DEGRAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEGRAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.306.015

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 24.06.2014 14199-0553-016
25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 24.06.2014 14200-0100-016
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 30.09.2012 12587-0314-015
19/12/2011
ÿþMod Word 11.1

vr behl

aai

Bel Staa

*1118986*

11111







Ondernemingsnr : 0887.306.015

Benaming

(voluit) : DEGRAN

(verkort) "

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 9260 Wichelen, Galgenberg 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - omvorming naar bvba

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede), op 5 december 2011, aangeboden ter registratie op het bevoegde registratiekantoor, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "DEGRAN', met maatschappelijke zetel te Wichelen, Galgenberg 14, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

1. verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Beervelde, Toleindestraat 7/0202.

2. Omzetting van de twintig (20) bestaande aandelen met nominale waarde van tien euro (¬ 10,00) per- aandeel, in twintig (20) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/twintigste (1/20ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

3. kapitaalsverhoging door incorporatie van reseves.

a) verhoging van het maatschappelijk kapitaal met achttienduizend vierhonderd euro (¬ 18.400,00), om het te brengen van tweehonderd euro (¬ 200,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door incorporatie bij het kapitaal van de beschikbare reserves tot beloop van hetzelfde bedrag. Deze kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

b) vaststelling dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt,

c) aanpassing van de statuten aan de voormelde kapitaalsverhoging

4. omvorming VOF naar bvba.

a) Bespreking van

- het verslag van de zaakvoerder om het voorstel tot omzetting van de vennootschap onder firma in een, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toe te lichten

- het verslag van BV ovv BVBA PARMENTIER GUY, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, te. Schoten, bedrijfsrevisor, de dato 3 november 2011, over de staat van aktief en passief der vennootschap per 30 september 2011, daarin samengevat en waarvan de besluiten luiden als volgt

"BESLUIT.

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de vennootschap onder firma "DEGRAN" tot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1.dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-' actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 september 2011 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2.dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 70.900,73 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3.dat het netto-actief van de vennootschap per 30 september 2011 HOGER is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 200,00 EUR en dit ten belope van 70.700,73 EUR.

Schoten, 3 november 2011.

Burgerlijke vennootschap ow een BVBA PARMENTIER GUY, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, bedrijfsrevisor."

b) Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

5. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

- naam: DEGRAN

- vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

- De zetel: Beervelde, Toleindestraat 7/0202

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en.) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

;i °= ^î

~, ,'r ~ " " , ~wJG~_~'~i.~J[",,

0 +. 12. 2011

orr,LERM4s>E.

-------Griff~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie " na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

- kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen zonder nominale waarde die elk 1/205te van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

- doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland activiteiten uit te voeren in zowel industriële als financiële sectoren. Hierbij wordt begrepen: het verlenen van consultancy en opleiding, projectbeheer, het installeren, ontwikkelen en onderhouden van informaticaproducten (zowel hardware als software) en aanverwante zaken zoals licenties, expertise en dergelijke en het commercialiseren ervan. De vennootschap mag bovendien alle burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende, industriële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op één of andere werkzaamheid die tot haar doel behoort.

De vennootschap mag zich door inbreng, fusie, deelneming of op eender welke andere wijze interesseren in alle in België of in het buitenland bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschap waarvan het doet analoog aan/of samenhangend is met het hare of van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Het patrimonium grotendeels bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot

-het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen en in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

-De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm, ook in handels- industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarde en titels.

-De engineering, de leasing, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot weldanige roerende goederen, materieel, machines en outillage, en in het bijzonder met betrekking tot hardware, software en toebehoren.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, voor zover wettelijk toegelaten en in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin en alle handels- en financiële operaties verrichten.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen, het verstrekken van bijstand in het management van ondernemingen.

-Het verstrekken aan ondernemingen, vennootschappen en personen van alle diensten en adviezen, onder meer op financieel, technisch, commercieel, fiscaal, juridisch vlak en op het gebied van administratie, management en informatica. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en van alle technieken, dit alles in verband met het technisch, commercieel, administratief, financieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap kan, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen onder meer opdrachten van bestuur of vereffenaar. Zij mag zich borg stellen voor andere ondernemingen met al of niet gelijkaardige activiteiten. De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

- het boekjaar: één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

- de jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand mei om 9 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken. Elke vennoot kan schriftelijk, per fax of per e-mail volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolg door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

- de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen en/of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Er zullen geen andere zaakvoerders benoemd mogen worden, tenzij met toestemming van de zaakvoerder.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

" derden en in rechte ais etser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

- Van de netto-winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve le vormen tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders. Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals .dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagd kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wel of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

6. Ontslag van de zaakvoerder van de VOF zijnde de heer Andy de Groote en de beslissing dei de kwijting die zal gegeven worden aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid betreffende het maatschappelijke boekjaar afgesloten per 31 december 2011, ook zal gelden voor het bestuur van de zaakvoerder van de VOF gedurende de periode van 1 januari 2011 tot op heden.

7. benoeming van de heer Andy De Groote als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEGRAN, welk mandaat dat onbezoldigd is tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering, door hem wordt aanvaard

8. Coordinatie van de statuten.

9. volmacht formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de bv ovv bvba ID-Fisc te Wetteren, Dendermondesteenweg 121, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en desgevallend, bij de Administratie van de Belastingen over de toegevoegde waarde, te verzekeren.

Voorbehouden zon het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Benjamin Van Fiauwermeiren, 06/12/2011

Benjamin Van Hauwermeiren

Notaris

Grote Steenweg 77

9340 Oordegem - Lede

Bijlage:

- expeditie akte dd. 05/12/2011

- gecoördineerde statuten met overzichtstabel

- verslag bedrijfsrevisor en zaakvoerder in kader van de omzetting naar een bvba

Op de laatste biz- van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Coordonnées
DEGRAN

Adresse
TOLEINDESTRAAT 7, BUS 0202 9080 BEERVELDE

Code postal : 9080
Localité : Beervelde
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande