DELTACOUNT

Divers


Dénomination : DELTACOUNT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 824.142.880

Publication

09/10/2014
ÿþOndernemingsnr : 0824.142.880

Benaming

(voluit) : Deltacount

(verkort) :

ZU CDA!

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Gentseweg 130 - 9120 Beveren-waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 18 september 2014

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging, met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen:

1.Verslag van de zaakvoerders

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap. Bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 augustus 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa en passiva en er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Het verslag opgemaakt door de zaakvoerders, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

2.Ontbinding van de vennootschap

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

3.Ontslag van de zaakvoerder en kwijting na kennisname van de staat per 31 augustus 2014

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerders. De algemene vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva per 31 augustus: 2014

Na onderzoek keurt de algemene vergadering deze staat eenparig goed. De vergadering besluit, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheld van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitoefening van zijn mandaat tot en met heden.

4.Sluiting vereffening

De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat de dato 31/08/2014 welke als bijlage wordt aangehecht.

De vergadering beslist, gezien alle vennoten rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per 3110812014 blijkt dat er geen schulden meer zijn en bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

KOOPHANDEL GENT

3 0 SEP, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1~.s.~ .t In

Bijlagen bij-het_BElgischStaatsblad 09l1-0/2414 - Annexes- du-Moniteur-belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennoten gaan akkoord met de verdeling zoals voorgesteld door de zaakvoerder in zijn bijzonder verslag.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de gewone commanditaire vennootschap "Deltacount" definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

5.Bijhouden van boeken en bescheiden

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaren zullen worden bewaard te 9120 Beveren-Waas, Gentseweg 130.

6.Consignatie van gelden en/of waarden

Aangezien alle schulden werden vereffend met uitzondering van vennootschapsbelasting de beslissen de vennoten dat er verder geen consignatie dient te gebeuren van gelden en/of waarden,

7.Uitvoeringsbesluiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Ingeborg Van Gaever, en aan alle medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten" met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0451.657.041, met de mogelijkheid om:

Alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtsondememingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

Alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neeriegging en ondertekening van de nodige formulieren;

-De formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

Alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds;

Deze volmachten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Stemming:

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Sluiting vergadering;

Nadat de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering geheven om 11.00 uur.

Zaakvoerder

Davy Heyndrickx

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

ÿ r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE= r.E _"  .::~ '

VAN KOCiPH .i~+iDEL

" -!

1f !~

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsbiac

- 5 JUNI 2013

DENDERMONDE

rG ~fiiré

Ondememingsnr : 0824.142.880

Benaming (voluit) : Deltacount

(verkort): Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Gewone Commanditaire

Rechtsvorm : Vennootschap

Zetel : Driekoningenstraat 11 - 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

De zaakvoerder beslist om vanaf 01/01/2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Gentseweg 130 te 9120 Beveren-Waas

Heyndrickx Davy

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lüik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persd(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DELTACOUNT

Adresse
DRIEKONINGENSTRAAT 11 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande