DEPA FACTORY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEPA FACTORY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 556.954.994

Publication

08/08/2014
ÿþ f" !.. Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII!IIllhII 1111111111 11111 I/III!II1II/Illh1i!!1i!

*14152157*

NEERGELEGD 30 JULI

RECitTffllK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Voorbehouden

aan het

Belgisch StaatsDiat

ilijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : OSS(, 4b5(1 °3(b%4

Benaming

(voluit) DEPA FACTORY

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 9900 Eeklo, Kunstdal 8

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, meester Frank MULLER, notaris te Stekene, op 28 juli 2014, nog te registreren, blijkt dat:

Er werd een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en met de naam "DEPA FACTORY'.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort en bedraagt EEN MILJOEN honderd tweeëntachtig duizend vijfhonderd EURO (1,182.500,00 EUR).

De comparanten verklaren hierbij de volledige oprichtersaansprakelijkheid te hunnen laste te nemen, dit overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De verschijners erkennen:

dat de notaris hen toelichting verstrekt heeft over de beschikkingen van de vennootschapswet betreffende het financieel plan en betreffende de verantwoordelijkheid van de oprichters van een vennootschap wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal.

I. STATUTEN

NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam 1DEPA FACTORY".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo, Kunstdal 8.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij enkel besluit van de raad van bestuur, die over aile machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht zowel in België als in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen.

- productie en verkoop, aan plaatsingbedrijven, verdelers en detailhandel, van gevelsluitingen (ramen, deuren en aanverwante);

- het verstrekken van administratieve en technische diensten;

- De aan- en verkoop van bouwmaterialen in het algemeen en van producten en nevenproducten voor buitenschrijnwerk in hout, aluminium en pvc in het bijzonder;

Het optreden als tussenpersoon, franchisegever, commissionair en dergelijke bij de handel van bouwmaterialen in het algemeen en van producten en nevenproducten voor buitenschrijnwerk in hout, aluminium en pvc in het bijzonder;

- Het voeren van media-campagnes, het leveren van ICT-support (informatie- en communicatietechnologie ondersteuning), het geven van training van personeel van derden, franchisees, het organiseren van marktstudies, enz.

- De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van aile mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

Op de leatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van aile soorten kunstwerken en onroerende goederen en , algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

- het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor aile mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

- het verwerven van aile mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

- al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enz.: de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enz.;

- de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van aile mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

- de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van aile verrichtingen die daarmee verband houden.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag bestuurs- en/of vereffeningsopdrachten waarnemen in aile gebonden vennootschappen of met dewelke zij verbonden is, en advies verlenen aan deze vennootschappen,

Ze mag participaties verwerven bij wijze van inbreng in speciën of in nature, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland en waarvan het doel identiek, analoog of aanverwant Is met het doel van de vennootschap.

Tenslotte mag de vennootschap alle leningen toestaan aan verbonden vennootschappen of met dewelke zij, rechtstreeks of onrechtstreeks, verbonden is.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt EEN MILJOEN honderd tweeëntachtig duizend vijfhonderd EURO (1.182.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderdduizend (100.000) aandelen onderverdeeld in twee klassen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan

tweeëntachtigduizend vijfhonderd (82.600) aandelen categorie A, waarop wordt ingeschreven door Aandeelhouder Categorie A;

- zeventienduizend vijfhonderd (17.500) aandelen categorie B, waarop wordt ingeschreven door Aandeelhouder Categorie B.

- nul (0) aandelen categorie C. Bij overdrachten van aandelen door de Aandeelhouder Categorie A of Aandeelhouder Categorie S, conform de bepalingen van deze statuten en de buiten-statutaire aandeelhoudersovereenkomst, aan een nieuwe aandeelhouder zullen de alsdan overgedragen Aandelen Categorie A of Aandelen Categorie B, Aandelen Categorie C worden, De betrokken nieuw toegetreden aandeelhouder zal dan Aandeelhouder Categorie C zijn.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit 5 bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

De bestuurders worden als volgt verkozen door de algemene vergadering:

-3 bestuurders worden gekozen uit een lijst op bindende wijze voorgesteld door de Aandeelhouder(s) A ("Bestuurders A")

-2 bestuurders worden gekozen uit een lijst op bindende wijze voorgesteld door de Aandeelhouder(s) B ("Bestuurders B")

Elke categorie van aandeelhouders moet de andere van zijn lijst op de hoogte brengen, ten minste één (1) week voor de algemene vergadering waarop de bestuurders benoemd dienen te worden.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt onder de Bestuurders A een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige Bestuurders A.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor aile handelingen die dit bestuur betreffen

BEVOEGDHEDEN

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om elle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging van de vennootschap binnen de grenzen van dit bestuur, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand mei om 17 uur, Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jean

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen. VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettellike reserve. Deze atleming tis niet langer verplet van zodra de wettelee reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

ONTBINDING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tilde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

Il SLOTBEPALINGEN

Artikel 1. BENOEMINGEN

De vergadering beslist de volgende bestuurders te benoemen:

1-De heer ENGELS Christophe, nationaal nummer 74.0922 013-71, wonende te 8300 Knokke-Heist, Sparrendreef 40/A, welke werd voorgedragen door de A-aandeelhouders;

2-De heer ENGELS Didier, nationaal nummer 77.03.27 085-64, wonende te 9160 Lokeren, Moervaartveer 1, welke werd voorgedragen door de A-aandeelhouders;

3-De naamloze vennootschap "Engels Factor'', gevestigd te 9160 Lokeren, Gentse Steenweg 136, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer BTW BE 0417.433.857, opgericht bij akte verleden voor notaris Léon De Brabander te Eksaarde op 3 september 1977, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 september 1977 onder nummer 3540-4 waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door Notaris Frank Muller te Stekene op 7 november 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 december 2013, onder nummer 13180648, met ais vaste vertegenwoordiger de heer ENGELS Christophe, voornoemd, benoemd tot bestuurder, welke werd voorgedragen door de A-aandeelhouders;

4-De heer DE PAEPE Bart, nationaal nummer 67.07.31 389-40, wonende te 9991 Adegem, Maasbone 1 welke werd voorgedragen door de B-aandeelhouders;

6-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Juelle", gevestigd 9991 Maldegem, Adegem, Maasbone 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BTW BE 0889.797.925, opgericht bij akte verleden voor notaris Vandermander Rudy te Evergern op 29 mei 2007, bekendgemaakt In de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 juni 2007 onder nummer 07082674, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden, met als vaste vertegenwoordiger de heer DE PAEPE Bart, voornoemd, welke werd voorgedragen door de B-aandeelhouders;

" Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Elet mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020.

Pe bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

n) Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen wordt benoemd tot commissaris: Grant Thomton Bedrijfsrevisoren CVBA, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Potvlietiaan 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondememingsnummer 0439.814.826, vertegenwoordigd door Steven Pazen, bedrijfsrevisor.

Artikel 2. EERSTE, BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Eerste boekjaar

E3ij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2015rn

Eerste jaarvergadering

Pe eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien overeenkomstig de statuten.

Artikel 3. OVERGANGSBEPALING

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de raad van bestuur gedurende de tussentijd

Pe comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

Pe comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Pe verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Artikel 4,

Volmacht

Pe verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van incleplaatsstefling, Grant Thomton Juridisch adviseurs, Afdeling van Grant Thomton Accountants en Belastingconsulenten CVBA, 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B,T.W,-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket.

Artikel 5, RAAD VAN BESTUUR

Terstond beslissen, met eenparigheid van stemmen, de bestuurders voornoemd, te benoemen, onder de opsehortende voorwaarde van het neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel:

tot voorzitter van de raad van bestuur: De heer Christophe Engels, voornoemd.

tot gedelegeerd-bestuurder: Engels FACTORY NV, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Christophe Engels, voornoemd.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge









VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Frank Muller te Stekene op 28 juli 2014 Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.



FRANK MULLER

NOTARIS

PolenIctan 55

9190 Stekene

Tel. 03 777 77 77

Fax 03 779 91 17



--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.09.2016, NGL 27.10.2016 16664-0099-036

Coordonnées
DEPA FACTORY

Adresse
KUNSTDAL 8 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande