DE WILDE ENGINEERING & CONSULTING, AFGEKORT : DE WILDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WILDE ENGINEERING & CONSULTING, AFGEKORT : DE WILDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.461.075

Publication

19/01/2015
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-7 lAN. 2015

~RECHTB~~eVAN

KOORHANDEL T~, Cr

Voor- (Ill Itgleite111

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbias

Ondernemingsar : d 6 9 4 G Ô-1-5

Benaming

(voluit) : DE WILDE ENGINEERING & CONSULTING (verkort) : DE WILDE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Vina Bovypark 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting-Statuten-Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Harold POPPE, notaris te Gent op 06 januari 2015, neergelegd ter publicatie, voor registratie, dat

de heer DE WILDE Sanne, geboren te Oostende op dertien januari negentienhonderd zesentachtig: (nationaal nummer 86.01,13-267.89), ongehuwd en niet-wettelijk samenwonend, wonende te 9000 Gent, Vina, Bovypark 24, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DE WILDE ENGINEERING & CONSULTING" in't kort: DE WILDE, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Vina; Bovypark 24,

-De vennootschap heeft tot doel in België als in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING EN VOOR DERDEN:

Het uitvoeren van technische studie, ingenieursactiviteiten en advies,

Het testen en analyseren van materialen, producten, installaties enz., in verband met hun samenstelling," fysische eigenschappen, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen of met lastenkohier, Technische testen, analyses, onderzoek en certificiëring

Werkzaamheden in de bouw zowel industrie als privé

Verkoop en verhuur van toestellen, machines werktuigen en materialen.

De ontwikkeling, exploitatie en commercialisatie van automatisatieproducten.

De ontwikkeling, exploitatie en commercialisatie van computer hard- en software en elektronische netwerken al dan niet verbonden met internet

Het zoeken en ontwikkelen van toepassingen op bestaande software voor computers;

Het adviseren van computeroplossingen;

Het installeren van hardware en software op maat;

Het installeren van interne en externe elektronische netwerken;

Het verstrekken van diensten van opleiding in verband met software en elektronische netwerken; zowel groot- als kleinhandel;

Het ontwikkelen, verkopen en leveren van diensten van marketing, vertaling copywriting, vormgeving en ontwerp;

Het ter beschikking stellen van management; het uitoefenen van bedrijfsleiding en organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm en zonder enige beperking en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden,

Het opnemen, produceren, verdelen, promoten, verkopen van geluids- en beelddragers (bijvoorbeeld cd, video,mp3,ed...)

Het verzorgen en organiseren van optredens, concerten.

Het verkopen en verhuren van instrumenten en merchandising

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...) , zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen,: bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende ' goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van , onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doet in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge t voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het inrichten van cursussen of verstrekken van diensten van opleiding over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot informatica, engineering, technisch tekenen, economische onderwerpen, humane of sociale wetenschappen, sport, reizen en muziek;

Het organiseren, inrichten, begeleiden van sportactiviteiten of reizen. Of het verstrekken van advies met betrekking tot deze activiteiten.

Het verlenen van diensten in de horeca, catering of events.

Voormelde opsomming dient niet limitatief te worden geïnterpreteerd.

IL VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

111, BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

Kapitaal  aandelen  volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Op de kapitaalaandelen wordt door de heer Sanne De Wilde, voornoemd, ten belope van alle 186 aandelen in geld ingeschreven.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE48 6528 3987 8727 bij Record Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 deoember 2014 afgeleverd bankattest. Het bankattest zal in het dossier van de instrumenterende notaris bewaard worden.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volgestort is ten belope van twee/derde (2/3e).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), Het kapitaal is volgestort ten belope van 12.400,00 euro.

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge g Artikel 22 -- Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Artikel 23 Bijeenkomsten  beraadslaging  besluitvorming bestuursorgaan

Het college van zaakvoerders wordt bijeengeroepen door de voorzitter of twee zaakvoerders. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke zaakvoerder die een vergadering van het college bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd, Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van het college van zaakvoerders wordt gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping. Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetbcek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen, Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan het college van zaakvoerders, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. Het college van zaakvoerders kan eveneens vergaderen via intern et gebaseerde communicatiemiddelen.

Elke beslissing van het college wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening,

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een zaakvoerder die, rechtstreeks of onrecht-streeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het college van zaakvoerders behoort, dit mede te delen aan de andere zaakvoerders voor het college van zaakvoerders een besluit neemt en dient het college van zaakvoerders en de vennootschap de voorschriften van artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

Artikel 24  Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 25  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

- De jaarvergadering zal gehouden worden op 31 mei om 19.00 uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

- Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

~ - Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december

2016.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur:

de heer DE WILDE Sanne, geboren te Oostende op dertien januari negentienhonderd zesentachtig

(nationaal nummer 86.01.13-267.89), ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Vina Bovypark 24, die verklaart zijn

mandaat te aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan de heer DE KEYSER Gilbert, accountant, Martelaarslaan 296  '

9000 GENT(of een aangestelde van het kantoor) ten einde:

Q'ïnschrijving en wijziging, evenals schrapping te bekomen van het ondernemingsnummer.

Q'het BTW-nummer aan te vragen, te wijzigen en te schrappen evenals om verbintenissen aan te gaan met

de BTW-administratie,

Omet de diverse fiscale en sociale administraties te onderhandelen, inlichtingen te verstrekken en te

verkrijgen, akkoorden af te sluiten en bezwaar aan te tekenen.

ODit alles tot schriftelijke herroeping,

H. POPPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie van de akte Oprichting.

Op de laatste blz. van fuik B versnelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

V~~

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DE WILDE ENGINEERING & CONSULTING, AFGEKOR…

Adresse
VINA BOVYPARK 24 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande