DEDECK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEDECK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.881.154

Publication

27/11/2014
ÿþ Mad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vi beha aai Bel Staa i

IIN i ui





GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

18 NOV. 2014

AFDELING 19ïi tRMONDE

Ondememingsnr . A Si

Benaming

(voluit) : DEDECK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9200 Dendermonde, Emanuel Hielstraat 35

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte van oprichting verreden voor notaris Yves De Ruyver ter standplaats te Liedekerke op 30.10.2014, geregistreerd als volgt: Geboekt te Asse I op 14/11/2014, geboekt 21 bladen, geen verzedningen,: boek 646 blad 29 vak 13, ontvangen 50¬ , getekend de ontvanger H. Roseleth"

, blijkt dat:

De heer DE DECKER Vincent Joannes Nora Maria, geboren te Lebbeke op negen oktober negentienhonderd negenenveertig en zijn echtgenote mevrouw VASTENAVONDT Christine Valerie Oscar, geboren te Dendermonde op twaalf maart negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 9200 Dendermonde, Emanuel Hielstraat 35 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "Dedeck" met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Emanuel Hielstraat 35.

De vennootschap heeft tot doel:

a)De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b)Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

c)De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

d)Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e)Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

f) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordèring van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen, Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen' tot de realisatie ervan.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro {tr 18.550,00) verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderste van het kapitaal, bij dè oprichting van de vennootschap geplaatst en betaald ten belope van de totaliteit.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, natuurlijke of rechtspersonen, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zowel als eiser en als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde, bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van september om 18 uur.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één april van elk jaar en eindigt op éénendertig maart van het volgend jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend vijftien.

Worden aangesteld tot zaakvoerders voor onbepaalde duur, hier aanwezig en aanvaardende:

1) De heer De Decker Vincent, voornoemd.

2) Mevrouw Vastenavondt Christine, voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerders is al dan niet bezoldigd en zal bepaald worden door de algemene

vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: afschrift BAV

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 27.10.2015 15654-0599-010

Coordonnées
DEDECK

Adresse
EMANUEL HIELSTRAAT 35 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande