DE WILDE INVEST

Comm.VA


Dénomination : DE WILDE INVEST
Forme juridique : Comm.VA
N° entreprise : 849.397.326

Publication

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 11.01.2014 14007-0127-011
17/10/2012
ÿþt~

Moa word 1 i.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oprichters

1. De heer DE WILDE Marcel Theophiel, geboren te Zaffelare op dertig januari negentienhonderd zesenveertig, nationaal nummer 46.01.30 417-44, identiteitskaart nummer 590-3965317-80, echtgenoot van mevrouw DE COCK Albertine Madeleine, wonende te 9080 Lochristi (Zaffelare), Kapelstraat 2a.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Octaaf Van Duffel, destijds te Zaffelare, op drie mei negentienhonderd tweeënzeventig, waarbij bij akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op zeven september tweeduizend tien een aanvulling werd aangebracht zonder wijziging van het bestaande stelsel en nadien niet meer gewijzigd zoals zij verklaren.

2. Mevrouw DE COCK Albertine Madeleine, geboren te Gent op zeven mei negentienhonderd vijftig, nationaal nummer 50.05.07 274-19, identiteitskaart nummer 590-3016840-69, echtgenote van de heer DE WILDE Marcel Theophiel, wonende te 9080 Lochristi, Bedrijvenlaan 2.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Octaaf Van Duffel, destijds te Zaffelare, op drie mei negentienhonderd tweeënzeventig, waarbij bij akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op zeven september tweeduizend tien een aanvulling werd aangebracht zonder wijziging, van het bestaande stelsel en nadien niet meer gewijzigd zoals zij verklaren.

De oprichters hebben hun inbreng volstort ten belope van honderd procent.

Maatschappelijke naam :

De vennootschap neemt de vorm aan van een commanditaire vennootschap op aandelen en is gesticht onder de benaming "DE WILDE INVEST" .

Maatschappelijke zetel :

De maatschappelijke zetel van de naamloze vennootschap is gevestigd te 9080 Lochristi (Zaffelare), Kapelstraat 2a.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest gevestigd door een besluit van de zaakvoerder.

Doel "

De vennootschap heeft tot doel:

- Het nemen van participaties in andere vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- Het uitbaten van een paardenstoeterij; het houden en kweken van paarden; aan- en verkoop van

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoudel aan het Belgisch

Staatsblar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : QFDJoj

Benaming

(voluit) : DE WILDE INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 9080 Lochristi, Kapelstraat 2 A

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 5 oktober 2012 blijkt dat een Commanditaire Vennootschap op Aandelen werd opgericht met de volgende kenmerken

'121~156~*

NEERGELEGD

0 8 OKT. 2012

RECC1rÉBANK VAN

unnp14aN:nFr TF r,PN,zT

paarden en aanverwante activiteiten,

- De handel, trading, aan- en verkoop, import en export van nieuwe en gebruikte voertuigen, bestelwagens, vrachtwagens, aanhangwagens, opleggers.

- Het waarnemen van handelsvertegenwoordiging van constructeurs van voertuigen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. In het algemeen zal de vennootschap alle onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap alle roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

- Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel;

- Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

e - Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadge- ving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren

e van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten_

Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

- Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennoot-

= schappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële

r of commerciële eigendom,

- Het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen.

- Het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslor- ping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt ondermeer

ri) in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie

- Hij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

- Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen

- De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export,de agen-vm

P1 tuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabri-caten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

die Welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De @Igemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

De Vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Duur :

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN ACHTHONDERD NEGENENVIJFTIG

DUIZEND HONDERD ACHTENDERTIG EURO (¬ 2.859,138) vertegenwoordigd door vijfduizend

neg6nhonderd vierennegentig (5.994) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur

A.A. De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders , die de hoedanigheid van

gecommanditeerde (beherende) vennoot moeten hebben.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap: de heer Marcel De Wilde,

wonende te 9080 Lochristi (Zaffelare), Kapelstraat 2a, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden

en meedeelt dat niets zich hiertegen verzet.

B. Zaakvoerders worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de isntemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

C. De statutaire zaakvoerders kunnen ten allen tijde zelf ontslag nemen.

De opdracht van de zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen, De algemene vergadering dient daartoe met unanimiteit te beslissen waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deelnemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen totdat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken.

D. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

ln dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

E. In het geval de vennootschap bestuurd wordt door meer dan één zaakvoerder, zal het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting bij rechterlijke beslissing of de vacature van de opdracht van de zaakvoerder om welke reden ook, in hoofde van één onder hen, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden doch zal de vennootschap voortgezet worden onder het bestuur van de overblijvende zaakvoerder(s). ln het geval van overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting of de vacature plaatsheeft in hoofde van alle zaakvoerders, wordt gehandeld zoals in de hierna volgende alinea beschreven.

In het geval de vennootschap bestuurd wordt door slechts één zaakvoerder, zal zijn overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden, doch zal hij van rechtswege worden opgevolgd door de eventueel in deze statuten aan te wijzen opvolger-zaakvoerder, op voorwaarde dat deze, in voorkomend geval, aanvaardt toe te treden tot de vennootschap als gecommanditeerde (beherende) vennoot.

Tot opvolgende zaakvoerders worden aangesteld:

1) Mevrouw DE WILDE Nancy, zaakvoerder, geboren te Sint-Amandsberg op elf februari

negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.02.11 314-93, identiteitskaart nummer 5907630812-21, echtgenote van de heer VAN DAMME Geert Desiré Gislena, zelfstandige, geboren te Lokeren op zes maart negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 9080 Lochristi, Kapelstraat 4. En

2) Mevrouw DE WILDE Sofie, geboren te Gent op twee maart negentienhonderd achtenzeventig, nationaal nummer 78.03.02 350-85, identiteitskaart nummer 590-8332702-40, echtgenote van de heer MESTACH Tom Maurice Maria, geboren te Gent op zesentwintig februari negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 9080 Lochristi (Zaffelare), Kapelstraat 2a.

Zij dienen gezamenlijk op te treden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien een zaakvoerder een rechtspersoon is, leidt de fusie, de omvorming of elke andere vorm van vennootschapsrechtelijke reorganisatie waarbij de rechtspersoonlijkheid van de zaakvoerder krachtens het toepasselijk recht voortgezet wordt, niet tot het ontslag of de vervanging van de zaakvoerder.

F. De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerders en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffe van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

De mandaten van de zaakvoerders zijn onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten faste komt van de vennootschap.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerders toestaan om tijdens het lopend boekjaar voorschotten op hun bezoldiging op te nemen van de vennootschap, bovendien kan de algemene vergadering tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de bestuurderstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, dan neemt deze alle beslissingen naar eigen inzicht.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders waarop de hierna volgende bepalingen van toepassing zijn. Het college benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van dergelijke benoeming of bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt de jaarvergadering voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders.

Het college vergadert na bijeengeroepen te zijn door de voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee leden van het college erom verzoeken.

De vergadering van het college wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

De bijeenroepingen worden gedaan bij gewone brief en verstuurd, behoudens in geval van hoogdringendheid te motiveren in de notulen van de bijeenkomst, ten minste vijf volle dagen vóár de vergadering en bevatten de dagorde.

Behalve in geval van overmacht te motiveren in de notulen van de bijeenkomst of in geval van bijzondere aanwezigheidsquora vereist door onderhavige statuten, kan het college alleen geldig beraadslagen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien echter bij de eerste bijeenkomst het college het vereiste aantal niet bereikt, zal het opnieuw kunnen samengeroepen worden met dezelfde dagorde; bij deze nieuwe vergadering zal het geldig kunnen beraadslagen, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders moge zijn. De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen behoudens eventuele bijzondere meerderheden vereist door onderhavige statuten.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter of van het lid dat de bijeenkomst voorzit, doorslaggevend zijn. Onthoudingen, blanco en nietige stemmen worden niet meegerekend voor de berekening van de vereiste meerderheid.

Iedere zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of telecopie, volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering van het college van zaakvoerders te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De volmachtgever wordt in dat geval geacht aanwezig te zijn. Geen enkele zaakvoerder kan evenwel meer dan één medezaakvoerder vertegenwoordigen,

De beraadslaging en stemmen van het college worden vastgesteld door notulen, ondertekend door de meerderheid van de op de bijeenkomst aanwezige zaakvoerders.

De afschriften en uittreksels van deze notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee zaakvoerders.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de individuele handtekening van iedere zaakvoerder afzonderlijk,

Jaarlijkse algemene vergadering :

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand december om zestien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten, ten overstaan van een notaris.

Alle jaarvergaderingen en algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of in iedere andere plaats in België in de oproeping aangewezen.

Boeklaar :

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld.

Vijftien dagen vóór de gewone algemene vergadering, die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, mogen de aandeelhouders in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van Vennootschappen. Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissaris te verlenen kwijting.

Bestemming van het resultaat :

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering, beslist over de verdere winstbestemming.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 617 en 619 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder mag besluiten over te gaan tot uitkering van interimdividenden en de betalingsdatum ervan vaststellen,

Ontbinding - Vereffening :

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit treden de vereffenaars gezamenlijk op. Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van het kapitaal.

III. PLAATSING VAN HET KAPITAAL EN STORTING

1. INSCHRIJVING

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van TWEE MILJOEN ACHTHONDERDNE-GENENVIJFTIGDUIZEND HONDERD ACHTENDERTIG EURO (¬ 2.859.138) volledig geplaatst is. De verschijner verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap

- De heer Marcel De Wilde, voornoemd, heeft ingetekend op tweeduizend negenhonderd vierennegentig (2,994) aandelen, hetzij voor één miljoen vierhonderdachtentwintigduizend honderd achtendertig euro (¬ 1.428.138).

- Mevrouw Albertine De Cock, voornoemd, heeft ingetekend op drieduizend (3.000) aandelen, hetzij voor één miljoen vierhonderdéénendertigduizend euro (¬ 1.431.000).

TOTAAL: vijfduizend negenhonderd vierennegentig (5.994) aandelen, hetzij het volledig maatschappelijk kapitaal.

Op deze kapitaalaandelen wordt ais volgt a pari ingeschreven:

De heer Marcel De Wilde, voornoemd, verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van negenhonderd achtennegentig (998) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AUTO EN TRUCK-CENTER DE WILDE MARCEL, afgekort ATC DE WILDE MARCEL, met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, Bedrijvenlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonen-register te Gent onder nummer 0452.429.972, met een waarde van één miljoen vierhonderdachtentwintigduizend honderd achtendertig euro (¬ 1.428,138).

Mevrouw Albertine De Cock, voornoemd, verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van duizend (1.000) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AUTO EN TRUCK-CENTER DE WILDE MARCEL, afgekort ATC DE WILDE MARCEL, met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, Bedrijvenlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0452.429.972, met een waarde van één miljoen vierhonderdéénendertigduizend euro (¬ 1.431.000).

Voormelde inbreng in natura is nader omschreven in het verslag van de heer Karel Depoorter, bedrijfsrevisor, te Kuurne. De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"C. BESLUIT

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap Comm VA De Wilde Invest bestaat uit de inbreng van 1.998 aandelen van de BVBA ATC De Wilde Marcel.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering be-

driffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de

inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura van 2.859.138,00 Euro bestaat uit 5.994 aandelen van de

Comm VA De Wilde Invest.

Er dient tenslotte aan herinnerd dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kuurne, 17 september 2012

Karel DEPOORTER

Bedriffsrevisor

(getekend)"

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij

uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder

verslag van de oprichters zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden

samen met een expeditie van de akte,

Voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

2. De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht.

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Inzake de overdraagbaarheid van de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ATC DE WILDE MARCEL, voornoemd, komt in artikel 6 punt 2 van de statuten een beperking voor:

' 'De maatschappelijke aandelen kunnen op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten miste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld,

Deze instemming geldt in het bijzonder ook wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, of aan ascendenten of descendenten in rechte lijn."

Aangezien alle aandeelhouders deelnemen aan deze overdracht dient geen rekening te worden gehouden met deze beperking.

2. STORTING

Aile aandelen zijn volstort ten belope van honderd procent (100 %) door inbreng in natura van i

voormelde aandelen..

3. VERGOEDINGEN.

Als vergoeding voor de inbreng die voorafgaat worden aan

De heer Marcel De Wilde, voornoemd, die aanvaardt, tweeduizend negenhonderd vierennegentig

(2.994) aandelen, volgestort ten belope van honderd procent (100 %), toegekend.

De heer Marcel De Wilde, voornoemd, die aanvaardt, vijfduizend negenhonderd vierennegentig

(5.994) winstbewijzen op naam toegekend.

Mevrouw Albertine De Cock, voornoemd, die aanvaardt, drieduizend (3.000) aandelen, volgestort

ten belope van honderd procent (100 %), toegekend.

Overc anusbepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op vijf oktober tweeduizend twaalf en zal afgesloten worden op dertig

juni tweeduizend dertien.

2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

3. VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

Volmacht

pe verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de naamloze vennootschap Accountantskantoor Bekaert, gevestigd te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 50, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

5/10/2012

Tezelfdertijd neergelegd :

uitgifte van de akte

verslag van de oprichters

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste ble. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE WILDE INVEST

Adresse
KAPELSTRAAT 2A 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande