DELIMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELIMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.847.857

Publication

07/10/2014
ÿþ Mati Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouch

aan he

Belg is

Staatsbl

MM





Onciernemingsnr : 0442.847.857

Benaming

(vole DELIMAR

(verkort)

NEERGELEGD

2 -09- 20M

RECHTBANK VAN KOOPKINtigia TE GENT _

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Zetel 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 611

(volled lg adres)

Onclerleverb akte: statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op 19 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELIMAR", met zetel te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 611, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer, 0442.847.857, volgende beslissingen met éenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE EN OMZETTING VAN HET KAP1TAAL IN EURO..

De vergadering beslist en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de nominale waarde van de aandelen wordt afge-schaft en omgefet in aandelen zonder nominale waarde.

De vergadering beslist eveneens het maatschappelijk kapitaal van Belgische Frank om te zetten in Eunx TWEEDE BESLISSING - VASTSTELLING UITKERING BELASTE RESERVES/INBRENG NETTO DIVIDEND.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat belaste beschikbare reserves ten belope van zevenenvijftigduizend negenhonderd drieënvijftig euro tweeëndertig eurocent (¬ 57.953,32) werden uitgekeerd onder 'de vorm van een bruto-dividend in verhouding tot het aandelenbezit ingevolge beslissing bij bijzondere algemene vergadering van de vennoten de dato 1 september 2014 en dit in

toepassing van artikel 537 W1692, "

Ondergetekende notaris wijst comparanten erop dat de belaste reserves waarvan sprake in voormeld artikel 537 W1692 moeten blijken uit de goedgekeurde jaarrekening(en) zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 werd(en) goedgekeurd door de Algemene Vergadering.

De comparanten verklaren dat de belaste reserves van de jaarrekening per 30 september 2012, -goedgekeurd op de algemene vergadering van 25 januari 2013 nog aanwezig zijn in de jaarrekening per 30 september 2013, goedgekeurd door de algemene vergadering van 31 januari 2014. De comparanten ontslaan ondergetekende notaris ervan hierop verdere controle uit te voeren en dienaangaande verdere bepalingen op te nemen.

De comparanten ontslaan ondergetekende notaris ervan hierop verdere controle uit te voeren en , dienaangaande verdere bepalingen op te nemen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te ne-men van het feit dat de individuele vennoten de keuze gemaakt hebben om de uitgekeerde netto-dividenden door het bestuursor-gaan op een bijzondere rekening te laten storten op naam van de kapitaalverhoging van de vennootschap om dit bedrag onmiddellijk aan te wenden om in te schrijven op de kapitaalverhoging door inbreng in geld.

De vergadering stelt vast en verzoekt mil, notaris, akte te ne-men van het feit dat de individuele vennoten de keuze gemaakt hebben om de uitgekeerde netto-dividenden, tweeënvijftigduizend honderd zevenenvijftig euro negenennegentig eurocent (¬ 52.157,99) ofte negentig procent (90%) van de uitgekeerde dividenden door het bestuursorgaan op een bijzondere rekening te laten storten op naam van de kapitaalverhoging van de vennootschap DELIMAR om dit bedrag onmiddellijk aan te wenden om in te schrijven op de kapitaalverhoging door inbreng in geld, wetende dat de resterende tien procent (10%) ofte vijfduizend zevenhonderd vijfennegentig euro drieëndertig eurocent (¬ 5.795,33) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

DERDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING DOORINBRENG IN GELD.

De vergadering beslist liet kapitaal te verhogen met tweeën-vijftigduizend honderd zevenenvijftig aura negenennegentig euro-cent (¬ 52.157,99) om het van achttienduizend vijfhonderd tweeën-negentig euro één eurocent (¬ 18.592,01) te brengen op zeventig-duizend zevenhonderd vijftig euro (E 70.750,00), door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Op de laatste blz van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" " "

VIERDE BESLISSING BANKATTEST - INSCHRLIVING EN VOLSTORTING - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat het bedrag van de voormelde kapitaalverhoging zich vanaf nu ter vrije beschikking van de vennootschap bevindt op een bijzondere rekening met nummer BE57 1430 9086 3035 geopend op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bankattest van FINTRO bank Merelbeke de dato 18 september 2014 dat door ondergetekende notaris in het dossier zal worden bewaard.

De vennoten hebben volledig ingeschreven in verhouding tot hun aandelenbezit op de kapitaalverhoging die gerealiseerd werd door de inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De kapitaalverhoging werd , volledig volstort.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans zeventigduizend zevenhonderd vijftig euro (E 70.750,00), volledig volstort en is verte-genwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale Waarde, elk één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

VIJFDE BESLISSING AANPASSING VAN DE STATUTEN,

De vergadering besluit het artikel vijf (5) van de statuten te wij-zigen om het in overeenstemming te brengen met de genomen be-slissingen en wel als volgt:

"Artikel 5.

Het kapitaal bedraagt zeventigduizend zevenhonderd vijftig euro (E 70.750,00) en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk éénizevenhon-iderdvijffigste (1/750ste) van het kapitaal vertegen-woordigend."

ZESDE BESLISSING  ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOER-DERS/(HER)BENOEMING (NIET-)STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

A) De vergadering beslist met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van statutair zaakvoerder van de heer DE VRIESE Mark en mevrouw DE BACKER Annie, die dit aanvaarden.

" B) De vergadering beslist met ingang van heden de heer DE VRIESE Mark en mevrouw DE BACKER Annie te benoemen ais onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur. Voornoemde heer DE VRIESE Mark en voornoemde mevrouw DE BACKER Annie verklaren dit te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

C) De vergadering beslist te herbenoemen als bezoldigde niet-statutaire zaakvoerders voor de periode vanaf 01 april 2005 tot en met heden, voornoemde mevrouw DE VRIESE Marie-Ange en voor-noemde heer VERL1NDEN Philippe.

D) De vergadering beslist met ingang van heden te benoemen als bezoldigde statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur, voornoemde mevrouw DE VRIESE Marie-Ange en voornoemde heer VERL1NDEN Philippe. Voornoemde mevrouw DE VRIESE Marie-Ange en voornoemde heer VERL1NDEN Philippe verklaren dit te aanvaarden en niet getroffenle zijn door een maatregel die zich daartegen verzet,

E) De vergadering beslist artikel 10 van de statuten dan ook aan te passen als vole.

'De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, al dan niet vennoten.

Tot bezoldigd (behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering) statutair zaakvoerder

en voor de duur van de vennootschap zijn aangesteld: mevrouw De Vriese Marie-Ange, geboren te

Oudenaarde op zestien september negentienhonderd zeventig en de heer Verlinden Philippe, geboren te Reet

op negentien december negentienhonderd achtenzestig.

De niet-statutaire zaakvoerders worden eveneens voor de duur van de vennootschap aangesteld. Het

mandaat van niet-statutair zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering."

ZEVENDE BESLISSING  AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET HUIDIGE WETBOEK VAN

VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering beslist om de nummering van de gebruikte wetsartikelen in artikel 6, 7 en 16 van de statuten

aan te passen aan het huidige Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist tevens tot invoeging van een nieuw artikel negenentwintig (29), luidend als volgt:

"De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van

, Vennootschappen (of de vroegere gecoördineerde wet op de handels-vennootschappen) of de verwijzingen

ernaar worden enkel ver-meld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van sta-tutaire bepaling; zij

zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwe-'zen naar de bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als

ongeschreven beschouwd."

ACHTSTE BESLISSING - COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de

neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-de gecoördineerde statuten.

Geassocieerd notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

Vdor-

beheuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

...... .. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

24/03/2014 : GE160700
25/04/2013 : GE160700
09/02/2012 : GE160700
10/02/2011 : GE160700
17/02/2010 : GE160700
18/02/2009 : GE160700
05/02/2008 : GE160700
12/02/2007 : GE160700
22/11/2006 : GE160700
15/02/2006 : GE160700
20/05/2005 : GE160700
08/02/2005 : GE160700
06/02/2004 : GE160700
18/02/2003 : GE160700
25/03/2002 : GE160700
08/02/2001 : GE160700
24/02/2000 : GE160700
01/01/1997 : GE160700
01/01/1993 : GE160700
22/02/2016 : GE160700

Coordonnées
DELIMAR

Adresse
HUNDELGEMSESTEENWEG 611 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande