 591-7896802-37 en rijks-regis-ternummer 81.03.02-099.11, ongehuwd, wonende te 9970 Kaprijke, Voorstraat 40. 2/ Mevrouw AUDOORE Mieke Anna Germaine, geboren te Eeklo op 7 mei 1974, (met identiteitskaartnummer 591-2886797-82 en rijksregisternummer 74.05.07-300.12), wette-lijk gescheiden, wonende te 9988 Sint-Laureins (Watervliet), Veldstraat 36 B.

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam "DE WAELE FINANCIEEL ADVIES".

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

- de activiteiten van tussenpersoon in bank- en beleg-gings-'diensten, hypothecaire en andere leningen, het uitoefenen van aile bankverrichtingen en distributie van financiële instrumenten,

de activiteiten van verzekeringstussenpersoon en/of verzekeringsbemiddeling

- Optreden als zelfstandig bank- of spaarbankagent en dit op het vlak van allerlei beleggingen, kredieten en betalingsverkeer.

- Optreden als adviseur, agent, bemiddelaar en makelaar inzake verzekeringen, kredieten, financieringen, beleg'gin'gen, bankverrichtingen, sparen, levens-verze-keringen, immobi-'liën, fiscaliteit, bank-bemidde-iling, zowel voor eigen reke-Hing als voor rekening van derden, in deelneming of als tussenpersoon.

pe vennootschap mag

1/ aile hoegenaamde handels-, nijverheids-, finan-ciële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

2/ op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen en/of tekeningen verwerven, uitbeten en te gelde maken;

3/ bij wijze van inschrijving, in-breng, fusie, samen-werking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaan-de of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrij-vigheden of vereni-gingen zonder onderscheid, in België of in het buiten-land. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valori-seren en te gelde maken.

4/ deelne-men aan het bestuur, de directie, de controle en vereffe-Hing van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

5/ zich ten gunste van de vennootschappen, onder-nemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borg-stellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toe-staan, kredieten verlenen, hypothe-,caire of andere zekerheden verstrek-ken.

4. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9970 saprijke, Voorstraat 40.

5. Duur en tijdstip van aanvang van werkzaamheden: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de Recht-bank van Koop-handel.

d. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,-) en wordt vertegen-woordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde. Aile aandelen werden onderschreven en het kapitaal werd volstort door inbreng in speciën

7. Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak--voerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene verga-dering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene

vergadering en ziin terk allen herkiesbaar__Hun mandaat is steeds herroepbaar ._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

*13117140*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van e-ak

_4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bevoegdheid der zaakvoerders. Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er evenwel meer dan één zaakvoerder werd benoemd, zullen de zaakvoerders gezamenlijk dienen op te treden in aile gevallen met een financiële waarde van meer dan vijfduizend (¬ 5.000,-) euro en in aile gevallen van aan- en verkoop van onroerende goederen, huur en verhuur van onroerende goederen, financiering en zekerheidstellingen (onder meer hypotheek, borgstelling, ...) alsook voor aile contracten met CRELAN. De zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan elke man-dataris.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde kalenderjaar.

Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar begint op de dag van de neerlegging van onderhavige

oprichtingsakte op de Griffie van de Recht-bank van Koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2013.

9. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de tweede maandag van de maand juni, om 16 uur, ten zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld.

Eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats op tweede maandag op de maand juni 2014,

10. Bijzondere bepalingen:

Aanleggen van reserves: Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd vooraf-genomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst, Zij kan beslissen geheel of een deel van dit batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reser-ve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Maar in elk geval van verdeling heeft elk aandeel recht op een gelijk dividend.

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de ven-noten.

OVERGANGSMAATREGELEN:

Dat bij eenparige beslissing van de vennoten genomen onmiddellijk na de oprichting:

a) het aantal zaakvoerders vastgesteld werd op 2.

b) werden benoemd tot zaakvoerders onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid:

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Waefe Adviesgroep (voorheen Kantoor De Waele) met zetel te 9970 Kaprijke, Voorstraat 40, met ondernemingsnummer 0816.877.580, alhier tussengekomen en vertegenwoordigd door haar zaakvoer-der de heer Pieter De Waele, voornoemd, daartoe benoemd onmiddellijk na de oprichting bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 2 juli 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 juli 2009 onder nummer 09102165

-De commanditaire vennootschap Audoore Consult, met zette te 9988 Sint-Laureins (Watervliet) Veldstraat 36/B, met ondernemingsnummer 0535.610.244, alhier tussengekomen en vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder Mevrouw Mieke Audoore, voornoemd, daartoe benoemd in de oprichtingsakte van 29 april 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 20 juni 2013 onder nummer 13093752

die beiden verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Zij worden benoemd tot herroeping en kunnen rechts-geldig de vennootschap verbinden onder de beperkingen opgenomen in artikel 9 van de statuten.

VAST VERTEGENWOORDIGER

Voor de uitoefening van haar mandaat van zaakvoerder benoemt :

1/ de besloten vennootschap met beper-k-te aansprake-lijkheid De Waele Adviesgroep (voorheen Kantoor De Waele), voornoemd en vertegenwoordigd ais voormeld, de heer Pieter De Waele voornoemd, als haar vast vertegenwoordiger.

De heer Pieter De Waele verklaart dit mandaat te aan-vaarden.

2/ de commanditaire vennootschap Audoore Consult, voornoemd en vertegen-woordigd als voormeld, mevrouw Mieke Audoore voornoemd, ais haar vast vertegenwoordiger.

Mevrouw Mieke Audoore verklaart dit mandaat te aan-vaarden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

getekend notaris Jean-Paul De Jaeger

Tegelijk hiermee neergelegd: - afschrift oprichtingsakte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 30.08.2016 16532-0130-023

Coordonnées
DE WAELE FINANCIEEL ADVIES

Adresse
VOORSTRAAT 40 9970 KAPRIJKE

Code postal : 9970
Localité : KAPRIJKE
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande