DEGROHOLD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEGROHOLD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 631.866.611

Publication

18/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 9 lm 2015

RECHter IR VAN

~,~,L.1~ t vF GFNT

*15086252*

,11lit

r

Ondernemingsnr : 003 - ,%b D

Benaming

(voluit) : DEGROHOLD

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Salisburylaan 36, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

UIT DE AKTE verleden door Meester Bernard Boes, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op acht juni tweeduizend vijftien;

BLIJKT DAT een naamloze vennootschap opgericht werd door:

1/ de heer DE GROOTE Bert Marc Leon, geboren te Gent op 22 december 1961, (rijksregisternummer 61,12.22-261.56)

Alhier vertegenwoordigd door de heer NOPPE Andy Gilbert Remi, geboren te Kortrijk cp 6 februari 1980, (rijksregisternummer 80.02.06-223.30), wonende te Wevelgem, Brugstraat 61, krachtens aangehechte onderhandse volmacht

2/ en zijn echtgenote mevrouw IDUYT Caroline, geboren te Gent op 14 februari 1965, (rijksregisternummer 65.02.14-356.21),

Alhier vertegenwoordigd door de heer ONDERBEKE Renaat ProsperArthur, geboren te Gent op 7 augustus 1958, (rijksregistemummer 58.08.07-411.71), wonend te leper, Doorgangstraat 5, krachtens voormelde aangehechte onderhandse volmacht

samenwonend te Merelbeke, Salisburylaan 36,

gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Beyer Adolphe te Wondelgem op 6 januari 1987, naar hun verklaring tot op heden ongewijzigd.

A. STATUTEN.

TITEL 1- AARD - VORM - BENAMING.

ARTIKEL EEN. - BENAMING.

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap en heeft als benaming "DEGROHOLD".

ARTIKEL TWEE. - ZETEL.

De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de algemene vergadering of de raad van bestuur.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke plaats in hetzelfde taalgebied in België door de algemene vergadering of de raad van bestuur. Bij tegenstelling hieromtrent tussen beide organen, zal het besluit van de algemene vergadering voorrang krijgen.

Exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren zullen in België en in het buitenland mogen gevestigd worden door de vennootschap, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel

I. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of admini-stratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, dienstverlening en algemeen bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Bijlagen bijiiët Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

' ' ' DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van managementopdrachten en andere opdrachten en functies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL VIER. - DUUR.

De vennootsohap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL Il, - KAPITAAL.

ARTIKEL VIJF. - KAPITAAL.

Het kapitaal is bepaald op 61.500,00 euro en wordt vertegenwoordigd door 61.500 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

ARTIKEL ZES. - WIJZIGING VAN HET KAPITAAL.

Het kapitaal kan vermeerderd of verminderd worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Bij

kapitaalverhoging door inbreng in natura, zal de inbreng steeds onmiddellijk dienen volgestort te worden. ARTIKEL ZEVEN. - AARD EN OVERDRACHT DER AANDELEN.

De aandelen zijn en blijven op naam.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden overeenkomstig de wet, De algemene vergadering der aandeelhouders kan beslissen dat het register wordt gehouden in elektronische vorm, binnen de perken van de wet.

Elke overdracht van aandelen is vrij, uitgezonderd indien er tegenstrijdige overeenkomsten tussen de aandeelhouders bestaan,

Met overdracht van aandelen, moet men verstaan, iedere overeenkomst, verkoop, aankoop, gift, inbreng in de vennootschap (zowel de klassieke inbrengen evenals degene in het kader van fusies, splitsingen of opslorpingen), verlenen van een optie of optiebepaling, inbetalinggeving of inpandgeving, verkoop op beslag en in het algemeen alle akten of voorovereenkomsten met ais doelstelling een onmiddellijke of toekomstige overdracht of vervreemding, zeker of eventueel, van aandelen of rechten die eraan verbonden zijn,

De vermelde overdrachten omvatten alle vormen van eigendomsoverdracht onder levenden bezoldigd of ten kosteloze titel, evenals de overdrachten wegens overlijden, de aandelen, het recht van inschrijving op alle andere aandelen die recht geven op het verkrijgen van aandelen, met inbegrip van de converteerbare obligaties, de obligaties met voorkeurrecht en de obligaties terugbetalend in aandelen, alsook de begunstigde deelbewijzen.

In alle gevallen, worden de rechten verbonden aan de aandelen die voorwerp uitmaken van de overdracht, opgeschort door een inschrijving ad hoc, tot de volledige betaling van de prijs.

ARTIKEL ACHT.

De raad van bestuur is bevoegd tot het uitgeven van obligatie- of andere leningen.

TITEL N1. - BESTUUR - TOEZICHT.

ARTIKEL NEGEN. - RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is samengesteld uit tenminste het minimum aantal bestuurders vereist door de wet, al dan niet aandeelhouders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn opdracht is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering , om welke reden ook, niet in de vacature voorziet. Bij voortijdige vacature van een lid van de raad van bestuur, hebben de overige bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien tot de algemene vergadering de benoeming bekrachtigt of een andere bestuurder benoemt.

De raad van bestuur kiest onder zijn [eden een voorzitter; bij diens afwezigheid neemt de oudste bestuurder het voorzitterschap waar,

ARTIKEL TIEN. - BIJEENKOMSTEN EN BERAADSLAGING.

1, De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens de voorzitter of twee bestuurders het aanvragen en deze desnoods zelf uitnodigen.De uitncdigingen moeten 15 vrije dagen op voorhand geschieden door ieder mechanisch of elektronisch geschrift, met aanduiding van agenda en plaats en uur van de vergadering.

2, De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering met dezelfde agenda worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en kunnen beslissen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld staan kan de raad van bestuur geldig beraadslagen en besluiten indien alle leden van de raad van bestuur aanwezig of vertegenwoordigd zijn en allen akkoord gaan.

Iedere bestuurder mag door gelijk welke eigenhandige, mechanische of elektronische post aan één zijner collega's opdracht geven hem te vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering van de raad van bestuur om voor hem en in zijn plaats te stemmen. De opdrachtgever wordt in deze omstandigheden als aanwezige aangerekend. Een bestuurder mag tevens door gelijk welke eigenhandi-'ge, mechanische of elektronische post zijn oordeel kenbaar maken en zijn stemmingen duidelijk uitdrukken,

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen, Onthoudingen worden niet in aanmerking genomen bij berekening van het aantal stemmen.

Bovendien zullen de besluiten mogen genomen worden bij middel van schriftelijk opgestelde besluiten en opeenvolgend door ieder der bestuurders aangenomen, op voorwaarde dat dusdanige besluiten de totaliteit van de handtekeningen van de bestuurders verzamelen en wanneer voldaan wordt aan de voorwaarden gesteld in artikel 521 van het Wetboek van vennootschappen .

Tenslotte kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité overeenkomstig artikel 524 bis van het wetboek van vennootschappen en er de voorwaarden van aanstelling, ontslag, bezoldiging, duur en werkwijze van de opdracht vrij van bepalen. Het toezicht op het directiecomité komt toe aan de raad van bestuur. Hij zorgt voor bekendmaking van ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad met uitdrukkelijke verwijzing naar artikel 76 van het wetboek van vennootschappen over de tegenstelbaarheid naar derden toe.

ARTIKEL ELF. - NOTULEN.

De besluiten van de raad van best ur worden vastgesteld in de notulen, die ondertekend worden minstens door de meerderheid der aanwezige [eken.

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingebon-den.

De kopieën of uittreksels die bij een rechtspleging of anders moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door de voorzitter of door twee be-'stuurders.

ARTIKEL TWAALF. - BEVOEGDHEDEN - HANDTEKENINGEN - VERTE-GENWOOR-1DIGING EN DAGELIJKS BESTUUR.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen die door de wet of deze statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn,

De vennootschap treedt in en buiten rechte geldig op door twee van haar bestuurders die gezamenlijk moeten optreden.

Het dagelijks bestuur ken door de raad van bestuur toevertrouwd worden aan:

- één of meer bestuurders;

- één of meer directeurs buiten haar midden gekozen.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend aile handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde indien er meerdere zijn.

ARTIKEL DERTIEN. - TOEZICHT.

De handelingen van de vennootschap en van haar raad van bestuur worden nagezien door één of meer commissarissen aangesteld door de algemene vergadering, zo de wet dit oplegt of indien de algemene vergadering vrijwillig besluit één of meer commissaris-sen aan te stellen,

TITEL IV. - ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN. - BIJEENKOMST - TOELATING.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt van rechtswege gehouden de eerste zaterdag van juni om tien uur, in de zetel of in iedere andere plaats bepaald in de oproeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur,

De raad van bestuur, de voorzitter van de raad van bestuur of de commissaris, zo er één is, zijn gerechtigd de algemene vergadering bijeen te roepen. Zij zijn daartoe verplicht, wanneer aandeelhouders die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen zulks vorderen bij middel van een schriftelijke aanvraag waarin de agenda vermeld is. ln dit laatste geval dient de vergadering gehouden te worden binnen de termijn van een maand te rekenen vanaf de datum van voornoemde schriftelijke aanvraag.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering kan de raad van bestuur eisen dat elke eigenaar van aandelen 5 vrije dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van aandelen op naam deponeert in de zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingberichten worden vermeld. Aandeelhouders, bestuurder van de vennootschap, kunnen hun aandelen steeds op de vergadering zelf neerleggen.

ARTIKEL VIJFTIEN. - ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK - AANDE-ILENPAND.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en eigenaars van de blote eigendom, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen tegenover de vennootschap, die desnoods de rechten verbonden aan deze aandelen kan schorsen tot een gemeenschappelijke mandataris is aangeduid.

ARTIKEL ZESTIEN. - BUREAU.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of zijn plaatsvervanger. Deze duidt desnoods een secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers. De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan. Met eenparigheid van stemmen kan de vergadering afzien stemopnemers te kiezen.

ARTIKEL ZEVENTIEN. - STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen zich door gelijk welke eigenhandige, mechanische of elektronische post bij volmacht laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

De raad van bestuur kan echter in de uitnodiging voor een bepaalde vergadering voorzien dat deze volmachtdrager noodzakelijk een andere aandeelhouder moet zijn.

Indien de oproeping het voorziet, kunnen de aandeelhouders zelfs per brief of elektronisch stemmen. In dit laatste geval, zal de aandeelhouder de nodige formulieren hiertoe aanvragen bij de raad van bestuur en zijn aandelen ter zelfde tijd neerleggen op de in de oproeping voorziene wijze. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

Daartoe zal door de raad van bestuur een oproeping, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in de oproeping vermeld. Deze oproeping bevat eveneens een afschrift van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen,

ARTIKEL ACHTTIEN, - BERAADSLAGING.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen in de agenda behalve in geval van vertegenwoordiging van geheel het kapitaal en aanwezigheid of akkoord van alle bestuurders.

Behoudens de gevallen door de wet voorzien, worden besluiten genomen met meerderheid van de stemmen, welke ook het aantal vertegenwoordigde stemmen, welke ook het aantal vertegenwoordigde effecten weze op de vergadering,

ARTIKEL NEGENTIEN, - VERDAGING

Elke jaarvergadering, bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden verdaagd door de raad van bestuur, ook indien het niet gaat om het bespreken en goedkeuren van de jaarrekening. De reeds genomen beslissingen worden zodoende geannuleerd.

TITEL V. - BESCHEIDEN - WINSTVERDELING.

ARTIKEL TWINTIG. - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 9 januari en eindigt op 31 december. Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en maakt de raad van bestuur, over-eenkomstig de wet, de inventaris en de jaarrekening op, evenals, indien wettelijk verplicht een jaarverslag.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG. - WINSTVERDELING.

Van de winst, en na de wettelijke afhouding ten voordele van de wettelijke reserve, kan de algemene vergadering elke som die zij noodzakelijk acht afhouden, om overgedragen te worden op het volgend boekjaar of om op één of verschillende reserves, waarvan zij de bestemming bepaalt, geboekt te worden. Over het saldo zal de algemene vergadering vrij besluiten, binnen de perken van de wet.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG. - BETALING VAN DE DIVIDENDEN.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en in de plaatsen die door de raad van

bestuur worden aangeduid.

Bovendien mag de raad van bestuur interim-dividenden of voorschotten op dividenden toekennen en

uitkeren op de door de wet voorziene wijze. `

TITEL VI. - ONTBINDING - VEREFFENING - VERDELING.

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG. - ONTBINDING - VEREFFENING,

De vennootschap kan ten allen tijde ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen

volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, wordt de vennootschap vereffend door de raad

van bestuur, tenzij de algemene vergadering andere vereffenaars aanduidt.

De vereffenaars zullen, behoudens andere bepaling van de algemene vergadering de meeste machten

hebben voorzien door de wet en onder meer in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen .

ARTIKEL VIER EN TWINTIG. - VERDELING VAN HET KAPITAAL.

Na betaling van alle schulden en vereffeningskosten of na de consignatie van de bedragen die nodig zijn om

deze te betalen, verdelen de vereffenaars het saldo onder alle aandelen, na zo nodig, alle aandelen

gelijkgesteld te hebben inzake afbetaling of aflossing.

TITEL VII. - ALGEMENE BEPALING.

ARTIKEL VIJF EN TWINTIG. - KEUZE VAN WOONPLAATS.

iedere aandeelhouder, bestuurder of vereffenaar die in het buitenland wocnt, en aan de vennootschap geen

keuze van woonplaats in België heeft laten kennen, doet voor de uitvoering van de statuten woonstkeuze op de

zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig

kunnen gedaan worden, De vennootschap heeft hieromtrent geen andere verplichting dan deze betekeningen

ter beschikking van de belanghebbenden te bewaren.

B, BIJKOMENDE BEPALINGEN.

Inschrijving op het kapitaal.

Op de aandelen van de vennootschap wordt als volgt ingeschreven:

1. Door de heer Bert De Groote, voornoemd, op 61.295 aandelen voor eigen rekening als wederbelegging van eigen penningen voortkomend uit de verkoop van aandelen van de naamloze vennootschap "De Groote Gaston" de dato 6 mei 2011;

2. Voor rekening van de huwgemeenschap Bert Degroote  Caroline Iduyt, op 205 aandelen.

Samen : 61.500 aandelen

De tegenwaarde hiervan zij 61.500,00 euro, vertegenwoordigt geheel het kapitaal, dat aldus geheel

onderschreven is.

Afbetaling.

De intekenaars hebben elk aandeel waarop ingetekend werd, volgestort, zodat de vennootschap vanaf

heden over een som beschikt van 61.500,00 euro.

Deze som werd geplaatst op een bijzondere bankrekening, op naam van de vennootschap in oprichting bij

de BNP Paribas Fortis te Kortrijk, Minister Tacklaan 85.

Het attest van deze storting wordt aan ondergetekende notaris overhandigd.

Eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op 31 december 2016

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en 2017.

Benoeming van bestuurders en eventuele bedrijfsrevisor

Worden met ëënparigheid van stemmen tot bestuurder benoemd tot aan de jaarvergadering van 2017:

1/ de heer DE GROOTE Bert Marc Leon, geboren te Gent op 22 december 1961, (rijksregisternummer

61.12.22-261.58)

2/ en zijn echtgenote mevrouw IDUYT Caroline, geboren te Gent op 14 februari 1965, (rijksregisternummer

65,02.14-356.21),

samenwonend te Merelbeke, Salisburylaan 36,

Allen voornoemd, aanvaarden.

Hun opdrachten zullen niet vergoed worden.

Op basis van het financieel plan, oordelen de verschij-+ners dat op heden geen bedrijfsrevisor benoemd

dient te worden.

(..)

Volmacht handelsregister en administraties.

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover het ondernemersloket, de BTW en belastingsadministraties

naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven met macht van indeplaatsstelling aan

"Accountantsburo Lauwers"te Ronse, Viermaartlaan 171/0302.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door Meester Bernard Boes, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte oprichting

de dato acht juni tweeduizend

vijftien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

5

t Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

%.

t f& ~ ." 'f

f

10/07/2015
ÿþMad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

150 9092*

ut',

Ondememingsnr : 0631.866.611

Benaming

(voluit) : DEGROHOLD

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Salisburylaan 36, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - wijziging statuten

UIT DE AKTE verleden door Meester Bernard Boes, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op

twee en twintig juni tweeduizend vijftien;

En houdende proces-verbaal van den buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

naamloze vennootschap "DEGROHOLD", met zetel te Merelbeke, Salisburylaan 36,

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0631.866.611, BTW pfichtig

met nummer BE0631.866.611

BLIJKT HET VOLGENDE:

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te stellen dat:

a)De vergadering van vandaag volgende agenda heeft:

Agenda

1. Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met 3.938.500,00 euro, om het te verhogen van 61.500,00 euro naar 4.000.000,00 euro, door inbreng in speciën en zonder creatie van nieuwe aandelen.

2. vaststelling van de vervulling van de kapitaalverhoging;

3. Vervanging van artikel vijf van de statuten.

b) Dat alle aandeelhouders die samen de totaliteit van de aandelen vertegenwoordigen, alhier aanwezig zijn e) dat de zaakvoerders hetzij aanwezig zijn, hetzij geldig opgeroepen werden, hetzij schriftelijk verzaakt hebben aan de oproepingsformaliteiten voorzien door het wetboek van vennootschappen

d) Dat de vennootschap geen converteerbare obligaties, of warrants uitgegeven heeft.

e) Dat de vennootschap geen commissaris heeft aangesteld.

f) Dat deze vergadering geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten op de agenda.

Na de vaststellingen door de voorzitter, die juist worden bevonden door de vergadering, worden de volgende besluiten genomen:

Eerste besluit.

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen zoals voorgesteld in punt 'L van de agenda.

Tweede besluit.

En terstond hebben de echtgenoten Bert De groote - Caroline Iduyt, beiden voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van onderhavige vennootschap, en de voorgestelde kapitaalverhoging te onderschrijven voor het geheel, hetzij 3.938.500,00, en deze inbreng te volstorten in speciën ais volgt:

Inbreng door de heer Bert De Groote:

De heer Bert De Groote verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging voor een bedrag van 3.925.371,67 euro en deze inbreng onmiddellijk te volstorten in speciën, als wederbelegging van eigen penningen voortkomend uit de verkoop van aandelen van de naamloze vennootschap "De Groote Gaston" de dato 6 mei 2011.

Inbreng door de echtgenoten Bert De Groote  Caroline Iduyt:

de echtgenoten Bert De Groote - Caroline Iduyt verklaren in te tekenen op de kapitaalverhoging voor rekening van hun huwelijksgemeenschap voor een bedrag van 13,128,33 euro, en deze inbreng onmiddellijk te volstorten in speciën.

Er worden in vergoeding voor deze inbrengen geen nieuwe aandelen toegekend, gelet op het aandelenbezit van de huidige aandeelhouders, en hun deelname aan de kapitaalverhog_ing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehoudt aan he Belgisc Staatsba

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De inschrijvers verklaren dat de kapitaalverhoging volledig werd onderschreven door een storting in geld op'.

geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap bij de ING België, zetel Merelbeke zodat de

vennootschap, uit dien hoofde van heden af over een bedrag van 3.938.500,00 euro in meer beschikt.

Derde besluit.

De vergadering stelt vast dat ingevolge bovenstaande kapitaalverhoging, het kapitaal thans vastgesteld is

op 4.000.000,00 euro vertegenwoordigd door 61.500 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering besluit artikel 5 der statuten te vervangen door hiernavolgende tekst:

"Het kapitaal is bepaald op 4.000.000,00 euro en wordt vertegenwoordigd door 61.500 aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde.

Bij de oprichting bedroeg het kapitaal van de vennootschap 61.500,00 euro, vertegenwoordigd door 61.500

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De algemene vergadering van 22 juni 2015, verhoogde het kapitaal met 3.938.500,00 euro om het te

brengen op 4.000.000,00 euro door inbreng in speciën en zonder creatie van nieuwe aandelen."

De vergadering stelt vast dat alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de vergadering geheven om veertien uur vijftien.

VOLMACHT.

Met het oog op de bewerkingen in het ondernemersloket en de BTW, verklaren de verschijners volmacht

met mogelijkheid tot substitutie te geven aan "Accountantsburo Lauwers" te Ronse, Viermaartlaan 17110302.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door Meester Bernard Boes, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

kapitaalverhoging  wijziging statuten de dato twee

en twintig juni tweeduizend vijftien;

-

gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015
ÿþ4 Mod Word 11,1

Í"i +- a In de bijlagen bïj het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INEERGELEGD

i21- -V- na RECHTBANK VAN KOOPií tîlttieLTE GENT I

%BU

bE

s st

III

i IA

Ondernemingsnr : 0631.866.614

Benaming

(voluit) : Degrohold

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Salisburylaan 36, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd 22 juni 2015:

Na beraadslaging beslist de raad van bestuur met unanimiteit van de stemmen om de heer Bert De Groote en mevrouw Caroline lduyt te benoemen ais gedelegeerd bestuurders van de vennootschap.

De heer Bert De Groote en mevrouw Caroline lduyt verklaren dit mandaat te aanvaarden

Caroline lduyt

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DEGROHOLD

Adresse
SALISBURYLAAN 36 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande