DEMA-INVESTMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEMA-INVESTMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.426.735

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 22.08.2014 14445-0007-012
16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 14.08.2013 13415-0190-013
10/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 09.08.2012 12393-0179-012
26/04/2012
ÿþmod i i I

Benaming (voluit) : DEMA-INVESTMENT

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 15

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Heden, veertien maart tweeduizend en twaalf.

Op mijn kantoor te Antwerpen, Broederminstraat 9, wordt voor mij,

Meester Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te Antwerpen, Broederminstraat 9, de buitengewone

algemene vergadering gehouden van de naamloze vennootschap "DEMA-INVESTMENT", gevestigd te 9250

Waasmunster, Heidekapelstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer

0880.426.735.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Eduard VAN DER VEKEN te Kruibeke op 31

maart 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 april 2006 onder nummer

06066030.

Is daartoe aanwezig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouder, die verklaart eigenaar te zijn geworden

van alle aandelen van de vennootschap:

De heer DE MAEIJER Gunther Alina, geboren te Beveren op 6 september 1968, wonende te 9250

Waasmunster, Heidekapelstraat 15.

Bureau

De vergadering wordt geopend om veertien uur, onder het voorzitterschap van de heer DE MAEIJER Gunther

voornoemd, die tevens aIs secretaris optreedt.

Uiteenzetting van de voorzitter

Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt :

I. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (E 62.000,00) en is verdeeld in zeshonderdtwintig (620) aandelen zonder vermelding van waarde.

II. De vergadering beraadslaagt over de volgende agenda :

1. Verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen over de hierna beschreven inbreng in natura en over de toegepaste schattingswijzen en over de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. Voorstel tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van VIJFHONDERDDUIZEND EURO (B 500.000,00) om het te brengen van TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (E 62.000,00) op VIJEHONDERDTWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (E 562.000,00), door uitgifte van in totaal VIJFDUIZEND nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze aandelen zal worden ingetekend door inbreng in natura aan de prijs van honderd euro per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

3. Inschrijving en voistorting.

4. Vaststelling van het totstandkomen van de kapitaalverhoging.

5. Verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per 31 december 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

DE': .fD _ 0 's D~~ ~

" izoeoaao*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de,e.~

F ÿt l;

\,

1

1 6 APR. 2012

Griffie

Ontiernemingsnr : 880.426.735

Bijlagen bij bet -Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

efgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11 1

Verslag van de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, over voormelde staat van activa en passiva.

6. Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekeninghoudend met het feit dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden :

a. De omzetting gebeurt zonder uittreden van aandeelhouders en zonder bijtreden van aandeelhouders.

b. De zetel, het doel en de naam van de vennootschap blijven ongewijzigd.

c. Het kapitaal van de vennootschap zal worden verhoogd zoals hierboven vermeld.

d. De aandelen van de vennootschap worden toegekend aan de comparant in deze a rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één aandeel in de naamloze vennootschap.

e. Ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm.

7. Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

8. Ontslag van de bestuurders en décharge.

9. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder.

III, Op de huidige buitengewone algemene vergadering is het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd. De voorzitter zet uiteen dat door of namens de niet op deze vergadering aanwezige bestuurders van de vennootschap werd verklaard dat deze hebben verzaakt aan het recht bepaald in artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen om tot onderhavige algemene vergadering te worden opgeroepen en aanwezig te zijn, wat wordt aanvaard door de op deze vergadering aanwezige aandeelhouder.

De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al de punten die op de agenda voorkomen.

W. De comparant erkent een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten.

Hij ontslaat de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor, de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A AUDIT", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Elisabethlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Frank GRARÉ, bedrijfsrevisor, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap als volgt

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de activa en passiva bestanddelen, zoals samengevat in de boekhoudkundige staat afgesloten per 31 december 2011 van de NV DEMA-INVESTMENT, Heidekapelstraat 15 te 9250 WAASMUNSTER, aan een controle onderworpen, overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap. Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, Wij gaan ervan uit dat er eerst een inbreng in natura van een gedeelte van de R/C De Maeijer Gunther wordt uitgevoerd ten bedrage van 500.000,00 E, om het kapitaal te brengen naar 562.000,00 E. Het netto-actief na deze transactie bedraagt 442.710,78 E."

V. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van de omzetting en kapitaalverhoging, worden begroot op vierduizend euro.

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende beslissingen genomen

Eerste besluit

De vergadering hoort Iezing van het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A AUDIT", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Elisabethlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Frank GRARÉ, bedrijfsrevisor, aangesteld door de raad van bestuur, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De heer Frank GRARÉ, voornoemd, besluit zijn verslag letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de NV DEMA-INVESTMENT, met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 15, bestaat uit een eisbare en vaststaande schuldvordering onder de vorm van een R/C op naam van de heer De Maeijer Gunther met een boekwaarde van 846338,39 E, gedeeltelijk ingebracht voor een bedrag van 500.000,00 E.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11 1

~

De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen;

- De beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- De voor de inbreng door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methode leidt, ni. een totaal bedrag van 500.000,00 E, ten minste overeenkomt met de fractiewaarde van de 5.000 nieuw uitgebrachte aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. - Wij wijzen er tevens op dat de bestuurders verklaren dat er zich tussen de datum 31.12.2011 en heden geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de rekening courant.

- Alle aandeelhouders verklaren zich akkoord met de waarderingswijze van de inbreng en met de uitgevoerde transactie."

De vergadering besluit vervolgens om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van VIJFHONDERDDUIZEND EURO (E 500.000,00) om het te brengen van TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (E 62.000,00) op VI.IFHONDERDTWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (E 562.000,00), door uitgifte van in totaal VIJFDUIZEND (5.000) nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze aandelen zal worden ingetekend aan de prijs van HONDERD EURO (E 100,00) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen en dit door inbreng in natura.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

INTEKENING  VOLSTORTING

Is vervolgens tussengekomen: De heer DE MAEIJER Gunther, voornoemd, die verklaart perfect op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en die vervolgens verklaart in te tekenen op de VIJFDUIZEND (5.000) nieuwe aandelen door inbreng van een schuldvordering die hij bezit lastens de vennootschap zoals deze schuldvordering nader omschreven in het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor en dit voor een bedrag van VIJFHONDERDDUIZEND EURO (E 500.000,00).

Tengevolge van deze inbreng wordt voormelde schuldvordering omgezet in kapitaal.

VASTSTELLING

De vergadering stelt vast dat dientengevolge het kapitaal werkelijk gebracht is op VIJFI-IONDERDTWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (E 562.000,00), vertegenwoordigd door VIJFDUIZEND ZESHONDERDTWINTIG (5.620) aandelen zonder vermelding van waarde.

Tweede besluit

De vergadering besluit het verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de omzetting van de vennootschap en het verslag van de heer Frank GRARÉ, bedrijfsrevisor voornoemd, met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Het verslag van de bedrijfsrevisor zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van

koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Derde besluit

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

De omzetting gebeurt onder alle voorwaarden zoals deze hierboven in het tweede agendapunt zijn opgenomen.

Ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve

bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de

nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Vierde besluit

De statuten van de vennootschap worden in hun nieuwe vorm aanvaard en opgesteld als volgt ;

STATUTEN

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

b) Naam : "DEMA-INVESTMENT"

2) Zetel: te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 15

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het deelnemen in, het beheren, het besturen, (doen) exploiteren en financieren van de vennootschappen,

organisaties, groeperingen of ondernemingen, daaronder begrepen het verwerven, beheren, exploiteren en

vervreemden van aandelen of deelbewijzen, effecten, handelsfondsen en andere vermogensbestanddelen, het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-

Voor-

behouden

aan het

Belgitch

,Staatsblad

mctl 11 1

+r.

verlenen van managementsbijstand en.het verstrekken van advies in de breedste zin van het woord, alsmede het verrichten van al hetgeen met het bovenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Het beheer van het ingebrachte en aangekochte roerend en onroerend vermogen, met uitsluiting van de handelingen als vastgoedrssakelaar, met inbegrip van wederbelegging der fondsen die eruit voortvloeien, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop der verbintenissen door derden aangegaan.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op enigerlei wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel van haarzelf als voor derden op voorwaarde dat zij er belang bij heeft.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haaronderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

5) Geplaatst kapitaal

VIJFHONDERDTWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (E 562.000,00), verdeeld in VIJFDUIZEND

ZESHONDERDTWINTIG EURO (E 5.620,00) aandelen zonder vermelding van waarde.

6) Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de derde vrijdag van de maand mei om tien uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Stemming

De statuten worden, artikelsgewijs, goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

Vijfde besluit

De vergadering verleent eervol ontslag aan volgende bestuurders :

- de heer DE MAEIJ£R Gunther voornoemd;

- de heer DE MAIJER Johnny, wonende te 2070 Zwijndrecht, Heirbaan 173;

- mevrouw MOENS Christiane, wonende te 2070 Zwijndrecht, Heirbaan 173. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

,Staatsblad

BijIagën bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Kwijting over het door de bestuurders gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de

goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

Tengevolge van voormelde ontslagen komt er ook een einde aan het mandaat van de heer Gunther DE

MAEIJER als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Zesde besluit

Wordt tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroe-

ping door de algemene vergadering met gewone meerderheid:

De heer Gunther DE MAEUER voornoemd, die verklaart zijn benoeming te aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DIVERSE VERKLARINGEN

Verklaring pro fisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het

Wetboek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § I derde lid van het

gecoördineerde wetboek der Inkomstenbelastingen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

ondernemingsloketten en bij de diensten van de btw, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap

met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCIAIRE

CORNELIS & BUDTS", gevestigd te 2100 Antwerpen (district Deurne), Bisschoppenhoflaan 384, met recht

van indeplaatsstelling.

Sluiting van de vergadering

Aangezien de agenda volledig is afgehandeld, wordt de vergadering gesloten om veertien uur dertig.

Verklaring in verband met de organieke wet notariaat

De comparanten erkennen dat de notaris waar nodig hun aandacht heeft gevestigd op tegenstrijdige belangen

en/of op de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparant hem werd aangetoond aan de hand van de

identiteitskaart.

Recht op geschriften

Het recht op geschriften bedraagt VIJFENNEGENTIG euro (E 95,00).

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT.

Verleden te Antwerpen, op datum als voormeld.

Nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht heeft de comparant samen met mij, notaris,

ondertekend.

(volgen de handtekeningen).

VOOR UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- verslag van de

raad van bestuur;

verslag van de

bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

E3elgisch

,Staatsblad

28/11/2011
ÿþ n~aa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

`11178596

!I

Ondememingsnr : 0880 426 735

lSeinarra6atg

(voluit) : Dema-lnvestment

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Reepstraat 107, 9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp &Ce : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur heeft dd. 25 oktober 2011 beslist dat de maatschappelijke zetel met ingang van 25 oktober 2011 verplaatst wordt naar het adres Heidekapelstraat 15, 9250 Waasmunster

Gunther De Maeijer

Gedelegeerd bestuurder

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekenina.

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 23.08.2011 11418-0532-012
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 27.08.2010 10450-0180-013
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 20.08.2009 09592-0159-012
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 30.06.2008 08306-0165-018
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 31.08.2016 16518-0188-012

Coordonnées
DEMA-INVESTMENT

Adresse
HEIDEKAPELSTRAAT 15 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande