DEMED MEDICAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEMED MEDICAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.282.015

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 30.06.2014 14242-0185-010
15/10/2012
ÿþmod 11.1

w In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II I11I 1fl1111 111

Ondernemingsnr : g 43 , aC ó c. 04S

Benaming (voluit) : DEMED MEDICAL ,

(verkort) :

i; Zetel : HOLLEBEEK 145

9140 TEMSE

;j Onderwerp akte :OPRICHTING IN HET KADER VAN EEN PARTIËLE SPLITSING BENOEMING ZAAKVOERDER - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN

Uit een akte partiële splitsing verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 17 september 2012, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas, op 21 september 2012, tien bladen, éénï j: verzending, Boek 582 blad 80 vak 04. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ) De e.a. Inspecteur (getekend) V.j

j; VERTONGEN, blijkt, dat werd afgesplitst van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid]

DEMED-ZOET GEDACHT, ingeschreven in het rechtspersonenregister Dendermonde onder nummer:

0471.369.124, met zetel te 9140 Temse, Hollebeek 145, de hierna vernielde activa en passiva om hiermee op j1 te richten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEMED MEDICAL nagenoemd.

1) Er werd, met eenparigheid van stemmen, vastgesteld dat de hierna bepaalde activa en passiva van de; j: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEMED-ZOET GEDACHT, met het oog op de; oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming « DEMED; MEDICAL », door inbreng in natura, overgedragen werden op de nieuw op te richten vennootschap :

De "medische activiteiten" omvattende de hierna weergegeven bestanddelen die deel uitmaken van het :: vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Demed-Zoet Gedacht, zoals; opgenomen in de boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op éénendertig december; :j tweeduizend en elf.

1 ACTIVA:

i: Materiële vaste activa: nul komma nul (0_00 EUR)

Installaties, machines en uitrusting: nul komma nul euro (0,00 EUR);

Voorraden: vie duizend tweehonderd en zeven euro tweeënvi'fti" cent 4.207 52 EUR

Voorraden: vierduizend tweehonderd en zeven euro tweeënvijftig cent (4.207,52 EUR)

Vorderingen op ten hoogste één iaar: honderd achttien euro (118,00 EUR)

Handelsvorderingen: honderd achttien euro (118,00 EUR)

Liquide middelen: veertienduizend tweehonderd vierentwintig euro achtenveertig cent (14.224.48 EUR)

? TOTAAL VAN DE ACTIVA: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) SCHULDEN: Nihil

;j TOTAAL SCHULDEN: Nihil

TOTAAL NETTO INBRENGWAARDE: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR)

ij Voor wat de verdere beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe :! vennootschap werd verwezen naar het splitsingsvoorstel en naar voorschreven verslag van de bedrijfsrevisor. Niet-toegekende bestanddelen.

Er werd met eenparigheid van stemmen besloten dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan: j worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de besloten; ji vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Demed-Zoet Gedacht zijn gebleven, aan de beslotene vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Demed-Zoet Gedacht zullen toegewezen worden.

2) A. Er werd bijgevolg vastgesteld dat het eigen vermogen van de besloten vennootschap met beperkte; ij aansprakelijkheid "Demed Medical" die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, achttienduizend;

vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) bedraagt en als volgt is samengesteld: duizend tweehonderd

drieënnegentig euro vijfennegentig cent (1.293,95 EUR) kapitaal en zeventienduizend tweehonderd zesenvijftig;

euro en vijf cent reserves (17.256,05 EUR), waarvan honderd negenentwintig euro veertig cent (129,40 EUR)j 1j wettelijke reserves en zeventienduizend honderd zesentwintig euro vijfenzestig cent (17.126,65 EUR); ij beschikbare reserves, zoals blijkt uit het navermelde verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld conform artikel 1j 219 van het Wetboek van vennootschappen.

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

B. Incorporatie van beschikbare reserves

Vermits enerzijds het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht ais gevolg van de partiële splitsing, gelijk is aan het door het Wetboek van vennootschappen vastgestelde minimumkapitaal voor een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en anderzijds het kapitaal van deze vennootschap slechts duizend tweehonderd drieënnegentig euro vijfennegentig cent (1.293,95 EUR) bedraagt, werd door de vergadering unaniem beslist over te gaan tot incorporatie in het kapitaal van enerzijds beschikbare reserves ten belope van zeventienduizend honderd zesentwintig euro vijfenzestig cent (17.126,65 EUR) en anderzijds wettelijke reserves ten belope van honderd negenentwintig euro veertig cent (129,40 EUR), zodat het kapitaal na deze incorporatie achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) bedraagt.

C. Met eenparigheid werd vervolgens besloten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Demed Medical" met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Hollebeek 145, op te richten evenals de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen.

Bepalingen van de statuten.

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMED MEDICAL".

2. Zetel : 9140 Temse, Hollebeek 145.

3. Duur : De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoot: de heer Tom Hector Bertha DE SMET, wonende te 9140 Temse, Hollebeek 145.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), verdeeld in honderd negentig (190) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderd negentigste ieder.

Het kapitaal is volledig volstort.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Inbreng in natura: voormelde activa en passiva overgedragen vanuit de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Demed-Zoet Gedacht, voor een waarde, na incorporatie van beschikbare en wettelijke reserves, van 18.550,00 euro kapitaal, volledig volgestort.

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met handelsvorm Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met vestiging te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30 en vertegenwoordigd door haar mandaatdrager Marleen Haste, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 219 § 1 van het Wetboek van vennootschappen, op datum van één augustus tweeduizend en twaalf een schriftelijk verslag opgesteld, waarvan de conclusies van dit verslag letterlijk luiden als volgt:

" 9, Conclusies

Ondergetekende, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met vestiging te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30  met mandaatdrager Marleen Hoste, bedrijfsrevisor, verklaart, overeenkomstig de bepaling van het artikel 219 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen dat de bedrijfstak "medische activiteiten" omvattende de activa- en passivabestanddelen alsmede alle rechten en verplichtingen van de bedrijfstak "medische activiteiten" in natura worden ingebracht aan de netto-boekwaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe en dat uit het verricht onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA Demed Medical overeenkomstig de controlenorm van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, is gebleken dat

1.de beschrijving van de inbreng in natura van de bedrijfstak "medische activiteiten" naar aanleiding van de oprichting van de BVBA Demed Medical aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

2.de toegepaste methoden van waardering van de in te brengen vermogensbestanddelen van de bedrijfstak "medische activiteiten" aan de op 31 december 2011 weergegeven netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura verantwoord zijn, rekeninghoudend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context van de continuïteit in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie.

3.de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding ¬ 18.550,00 (achttien duizend vijfhonderd euro) bedraagt voor de hiervoor beschreven inbreng in natura met de uitgifte van 190 nieuwe aandelen van de BVBA Demed Medical zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigd 1/190 van het maatschappelijk vermogen.

Bovendien kan verklaard worden dat de vermogensbestanddelen, deeluitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura van de bedrijfstak "medische activiteiten" naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuïteitsprincipe aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid komen tenminste overeen met het aantal aan de enige vennoot van de partieel te splitsen vennootschap, de BVBA Demed-Zoet Gedacht, toe te kennen 190 nieuwe aandelen van de BVBA Demed Medical.

De toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig verslag bevat geen 'faimess opinion'.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura van de bedrijfstak "medische activiteiten" bij de oprichting van de BVBA Demed Medical onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de BVBA Demed-Zoet Gedacht en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

***



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Aldus opgesteld te Sint-Niklaas op 1 augustus 2012 door de besloten vennootschap met beperkte'

ptaatsblad aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm Ernst & Young & Partners,

bedrijfsrevisorenkantoor, met mandaatdrager

(getekend)

Marleen Hoste

Bedrijfsrevisor"

Bovendien werd voorlezing gegeven van het bijzonder verslag van de oprichter, opgemaakt op één

augustus tweeduizend en twaalf, omtrent de inbreng in natura zoals vereist overeenkomstig de bepalingen van

artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna.

Het eerste boekjaar zal lopen tot 31 december 2013,

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Werd aangesteld tot niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

- De heer Tom DE SMET, wonende te 9140 Temse, Hollebeek 145.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. leder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

10. Commissarissen : -

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland:

- programmeren en verdelen van firmware en software;

- ontwerpen, vervaardigen, leveren, installeren, onderhouden en herstellen van computers, aanverwante apparatuur en toestellen;

- leveren van engineering, expertise en opleiding;

- het verwerven van intellectuele eigendom;

- het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van een onroerend patrimonium.

Derhalve zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, ruilen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, exploiteren, al dan niet gemeubeld;

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin.

De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden ais agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), met het oog op het vertonen van haar zaakvoerders in geld of in natura.

De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, roerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal onder andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te begunstigen.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand mei om elf uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2014.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid boekhoudkantoor Dhaen, te 9112 Sinaai -- Sint-Niklaas, Hemelsbreedte 54, teneinde het nodige te doen voor





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ª% t% Voor` behouden

O aan het ` 4 Belgisch Staatsblad

de formaliteiten Inzake ondememingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Voor beredeneerd uittreksel

Notaris Raf Van der Veken,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk met deze neergelegd : expeditie van de akte houdende statutenwijziging, verslag van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van de oprichter.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEMED MEDICAL

Adresse
HOLLEBEEK 145 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande