DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN

BV CVBA


Dénomination : DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 818.892.806

Publication

04/06/2014
ÿþbe a B su





Mod 2.1

NEERGELEGD

23 MEI 20t4

RECHTBANK? ie KOOPHANDEL TE GENT

: ` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0818.892.806

Benaming

(voluit) : DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Vrij heids laanZ7

Onderwerp akte : Neerlegging en bekendmaking voorstel tot partiële splitsing

Neerlegging van een voorstel tot partiële splitsing opgemaakt overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, met toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij Wim Vandenberghe Comm. V, een deel van haar vermogen afsplitst, hetwelk zal worden overgenomen door Derycke Vandenberghe & Verschuere Advocaten, zonder dat eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden.

De inhoud van voormeld splitsingsvoorstel wordt hierna bij uittreksel weergegeven,

1.IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1. GESPLITSTE VENNOOTSCHAP: WIM VANDENBERGHE COMM. V.

De partieel gesplitste vennootschap betreft "Wim Vandenberghe" Comm. V waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Moeder Thomasinelaan 4. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register te Gent en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0472.528.669.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft als doel:

De uitoefening door de vennoten van het beroep van advocaat, voor haar rekening, evenals de uitoefening van gerechtelijke mandaten die aan de leden van de vennootschap zouden worden toevertrouwd, alsook arbitrage-opdrachten en in het algemeen aile beroepsactiviteiten van de vennoten verenigbaar met het beroep van advocaat,

Zij zal haar doel verwezenlijken op de wijze die zij het meest geschikt acht, zowel in binnen- als buitenland.', Zij mag alle burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die van aard zijn de verwezenlijking van; haar doei te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, onder meer deelnemen aan andere professionele; of middelenverenigingen of rechtspersonen.

De vennootschap mag ook voor het beveiligen of bevorderen van haar verrichtingen en voor het plaatsent van haar voorzorgs- en reservefondsen alle roerende en onroerende goederen verwerven.

Bij de verwezenlijking van haar doel zal steeds moeten worden gehandeld met strikte naleving van de, beroepsregelen, de deontologische regelen en de reglementen aangenomen door zowel de Orde van Vlaamse Balies als door de plaatselijke Orde of elke gelijkaardige organisatie die deze vervangt,"

1.2. VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP: DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA

De verkrjgende vennootschap betreft "DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN ", waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Vrijheidslaan 27, De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder n ummer,0818.892.806,

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot burgerlijk doel de uitoefening door de vennoot of vennoten van het beroep van advocaat voor haar rekening, alsook het vervullen door de vennoot of vennoten voor haar rekening van gerechtelijke mandaten, arbitrageopdrachten en andere mandaten die aan de vennoten in hun hoedanigheid van advocaat worden opgedragen, dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag via Inbreng, fusie, en/of inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel kan bijdragen, onder meer het deelnemen aan andere professionele verenigingen, middelenverenigingen of rechtspersonen. De vennootschap mag ook voor het beveiligen of bevorderen van haar verrichtingen en voor het plaatsen van haar voorzorg s- en reservefondsen, alle roerende en onroerende goederen verwerven; alsook alle daden van beheer en beschikking stellen.

De vennootschap heeft eveneens als doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennoten zullen zich er evenwel van onthouden tussen te komen voor een partij wier belangen strijdig zijn met deze van een cliënt van de vennootschap of van een vennoot en zullen de verdeling van de dossiers uitsluitend laten geschieden volgens de wens van de cliënten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Bij verwezenlijking van het doel zal steeds moeten worden gehandeld met inachtneming van de regelen van de behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regelen en reglementen aangenomen door de OVB, de Orde van Advocaten te Gent en de bepalingen vervat in het Gerechtelijk Wetboek. "

2. RUILVERHOUDING - VERDELING ONDER VENNOTEN

De in totaal 18.600 aandelen WIM VANDENBERGHE COMM. V. worden als volgt aangehouden:

-18.599 aandelen door DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA; -1 aandeel door de heer Wim Vandenberghe.

Proportioneel met de deelneming van DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA in WIM VANDENBERGHE COMM. V. zal er geen aandelenvergoeding plaatsvinden voor de overdracht van de afgesplitste vermogensbestanddelen. Voor het ene aandeel van de heer Wim Vandenberghe in WIM VANDENBERGHE COMM. V. zal ter vergoeding van de inbreng van de afgesplitste vermogensbestanddelen van WIM VANDENBERGHE COMM. V in DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA een vergoeding in twee (2) aandelen B variabel kapitaal in DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA worden toegekend (ruilverhouding 167,26/85,52 = 1,96),

Er zal aan de vennoten geen opleg in geld uitbetaald worden, noch enige andere financiële vergoeding.

3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN WORDEN UITGEREIKT

De nieuw uit te geven aandelen B in het variabel kapitaal van DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA als vergoeding voor de inbreng van de bovenvermelde afgesplitste vermogensbestanddelen van WIM VANDENBERGHE COMM. V. zullen van dezelfde aard zijn en zullen, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen B in het variabel kapitaal van DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA,

De toekenning van de ter gelegenheid van de partiële splitsing door DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA nieuw uit te geven aandelen op naam geschieden door inschrijving in het register van de aandelen op naam, dit binnen de 15 dagen na de publicatie van de splitsingsbesluiten in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

4. DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De nieuw uit te geven aandelen B in het variabel kapitaal zullen recht geven te delen in de winst van DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA vanaf 1 mei 2014 (conform de aandeelhoudersafspraken).

5. BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap m.b.t. het hiervoor bedoelde af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap is vastgesteld op 1 mei 2014.

6. TOEKENNING VAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN

Er zijn binnen de gesplitste vennootschap geen vennoten die kapitaalaandelen bezitten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. Bijgevolg dienen er binnen DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA geen bijzondere maatregelen te worden genomen wat dit betreft.

v

Er zijn binnen de gesplitste vennootschap evenmin houders van andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin effecten met bevoorrechte rechten. Bijgevolg zal door DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN CVBA evenmin zulke aandelen of andere effecten uitgegeven worden naar aanleiding van de partiële splitsing en dienen er desbetreffend ook geen bijzondere maatregelen te worden getroffen.

7. BIJZONDERE BEZOLDIGING REVISOR

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, unaniem te verzaken aan de bijzondere verslaggeving, zoals bedoeld in de artikels 730 tot 733 van het Wetboek van Vennootschappen,

In de agenda van de buitengewone algemene vergaderingen van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is toepassing te maken van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen. Dienvolgens dient geen bezoldiging te worden toegekend aan een revisor voor deze specifieke opdracht.

8. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Aan de bestuurders van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

9, NAUWKEURIGE BESCHRIJVING VAN DE OVER TE DRAGEN ACTIVA EN PASSIVA

Het afgesplitst gedeelte van het vermogen van de gesplitste vennootschap dat overgaat naar de verkrijgende vennootschap wordt hierna weergegeven.

Deze boekhoudkundige staat is opgesteld per 30 april2014.

ACTIEF

Vorderingen op termijn zaakvoerder 240.000,00

Vorderingen op maatschap 312.822,91

Beleggingen en liquide middelen Delen 1,037.859,55

Totaal 1.590.682,46

PASSIEF

Kapitaal 11.963.,50

Vrijgestelde reserves 54.269,90

Overgedragen winst 1.524,449,07

Totaal 1,590.682,46

Gezegde afgesplitste vermogensbestanddelen hebben op 30 april 2014 bij de gesplitste vennootschap een netto-boekwaarde van 1.590.682,46 EUR.

De afgesplitste vermogensbestanddelen betreffen bestanddelen met betrekking tot de beleggingsactiviteit van de gesplitste vennootschap (vorderingen op termijn op de zaakvoerder, beleggingsportefeuille en liquide middelen bij Bank Delen en de vordering op de maatschap Derycke & Vandenberghe Advocaten, die bij aflossing tevens zal belegd worden).

10. VOLMACHT VOOR NEERLEGGING EN BEKENDMAKING

Elk van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geeft volmacht aan Wim Vandenberghe, wonende te 9830 Sint Martens-Latem, Moeder Thomasinelaan 4, bevoegd om elke partij afzonderlijk te vertegenwoordigen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op de neerlegging en bekendmaking van het voorstel en alle andere noodzakelijke documenten ter griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel,

Wim Vandenberghe

Gevolmachtigde

eeer4-4É-4,73.2,,e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

>hou i_en aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BE



MONITEUR BELGE NEERGELEGD

12 -08-LGISCH STi 2014

ATSB LAD

~ 6 AUG. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHetititT" E GENT







~

Ondernomingsnr : 0818.892.806

' eriaming

(voluit) : DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN (\ rl orr>

Rechtsvorm . burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9000 Gent, Vrijheidslaan 27

(volledtq adres)

Onderwerp akte - statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op dertig juli tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN", met zetel te 9000 Gent, Vrijheidslaan 27, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0818.892.806, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

>el De voorzitter geeft een korte samenvatting van het splitsingsvoorstel, waarin wordt voorgesteld om het af te splitsen vermogen van de voornoemde vennootschap 'WIM VANDENBERGHE" wordt overgedragen aan CVBA "Derycke Vandenberghe & Verschuere Advocaten".

'In het kader van de splitsing, met kapitaalverhoging door inbreng in natura werd in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen, door de raad van bestuur een verslag betreffende de inbreng in natura opgesteld wat neergelegd zal worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

co " De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde voorstel en verslag.

00

0 TWEEDE BESLISSING

coNa lezing gehoord te hebben van de twee eerste paragrafen van artikel 734 van het Wetboek van

Vennootschappen, besfist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikelen 730,734, 733 van het

Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

DERDE BESLISSING

Het bestuursorgaan heeft geen kennis van belangrijke wijzigingen die zich in de activa en passiva van de

vennootschap zouden hebben voorgedaan sinds de datum van opstelling van het voorstel van partiële splitsing

waarvan hierboven sprake.

VIERDE BESLISSING

cà De vergadering beslist tot de inbreng naar aanleiding van de partiële splitsing, zonder ontbinding noch

" pip vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de CVBA "DeryckeVandenberghe&Verschuere Advocaten", met zetel te Vrijheidslaan 27, 9000 Gent, van de afgesplitste vermogensbestanddelen van voornoemde vennootschap `WIM VANDENBERGHE", betreffende de

beleggingsactiviteit, voor een totaal bedrag ° van een miljoen vijfhonderdnegentigduizend

zeshonderdtweeëntachtig euro zesenveertig cent (¬ 1.590.682,46), zijnde de netto-boekwaarde.

p De ingebrachte goederen staan omstandig beschreven in het verslag inzake inbreng in natura opgesteld door ROECKENS & C°, Burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een bvba, vertegenwoordigd door de heer Guy Roeckens, Bedrijfsrevisor, van 10 juli 2014, welke aan het proces verbaal gevoegd werd die voorafgaand aan deze werd getekend houdende de afsplitsing van een deel van het vermogen van de voornoemde vennootschap 'WIM VANDENBERGHE", en waarvan het beschikkend gedeelte luidt als volgt:

"8. BESLUIT

Ondergetekende ROECKENS Guy, bedrijfsrevisor, optredend namens de Burg. bvba ROECKENS & C°, kantoorhoudend te 2930 Brasschaat, Miksebaan 260A, aangesteld door het bestuursorgaan van DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN cvba en WIM VANDENBERGHE Comm. V. te Gent, om een verslag op te stellen zoals voorzien in artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen, over de inbreng in natura van de beleggingsportefeuille WIM VANDENBERGHE Comm. V, bij de geplande kapitaalverhoging van het variabel kapitaal in DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN cvba in het kader op de laatste blz, van luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrurnerlterende notaris, hetr1J van do persa(n)nron) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Ver.ao Naam en handtekening.

4 -~ van de partiële splitsing door overneming (overeenkomstig artikel 677 juncto 728 W.Venn. van het Wetboek van Vennootschappen) kan, onder voorbehoud van de fiscale neutraliteit van de partiële splitsingtransactie, tot besluit van zijn onderzoek verklaren dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen van het Instijuut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen waarbij de normen van inbreng in natura werden toegepast rekening houdende met een waardering tegen boekwaarde vanuit een going concern perspectief, en dat bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng 'in natura door de partijen weerhouden methode van waardering voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering wanneer rekening gehouden wordt met het wettelijk kader volgens hetwelk de inbreng in natura dient te worden verantwoord, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001. De waarde van het ingebrachte kapitaal ten bedrage van 0,64 EUR, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige partiële splitsingverrichting, stemt, rekening houdend met het voorgaande, ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2 aandelen B in het variabel kapitaal van de vennootschap DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN cvba, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 10.852ste aandelen B in het variabel kapitaal.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is,

Opgemaakt te Brasschaat op 10 juli 2014"

Voorzover de beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming vah de toegekende vermogensbestanddelen zijn vernield, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de voomoemde vennootschap `WIM VANDENBERGHE".

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 01 mei 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De als tegenprestatie' verstrekte vergoeding

-De ruilverhouding tussen de voomoemde vennootschap WIM VANDENBERGHE" en de voornoemde vennootschap "DeryckeVandenberghe&Verschuere Advocaten" wordt bepaald op 1,96.

-Onder de weerhouden ruilverhouding vindt er,proportioneef met de deelneming van de voornoemde vennootschap "DeryckeVandenberghe&Verschuere Advocaten", geen aandelendelenvergoeding plaats voor de overdracht van de gesplitste vermogensbestanddelen.

-Voor het ene aandeel van de voomoemde heer Wim Vandenberghe in de voomoemde vennootschap `Wim Vandenberghe", zal ter vergoeding, van de inbreng van de afgesplitste vermogensbestanddelen van

voornoemde vennootschap 'Wim Vandenberghe"inde voornoemde vennootschap

"DeryckeVandenberghe&Verschuere Advocaten" een vergoeding in 2 aandelen B variabel in de voornoemde vennootschap "DeryckeVandenberghe&Verschuere Advocaten" worden toegekend,

De uitgifte van 2 nieuwe aandelen B in het variabel kapitaal van de voornoemde vennootschap "DeryckeVandenberghe&Verschuere Advocaten", leidt tot een kapitaalverhoging van 0,64 euro.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

1.Regeling van de inbreng

De inbreng wordt onderworpen aan de regeling omschreven in artikel 728 en volgende van het Wetboek van

Vennootschappen. -

De inbreng gebeurt op basis van een staat van activa en passiva van gezegde bedrijfstak vastgesteld op 30 april 2014.

2.Overdracht van de eigendom en van het genot

De inbreng bij wijze van partiële splitsing brengt van rechtswege de overdracht aan de verkrijgende vennootschap mee van de activa en passiva die betrekking hebben op de ingebrachte delen van het vermogen. 3.Beschrijving van het overgedragen vermogen

De verkrijgende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de elementen van het patrimonium, activa en passiva, materiële en immateriële, en er geen nadere beschrijving van te vragen dan deze opgenomen in het hierboven vermelde voorstel van partiële splitsing en in de hierboven vermelde verslagen.

4.Staat van het overgedragen vermogen  waarborgen

De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder dat de verkrijgende vennootschap enig verhaal kan uitoefenen tegen de partieel gesplitste vennootschap om welke reden dan ook.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist haar variabel kapitaal B te verhogen met nu! euro vierenzestig cent (¬ 0,64) door uitgifte van 2 aandelen B in het variabel kapitaal welke aan voornoemde heer Wim Vandenberghe als natuurlijk persoon worden toegekend, welke hiervoor tussenkomt en dit uitdrukkelijk aanvaard.

ZESDE BESLISSING COORDINATIE VAN DE STATUTEN

.'~ Voor- t7etioude n dan tuit lolgi=acb Sta atwbl':Jèl

De vergadering gelast de notaris met de coördinatie van de statuten, en tot neerlegging ervan op de

bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, rekeninghoudend met de hiervoor genomen

beslissingen en met de recente wijzigingen in de Vennootschapswetgeving.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze

over te dragen aan:

-de drie bestuurders elk afzonderlijk, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

Met elk de bevoegdheid om afzonderlijk te handelen om alle noodzakelijke verrichtingen en formaliteiten te

vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden ingevolge de hierbij genomen

beslissingen.

ACHTSTE BESLISSING

Ingevolge de realisatie van de partiële splitsing en de bevestiging door de verkrijgende vennootschap is de

opschortende voorwaarde voldaan, welke werd opgenomen in het proces verbaal die voorafgaand aan deze

werd getekend voor ondergetekende notaris Henrist, houdende de afsplitsing van een deel van het vermogen

van de voomoemde vennootschap WIUIM VANDENBERGHE".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd;

-de eensluidende uitgifte;

-het bedrijfsrevisoraal verslag alsook het verslag van het bestuursorgaan;

-de gecoördineerde statuten.

Geassocieerd notaris Paul Henrist.

Merelbeke-Bottelare.

Op do laatto t7i.7 8 veimeide:n harto . Maant en hocdanigheid van de instrurrientcrando notaris hetzij van de persoie)n(enº% bevo~gd de rechtspeisoan ten aan%ien van derden te vertegenwoo3cligen

Verso : Ixlr3ani en handtükeiinni

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 01.07.2013 13249-0118-010
03/09/2012
ÿþe

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Mod weid 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0818.892.806

Benaming

(voluit) : Derycke Vandenberghe & Verschuere Advocaten

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 930

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit een beslissing van de raad van bestuur vanl augustus 2012 blijkt dat de maatschappelijke zetel werd verplaatst van 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 930 naar 9000 Gent, Vrijheidslaan 27.

Wim Vandenberghe

Gedelegeerd bestuurder

NEERGELEGD

2 3 AUG. 20i2

RECHT K VAN

KOOPHA q TE GENT

Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

I fl1111111 IIIIIIII~YIIYIV

*iaiasss4"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 09.07.2012 12277-0106-011
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 15.07.2011 11299-0170-011
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 18.07.2016 16324-0074-010
10/10/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 28.09.2016 16641-0442-012

Coordonnées
DERYCKE VANDENBERGHE & VERSCHUERE ADVOCATEN

Adresse
VRIJHEIDSLAAN 27 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande