DEBBAUT CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DEBBAUT CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 829.527.766

Publication

05/02/2015
ÿþMd Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111113111118

Ondernemingsor ; 829.527.766

Benaming

(voluit): DEBBAUT CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 9080 Zeveneken, Ruilare 58

(volledig adres)

Onderwerp akte : vereffening - sluiting

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 29 september 2014 blijkt onder meer het volgende:

De vergadering neemt nota van de staat van actief en passief per 22/09/2014, en gelet op het stopzetten van de activiteiten wordt beslist de vennootschap te ontbinden

Tengevolge de ontbinding, neemt de vergadering kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer Marc Debbaut en wordt hem kwijting verleend voor het door hem uitgeoefend mandaat.

De vergadering verklaart eenparig perfecte kennis te hebben van de financiële situatie van de vennootschap en beslist zij geen vereffenaar aan te stellen omwille van de onmiddelijke vereffening van de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat er luidens de staat van activa en passiva geen schulden meer zijn en dat de terugname van het netto-actief door de vennoten zelf zal gebeuren, hierop beslist de algemene vergadering het verdelingsplan goed te keuren en verleent zonder enig voorbehoud kwijting aan de zaakvoerder.

De vergadering stelt vast dat de afrekening van de vereffening van de vennootschap afgesloten is en dat bijgevolg de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap neergelegd en gedurende ten; minste tien jaar bewaard zullen worden te 9080 Zeveneken, Ruilare 58.

Aldus getekend:

Marc Debbaut zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

NE GELEGD

23 -01- 205

RECHTBANK VAN 2..._)0P&AUREL TE GENT

Coordonnées
DEBBAUT CONSULTING

Adresse
RUILARE 58 9080 ZEVENEKEN

Code postal : 9080
Localité : Zeveneken
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande