DEKRA AUTOMOTIVE B.V.

BUIV


Dénomination : DEKRA AUTOMOTIVE B.V.
Forme juridique : BUIV
N° entreprise : 444.775.979

Publication

02/06/2014
ÿþk

ModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTSANK VAN

KOOPHANDEL GENT

21 MEI 2014

AFDELlegeNIDERMONDE

11111M11011111

bohi

aai

Belt Staa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0444.775.979

(voluit) : TES B.V.

(verkort) : Besloten vennootschap naar Nederlands recht

Rechtsvorm: Hoofdhuis: AP Rotterdam 3045, Rotterdam Airportplein 4

Zetel: Belgisch bijkantoor: 9130 Beveren, Haandorpweg 2

(volledig adres)

Onderwerp akte Bekendmaking wijzigingen ingevolge fusie - Benoeming wettelijke vertegenwoordiger

Uit de akte verleden ten overstaan van Mr. Martijn Miehiel van der Bie, notaris te Amsterdam, op 31 december 2014, blijkt het volgende:

Tussen:

DEKRA Automotive B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Heerhugowaard en met adres: Wognumsebuurt 1, 1817 BH Alkmaar, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30092031 (hierna DEKRA Automotive

en

TES B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Rotterdam en met adres: Rotterdam Airportplein 43, 3045 AP Rotterdam, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 24180853 (hierna 'TES B.V.')

werd een fusie in de zin van artikel 2:309 van het Nederlands Burgerlijk Wetboek tot stand gebracht waarbij met ingang van 1 januari 2014 DEKRA Automotive B.V. het ganse vermogen van TES B.V. onder algemene titel heeft verkregen en TES B.V. bijgevolg heeft opgehouden te bestaan.

Ingevolge de verkrijging onder algemene titel door DEKRA Automotive B.V. van het vermogen van TES B.V., wordt het Belgische bijkantoor van TES B.V., met adres: Haandorpweg 2, 9130 Beveren, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0444.775.979, met ingang van 1 januari 2014 overgenomen en voortgezet door DEKRA Automotive B.V..

Alle wijzigingen die het gevolg zijn van de overname van voormeld Belgisch bijkantoor door DEKRA Automotive B.V. zullen aan de bevoegde instanties worden meegedeeld.

ln dit kader wordt een afschrift van (i) de fusieakte, alsook (ii) de gecoördineerde statuten van DEKRA Automotive B.V., dewelke ter gelegenheid van voormelde fusie niet werden gewijzigd, neergelegd ter griffie en volgt hieronder een uittreksel uit deze gecoördineerde statuten:

[BEGIN VAN HET UITTREKSEL UIT DE STATUTEN1

Naam en zetel

Artikel 2

1. De venncotschap is genaamd: DEKRA Automotive B.V.

2. De vennootschap heeft haar zetel te Heerhugowaard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

el Doel

Artikel 3

1, De vennootschap heeft ten doek

a. het beleggen van vermogensbestanddelen onder meer in roerende en onroerende zaken, effecten en schuldvorderingen;

b. het verkrijgen, exploiteren en vervreemden van registergoederen, alsmede het bezwaren van registergoederen;

c. het oprichten van, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van de directie over en het verlenen van diensten aan andere vennootschappen en ondernemingen, alsmede het financieren van andere vennootschappen en ondernemingen;

cl. het verrichten van al hetgeen met het bovenstaande in de ruimste zin verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

2. De vennootschap is bevoegd zekerheden te stellen, vermogensbestanddelen te bezwaren, zich sterk te maken voor en zich hoofdelijk of anderszins te verbinden tot zekerheid voor de voldoening van schulden van groepsmaatschappijen.

Kapitaal

Artikel 4

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen euro (EUR 2.000.000A verdeeld in twee miljoen (2.000.000) aandelen, elk nominaal groot één euro (EUR 1,-).

Aandelen

Artikel 10

1. De aandelen luiden op naam en zijn doorlopend genummerd vanaf t

2. Aandeelbewijzen mogen niet worden afgegeven.

Bestuur

Artikel 16

1. De vennootschap wordt bestuurd door een bestuur bestaande uit een of meer bestuurders. Het aantal

bestuurders wordt door de algemene vergadering vastgesteld,

[...]

8. Het bestuur is bevoegd, onverminderd de eigen verantwoordelijkheid, functionarissen met vertegenwoordigingsbevoegdheid aan te stellen en, door verlening van volmacht, zodanige titulatuur en bevoegdheden toe te kennen als door het bestuur te bepalen.

9. Aan de goedkeuring van de algemene vergadering zijn onderworpen alle besluiten van het bestuur, omtrent zodanige rechtshandelingen als door de algemene vergadering van aandeelhouders duidelijk omschreven en schriftelijk ter kennis van het bestuur gebracht.

Voor de toepassing van de vorige zin wordt met een besluit van het bestuur tot het aangaan van een handeling gelijkgesteld een besluit van het bestuur tot het goedkeuren van een besluit van enig orgaan van een vennootschap waarin de vennootschap deelneemt, mits laatstbedoeld besluit aan die goedkeuring is onderworpen.

Het ontbreken van de goedkeuring zoals bedoeld in dit lid tast de vertegenwoordigingsbevoegdheid van het bestuur of bestuurders niet aan.

Artikell7

Ingeval van ontstentenis of belet van een of meer bestuurders berust het bestuur tijdelijk bij de overblijvende bestuurders of bestuurders.

Bij ontstentenis of belet van alle bestuurders respectievelijk de enige bestuurders, wordt het bestuur tijdelijk waargenomen door de persoon, die daartoe door de algemene vergadering is aangewezen.

Vertegenwoordiging

Artikel 19

1. Het bestuur vertegenwoordigt de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt mede toe aan iedere bestuurder.

2.1n aile gevallen waarin de vennootschap een tegenstrijdig belang in de zin van artikel 2:256 van het Burgerlijk Wetboek heeft met één of meer bestuurders wordt zij vertegenwoordigd op de wijze als bepaald in de tweede zin van lid 1, onverminderd de bevoegdheid van de algemene vergadering zoals bepaald in de laatste zin van gemeld wetsartikel.

Boekjaar, jaarrekening en openbaarmaking

Artikel 24

1. Het boekjaar van de vennootschap is gelijk aan het kalenderjaar.

2. Jaarlijks binnen vijf maanden na afloop van het boekjaar, behoudens verlenging van deze termijn met ten hoogste zes maanden door de algemene vergadering van aandeelhouders op grond van bijzondere omstandigheden, wordt door het bestuur de jaarrekening opgemaakt en voor de aandeelhouders ter inzage gelegd ten kantore van de vennootschap.

7. De vennootschap draagt zorg voor tijdige openbaarmaking van de jaarrekening, het jaarverslag indien de wet verlangt dat een jaarverslag wordt opgemaakt en de in lid 2 bedoelde overige gegevens voorzover de wet openbaarmaking daarvan verlangt.

[EINDE VAN HET UITTREKSEL UIT DE STATUTEN]

Uit het uittreksel uit de Kamer van Koophandel op naam van DEKRA Automotive B.V, dd. 28 april 2014, blijkt dat voormelde vennootschap als enige, zelfstandig bevoegd directeur heeft: de besloten vennootschap naar Nederlands recht DEKRA Claims en Expertise B.V,, gevestigd te 1817 BH Alkmaar, Wognumsebuurt 1, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 34109928.

Uit de besluiten van de zelfstandig bevoegd directeur dd. 5 maart 2014, blijkt het volgende:

Tussen DEKRA Automotive B.V. en TES B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Rotterdam en met adres: Rotterdam Alrportplein 4B, 3045 AP Rotterdam, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 24180853 (hierna 'TES B.V.') werd een fusie in de zin van artikel 2:309 van het Nederlands Burgerlijk Wetboek tot stand gebracht, waarbij met ingang van 1 januari 2014 DEKRA Automotive B.V. het ganse vermogen van TES B.V. onder algemene titel heeft verkregen en TES B.V. bijgevolg heeft opgehouden te bestaan.

Ingevolge de verkrijging onder algemene titel door DEKRA Automotive B.V, van het ganse vermogen van TES B.V., werd tevens het Belgische bijkantoor van TES B.V., met adres: Haanciorpweg 2, 9130 Beveren, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0444.775.979 (hierna `het Belgisch bijkantoor'), met ingang van 1 januari 2014 overgenomen en voortgezet door DEKRA Automotive B.V..

De zelfstandig bevoegd directeur van DEKRA Automotive B.V. werd  voor zover als nodig  in de fusieakte gemachtigd om aile besluiten te nemen in verband met de overdracht van het Belgisch bijkantoor.

De zelfstandig bevoegd directeur besluit dat het Belgisch bijkantoor met ingang vanaf 1 januari 2014 de naam TES Automotive zal dragen.

De zelfstandig bevoegd directeur besluit dat het doel van het Belgisch bijkantoor met ingang van 1 januari

2014 ziet op de hieronder omschreven activiteiten:

-risicoanalisten en schadetaxateurs;

-keuring en controle van machines, apparaten en materialen;

-expertise en risicomanagement voor de automobielindustrie;

-keuring van voertuigen.

De zelfstandig bevoegd directeur besluit dat het mandaat van de heer Willem de Lange, wonende te 3205 RB Spijkernisse (Nederland), Krekelveen 219, als wettelijk vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor onverminderd voortduurt na de fusie en dit voor onbepaalde duur, Er wordt bevestigd dat dit mandaat te allen tilde kan worden beëindigd bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan van DEKRA Automotive

De heer Willem de Lange zal dit mandaat onbezoldigd uitoefenen, zoals steeds het geval is geweest.

De zelfstandig bevoegd directeur benoemt met ingang van 1 maart 2014 voor onbepaalde tijd de heer Paul Michel Schenk, wonende te 2803 RJ Gouda (Nederland), Lavendelgaarde 5, als wettelijk vertegenwoordiger

van het Belgisch bijkantoor. Er wordt bevestigd dat dit mandaat te allen tijde kan worden beëindigd bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan van DEKRA Automotive B.V..

De heer Paul Michel Schenk zef dit mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Iedere wettelijk vertegenwoordiger mag voor de uitvoering van dit mandaat DEKRA Autornotive B.V. vertegenwoordigen in het doen van aanbiedingentoffertes en het ondertekenen van contracten met klanten en al datgene te doen in het belang van DEKRA Automotive B.V. in België, voor zover dit geschiedt binnen het bestek van de normale en dagelijkse bedrijfsvoering van DEKRA Automotive BV.,

Voormelde bevoegdheden kunnen te allen tijde worden ingetrokken c.q. gewijzigd bil eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan van DEKRA Automotive B.V., intrekking c.q. wijziging dewelke zef worden bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

De zelfstandig bevoegd directeur geeft volmacht aan en belast GRANT TFIORNTON ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN CVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0439.926.375, om met de mogelijkheid van indeplaatsstelling aile documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de nodige formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de nodige formaliteiten inzake publicatie en kennisgeving aan alle bevoegde instanties van voorafgaande besluiten, alsook de besluiten genomen in de fusieakte dd. 31 december 2013 te verrichten, waaronder maar niet beperkt tot de bekendmaking van onderhavige besluiten en de fusie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de wijziging van de inschrijving van het Belgisch bijkantoor in de Belgische Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor analytisch uittreksel

GRANT THORNTON ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN CVBA

Bijzonder gevolmachtigde

Vertegenwoordigd krachtens bijzondere volmacht door

Hilde Gaublomme en Lode Agache

Neergelegd:

- afschrift van de g ecotirdineerde statuten;

- afschrift van de fusieakte dd. 31 december 2013;

- besluiten van de zelfstandig bevoegd directeur dd. 5 maart 2014;

- uittreksel uit de Kamer van Koophandel op naam van DEKRA Automotive B.V.;

- meest recente jaarrekening.

i.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bellouden . 'aar t het Belgisch Staatsblad

r------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.08.2014, NGL 25.08.2014 14487-0285-020
12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 07.06.2013 13161-0236-019
28/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 22.06.2012 12209-0268-022
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.02.2011, NGL 23.06.2011 11186-0030-016
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.03.2010, NGL 23.06.2010 10178-0242-015
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 18.06.2009 09212-0205-015
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.03.2008, NGL 10.06.2008 08191-0287-015
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.03.2007, NGL 16.07.2007 07394-0372-016
14/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 11.04.2006, NGL 06.07.2006 06397-0159-015
27/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.02.2005, NGL 21.06.2005 05276-0194-013
19/08/2004 : SN059011
19/08/2004 : SN059011
29/08/2003 : SN059011
18/09/2002 : SN059011
18/09/2002 : SN059011
20/07/2002 : SN059011
29/08/2001 : SN059011
29/07/1999 : SN059011
12/01/1999 : SN059011
30/05/1998 : SN59011
07/08/1993 : AN284567
20/08/1991 : AN284567

Coordonnées
DEKRA AUTOMOTIVE B.V.

Adresse
HAANDORPWEG 2 9130 BEVEREN (KALLO)

Code postal : 9130
Localité : Kallo
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande