DEGRO-AUTOMATION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEGRO-AUTOMATION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.895.826

Publication

23/05/2014
ÿþMuiVezt il à

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0834.895.826

Benaming

(votuit) . DEGRO-AUTOMATION

(verkort) .

Rechtsvorm bvba

Zetel Guido Gezellestraat 12, 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwer akte: wijziging adres maatschappelijke zetel

In toepassing van de statuten beslist de algemene vergadering om de maatschappelijke zetel

van de vennootschap met ingang van 2810412014 te verplaatsen varv, Guido Gezellestraat 12, 9090 Melle

naar: Geraardsbergsesteenweg 122c, 9860 Oosterzele

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen

Tegelijk hiermee neergelegd: bijzonder verslag van de algemene vergadering

u1I11*IAI,11 j116111 II

23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik Bvermel en Recto Naam en hoedanrgheid van de instrumenterende notaris hetzii van de pelso(o)n{,en) beve)egd de rechtsperscon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

12/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 30.11.2013 13679-0147-010
10/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 30.11.2012 12655-0501-010
07/04/2011
ÿþ Md 2.0

tu I k B:;~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1 NEERGELEGD

*iiasas9"



2 8 KAZ 2011



F ~" 1' G'riffié . .





Ondernemingsnr : oe)szi" X95' . Sle$6

Benaming

(voluit) : DEGRO-AUTOMATION

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9090 Melle, Guido Gezellestraat 12

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van Steenberge te Laarne op vierentwintig maart tweeduizend en elf, neer te leggen ter registratie, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEGRO-AUTOMATION", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd Is te 9090 Melle, Guido Gezellestraat 12.

Oprichters:

1. De heer DE GROOTE Jürgen Germaine Jozef, geboren te Gent op 31 maart 1980, ongehuwd, wonende te 9090 Melle, Guido Gezellestraat 12.

2. Mevrouw SEMEESE Ilse Jacques Gertrude, geboren te Gent op 06 mei 1978, ongehuwd, wonende te 9090 Melle, Guido Gezellestraat 12.

Naam  rechtsvorm:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als benaming

"DEGRO-AUTOMATION".

Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 9090 Melle, Guido Gezellestraat 12.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te verrichten :

- Het uitrusten, kableren, programmeren van elektrische schakelkasten en machines onder alle vormen, in roerende staat.

- Het leveren van alle mogelijke uitvoerende technische assistentie, advies en support, het verstrekken van opleidings- en trainingsprogramma's nopens de vorenstaande aangelegenheden, het (doen) ontwerpen, vervaardigen, installeren, controleren, onderhouden en herstellen van inrichtingen en materiaal voor dei industrie in het algemeen.

- het vertegenwoordigen van fabrikanten en verkopers, en het aannemen van leveranties en werken met' betrekking tot genoemde zaken.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden.

- Alle prestaties voor het aanwerven van personeel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

- Het aan- en verkopen van goederen en diensten alsmede het uitbaten van productie-units betreffende industriële producten of toepassing alsmede de commercialisatie hiervan.

- Alle consultancy- en managementactiviteiten, zowel in eigen naam als voor andere ondernemingen, in. binnen- en buitenland, en dit in de meest uitgebreide zin van het woord.

- Het verstrekken van opleidingen en organiseren van seminaries, het actief werven van klanten voor deze diensten voor derden of voor eigen rekening, het verlenen van managementdiensten aan vennootschappen en meer algemeen consultancy aan ondernemers en particuleren, het verlenen van diensten op vlak van dagelijks: bestuur zoals algemeen management, businessplanning, het opnemen van bestuursmandaten in: vennootschappen.

- Het (doen) ontwerpen, produceren, plaatsen en handelen in houten en stalen structuren van allerlei aard (o.a. dakspanten, houten structuren voor houtbouw e.d.) evanals de in- en uitvoer hiervan.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden gegeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

" De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Duur:

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

Kapitaa I:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één honderdste (11100ste) van het kapitaal.

Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt:

De heer DE GROOTE Jürgen voornoemd heeft ingeschreven op vijfennegentig (95) aandelen en betaalde hierop vijfduizend achthonderd negentig euro (¬ 5.890,00).

Mevrouw SEMEESE Ilse voornoemd heeft ingeschreven op vijf (5) aandelen en betaalde hierop driehonderd en tien euro (¬ 310,00).

De aandelen waarop ingeschreven in geld werden aldus volledig afbetaald ten belope van één/derde en het totaal bedrag der gedane stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), is vanaf de oprichting ter beschikking van de vennootschap.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De opdracht van statutaire zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

De niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen benoemd of ontslagen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand september om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar inventaris  resultaatverdeling:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Het batig saldo van de balans, na aftrek, van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering.

e

Voorbehouden ' air; hét Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering, onder welke vorm ook, mag geschieden indien op datum van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Bij ontbinding van de vennootschap, is de zaakvoerder die op dat ogenblik in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Overgangs- en slotbepalingen:

1. COMMISSARIS.

Gezien de vennootschap voldoet aan de criteria van een "kleine vennootschap", geciteerd in het Wetboek van Vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

2. EERSTE BOEKJAAR  EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 maart 2012 zodat de eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar 2012.

3. BENOEMING ZAAKVOERDER.

Wordt aangesteld ais niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde tijd de heer DE GROOTE Jürgen voornoemd, die verklaard heeft zijn mandaat te aanvaarden.

Ingeval van overlijden van de heer DE GROOTE Jürgen, of indien deze laatste zijn mandaat om een of andere reden niet verder kan of wil uitoefenen, zal hij van rechtswege opgevolgd worden door mevrouw SEMEESE Ilse voornoemd, zonder dat hiertoe een nieuwe beslissing van de algemene vergadering zal vereist zijn. Het in functie treden van de opvolgende zaakvoerder zal worden gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Mevrouw SEMEESE Ilse heeft verklaard haar mandaat van opvolgende zaakvoerder te aanvaarden.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Bernard VAN STEENBERGE,

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift van de akte (afgeleverd voor de formaliteit van de registratie)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 16.10.2015 15650-0537-011

Coordonnées
DEGRO-AUTOMATION

Adresse
GERAAARDSBERGSESTEENWEG 122C 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande