D'EER TRANSPORT + SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D'EER TRANSPORT + SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.049.304

Publication

15/04/2014
ÿþ mod11A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II *14081037* II

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

03 An, 2014

AFDELING DEMMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr z 0419.049.304

Benaming (voluit) : D'EER TRANSPORT + SERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

!i Zetel: Kasteleinsstraat 1

ii 9150 Kruibeke

i Onderwerp akte :Fusie door overneming .

: !! Het blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris André! Depuydt te Rupelmonde op 31 maart 2014, nog niet geregistreerd, dat de BVBA D'Eer Transport + Service, met: i! zetel te 9150 Kruibeke, Kasteleinsstraat 1, de BVBA S.H.P.D. Management heeft overgenomen, ingevolge!

! beslissingen genomen met éénparigheid van stemmen: ,

BEHANDELING AGENDA - STEMMING

Na voormelde uiteenzetting, die door de buitengewone algemene vergadering ,.

eenparig wordt goedgekeurd, gaat de buitengewone algemene vergadering over; !;tot de behandeling van de agenda en neemt zij de volgende besluiten ,

i:Eerste besluit. FUSIE ,

;

i

(a) Verslagen

iDe voorzitter wordt ontslagen van de integrale voorlezing van voorlezing! ivan il) Het gezamenlijk fusievoorstel de dato 13 februari 2014, opgesteld doori i!de bestuursorganen van beide vennootschappen in toepassing van artikel 69.4 iivan het Wetboek van Vennootschappen, neergelegd ter griffie van dei iiRechtbank van Koophandel op 14 februari 2014 en bekend gemaakt in dei iibijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 februari daarna onder nummers:

ii14050383 en 14050384. ,

:::Een origineel exemplaar van dit fusievoorstel wordt door het bureau van dei vergadering en door mij, notaris, "ne varietur" geparafeerd en zal samen! ::met een uitgifte van deze notulen in het archief van de vennootschap

worden bewaard. "

, i2) het omstandig verslag van de bestuursorganen van beide vennootschappeni qover de voorgenomen fusieverrichting opgemaakt op pp fepruari'20î4 in!

1:uitvoering van artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen.' ,

i13) het controleverslag over het fusievoorstel, opgesteld op 8-ËëbÏU-ar-111 1>14 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ii"Verheyden,Heyvaert & Co", met zetel te 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 14! ibus 3, vertegenwoordigd door de heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, in! :iuitvoering van artikel 695 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan ,.

Icie 4sluiten luiden als volgt:

! "7. BESLUIT

!!

 fiTij brengen verslag uit betreffende de fusieverrichting voorgelegd aan de ;

:

algemene vergadering van BVBA D'EER TRANSPORT 1- SERVICE en BVBA S.H.P.D.

;.

;MANAGEMENT. Op basis van onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd

overeenkomstig de norm van het Instituut van de Bedriifsrevisoren inzake ,

Op do laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

z

de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van

handelsvennootschappen, bevestigen wij dat:

" Het ons voorgelegde fusievoorstel alle inlichtingen bevat voorzien in artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen.

" De beschrijving van de voorgenomen verrichting beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

De waarderingsmethode weerhouden door de respectieve bestuursorganen voor de bepaling van de ruilverhouding, bedrijfseconomisch gerechtvaardigd is en past binnen het kader van de fusieverrichting.

- De waarde per aandeel werd bepaald respectievelijk voor BVBA D'EER TRANSPORT SERVICE op 1.631,17 EUR en voor BVBA S.H.P.D. MANAGEMENT op 13,97 EUR, rekening houdend met het aandelenbezit van de over te nemen vennootschap in de overnemende vennootschap.

De ruilverhouding, hetzij 24 nieuwe aandelen D'EER TRANSPORT

SERVICE voor 3.000 oude aandelen S.H.P.D. MANAGEMENT, als vergoeding voor het door laatstgenoemde ingebracht vermogen, redelijk is. Deze aandelen zijn volledig volgestort, zonder vermelding van nominale waarde en genieten dezelfde rechten als de bestaande gewone aandelen en nemen deel in de resultaten vanaf 1 oktober 2013.

De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd zijn en

verplichtingen duidelijk en volledig gekend en vastgelegd zijn.

Dit verslag werd opgesteld ln uitvoering van artikel 695 § 1 van het Wetboek van vennootschappen aangaande de fusie door overneming door BVBA D'EER TRANSPORT SERVICE van BVBA S.H.P.D. MANAGEMENT. Dit verslag mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Dendermonde op 28 februari 2014.

Verheyden,Heyvaert & Co bvba

vertegenwoordigd door

Geert HEYVAERT, bedrijfsrevisor"

De vennoten erkennen een exemplaar van gemeld fusievoorstel en gemelde verslagen bedoeld in artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen, met inbegrip van de jaarrekeningen en de verslagen van de bestuursorganen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is, te hebben ontvangen. Zij verklaren dat voormelde stukken minstens een maand voor de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschap ter inzage lagen, zoals voorgeschreven door artikel 697 §l van het Wetboek van Vennootschappen.

en exemplaar van voormelde verslagen zal samen met de uitgifte van onderhavig verslagschrift neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

(b) Belangrijke wijzigingen

De voorzitter deelt - in toepassing van artikel 696 van het Wetboek van Vennootschappen - mee dat hem door de zaakvoerders van beide bij de fusie betrokken vennootschappen werd bevestigd dat zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van deze beide vennootschappen, sedert de datum van het opstellen van het fusievoorstel. De vergadering neemt kennis van deze mededeling.

(c) Goedkeuring fusie

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

§ 1. Besluiten tot fusie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moct 11.1

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de overnemende vennootschap D'EER TRANSPORT + SERVICE, het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap S.H.P.D. MANAGEMENT, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde

fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

a. De ruilverhouding van de aandelen bepaald als volgt:

Aangezien de over te nemen vennootschap S.H.P.D. MANAGEMENT tweehonderd achtenzestig (268) aandelen bezit in de overnemende vennootschap D'EER TRANSPORT + SERVICE, verkrijgt de overnemende vennootschap ingevolge de fusie door overneming tweehonderd achtenzestig (268) eigen aandelen, die onmiddellijk zullen worden vernietigd.

Overeenkomstig artikel 703 52 W.Venn. vindt er geen omwisseling plaats van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap die gehouden worden ofwel door de overnemende vennootschap zelf ofwel door de overgenomen vennootschap zelf.

Vierentwintig (24) volstorte nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, hetzij vierentwintig (24) aandelen in de vennootschap D'EER TRANSPORT + SERVICE tegen drieduizend (3.000) aandelen in de vennootschap S.H.P.D. MANAGEMENT, zonder opleg in geld.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt vastgesteld op 1 oktober 2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c. De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zijnde 1 oktober 2013.

d. De nieuw uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register, worden certificaten afgegeven aan de vennoten die erom verzoeken.

§ 2. Kapitaalverhoging

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen dat het

maatschappelijk kapitaal van de vennootschap D'EER TRANSPORT SERVICE

verhoogd wordt met een bedrag van honderd tweeénveertigduizend euro (142.000,00 EUR), zodat hetkapitaal gebracht wordt van éénentwintigduizend euro (21.000 EUR) op honderd drieënzestigduizend euro (163.000 EUR), mits uitgifte van vierentwintig (24) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze nieuwe volledig volgestorte aandelen worden toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap S.H.P.D. MANAGEMENT, te weten:

- Aan de heer D'EER Servain worden 6 nieuwe aandelen uitgereikt in ruil voor 750 aandelen van de overgenomen vennootschap;

- Aan de heer D'EER Hans worden 6 nieuwe aandelen uitgereikt in ruil voor 750 aandelen van de overgenomen vennootschap;

- Aan de heer D'EER Philip worden 6 nieuwe aandelen uitgereikt in ruil voor 750 aandelen van de overgenomen vennootschap;

- Aan de heer DE MULDER Dirk worden 6 nieuwe aandelen uitgereikt in ruil voor 750 aandelen van de overgenomen vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

L.Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Deze nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en voordelen als de bestaande' aandelen en zullen delen in het resultaat over het lopende boekjaar vanaf 1 oktober 2013.

De identiteit van deze voormelde vennoten zal ingeschreven worden in het register van aandelen, met het aantal toegekende aandelen en hun volgnummer en de datum van heden, door toedoen van het bestuursorgaan.

3. Overgang van het vermogen

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap S.H.P.D. MANAGEMENT ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap D'EER TRANSPORT SERVICE.

Het vermogen van beide vennootschappen is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Verheyden,Heyvaert & Co", met zetel te 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 14 bus 3, vertegenwoordigd door de heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, dat als BIJLAGE aan deze gehecht blijft.

Het overgedragen vermogen van de vennootschap S.H.P.D. MANAGEMENT bestaat uit:

Actief: (samenvatting) : 349.385,36 EUR Passief: (samenvatting) : - 147.487,83 EUR

Netto-actief: 201.897,53 EUR

§ 4. Lasten en voorwaarden van de overgang

De overgang van het vermogen van de over te nemen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle roerende gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met elle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeurigere beschrijving van te eisen.

2. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zijnde 1 oktober 2013, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in elle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschappen, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

5. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

De voorzitter verklaart tot slot het volgende :

- dat het overgegane vermogen van de BVBA S.H.P.D. MANAGEMENT bestaat uit de activa en passiva voorkomend op de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2013, en het bruto actief gewaardeerd wordt op driehonderd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch StaatsbIad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

negenenveertigduizend driehonderd vijfentachtig euro zesendertig cent (349.385,36 EUR).

- dat het overgedragen vermogen geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten, noch een authentiek huurcontract voor een looptijd van meer dan negen jaar, omvat;

- dat het overgedragen vermogen geen intellectuele noch industriële eigendomsrechten omvat welke aan afzonderlijke formaliteiten van openbaarmaking zijn onderworpen.

- dat in het overgedragen vermogen geen in pand gegeven handelszaak begrepen is.

Tweede ÉJesluit.- STATUTENWIJZIGING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met voormeld besluit tot fusie en overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, de statuten van de overnemende vennootschap volledig te herschrijven en te hernummeren, rekening houdende met de hiervoor genomen beslissingen en de gewijzigde terminologie en bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en in het bijzonder deze statuten als volgt te wijzigen :

1. Artikel 2 : de zeteIverplaatsing naar Kruibeke, Kasteleinsstraat 1, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch StaatsbIad van 11 juli 2008 onder nummer 08115508, wordt opgenomen.

2. Artikel 4 : het doel wordt gewijzigd zodat dit artikel voortaan luidt als hierna opgenomen in de nieuw aangenomen tekst der statuten.

3. Artikel 5 : het kapitaal en aantal kapitaalvertegenwoordigende aandelen wordt gewijzigd ingevolge voormelde kapitaalverhoging, zodat dit artikel voortaan luidt als hierna opgenomen in de nieuw aangenomen tekst der statuten.

4. Artikel 16 : de datum van de jaarvergadering wordt gewijzigd naar de tweede vrijdag van de maand maart om achttien (18.00) uur.

5. Artikel 19 : het lopende boekjaar wordt verlengd tot 30 september van dit kalenderjaar en de komende boekjaren zullen lopen van 1 oktober van het ene jaar tot 30 september van het daaropvolgende kalenderjaar;

6. Artikel 21 : aanpassing aan de huidige wettelijke regels aangaande de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De statuten zullen voortaan dan ook luiden als volgt :

GECOÖRDINEERDE STATUTEN

A. NAAM ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1  Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming D'EER TRANSPORT 1-SERVICE of in 't kort DTS.

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9150 Kruibeke, Kasteleinsstraat 1.

Deze mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in het Vlaams of Brussels Gewest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerders, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Artikel 3 - j5óél

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap heeft tot doel:

a) Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen met betrekking tot vrachtvervoer te land voor rekening van derden, en meer algemeen het verlenen van diensten aan vervoersondernemingen;

b) Huur en verhuur van vrachtwagens met of zonder bestuurder, en van elle soorten van voertuigen en rollend materiaal;

c) Onderhoud en herstelling van voertuigen, ook voor derden;

d) Het goederenvervoer over en langs de weg, ongeacht de aard van de te vervoeren goederen, met inbegrip van verhuisdiensten, zoals de verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken;

e) Vrachtbehandeling zoals het laden, overladen en lossen van goederen en van bagage die vervoerd worden over de weg, per spoor, door de lucht of over binnenwateren;

f) Tussenpersoon te zijn in het goederenvervoer, elle handelingen te stellen als vervoerscommissionair;

g) Het organiseren en plannen van transportopdrachten voor derden;

h) Opslag van goederen, zoals de exploitatie voor rekening van derden van opslagvoorzieningen (silo's, pakhuizen, hangars, containerparken, tanks enzovoort) voor diverse goederen incl. landbouwproducten;

i) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, beschikken over, productief makén, het verhuren en in huur nemen, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke roerende goederen, en hun vervoer te land, al dan niet als tussenpersoon of handelsagent;

j) Het aankopen of verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, van elle onroerende goederen, en in het algemeen elle onroerende verrichtingen;

k) Het deelnemen in of directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

1) Het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan elle Belgische en buitenlandse ondernemingen, alsook het verlenen van financiële bijstand;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap elle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in elle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, elle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.



Artikel 4 - Duur



Op de laatste biz. Van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t,

Voorbehouden aan het BeIgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

B. KAPITAAL  AANDELEN

Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd drieënzestigduizend euro (163.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door achtentwintig (28) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die elk één / achtentwintigste (1/28ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6  Winstbewijzen, warrants, converteerbare obligaties en certificaten

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kabitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties uitgeven.

De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 242 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van certificaten moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekend maken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister.

Artikel 7  Aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkele persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming worden bereikt, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Indien één of meer effecten in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, met inbegrip van het stemrecht doch met uitzondering van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 8  Wijziging van het kapitaal

Tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone algemene vergadering, volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten, en met inachtneming van de hierna volgende bepalingen.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die door de blote eigenaar met eigen middelen verkregen worden, zijn met hetzelfde vruchtgebruik

bezwaard als de oude. Bij het einde van het vruchtgebruik is de vruchtgebruiker evenwel ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik van de aandelen.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de

vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die door de

vruchtgebruiker met eigen middelen verkregen worden, behoren toe aan de blote eigenaar, doch zijn met hetzelfde vruchtgebruik als de oude bezwaard. Bij het einde van het vruchtgebruik is de blote eigenaar ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van de aandelen.

Wordt dit voorkeurrecht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere vennoten, die reeds van hun recht gebruik hebben gemaakt.

Op de aandelen waarop overeenkomstig het voorgaande niet werd ingeschreven, kan door om het even welke natuurlijke of rechtspersoon, met uitzondering van de in artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, slechts worden ingeschreven mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het kapitaal, dan vermeldt de oproeping op welke wijze de voorgestelde vermindering zal gebeuren.

Artikel 9 - Aandelen op naam - Register

De aandelen zijn steeds op naam en worden voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden,

waarin worden aangetekend:

1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerders en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dit register inzage nemen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Het register van aandelen en andere effecten op naam kan ook gehouden worden onder elektronische vorm van zodra de wet dit toelaat.

Artikel 10 - Overdracht en overgang van aandelen

1. De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet' worden overgedragen onder de levenden en overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de

overdracht/overname is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet

vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan wegens overlijden aan een vennoot, aan de niet van tafel en bed of feitelijk gescheiden echtgenoot van de overdrager/overlater, aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager/overlater.

Deze bepaling is van toepassing zowel op de overdrachten of overgangen in volle eigendom, als op deze in vruchtgebruik of in blote eigendom, alsmede op de overgang van rechten ten gevolge van de toepassing van de regels betreffende de huwelijksgemeenschap van goederen bestaande tussen de vennoot en zijn echtgenoot of van huwelijksvoorwaarden. Zij is eveneens toepasselijk op al de gevallen van openbare verkoop tengevolge van een rechterlijke beslissing of wegens elke andere oorzaak.

2. De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen onder levenden moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemers meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

bedongen prijs. Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot toelating van de overdracht, zullen ze geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

3. Tegen de weigering van goedkeuring staat geen beroep bij de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

In dat geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen de partijen, zal de verkoopprijs worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elke partij te benoemen is. De deskundigen zullen rekening houden met elle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, die op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, op eenzijdig verzoekschrift van de meest gerede partij, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

4. De afkoop van de aandelen door de weigerende vennoten of de door hen verkozen koper zal in elk geval tot stand moeten komen binnen drie maanden na de weigering. Na het verstrijken van die termijn worden de aandelen geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde koper tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen.

De bepalingen inzake overdracht onder de levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

5. Bij een overgang van aandelen wegens overlijden moeten de erfgenamen, legatarissen en rechtverkrijgenden de vennoten binnen drie maanden na het overlijden van de vennoot nauwkeurig inlichten hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten ook de identiteit van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfelijke rechten meedelen.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten worden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals eerder in dit artikel is bepaald.

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen de drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

Artikel 11 - Verzegeling van de goederen

De vennoten, hun erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de boeken, goederen en waarden van de vennootschap, noch het opmaken van de inventaris eisen.

Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten houden aan de inventarissen en balansen van de vennootschap en aan de besluiten van, de algemene vergadering.

C. BESTUUR-VERTEGENWOORDIGING

Behoudens hetgeen bepaald is onder punt H. van de statuten, in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels:

Artikel 12  Bestuursorgaan

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(erd bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, natuurlijke of rechtspersonen, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan

zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en

beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 13  Vergoeding

Elke zaakvoerder oefent zijn opdracht bezoldigd uit, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 14  Interne bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder i$ bevoegd om elle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 15  Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zowel als eiser en als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde, bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 16  Tegenstrijdige belangen

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of

onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke

aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de procedure van artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

D. CONTROLE

Artikel 17  Commissaris

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van Vennootschappen en deze statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel voor het laatst en het voorlaatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria voorzien bij artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

E. ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaald is onder punt H. van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering:

Artikel 18  Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand maart van elk kalenderjaar om achttien (18.00) uur.

Indien die dag een een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeen geroepen worden op aanvraag van de vennoten die 1/5 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet in artikel 27 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering of op de vastgestelde dag voor het houden van de bijzondere vergadering.

Artikel 19  Oproepingen

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(0)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

be vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de" vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissarissen, worden vijftien (15) dagen voor de vergadering uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen, individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het communicatiemiddel vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissarissen, die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen of het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 20 - Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de zaakvoerders en de eventuele commissarissen een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 27 van de statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 21 - Vertegenwoordiging - Stemrecht

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet, vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboék) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander hulpmiddel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 22 - Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voornaam, de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 23 - Samenstelling van het bureau

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of de voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid.

Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering een stemopnemer aan op voorstel van de voorzitter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel 24 - Verdaging van de jaarvergadering

De zaakvoerders hebben het recht, tijdens de zitting van de jaarvergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. Het bestuursorgaan moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda, binnen een termijn van drie weken. De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten. De verdaging kan slechts één keer

gebeuren, de tweede algemene vergadering beslist definitief over de

uitgestelde agendapunten en heeft het recht de jaarrekening definitief

vast te stellen.

De zaakvoerders hebben tevens het recht elke andere algemene vergadering met drie weken uit te stellen, behalve indien deze vergadering werd samengeroepen op vraag van één/vijfde van de vennoten of door de commissarissen. Dergelijke tweede vergadering wordt opnieuw bijeengeroepen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en deze statuten. Vennoten die niet op de eerste vergadering aanwezig waren, worden toegelaten mits zij eventueel de formaliteiten vereist door deze statuten nageleefd hebben. Aan de agenda van de tweede vergadering mogen nieuwe punten toegevoegd worden.

Artikel 25 - Stemrecht

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Iedere vennoot kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de zaakvoerder(s), dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de vennoot, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding".

Artikel 26 - Beraadslaging - Aanwezigheidsquorum en meerderheid

1. Geen enkele vergadering kan geldig beraadslagen en besluiten over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering elle vennoten aanwezig zijn en zij eenparig besluiten de agenda te wijzigen. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. Onverminderd hetgeen hierna volgt, beraadslaagt en besluit de algemene vergadering op geldige wijze, ongeacht het aantal op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

2. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

3. Een buitengewone algemene vergadering, die moet gehouden worden ten overstaan van een notaris en moet beraadslagen en besluiten over een statutenwijziging, kan dit slechts op geldige wijze voor zover de vennoten, die de vergadering bijwonen, ten minste de helft van het kapitaal vertegenwoordigen. Wordt dit quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping vereist en de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aantal op die vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden met een drie/vierden meerderheid van stemmen genomen.

Indien de voorgestelde wijzigingen betrekking hebben op de wijziging van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

eigen aandelen door de vennootschap, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal, moeten de door het Wetboek van Vennootschappen vereiste bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsquorums in acht worden genomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. De oproepingsbrief moet nauwkeurig vermelden welke statutenwijziging voorgesteld wordt.

Artikel 27 - Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van elle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 28 - Notulen

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt die ondertekend worden door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Deze notulen worden in een speciaal register ingeschreven of ingebonden, dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen die in rechte of anders moeten worden voorgelegd of bestemd zijn voor derden, worden ondertekend door de zaakvoerder(s).

F. INVENTARIS  JAARREKENING  WINSTVERDELING

Artikel 29  Boekjaar  Inventaris  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober (01/10) van elk jaar en eindigt op dertig september (30/09) van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeninget worden het met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 30 - Winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto winst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel 31  Winstuitkering

Geen uitkering, onder welke vorm ook, mag geschieden, indien op datum van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

G. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 32  Ontbinding

1. De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

2. De vereniging van elle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

3. Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de

vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap. Indien de

zaakvoerders voorstellen de activiteit voort te zetten, geven zij in hun verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

5. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 33 - Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Op de laetste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbigd

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging of homologatie door' de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

H. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN

VENNOOT TELT

Artikel 34  Algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 35 - Overdracht van aandelen onder de ),evenden

Tot overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 36 - Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 334 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Artikel 37 - Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

In geval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die verbonden zijn aan die aandelen.

Artikel 36 - Algemene Vergadering

De enige vennoot oefent elle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

I. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 39  Woonstkeuze

mod11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun elle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 40 - Gemeen recht

Voor al wat niet geregeld wordt door deze statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Derde besluit.- ONTBLAG EN nENOEMING-NIEUWE-M-KKVbeeDERS

De vergaderingen stellen vast dat aan het mandaat van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap S.H.P.D. MANAGEMENT, te weten:

1. De heer D'EER Servain, wonende te 9140 Temse, Molstraat 1;

2. De heer D'EER Hans, wonende te 9150 Kruibeke, Paul Chardomestraat 2 bus 41;

3. De heer D'EER Philip, wonende te 9150 Kruibeke, Nieuwe Baan 122;

4. De heer DE MULDER Dirk, wonende te 2620 Hemiksem, Antwerpsesteenweg

164,

op heden een einde is gekomen ingevolge de fusie.

In aansluiting met de fusie beslist de vergadering van de overnemende vennootschap D'EER TRANSPORT -1- SERVICE tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerders te benoemen met ingang van heden:

1. De heer D'EER Servain, voornoemd, hier aanwezig en dit mandaat aanvaardende,

2. De heer D'EER Hans, voornoemd, hier aanwezig en dit mandaat aanvaardende,

3. De heer D'EER Philip, voornoemd, hier aanwezig en dit mandaat aanvaardende,

4. De heer DE MULDER Dirk, voornoemd, hier aanwezig en dit mandaat

aanvaardende,

Zij worden benoemd voor onbepaalde duur. Hun mandaat is bezoldigd.

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VERGADERING COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS

En terstond zijn voornoemde zaakvoerders samengekomen in een vergadering van het College van Zaakvoerders en hebben zij met eenparigheid van stemmen beslist om de heer Hans D'EER, voornoemd, te benoemen tot voorzitter van het College van Zaakvoerders. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden. Dit mandaat van voorzitter zal onbezoldigd zijn.

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Vierde besluit.- MACHTIGINGEN

De algemene vergaderingen machtigen :

- de bestuursorganen van beide vennootschappen om voorgaande besluiten uit te voeren en de verdere formaliteiten van de fusieverrichting te vervullen.

- ondergetekende notaris om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen en het nodige te doen voor de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de overnemende vennootschap.

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, om elle formaliteiten met betrekking tot de wijziging van inschrijving van de overnemende vennootschap en de schrapping van de inschrijving van de overgenomen vennootschap, te vervullen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van

mod11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

StaatsbIad

mod 11.1

Ondernemingen, het Ondernemingsloket, ter griffie en bij de andere

overheidsinstanties.

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Afgeleverd voor de formaliteit van registratie van de akte overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van

registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel

Notaris André Depuydt

Gelijktijdig neergelegd:

Afschrift van de akte;

- Verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

.,

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

25/02/2014
ÿþMod Werd

--7777-1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0419.049.304

Benaming

(voluit): D'Eer Transport + Service

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9150 Kruibeke, Kasteleinsstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte: Voorstel van fusie door overneming van de BVBA 1S.H.D.P. Management' door de BVBA 'D'Eer Transport + Service'.

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 13 februari 2014 door de zaakvoerders van de BVBA 'S.H.P.D, Management' en de BVBA 'D'Eer Transport + Service', blijkt het volgende:

De fusie betreft de overname van de BVBA 'S.H.P.D. Management', met zetel te 915D Kruibeke, Kasteleinsstraat 1, ingeschreven in het RPR te Dendermonde en met BTW-nummer BE 0864.013.840, door de', E3VBA 'D'Eer Transport + Service', met zetel te 9150 Kruibeke, Kasteleinsstraat 1, ingeschreven in het RPR te' Dendermonde en met BTW-nummer BE 0419.049.304, waardoor het gehele vermogen van de BVBA 'S.H.P.D. Management', zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening zal overgaan op de BVBA D'Eer Transport + Service',

Het doel van de BVBA 'S.H.P,D, Management' is in haar statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel

Het deelnemen in of directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar.

Het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen, het verlenen van financiële bijstand.

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, paricipaties te verwerven en aan te houden. Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen, desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden, zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware.

Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met ingebrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven."

Het doel van de BVBA 'D'Eer Transport + Service' is in haar statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

Kleinhandel in : brandstoffen, drogisterijartikelen, verven en onderhoudsprodukten.

Groothandel in ; petroleumprodukten, smeermiddelen, nijverheidsoliën, en  vetten, drogisterijartikelen, en

onderhoudsprodukten.

Onderneming voor het goederenvervoer langs de weg

Verhuisondememing

Tussenhandelaar

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen'

nemen in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is'

of geen verband van bilhorigheid of samenhang vertoont met het hare.

Zij mag alle daden stellen en verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel'

aansluiten of de verwezenlijking of uitbreiding ervan kunnen bevorderen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap, hetzij de BVBA 'D'Eer Transport + Service' is:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De BVBA S.H.P.D. MANAGEMENT, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer D'EER Hans, wonende te 9150 Kruibeke, Paul Chardomestraat 2 bus 41.

De zaakvoerders van de over te nemen vennootschap, hetzij de BVBA 'S.H.P.D. Management', zijn:

1.0e heer D'EER Servain, wonende te 9140 Temse, Molstraat 1;

2.De heer D'EER Hans, wonende te 9150 Kruibeke, Paul Chardomestraat 2 bus 41;

3.De heer D'EER Philip, wonende te 9150 Kruibeke, Nieuwe Baan 122;

4.0e heer DE MULDER Dirk, wonende te 2620 Hemiksem, Antwerpsesteenweg 164

De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleg

Aangezien de over te nemen vennootschap S.H.P.D. MANAGEMENT tweehonderd achtenzestig (266) aandelen bezit in de overnemende vennootschap D'EER TRANSPORT + SERVICE, verkrijgt de overnemende vennootschap ingevolge de fusie door overneming tweehonderd achtenzestig (268) eigen aandelen, die onmiddellijk zullen worden vernietigd.

Overeenkomstig artikel 703 §2 W.Venn. vindt er geen omwisseling plaats van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap die gehouden worden ofwel door de overnemende vennootschap zelf ofwel door de overgenomen vennootschap zelf.

Vierentwintig (24) volstorte nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, hetzij vierentwintig (24) aandelen in de vennootschap D'EER TRANSPORT + SERVICE tegen drieduizend (3.000) aandelen in de vennootschap S.H.P.D. MANAGEMENT, zonder opleg in geld.

De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de vennoten van de overgenomen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

De nieuwe uitgereikte aandelen zijn aandelen op naam en zullen vermeld worden in het register van aandelen dat gehouden wordt overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de vennoten overeenkomstig artikel 235 van het Wetboek van Vennootschappen.

De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 oktober 2013, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in volgende paragraaf.

De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verlicht voor rekening van de ovememende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 oktober 2013.

Aile verrichtingen die vanaf 1 oktober 2013 worden gedaan door de over te nemen vennootschap, zullen geacht worden te zijn gedaan voor en voor rekening komen van de overnemende vennootschap, en alle resultaten die vanaf voormelde datum worden behaald zullen verworven zijn door en worden opgenomen in de boekhoudkundige rekeningen van de overnemende vennootschap.

Voor de overgenomen vennootschap werd de laatste jaarrekening afgesloten op 30 september 2013; voor de overnemende vennootschap werd de laatste jaarrekening afgesloten op 30 juni 2013 en werd een tussentijdse balans opgemaakt op 30 september 201 1

Beschrijving van de onroerende goederen die zich bevinden In het vermogen van de over te nemen vennootschap

Het vermogen van de over te nemen BVBA S.H.P.D. MANAGEMENT bevat geen onroerende goederen.

De 2% onverdeelde eigendom die de over te nemen vennootschap BVBA S.H.P.D. MANAGEMENT bezit in een onroerend goed te Kruibeke, werd afgestaan aan vier andere onverdeelde medeigenaars, namelijk aan de heren Hans, Servain, en Philip D'Eer voornoemd, en aan de heer Dirk De Mulder, elk voor een gelijk deel, bij onderhandse verdelingsovereenkomst, nog notarieel te bekrachtigen.

Diverse verklaringen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend worden.

De bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag wordt vastgesteld overeenkomstig de gepresteerde uren.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

s

i , i

f Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De boekhoudkundige verwerking zal gebeuren op basis van een boekhoudkundige toestand van de ' rekeningen van de over te nemen vennootschap per 30 september 2013.

S.H.P.D. Management BVBA, vertegenwoordigd door de heer Hans D'Eer Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 13 februari 2014



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzif van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 23.01.2014 14014-0206-015
03/01/2013 : DE036983
30/01/2012 : DE036983
01/03/2011 : DE036983
12/02/2010 : DE036983
03/02/2009 : DE036983
11/07/2008 : DE036983
05/02/2008 : DE036983
07/02/2007 : DE036983
20/01/2006 : DE036983
17/12/2004 : SN036983
29/04/2004 : SN036983
29/04/2004 : SN036983
29/04/2004 : SN036983
26/01/2004 : SN036983
12/06/2003 : SN036983
15/06/2002 : SN036983
06/07/2001 : SN036983
15/06/2000 : SN036983
02/09/1995 : SN36983
04/03/1993 : SN36983
01/01/1993 : SN36983
01/01/1992 : SN36983
06/09/1990 : SN36983
01/01/1988 : SN36983
01/01/1986 : SN36983
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 30.03.2017, NGL 30.04.2017 17110-0218-019

Coordonnées
D'EER TRANSPORT + SERVICE

Adresse
KASTELEINSSTRAAT 1 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande