DELITAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELITAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.455.883

Publication

21/02/2014
ÿþe ' modi1,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

G111a-s-1C

VAN KOOr- . ._ -"

1 2 FEB 2014

DENDEr=r:~~~~ ~"' ~

IlI II lll lin iii

*14098399*

i

II

i

Ondernemingsnr : 0422.455.883

Benaming (voluit) : DELITAS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lion d'Orweg 7

9300 Aalst

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Michel Olemans te Brakel op drieëntwintig januari tweeduizend en veertien "geregistreerd te Oudenaarde op 5 februari 2014, 3 bladen 1 verzending, Boek 762 Blad 28 Vak 02, Ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00), De adviseur  ea Inspecteur ai (get.), S. De Smet", dat volgende beslissingen werden genomen

Eerste beslissing

De vergadering beslist het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.S.P." en dit met ingang van heden,

Zij verleent de ontslagnemende zaakvoerder kwijting voor haar mandaat.

Tweede besiissinq

De vergadering beslist aan te stellen als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EDEL DG CONSULT", met zetel te 1761 Borchtlombeek, Benedenstraat 14, RPR Brussel 0525.687.540,

Als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap wordt aangesteld de heer David De Geyndt, ongehuwd, geboren te Ninove op negen november negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 1760 Roosdaal, Kleemstraat 68.

Het mandaat van de zaakvoerder zal eindigen na de jaarvergadering van 2020.

Tevens wordt het mandaat als niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOMOER" vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Erwin Van Zeebroeck, verlengd voor een duur van zes jaar tot na de jaarvergadering van 2020.,

Derde beslissing

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 december 2013, houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend, overeenkomstig artikel 537 WIB92, ten belope van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00), waarop 10 procent roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.500,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves en overgedragen winst. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen, Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 31 december 2013, door uitbetaling aan de aandeelhouders. Bij zelfde algemene vergadering hebben de aandeelhouders verklaard dat de netto verkregen bedragen onmiddellijk zouden opgenomen worden in het kapitaal.

Vierde besiissinq

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00), om het kapitaal in totaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd vijftig aandelen zonder nominale waarde op zesentachtigduizend honderd euro (¬ 86.100,00).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven in speciën en volledig volgestort. Deze kapitaalverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 WIB92, zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, met het oog op de opneming in het kapitaal van het volledig verkregen bedrag afkomstig van de verdeling van de beschikbare reserves en overgedragen winst overeenkomstig voormeld artikel 537 WIB92..

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB92  en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren

Zijn hier tussengekomen:

Op de laatste blz. van Luik 8 vernielden i Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mari 11.1

- de heer Erwin Van Zeebroeck, voornoemd, die verklaart in te tekenen op de kapitaalsverhoging ten bedrage van dertigduizend zeshonderd euro (¬ 30.600,00) ;

-de heer Andy De Geyndt, voornoemd, die verklaart in te tekenen op de kapitaalsverhoging ten bedrage van zesduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 6.750,00) ;

- de heer David De Geyndt, voornoemd, die verklaart in te tekenen op de kapitaalsverhoging ten bedrage van zesentwintigduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 26.550,00) ;

- de heer Hans De Neef, voornoemd, die verklaart in te tekenen op de kapitaalsverhoging ten bedrage van ' drieduizend zeshonderd euro (¬ 3.600,00).

De intekenaars gaan ermee akkoord dat geen nieuwe aandelen worden gecreëerd en. dat de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

Uit het attest afgeleverd door ING België op éénentwintig januari tweeduizend en veertien blijkt dat het bedrag van zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00) werd gestort op de geblokkeerde rekening met nummer BE02 3631 2866 0840 van onderhavige vennootschap. Deze som werd ter beschikking gesteld door de intekenaars, zoals voormeld, Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de ondergetekende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging is tot stand gekomen,.

Vijfde beslissing

De leden van de vergadering verzoeken de ondergetekende Notaris te akteren dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk is gebracht op zesentachtigduizend honderd euro (¬ 86.100,00).

Het eerste lid van artikel vijf van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesentachtigduizend honderd euro (¬ 86.100,00) en wordt vertegenwoordigd door honderdvijftig (150) gelijke aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdvijftigste (1/150st0) van het kapitaal."

Zesde beslissing

Tussen de aandeelhouders worden volgende overeenkomsten gesloten

a)De aandeelhouders zijn ook blote mede-eigenaars van het onroerend goed te Aalst, Lion d'Orweg 7 (met uitzondering van de heer Hans De Neef die geen eigenaar is  daarentegen is de naamloze vennootschap 't Boerke", Dok Noord 7 te Gent wel eigenaar).

Zij zullen nooit hun aandelen in de vennootschap mogen verkopen zonder dat zij ook hun aandeel in het onroerend goed verkopen. De heer Hans De Neef zal nooit zijn aandelen mogen verkopen zonder dat de naamloze vennootschap 't Boerke zijn aandeel in het onroerend goed verkoopt.

b) bij verkoop (van aandelen in de vennootschap en aandeel in onroerend goed) zullen de bestaande aandeelhouders voorkeurrecht hebben. Dit voorkeurrecht zal echter maar kunnen uitgeoefend worden ais er unanimiteit is tussen de bestaande aandeelhouders. Indien de bestaande aandeelhouders toestaan dat dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend door één van hen, zullen zij kunnen eisen dat deze ook hun aandelen inkoopt tegen dezelfde prijs per aandeel,

c) ingeval van overlijden van één der aandeelhouders zullen diens erfgenamen zijn aandelen in de vennootschap en in het onroerend goed maar kunnen overnemen mits akkoord van alle overige aandeelhouders  eigenaars. De waarde zal bepaald worden door een door hen aangestelde bedrijfsrevisor. Ingeval de erfgenamen niet akkoord zijn met deze waardebepaling kunnen zij zelf een bedrijfsrevisor aanstellen op hun kosten die dan op zijn beurt een waardebepaling kan doen. De ovemameprijs zal dan het gemiddelde zijn van de waardebepalingen van de 2 revisoren.

d) de vennoten komen overeen dat aandelen in de vennootschap of in het onroerend goed nooit In een huwelijksgemeenschap mogen ingebracht worden.

e) in afwijking van het Wetboek van Vennootschappen kunnen volgende beslissingen maar genomen worden

door de aandeelhouders van de vennootschap mits een meerderheid van 54% van de stemmen verbonden aan

alle door de vennootschap uitgegeven aandelen

- benoeming en ontslag van zaakvoerders inclusief hun bevoegdheden ;

- benoeming en ontslag van commissarissen, inclusief hun bevoegdheden ;

- goedkeuring jaarrekening ;

f) in afwijking van artikel 17 van de statuten kunnen volgende handelingen maar geldig door twee zaakvoerders

gezamenlijk verricht worden

- beslissingen met een financiële impact van tienduizend euro (¬ 10.000) en meer ;

- het aangaan van leningen ;

- het toekennen van (persoonlijke en zakelijke) zekerheden

- elke daad van beschikking met betrekking tot onroerende goederen ;

- het aanhangig maken, het schikken of laten schrappen van gerechtelijke of administratieve procedures ;

- het aanwerven en ontslaan van personeel, evenals het wijzigen van de arbeidsvoorwaarden van

personeelsleden.

De tekst van de statuten wordt aangepast aan de hier voorvermelde punten, waar nodig.

Zevende beslissing

De vergadering beslist om de statuten te coördineren, teneinde ze in overeenstemming te brengen met de

voorgaande beslissingen.

De vergadering machtigt de zaakvoerders deze gecoördineerde tekst van de statuten te ondertekenen.

s a

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Michel Olemans

Op de laatste blz. van . nik S vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02%2014 - Annexes du Moniteur belge

.,s ' r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mari 7 1.7

Tegelijk hiermee neergelegd r

Expeditie van het PV van buitengewone algemene vergadering dd, 23/01/0014 ;

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 12.08.2013 13420-0575-018
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 15.06.2012 12178-0036-016
03/02/2012 : DE050907
04/07/2011 : DE050907
28/04/2011 : DE050907
29/10/2009 : DE050907
30/10/2008 : DE050907
03/12/2007 : DE050907
02/10/2006 : DE050907
05/10/2005 : AA050907
25/10/2004 : AA050907
17/05/2004 : AA050907
08/10/2002 : AA050907
23/02/2002 : AA050907
22/11/2000 : AA050907
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.05.2015, NGL 22.12.2015 15700-0358-015
01/01/1993 : AA50907
01/01/1988 : AA50907
13/12/1986 : AA50907
01/01/1986 : AA50907

Coordonnées
DELITAS

Adresse
LION DORWEG 7 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande