DEBOGRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBOGRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.809.023

Publication

08/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-05-2015

Griffie

*15307714*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629809023

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DEBOGRA

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING - STATUTEN  VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Notaris MARKEY Erwin te Ronse op 30 april 2015, neergelegd ter

registratie, blijkt dat een BVBA werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS :

1) De Heer DE BOCK Guillaume Bert Remi, geboren te Opbrakel op 17 maart 1967, nationaal nummer 67.03.17-359.74, BTW-nummer nihil, echtgescheiden, wonende te 9600 Ronse, Gomar Vandewielelaan 71.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  RD-BOUW , met zetel te 9600 Ronse, Gomar Vandewielelaan 71, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0836.098.824, BTW-nummer BE 0836.098.824, Rechtbank van Koophandel Gent, afdeling Oudenaarde.

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid-starter bij akte verleden voor instrumenterende Notaris op 5 mei 2011, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 mei 2011 onder nummer 11075627.

Waarvan de statuten werden gewijzigd, met onder andere aanneming van huidige rechtsvorm, bij akte verleden voor Notaris Poppe Harold te Gent op 6 mei 2014, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 mei 2014 onder nummer 14102310.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 14 van haar statuten, door haar niet-statutair zaakvoerder, DE BOCK Guillaume, in die hoedanigheid benoemd bij gezegde oprichtingsakte de dato 5 mei 2011, bekendgemaakt als gezegd.

2. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vorm aan van een BVBA met de naam  DEBOGRA .

3. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Sint-Martensstraat 2 bus 11.

4. DOEL :

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

A/ Het aankopen, verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, uitbaten, beheren, huren en verhuren van alle gebouwde onroerende goederen.

B/ Het aankopen, verkopen, ruilen, verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering en

wegenaanleg, uitbaten, beheren, huren en verhuren van alle ongebouwde onroerende goederen, en in de ruimste zin van het woord, alle onroerende verrichtingen en handelingen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, aangaan, ontwerpen, doen uitvoeren of bevorderen.

C/ Het uitbaten van een algemene bouwonderneming, gaande van de ruwbouw tot en met de volledige afwerking, waarvan de werken worden uitgevoerd hetzij door de vennootschap zelf, hetzij door derden.

D/ Het aannemen, oprichten of laten oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord, het inrichten, exploiteren en urbaniseren van nieuwe residentiële woonwijken, het oprichten

Onderwerp akte :

Sint-Martensstraat 2 Bus 11 9600 Ronse

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

en/of laten oprichten van  sleutelklare woningen en gebouwen, het aankopen, kopen en verhuren van deze woningen en gebouwen, het aannemen, uitvoeren of laten uitvoeren van: algemene bouwwerken, bouwen van stellingen, voegwerken en reinigen van gevels, slopingswerken, timmeren schrijnwerken, geluidsisolatie, centrale verwarming, sanitair en lood- en zinkwerk, de coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, plaatsen van chapes, de bouwpromotie, alle verhandelingen van onroerende goederen, de aan- en verkoop, de fabricatie en plaatsing van alle bouwmaterialen, groot- en kleinhandel in bouwproducten en materialen.

E/ De coördinatie van de oprichting van bouwwerken voor eigen rekening en voor rekening van derden.

F/ Het ontwerpen of laten ontwerpen van plannen voor de oprichting van gebouwen, restauratie en herinrichting van bestaande gebouwen.

II. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, met inbegrip van mandaten van vereffenaar.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5. DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt.

6. KAPITAAL : Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. De mede-eigenaars alsook de pandschuldeisers en pandschuldenaars van zelfde aandelen zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen. Zolang geen gemeenschappelijke volmachtdrager is aangewezen zullen de rechten aan deze aandelen verbonden, geschorst worden. Deze volmachtdrager oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. In geval van vruchtgebruik en bij gebrek aan uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager zal de bloot-eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker jegens de vennootschap vertegenwoordigd worden, behoudens nochtans in volgende gevallen : stemming in verband met : - een kapitaalverhoging; - de in-vereffeningstelling van de vennootschap; - de inlijving in het kapitaal van maatschappelijke reserves; in welke gevallen het stemrecht aan de bloot-eigenaar toebehoort.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort als volgt :

- DE BOCK Guillaume heeft ingeschreven op 100 aandelen, hetzij voor 9.300,00 EUR, gedeeltelijk volstort ten belope van 3.100,00 EUR, waarvoor hem 100 aandelen als volstort ten belope van 3.100,00 EUR, werden toegekend;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  RD-BOUW heeft ingeschreven op 100 aandelen, hetzij voor 9.300,00 EUR, gedeeltelijk volstort ten belope van 3.100,00 EUR, waarvoor haar 100 aandelen als volstort ten belope van 3.100,00 EUR, werden toegekend.

Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, werd deze inbreng in geld, ten bedrage van 6.200,00 euro, voor de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bij¬zondere rekening onder nummer BE63 0017 5491 5108 bij de  BNP PARIBAS FORTIS te Ronse geopend op naam van de besloten vennootschap met berperkte aansprakelijkheid "DEBOGRA"-in-oprichting.

Het bewijs van deponering werd afgeleverd door voornoemde bank op 28 april 2015. Instrumenterende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet en dat het bewijs van deponering zal bewaard worden door de Notaris in het dossier van de vennootschap.

8. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij door meerdere zaakvoerders. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren. Hij kan ondermeer alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen. Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder om stukken in ontvangst te nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor gerechtelijke dossiers en verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden. In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden. Als statutair-zaakvoerder van de vennootschap werd aangesteld: DE BOCK Guillaume, voornoemd, die verklaard heeft te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling. De duurtijd van de opdracht van deze zaakvoerders is onbeperkt.

9. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2016.

10. JAARVERGADERING : Wordt telkens gehouden de derde donderdag van de maand juni om 11.00 uur. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De 1ste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming dan moet het rondschrijven minstens 20 dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief - of via een ander com-munciatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de bestemmelingen - toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste 15 dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het W. Venn. moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het W. Venn. doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

11. WINSTAANWENDING : Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : 1) 5 % voor de samenstelling van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het kapitaal van de vennootschap bereikt; 2) het overige zal aan de aandelen toegekend worden. Niettegenstaande hetgeen gezegd werd onder 2) kan de algemene vergadering bij meerderheid van stemmen elke andere verdeling van de winst aannemen. De zaakvoerder(s) heeft/hebben het recht een interimdividend uit te keren onder voorbehoud van enige wettelijke beperking terzake. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het W. Venn.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12. OVERGANGSBEPALING  VOLMACHT  OVERNAME VERBINTENISSEN:

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Sint-Martensstraat 2 bus 11. - de vennootschap neemt de verbintenissen over die door de oprichters zijn aangegaan voor de vennootschap in oprichting sedert 1 oktober 2014 en dit onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan. - benoeming van een commissaris : De verschijner verklaart ons dat volgens ter goede trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat, bij toepassing van artikel 141 2° van het Wetboek van Vennootschappen, het voorlopig niet nodig is een commissaris te benoemen.

- bijzondere volmacht wordt verleend aan de hierna volgende medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cöoperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DELOITTE , die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A: MARTENS Linda; VANSTEENKISTE Isabelle en CARREZ Eugénie, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Tegelijk neergelegd : uittreksel, expeditie.

Staatsblad

Coordonnées
DEBOGRA

Adresse
SINT-MARTENSSTRAAT 2, BUS 11 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande