DEGUYTENAER.BE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEGUYTENAER.BE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.730.860

Publication

26/11/2014
ÿþ uad Word 11.1

TA In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden ii)1111nm~<~i~m

aan het 1 13 71

Belgisch 5taatsblac

NEERGELEGD

i 2 NOV, 2014

RECHTIggizlik VAN eiCrPHANDCLTE GENT

Ondernemingsnr : 0895.730.860

Benaming

(voluit) : DEGUYTENAER.BE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MUINKKAAI 53  9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte :FUSIEVOORSTEL

Op 12 november 2014 is in overeenstemming met artikel 693 Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerder van bvba "MS-Dock" en door de zaakvoerder van bvba "deGuytenaer.be", in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

1 De bvba "MS-Dock", met zetel te Kuiperskaai 24, 9000 Gent,

BTW BE 0896.011.764.

De vennootschap zal door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DeGuytenaer.be"

overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Meester Alex De Wulf, met standplaats te Oostakker, op 22 februari 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 februari 2008, onder het nummer 08300633.

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door de zaakvoerders, te weten:

- De heer Chris De Guytenaer, wonende te Muinkkaai 53, 9000 Gent, zaakvoerder.

- Mevrouw Greet Van Acker, wonende te Muinkkaai 53, 9000 Gent, zaakvoerder.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DeGuvtenaer.be", met zetel te Muinkkaai 53..

9000 Gent, BTW BE 0895330.860.

De vennootschap zal de sub I vermelde betrokken vennootschap bij wijze van fusie overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Meester Alex De Wulf, met standplaats te Oostakker, op 12 februari 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 februari 2008, onder het nummer 08030443.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij proces-verbaal opgemaakt door Meester Steven Verbist, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de bv ovv bvba `De Wulf, Verbist & Van Poucke geassocieerde notarissen", met zetel te Oostakker, op 21 februari 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad var' 9 maart 2012, onder het nummer 12053037.

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, te weten:

De heer Chris De Guytenaer, wonende te Muinkkaai 53, 9000 Gent, zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hofzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e- }

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap worden gezamenlijk de "FUSERENDE VENNOOTSCHAPPEN" genoemd.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

De bestuursorganen van de fuserende vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie door overname door te voeren waarbij het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zal overgaan op de overnemende vennootschap.

De bestuursorganen van de fuserende vennootschappen zijn van mening dat deze verrichting in het belang is van alle betrokken vennootschappen. De fusie van deze vennootschappen zou een vereenvoudiging van de structuur met zich meebrengen en de centralisatie, van alle activiteiten binnen één vennootschap.

De bestuursorganen verbinden zich er toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de fuserende vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna genoemde voorwaarden en ze leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Buitengewone Algemene vergaderingen van Aandeelhouders,

De fuserende vennootschappen verklaren dat ze op de hoogte zijn van de verplichting overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen elk van de fuserende vennootschappen haar zetel heeft. Zij verklaren dat de Buitengewone Algemene vergadering van Aandeelhouders die wordt bijeengeroepen ten einde te beslissen over de fusie slechts zal plaatsvinden ten vroegste zes weken na neerlegging ter griffie van dit fusievoorstel.

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen worden de volgende vermeldingen opgenomen in onderhavig fusievoorstel:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

L De overgenomen vennootschap: MS-Dock BVBA

De bvba "MS-Dock", zetel te Kuiperskaai 24, 9000 Gent,

BTW BE 0896.011.764, heeft volgens haar statuten het volgende doel:

" De vennootschap heeft tot doel:

Het commercieel uitbaten van één of meerdere schepen; alle horeca-activiteiten, het ter beschikking stellen van personeel en materieel, naast het dagelijks serveren van restauratie, snacks en dranken kunnen er ook andere activiteiten worden georganiseerd.

De activiteiten zullen zich hoofdzakelijk toespitsen op het organiseren van evenementen, bedrijfsfeesten, familiale bijeenkomsten, vergaderingen, concerten, tentoonstellingen, productvoorstellingen, degustaties, persvoorstellingen, sessies, kunstateliers en happenings voor derden en/of voor eigen rekening, in of buiten de eigen locatie.

Samenhangend met bovenvermelde activiteiten is er ook de regelmatige verhuring van boten aan derden voor alle opgesomde en andere activiteiten.

Het optreden als evenementenbureau voor de organisatie van allerlei evenementen buitenshuis, in de meest ruime zin van het woord, behoort eveneens tot het hoofddoel

van de vennootschap. Dit alles in de meest ruime zin.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle industriële en handelsverrichtingen en verhandelingen van onroerende, roerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland.

Zij mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde of verwant doel, door inbreng, furie of hoe dan ook."

2. De overnemende vennootschap: DeGuytenaer.be BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DeGuytenaer.be", met zetel te Muinkkaai 53, 9000

Gent,

BTW BE 0895.730.860, heeft volgens haar statuten het volgende doeld

" De vennootschap heeft tot doel:

L VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN:

- Het ontwikkelen van software voor industriële en private toepassingen;

liet installeren van netwerken  software en hardware, en bekabeling;

Ontwikkelen en hosting van websites;

- Consulting, engineering, adviesverlening, dienstverlening, managementondersteuning van ondernemingen

op gelijk welk vlak;

Het adviseren en bemiddelen in koop en verkoop van hardware en software; e-commerce,

informatietechnologie;

Verhuur, verkoop, aankoop, uitbating en participatie van onroerend goed;

Uitbating van horeca activiteit voor de journalistieke media;

H VOOR EIGEN REKENING

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende en onroerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mug haar doet verwezenlijken zowel in België als in hei buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen en schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies,

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, "

B. i E RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG

Aangezien dat de aandeelhoudersstructuur in de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap hetzelfde is, is er geen sprake van een ruilverhouding.

C. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Vanaf 10 april 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschappen, boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

D. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMNENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn in de overgenomen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend.

E. DE BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 BEDOELDE VERSLAG

Er wordt geen bezoldiging toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag.

IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geer bijzondere voordelen toegekend.

F. INFORMATIE

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van 'Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 december 2014.

G. NEERLEGGING TER GRUME VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

De zaakvoerders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, met zetel te  9051, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer B artel Decroos, wonende te Pieter Calpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Gereedstraat 5a, 9230 Wetteren, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met beslissingen van de zaakvoerder(s) en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervuIlen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds, een Sociaal Secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie ais aannemer.

H. KOSTEN

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap,

Tegelijk hiermee neergelegd, fusievoorstel d.d. 12/11/2014

De heer Chris de Guytenaer

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.08.2013 13560-0165-013
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 26.10.2012 12622-0003-016
09/03/2012
ÿþT Mod POF 11.1

L n In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111

*12053037*



NEERGELEGD

2 7 FEB. 2012

RECHTBANK VAN KOOPHAetifit TE GENT

Onclernerningsnr : 0895.730.860

Benaming (voluit): deGuytenaer.be

(verkort):

Ftechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Oostakker, stad Gent, Molzelebilk 5

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : KAPITAALSVERHOGING  KAPITAALSVERMINDERING  ZETELVERPLAATSING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op éénentwintig februari twee duizend en; twaalf, door Meester Steven VERGIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, neergelegd ter registratie;

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten, Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `deGuytenaer.be', met zetel te 9041; Ootakker, stad Gent, Molezelebilk 5, 0895.730.860 RPR Gent; volgende beslissingen: genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd duizend euro (¬ 400.000,00), om het kapitaal van tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00) te verhogen tot vierhonderd tweeënzestig duizend euro (¬ 462.000,00):

- deels door inbreng in natura, ten belope van tweehonderd negenenzestig duizend achtenvijftig euro negen cent (¬ 269.058,09)

- deels door inbreng in speciën ten belope van honderd dertig duizend negenhonderd éénenveertig euro éénennegentig cent (¬ 130.941,91)

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat deze kapitaalsverhoging zal gepaard gaan met de uitgifte van vierhonderd (400) nieuwe kapitaalaandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de kapitaalsverhoging.

Deze aandelen zullen toegekend worden aan de inbrenger, te weten de heer dE GUYTENAER Chris, voornoemd.

Verslag Bedrijfsrevisor

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift van 20 februari 2012 opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Grant Thornton, Lippens & Rabaey, te Gent, Lievekaai 21, vertegenwoordigd door mevrouw Leen Defoer, bedrijfsrevisor.

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgen de termen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

`8. Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap de Guytenaer BVBA bestaat uit de volledige schuld in lening en rekening courant ten aanzien van De Heer de Guytenaer Chris (zaakvoerder) , vennoot, ten belope van 269.058,09 Eur. De kapitaalverhoging door inbreng in speciën bedraagt 130.941,91 Eur. Aldus bedraagt de totale kapitaalverhoging, bestaande uit een inbreng in natura en een inbreng in speciën, 400.000 Eur,

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

Als tegenprestatie voor de totale inbreng van 400.000 Eur worden 400 nieuwe aandelen

zonder vermelding van nominale waarde uitgegeven aan de aandeelhouder De Heer de

Guytenaer Chris.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 20 februari 2012

(get.)

Grant Thornton, Lippens & Rabaey BVCV

Vertegenwoordigd door Leen Defoer

Bedrijfsrevisor  Vennoot'

Verslag van de Zaakvoerder

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder op 16 februari

2012, het bijzonder verslag opgemaakt over het belang voor de vennootschap van zowel

inbreng in natura, als de voorgestelde kapitaalverhoging en vergoeding, alsook over het

verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor.

DERDE BESLSSING

Op voormelde kapitaalsverhoging door inbreng in speciën wordt volledig

ingeschreven door de enige aandeelhouder, te weten de heer dE GUYTENAER Chris.

Er dienen dus geen voorkeurrechten uitgeoefend te worden.

Op heden wordt de kapitaalsverhoging volstort ten belope van drieëndertig duizend euro (¬

33.000,00).

VIERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat het totaal van hoger genoemde

inschrijving een waarde vertegenwoordigd van honderd dertig duizend negenhonderd

éénenveertig euro éénennegentig cent (¬ 130.941,91), en dat aldus op de kapitaalverhoging is

ingeschreven en dat deze kapitaalverhoging op heden volstort is ten belope van drieëndertig

duizend euro (¬ 33.000,00).

De vennootschap beschikt vanaf heden over een bedrag van drieëndertig duizend euro (¬

33.000,00).

De aandeelhouders stellen vast dat aan de wettelijke vereisten van het Wetboek van

Vennootschappen is voldaan.

VIJFDE BESLISSING.

1) Principieel Besluit

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het kapitaal te verminderen met

tweehonderd veertig duizend vijfennegentig euro dertig cent (¬ 240.095,30) om het te

y ~l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

verlagen van vierhonderd tweeënzestig duizend euro naar tweehonderd éénentwintig duizend negenhonderd en vier euro zeventig cent (¬ 221.904,70).

b) Als gevolg hiervan wordt het aantal aandelen verminderd door het aantal te brengen van vierhonderd tweeënzestig (462) naar tweehonderd tweeëntwintig (222) aandelen door aantekening in het aandeelhoudersregister.

2. Uitvoering

a) Deze kapitaalvermindering geschiedt door de gehele aanzuivering van de geleden verliezen (inclusief de overgedragen verliezen), meer bepaald wordt de rubriek `geleden verliezen'

b) De algemene vergadering beslist elke machtiging te verlenen aan de Raad van Bestuur om voorgaande beslissingen uit te voeren.

ZESDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de zetel te verplaatsen van huidig adres naar 9000 Gent, Muinkaai 53.

ZEVENDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten.

Met eenparigheid wordt besloten het artikel 2 van de statuten aan te passen als volgt:

`Artikel 2

De zetel van de vennootschap is thans gevestigd te 9000 Gent, Muinkaai 53.

De zetel van de vennootschap kan naar om het even welke plaats in het Vlaains Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest overgebracht worden bij gewoon besluit van de zaakvoerder. Zulk besluit is geen statutenwijziging.

De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Indien zij het wenselijk acht kan de vennootschap bijhuizen, agentschappen, kantoren, opslagplaatsen inrichten in België of in het buitenland bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.'

Met eenparigheid wordt besloten het artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

`Artikel 5

Het geplaatst kapitaal bedraagt tweehonderd éénentwintig duizend negenhonderd en vier euro zeventig cent (¬ 221.904,70) en is verdeeld in tweehonderd tweeëntwintig (222) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/222S1e van het kapitaal vertegenwoordigen'

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerders geven bij deze bijzondere volmacht aan Grant Thornton, Lippens & Rabaey, te Gent, Lievekaai 21, vertegenwoordigd door mevrouw Leen Defoer, bedrijfsrevisor, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

r

VOOR GELI TKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Steven VERBIST

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV de dato 21 februari 2012

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten;

-verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 17.11.2011 11615-0061-016
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 30.08.2010 10495-0247-017
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 28.08.2009 09685-0055-017
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 25.07.2016 16348-0347-013

Coordonnées
DEGUYTENAER.BE

Adresse
MUINKAAI 53 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande