DESIGN IN GRONDWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESIGN IN GRONDWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.825.711

Publication

10/04/2014
ÿþMod Word Ui

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOP ANUEL

31 PARI 201k

DENDERMONDE

Griffie

11111111.11141111,1111111j11111111111

Ondememingsnr : 0892.825.711

Benaming

(voluit) : DESIGN IN GRONDWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: LANGESTRAAT 23 C TE 9240 ZELE

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG EN KWIJTING VEREFFENAAR - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op zes februari 2014 dat de vergadering volgende beslissingen, met algemeenheid van stemmen heeft goedgekeurd:

- Goedkeuring van de rekeningen betreffende de vereffening goed en heeft vervolgens ontslag verleent met. volledige en alghele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperkingen aan de heer YILMAZ Fatih, wonende. te 9240 Zele, Langestraat 23 C, voor zijn bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

- zij heeft goedgekeurd dat de vereffening van de BVBA "Design In Grondwerken", in vereffening, bijgevolg definitief kan afgesloten worden en dat gezegde vennootschap heeft opgehouden te rekenen vanaf zes februari: 2014.

- de vergadering heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden' overeenkomstig de wettelijke termijnen, bij de heer YILMAZ Fatih, voornoemd, die zich met de bewaring ervan gelast.

GETEKEND:

YILMAZ Fatih,

vereffenaar

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 06 februari 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/10/2013 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
15/05/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaoeRos< N

b

E

sl

GRIFFIE f=1:EOHTBANK

VAN 1°:eD ;:f P3-fAN DEL

U 3 MEI 2012

DEii; DENJONDE

Ondernemingsnr : 892.825.711

Benaming

(voluit) : Design in grondwerken

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9240 Zele, Rotstraat 43

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - benoeming van een vereffenaar

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Caroline Heiremans te Zele op negenentwintig maart tweeduizend en twaalf, geregistreerd drie bladen, geen verzending, te Dendermonde, op elf april tweeduizend en twaalf, reg. 5, boek 121, blad 63, vak 09. Ontvangen: vijfentwintig euro. De Ontvanger, getekend: M. Kinderman, dat er een buitengewone algemene vergadering gehouden werd van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DESIGN IN GRONDWERKEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9240 Zele, Rotstraat 43.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Muller, te blaasmunster, op twaalf oktober tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig oktober tweeduizend en zeven onder nummer 07155423, waarvan de maatschappelijke zetel het laatst gewijzigd is bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 1 april 2008, bekendgemaakt alsvoren -op 30 april 2008 onder nummer 08065754.

BTW BE 0892.825.711 RPR Dendermonde.

Besluiten

De vergadering neemt vervolgens, bij afzonderlijke stemming, de volgende besluiten.

EERSTE BESLISSING : ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat werd ingediend door de heer Yilmaz Ercan, voornoemd, bij aangetekend schrijven van 4 mei 2011. Dit ontslag gaat in vanaf 4 mei 2011. De vergadering beslist dit ontslag te aanvaarden.

TWEEDE BESLISSING : ZETELVERPLAATSING

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Zele, Rotstraat 43 naar Zele, Langestraat 23C.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 2 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De. zetel der vennootschap is gevestigd te Zele, Langestraat 23C."

DERDE BESLISSING : ONTBINDING VENNOOTSCHAP

1. Voorafgaande verslagen

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van hét verslag opgemaakt door de' zaakvoerders, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2011.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoren uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris,

Het besluit van de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, luidt als volgt

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van Design in grondwerken BVBA een staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2011 opgesteld, die, rekening houdend niet de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 0,00 en een netto-passief van EUR -14.898,90.

De vennootschap heeft vanaf haar oprichting in 2007 geen enkele jaarrekening neergelegd.

Uit de controtewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en rekening houdend met hetgeen vermeld is in vorige paragraaf, kan ik geen oordeel geven over het feit of deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

2, Ontbinding

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf heden haar

invereffeningstelling uit,

3. Bevestiging ontslag zaakvoerders ten gevolge van de ontbinding en verlenen van kwijting

Ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap bevestigt de algemene vergadering het ontslag van de

zaakvoerders. Er wordt aan de zaakvoerders kwijting verleend voor hun uitgeoefend mandaat,

4. Benoeming van een of meer vereffenaars

De vergadering besluit een enkele vereffenaar te benoemen en stelt in die functie aan: de heer Yilmaz Fatih, hier aanwezig die verklaart te aanvaarden. De vereffenaar zal pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel de benoeming bevestigd heeft.

Hierna «de vereffenaar» genoemd.

S, Bevoegdheden

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, bepaald bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen . Hij mag de daden stellen, bepaald bij artikel 187, zonder om de machtiging van de algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval die is vereist en onder meer (het bedrijf of) de handel van de vennootschap voortzetten tot de tegeldemaking, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk vervreemden, inbreng doen van aile activa en passiva, van een of meer bedrijfstakken van de vennootschap in andere vennootschappen en de als vergoeding voor die inbrengen ontvangen aandelen verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap volgens de verhoudingen die ten tijde van die inbrengen zullen worden bepaald.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontstaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, met of zonder kwijting opheffing verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzet of andere beletsels,

De vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Hij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen in geval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheid in de verwoording van de goederen en rechten die door hem in andere vennootschappen zouden worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij kan, op zijn verantwoording, voor speciale en bepaalde verrichtingen, een door hem bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden voor een door hem bepaalde termijn overdragen aan een of meer lasthebbers.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

6. Volmacht

-De algemene vergadering verleent volmacht aan de heer Yilmaz Fatih, voornoemd, om het verzoekschrift in te dienen bij de rechtbank van koophandel, teneinde de benoeming van de vereffenaar te laten bevestigen.

- De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BV-CVBA De Decker & Co, gevestigd te Vosmeer 1, 9200 Dendermonde, evenals aan haar aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen met inbegrip yan de aanvraag bij BTW, ondernemingsloket, Sociale verzekeringskas, en de directe belastingen, evenals aan haar aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen met inbegrip van de aanvraag bij BTW, ondernemingsloket, Sociale verzekeringskas, en de directe belastingen.

Stemming

Eik van deze besluiten wordt met eenparigheid van stemmen genomen

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch

`q, Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DESIGN IN GRONDWERKEN

Adresse
LANGESTRAAT 23C 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande