DENDOC

Société en commandite simple


Dénomination : DENDOC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 629.924.829

Publication

21/05/2015
ÿþ Mod word 11.1

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



*150 2853*

NEERGELEGD

i 1 MEI 2015

RECHT IC VAN

KOOPHALleE GENT

,_



Ondernemingsnr : 06e°b

Benaming

(voluit) : DENDOC

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Groenstraat 2A - 9820 Bottelare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse akte dd 7 mei 2015, blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een Gewone Commanditaire vennootschap,

- Naam en rechtsvorm: "Dendoc", met als rechtsvorm een "Gewone Commanditaire Vennootschap".

- Zetel: Groenstraat 2A, 9820 Bottelare

- Duur: De vennootschap werd opgericht vanaf heden en voor onbepaalde duur,

- De oprichter: De heer Guillaume De Moyer, wonende te Voldersstraat 117A, 9500 Geraardsbergen,, werkend vennoot.

Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt DUIZEND EURO (1.000,00 E). Het iw volledig volstort en verdeeld in 1.000 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

- Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor: rekening van derden; de ontwikkeling en marketing van software onder de vorm van desktop-, aniine- en mobiele applicaties ten behoeve van de geneeskunde en andere domeinen ; de aan- en verkoop, onder welke vorm ook, van goederen, producten en programma's, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met informatiedragers verband houden.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen, deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel' nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële ais roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende én onroerende goederen kopen, bouwen, verbouwen, verkavelen, verkopen, huren en verhuren.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, onder meer, opdrachten van bestuur of van vereffenaar,

Tenslotte mag zij zich, ten bezwarende titel, borg steilen voor andere ondernemingen met een al of niet: gelijkaardige activiteit alsmede zakelijke of persoonlijke zekerheden vestigen op haar goederen.

- Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van dat jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- Winstverdeling: Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Overgangsbepalingen:

1) Eerste boekjaar: Heden tot 31 december 2016

2) Eerste Algemene Vergadering:1ste zaterdag juni 2017

3) Zaakvoerder: De heer Guillaume De Moyer wordt benoemd als zaakvoerder. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

4) Er werd geen commissaris benoemd.

5) Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting: De oprichters verklaren volgens het artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 maart 2015.

6) Volmacht: Er wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Boekhoudkantoor Bockstael J., Edingseweg 319, 9500 Geraardsbergen, of aan één van haar lasthebbers samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW- nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Tegelijk hiermee neergelegd de oprichtingsakte.

De heer Guillaume De Moyer

Werkend vennoot - zaakvoerder

Voor-

_, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DENDOC

Adresse
GROENSTRAAT 2A 9820 BOTTELARE

Code postal : 9820
Localité : Bottelare
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande