DEMEYER TECHNICAL PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEMEYER TECHNICAL PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.682.768

Publication

25/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313818*

Neergelegd

21-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Kliniekstraat 16

(volledig adres) 9050 Gent

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0635682768

Benaming (voluit) : Demeyer Technical Projects

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte :

~~Uit de akte verleden op 17 augustus 2015 voor Christian Van Belle, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  NOTAS , met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, eerstdaags neer te leggen ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  Demeyer Technical Projects werd opgericht met volgende te publiceren gegevens:

Oprichters

De heer Demeyer, Dieter Pedro Marc, ongehuwd, niet wettelijk samenwonend, geboren te Waregem op 29 juni 1978, gedomicilieerd en verblijvende te 9050 Gent (Gentbrugge), Kliniekstraat 16 Inschrijving op en volstorting van het kapitaal

Het geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Elk aandeel is volgestort tot beloop van twee derden voor een totaal bedrag per aandeel van honderdvierentwintig euro (¬ 124,00) hetzij voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het bedrag, ten belope van de volstorting, ~~werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap Record Bank.

De vennootschap heeft thans aldus een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) tot haar beschikking.

De inschrijver verklaart en erkent dat hij op ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven nog een bedrag dient te volstorten van tweeënzestig euro (¬ 62,00).

STATUTEN BIJ UITTREKSEL

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Demeyer Technical Projects" .

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gent (Gentbrugge), Kliniekstraat 16. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Alle mogelijke advies- en of/dienstenfuncties op freelance basis op het vlak van industriële constructies, utiliteitsbouw, olie, gas, petrochemie, raffinaderij, voeding, farmacie en vergelijkbare gebieden;

- Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- Het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven, studiebureaus of andere consultancy-bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon, dit ter versteviging van een project team als project manager, constructie-supervisor, discipline-ingenieur of enige andere functie als tussenpersoon;

- Het bijstaan van voornoemde bedrijven bij de aankoop en (door)verkoop van materialen, toestellen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

machines en andere hulpstukken, alsook bij het plaatsen van bestellingen en het leveren van diensten of producten, op freelance basis;

- Het ter beschikking stellen van personeel aan voornoemde bedrijven met inbegrip van het verrichten van supervisie over dit personeel;

- De uitbating van ruimten met hotel-, restaurant- of cafébestemming, alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het creëren, bouwen, verwerven, verkopen, verhuren, uitbaten van en investeren in hotelresidenties, hotels, hostels, restaurants, café s, verbruikssalons, boetieks en in het algemeen genomen, handelsinrichtingen;

- Het beheer en de exploitatie van gebouwen voor handels- en woongebruik en het verhuren, aankopen, verbouwen van en, algemeen genomen, de handel in alle mogelijke onroerende goederen;

- De uitoefening van de tandheelkunde en het beroep van orthodentist, in de ruimste zin van het woord, alsook de aankoop, verkoop, import, export, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle mogelijke apparatuur en tandheelkundige producten die nodig zijn en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van tandarts, dit alles rekening houdende met de plichtenleer van het beroep van tandarts;

- De aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en handel in het algemeen, in producten die verband houden met de bakkerij, de banketbakkerij, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en alle andere voedingswaren in de ruimste zin van het woord, alsook het uitbaten van verbruikssalons, restaurants en snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden;

- De aankoop, verkoop, productie montage, import, export, distributie in klein- of groothandel, verhuring, leasing en de algemene vertegenwoordiging van allerhande materialen en werkbenodigdheden;

- De organisatie, uitvoering en het beheer van activiteiten allerhande, evenementen, feesten, concerten, festivals allerhande, het uitbaten van een evenementenbureau en de aankoop, verkoop, huur, verhuur van materialen met het oog op deze organisatie en het tussenkomen of ondersteunen of begeleiden van andere evenementen

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

In de mate dat bepaalde van voormelde activiteiten onderworpen is aan de voorafgaandelijke goedkeuring van een beroepsorganisatie, orde of andere instantie, zal deze activiteit maar kunnen uitgeoefend worden voor zover voldaan wordt aan de voorwaarden die deze daaraan verbindt of die vereist zijn ingevolge wettelijke, decretale of andere reglementeringen.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Bevoegdheden van de zaakvoerder

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Toelating

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen vóór de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. In de mate dat de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven door de wet.

Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en sluiting van vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen. Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op vrijdag 12 mei 2017 om 20 uur.

Zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden, heer Demeyer Dieter. Zijn mandaat is bezoldigd.

Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Refibo", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Gentbrugge), Kerkstraat 106, ondernemingsnummer BE0475.280.303, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

- Expeditie van de akte.

Coordonnées
DEMEYER TECHNICAL PROJECTS

Adresse
KLINIEKSTRAAT 16 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande