DEJURISTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEJURISTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.098.750

Publication

23/10/2013
ÿþr

Op de laatste blz. van LuiViâ vermeiden : Hecto : Faam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bruwiere

zaakvoerder E.

.2)1.9/,4943

Ellen Bruwiere. Ontslagbrief toegevoegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

*1316118

ei< In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffieman de kteRûl 1. C D

Mod Pop 11.1

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) aide : ontslag niet-statutair

Tekst: indiening ontslag als niet-statutair zaakvoerder

~ ~r

~~~

~~,~`~

-iebffie-ect9''L

:0844 098 750 deJuristen

bvba

Koudekeuken 2, 9950 Waarschoot, België

140T.2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDr

fie GENT

30/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

19 SEP, 2013

RECHT

' AN

KOOPHAN

G1-

voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

flhillUllil~ummu~~uum~m1

1 148140

Ondernemingsnr : 0844.098.750

Benaming

(voluit) : MYLEX

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : KOUDEKEUKEN 2 - 9950 WAARSCHOOT

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Vanderplaetsen te Lovendegem op 5 september 2013 geregistreerd één blad geen verzendingen te Aalter op 11 september 2013, Boek 5/444, blad 57, vak 10. Ontvangen: 50,00 EUR, Getekend de e.a. Inspecteur; ai. L De Groote, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Mylex met zetel te 9950 Waarschoot, Koudekeu ken 2, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in 'deJuristen' en het eerste lid van artikel één van de statuten te wijzigen als volgt: "De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "deJuristen".

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door volgende tekst in te lassen in artikel 3., na `Alsook het verzorgen van publicitair materiaal en grafische omgevingen, op vraag van de cliënt.' en artikel 3. van de statuten aan te passen:

"Retail,"

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Bernard Vanderplaetsen. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte, staat van activa en passiva dd 30 juni 2013, verslag van de zaakvoerder dd 5 september 2013 en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12301404*

Neergelegd

01-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0844098750

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

5. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

Het faciliteren van juridisch advies, met specialisatie in ICT-recht (informaticarecht, mediarecht en telecommunicatierecht) en intellectuele eigendom (auteursrecht, merkenrecht, tekening- en modellenrecht, octrooirecht, et cetera). Het geven van workshops, interactieve lessen en trainingen, met focus op in-house (of interne) cursussen. Het geven van juridische lezingen, in binnen en buitenland. Het verzorgen van onderwijs en colleges. Het onderhandelen met partijen in geschillen (buitengerechtelijke geschiloplossing). Het doorverwijzen, selecteren en - binnen de grenzen van de deontologische verplichtingen - assisteren in geschillen voor de rechtbanken en gerechtshoven. Het faciliteren van gespecialiseerd advies aan advocatenkantoren, overheidsinstellingen, grote bedrijven en KMO s. Het aanbieden van specifiek advies aan starters. Juridische analyse van vraagstukken rond ICT-recht en intellectuele eigendom. Het voeren van promotie via geeigende offline en online kanalen (dagbladen, kranten, websites, sociale media, beurzen, lezingen, et cetera).

Alsook het registreren, onderzoeken en bewaken van merken (Benelux, Europees, internationaal en per land), het registreren, onderzoeken en bewaken van tekeningen en modellen (Benelux, Europees, internationaal en per land), het registreren, onderzoeken en bewaken van i-DEPOTS, octrooien, en andere gerelateerde intellectuele eigendomsrechten. Het registreren van domeinnamen en extensies. Het geven van advies rond auteursrecht, merkenrecht, octrooirecht, en andere gerelateerde intellectuele eigendomsrechten. Het uitvoeren van audits, ter schatting van de waarde van intellectuele eigendom binnen bedrijven ( IP-check ).

Alsook het opstellen van specifieke contracten en voorstellen in het vakgebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Het opmaken van algemene voorwaarden, privacyverklaringen en disclaimers, onder andere te gebruiken op online handelsplatformen (e-commerce) en websites. Het opmaken van specifieke documenten en privacyverklaringen voor mobiele applicaties ( apps ). Het uitvoeren van audits binnen advocatenkantoren, overheidsinstellingen, grote bedrijven en KMO s met oog op de controle van de geldende privacyreglementeringen en regelgeving rond

Benaming (voluit): MYLEX

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9950 Waarschoot, Koudekeuken 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Erika REDEL, geassocieerd Notaris ter standplaats Lovendegem op 1 maart 2012 blijkt dat

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

2. De maatschappelijke benaming luidt: "MYLEX".

3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9950 Waarschoot, Koudekeuken 2.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

1. 1) De Heer DOBBELAERE Matthias Paul Richard, geboren te Gent op 23 oktober 1987, rijksregisternummer 87.10.23-217.20, ongehuwd, wonend te 9950 Waarschoot, Koudekeuken 2.

2) Mevrouw BRUWIERE Ellen Maria, geboren te Gent op 13 maart 1987, rijksregisternummer 87.03.13-124.73, ongehuwd, wonend te 9950 Waarschoot, Koudekeuken 2.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

identiteitsdiefstal. Geschiloplossend onderhandelen bij ICT-projecten (neutraal onderhandelaar of partij-onderhandelaar).

Alsook het verzorgen van nieuwsartikelen of blogartikelen, naar pers, dagbladen of magazines toe, of voor private doeleinden. Alsook het faciliteren van zogenaamde  secondments of in-house consultancy (vast of variabel schema), zowel voor de tak ICT-recht als voor de tak intellectuele eigendom. Alsook het verzorgen van publicitair materiaal en grafische omgevingen, op vraag van de cliënt.

De verrichtingen in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden met eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst en dus met het oog op verkoop- of wederverkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst. Het beheer van vermogen, daarin begrepen alle verrichtingen en handelingen die gericht zijn op het rendabiliseren, het in stand houden of het vergroten van het roerend en onroerend patrimonium, zo onder meer het aanhouden van onroerende goederen, het doen van beleggingen, het financieren van ondernemingsprojecten, dit alles in de ruimst mogelijke zin.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het verwerven van deelnemingen, op welke wijze ook, het inschrijven op obligaties van andere vennootschappen en ondernemingen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met voormelde activiteiten en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

6. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

die ieder één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de Heer Dobbelaere Matthias, voornoemd sub 1), ten belope van honderd (100) aandelen;

- door Mevrouw Bruwiere Ellen, voornoemd sub 2), ten belope van honderd (100) aandelen.

Totaal: tweehonderd (200) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven,

volgestort is ten belope van één/derde.

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

7. Van de jaarlijks winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

8. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

eenendertig december tweeduizend dertien.

9. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand april om twintig

(20) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Luik B - Vervolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

VOLMACHT

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan de Heer Norbert Snauwaert van Snauwaert Norbert BVBA te 9900 Eeklo, Stationsstraat 83, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de oprichtingsakte.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

10. Worden tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

- de Heer Matthias DOBBELAERE, voornoemd.

- Mevrouw Ellen BRUWIERE, voornoemd.

Hier aanwezig, die aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich

hiertegen verzet.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.04.2015, NGL 01.06.2015 15143-0462-012
15/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i N





NEERGELEGD

0 JUNI 2015

RECHT A K VAN

KOOPHA TLIPE GENT

Ondernemingsnr : 0844.098.750

Benaming

(voluit) : deJuristen

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koudekeuken 2, 9950 Waarschoot

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelwijziging ! Benoeming zaakvoerders en Commissaris Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 27 april 2015,

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering beslist om de maatschappelijke zetel en exploitatiezetel van de vennootschap te verplaatsen naar Heernislaan 19, 9000 Gent en dit met onmiddellijke ingang.

De vergadering heeft eenparig beslist de naamloze vennootschap Heaven Can Wait, gevestigd te 2550 Kontich, Veldkant 39, vertegenwoordigd door de heer Josephus de Wit met onmiddellijke ingang tot zaakvoerder te benoemen.

De vergadering heeft eenparig beslist de heer Dirk Deroost, woonachtig te 2000 Antwerpen, Goedehoopstraat 2, met onmiddellijke ingang tot zaakvoerder te benoemen.

De vergadering heeft eenparig beslist de heer Karel-Jan Vercruysse, woonachtig te 8500 Kortrijk, Kasteelkaai 6/11, met onmiddellijke ingang tot zaakvoerder te benoemen,

De vergadering heeft eenparig beslist om Ernst & Young bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Omer Turna, kantoorhoudend te 2140 Borgerhout, Joe Englishstraat 52, aan te stellen als commissaris. Zijn mandaat vervalt bij de jaarvergadering van 2018.

Aldus opgemaakt te Waarschoot op 27 april 2015.

De heer Matthias Dobbelaere-Welvaert

Zaakvoerder

Op de laatste b1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.04.2016, NGL 25.07.2016 16356-0045-033

Coordonnées
DEJURISTEN

Adresse
HEERNISLAAN 19 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande