DENDERMONDSE BANDENCENTRALE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENDERMONDSE BANDENCENTRALE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.441.747

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.03.2014, NGL 10.04.2014 14091-0319-017
07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 30.04.2013 13109-0504-019
24/12/2012
ÿþOndernemingsnr : 0862.441.747

Benaming (voluit) : DENDERMONDSE BOUW- EN RENOVATIEBEDRIJF

li (verkort) :

11 Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ii

Zetel : Hoogveld 21

9200 Dendermonde

Onderwerp akte :UITBREIDING DOEL  AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op negenentwintig november tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het

il

kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene

vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur de dato drie november tweeduizend en twaalf, waarin deze de hierna door te voeren wijziging van het doel verantwoorden,

, evenals van de staat van activa en passiva van eenendertig augustus tweeduizend en twaalf.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van

activa en passiva. ,

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel vier der statuten aan te vullen met de tekst zoals voorgesteld onder punt 1 van het agenda.

il 2.: de naam van de vennootschap te wijzigen in "DENDERMONDSE BANDENCENTRALE". Als commerciële benaming mag de naam Dendermondse Bouw- en

1 Renovatiebedrijf, afgekort D.B.R. blijven gebruikt worden voor aile

jj oorspronkelijke activiteiten.

ii

3.: de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en te vervangen door een

;j fractiewaarde.

i 4.: de vijfentwintig aandelen die de vennootschap zelf had ingekocht ingevolge beslissing en j kennisgeving van de Vrederechter Hamme-Dendermonde van drie februari i tweeduizend en elf en betekend aan de vennootschap op zelfde datum, zodat de vennootschap thans over vijfenzeventig aandelen beschikt, die toebehoren aan de heer Werner Cosyns, voornoemd, (73), aan de naamloze vennootschap Autogamma, voornoemd, (1) en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cosyns Invest, voornoemd,

(1).

6.: de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf, waarbij de bestuurders, met name 1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luella met zetel te Dendermonde, Hoogveld 21, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, rechtspersonenregisternummer 0471.322.406, opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Eeman te Lebbeke op zeventien februari tweeduizend, gepubliceerd in de bijlagen tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

ELGE

012

MONITEUR B

17 -12- 2

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ISCH STAATSBLAD

GRIFFIE REOA t t3ANK VAN KOOPHANDEL

0 5 DEC 2012

DENDERMONDE

ri io

BEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

het Belgisch staatsblad van tien maart tweeduizend onder nummer 2000-03101190, waarvan de statuten ongewijzigd zijn gebleven, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Parijs Erik, wonende te Dendermonde, Begijnhoflaan 3, hiertoe benoemd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van achttien december tweeduizend en drie, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van twaalf januari tweeduizend en vier onder nummer 2004-01-1210003928, 2.De heer Goossens Kurt, wonende te Elversele, Sint-Margrietstraat 25 en 3.de heer Parijs Jurgen, wonende te Dendermonde, Leeuwerikenlaan 2 te ontslaan met ingang van drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf.

6.: de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cosyns Invest, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Cosyns Werner, voornoemd, hiertoe benoemd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf, wordt aangeduid al bestuurder van de vennootschap voor een termijn van zes jaar, te beginnen vanaf drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf.

7: de integrale tekst van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst.

Tevens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om in de volledige tekst van de statuten de expliciete verwijzingen naar een welbepaald wetsartikel te vervangen door een meer algemene verwijzing naar de wettelijke bepalingen terzake.

STATUTEN

ARTIKEL EEN : BENAMING :

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennoot-'schap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt " DENDERMONDSE BANDENCENTRALE".

ARTIKEL TWEE : DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP :

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

De studie, plannen en uitvoering van alle werken in onroerende staat zoals het oprichten, verfraaien en renoveren van bouwwerken van alle aard, afbraakwerken, alle dakwerken, alle exploitatie of bouwrijp maken van gronden en ondergronden (zoals bouwen van ondergrondse parkeergarages en dergelijke) en dit door onder meer metsel-faïnce, en alles wat nodig mocht zijn om onroerende goederen op te richten, te verbeteren of te renoveren.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, consultancy, managementadvies, marketing en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van de volgende goederen: banden, batterijen, uitlaten, alle auto-onderdelen, hydraulische leidingen en koppelingen, alle mogelijke leidingen, starters en alternatoren, elektrische apparaten, testmateriaal, meetinstrumenten, velgen en diverse luxeartikelen, klein en groot gereedschap, industrieel materiaal, verven, lijmen, lakken en diverse

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

...behouden

aan het

4 E3elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 17.1

carrosserietoebehoren, aanhangers en hun onderdelen, tijdschriften, boeken en wegenkaarten, werkkledij, autoradio's.

Het uitvoeren van de volgende werken: monteren en demonteren, balanceren en vulcaniseren van banden. Uitlijnen, lichten afstellen en CO regelen. Het plaatsen van alle mogelijke onderdelen, auto-elektriciteit meten en herstellen, afdraaien van remtrommels en schijven en diversen. Persen van hydraulische leidingen en luchtmateriaal, herstellen van starters en alternatoren, plaatsen van autoradio's en bijhorende goederen, plaatsen van luxematerialen.

Handelsbemiddeling in auto's en lichte bestelwagens (drie en halve ton).

Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden (bijvoorbeeld ambulances).

Groothandel in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens (bijvoorbeeld jeeps), enzovoort.

Groothandel in andere motorvoertuigen (meer dan drie en halve ton).

Opslag en overslag van alle logistieke materialen en of diensten te interpreteren in de meest ruime zin van het woord."

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel vennoten, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke bepalingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op aile wijzen die het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

ARTIKEL DRIE : ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP :

De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer'der(s), bekend te maken in de Bijla-gen tot het Belgisch Staats-+blad, mits naleving van de taalwetgeving aan-gaande de vennoot-'schappen.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploi-tatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

ARTIKEL VIER : DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf heden.

Zij zal evenwel rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbin-iding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslis-ising van de algemene vergade-iring, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

ARTIKEL VIJF : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Hët Maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DERTIGDUIZEND EURO, vertegen-'woordigd door vijfenzeventig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/vijfenzeventigste van het kapitaal.

ARTIKEL ZES : AANDELEN :

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen met de juiste aanduiding van de aandeelhouders, het aantal aandelen dat zij bezitten, alsook de aantekening van de gedane stortingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL ZEVEN : OVERDRACHT VAN AANDELEN WANNEER DE VEN-NOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT :

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of

een gedeelte ervan, over te dragen aan wie hij het wenst.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt

ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking

nagelaten heeft betreffende de uitoe-Ifening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze

aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap-haar zetel heeft, zetelend in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefe-ming van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort. In afwijking van het vorenstaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennootschap erft, de lidmaatschapsrechten uit.

ARTIKEL ACHT : OVERDRACHT VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT :

De aandelen van een vennoot mogen niet worden afgestaan onder levenden noch overge-cdragen wegens overlijden, dan met toestem-'ming van alle overige vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht Is voorgesteld, op de hierna bepaalde wijze.

Deze toestemming is evenwel niet vereist indien de aandelen worden overgedragen of overgemaakt :

1. aan de rechtstreekse afstammelingen van een vennoot;

2. aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3. aan de medevennoten.

De aandeelhouder die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, aan een andere dan de hiervoren genoemde personen, zal deze wens moeten te kennen geven aan de zaakvoer'der(s) en een overnemer voorstellen. Zo ook zullen de erfgena-'men of legatarissen van aandelen, andere dan de hiervoren genoemde personen, moeten bekend maken of zij aandeelhouders wensen te warden dan wel of zij de afkoop vragen van de aandeden. Door de zaakvoerder(s) zal een algemene vergadering samengeroepen worden, die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend de erfgenamen. Ingeval van niet-aanvaarding zullen de aandelen bij voorkeur worden aangebo-'den aan de overige aandeelhouders, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit, Ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgeno-men, kan door de zaak-'voerder(s) een andere overnemer worden voorgesteld. De



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 1I.1

vennoot-ischap kan echter slechts beslissen tot inkoop der aandelen mits naleving van de voorwaarden en de formaliteiten, voorzien door de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Ven-mootschappen.

In elk geval moet binnen de drie maanden over de overdracht beslist zijn, zoniet zal de weigering van aanvaarding als nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden aandeelhouders te zijn of zal de overdrager zijn aandelen vrij kunnen overdragen aan de voorgestelde overnemer. Deze overdracht moet binnen de zes maand plaats hebben, zoniet moet de procedure hernomen worden.

Indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs der over te dragen aandelen, zullen de overdrager of de erfge-'namen en de zaakvoerder(s) elk een deskundige aanstellen om de werkelijke waarde van de aandelen te laten vaststellen.

ARTIKEL NEGEN

Van elke overdracht van aandelen wordt melding gemaakt in het register van aandel-'en. Deze melding wordt gedateerd en ondertekend door de overdra-'ger en de overnemer, of bij overdracht door overlijden, door een zaakvoerder en de begun-'stigde.

De overdracht van aandelen geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden, vanaf haar inschrijving in gemeld register.

ARTIKEL TIEN :

De hierboven beschreven regels inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL ELF :

Zolang de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden vennoot niet als vennoot aanvaard zijn, zoals hiervoren be-'paald, zullen zij geen rechten kunnen doen gelden tegenover de vennootschap.

Zij zullen zich in gèen geval mogen mengen in het bestuur van de vennoot-schap.

ARTIKEL TWAALF :

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel, wordt het hieraan verbon-'den stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten overstaan van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtge-'bruiker.

ARTIKEL DERTIEN :

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de ontzetting van één der vennoten.

De erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels leggen op de goederen van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

ARTIKEL VEERTIEN :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

f Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0 . mod 11.1



Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handteke-ning moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

ARTIKEL VIJFTIEN :

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-'houden. Zij verte-Igenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-'wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga-idering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

ARTIKEL ZESTIEN : ALGEMENE VERGADERINGEN :

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de TWEEDE DINSDAG VAN DE MAAND MAART OM EENENTWINTIG UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben : bespre-+king van het verslag van de zaakvoerders) over het verlopen boek-'jaar (voor zover dit wettelijk vereist is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoer-+der(s).

ARTIKEL ZEVENTIEN :

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot weze.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels voorzien door de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zal kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerder(s) telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

De notulen van de vergaderingen zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten; de expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden

voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden.

ARTIKEL ACHTTIEN : INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en ein-+digt op dertig september daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der ven-nootschap afgeslo-'ten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande

uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

ARTIKEL NEGENTIEN :

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kos-iten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk rese vefonds. Deze voorafname is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I

w

Voor-,behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Y

I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders ver ideeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reserve-'fonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TWINTIG :

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG :

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezeif-'de vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG :

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien ver iklaren de verschijners zich te willen gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR + bE* ND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te endermonde: expeditie akte en gecoördineerde statuten

Dirk Smet, notaris

mod 11.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 13.03.2012, NGL 21.03.2012 12067-0377-018
08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 15.03.2011, NGL 31.03.2011 11077-0554-019
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 09.03.2010, NGL 28.04.2010 10101-0601-019
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 10.03.2009, NGL 28.04.2009 09128-0347-018
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 11.03.2008, NGL 01.04.2008 08095-0338-018
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 13.03.2007, NGL 23.03.2007 07092-2757-015
31/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 14.03.2006, NGL 28.03.2006 06090-5368-013

Coordonnées
DENDERMONDSE BANDENCENTRALE

Adresse
HOOGVELD 21 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande