DEWAELE H. - VANDEPUTTE B.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEWAELE H. - VANDEPUTTE B.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.359.773

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 25.06.2013 13199-0419-013
22/04/2013
ÿþt

mod1l f

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Benaming (voluit) : Dokter Dewaele H.

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 81

9340 Lede

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - wijziging naam en doel - ontslag en benoemingen - aanneming nieuwe statuten.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 27 maart 2013, geregistreerd te Brugge, tweede kantoor op 4 april 2013, boek 275 blad 37 vak 3 dat de enige vennoot, de Heer DEWAELE Hendrik Médard Jozef, geboren te Brugge op 15 augustus 1947, wonende te 9340 Lede, Nieuwstraat 81, handelend als Buitengewone Algemene Vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER DEWAELE H.", opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Henry Van Caillie op 19 maart 2004, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 april daarna, onder nummer 04054808, navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door volgende tekst:

"- De uitoefening van de tandheelkunde en alle deelgebieden ervan, zoals orthodontie, parodontologie, implantologie en prothetische tandheelkunde, in naam en voor rekening van de vennootschap, door haar vennoten die houder zijn van een wettelijk getuigschrift dat de beoefening van de tandheelkunde of van de orthodontie, van de parodontologie, van de implantologie of van de prothetische tandheelkunde toelaat.

- Het beheren van een tandartsenpraktijk in de ruimste betekenis, inclusief: de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het onderhoud van gebouwen en materieel, het ter beschikking stellen van tandartsen, orthodonten, parodontologen, implantologen, prothetische tandheelkundigen en van paramedisch personeel dat de tandartsen, orthodonten, parodontologen, implantologen en prothetische tandheelkundigen in de uitoefening van hun beroep bijslaaf, het ter beschikking stellen van medisch materieel en van alles wat noodzakelijk is voor de uitoefening van voormelde disciplines.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder nuttig of nodig voor de uitoefening van voormelde disciplines.

- Het organiseren van lessen, opleidingen, symposia, congressen in verband met de tandheelkunde, de orthodontie, de parodontologie, de implantologie en de prothetische tandheelkunde.

Het uitgeven van boeken en publicaties in verband met de tandheelkunde, de orthodontie, de parodontologie, de implantologie en de prothetische tandheelkunde op alle vormen van informatiedragers en via alle publicatiemedia.

- Het verstrekken van diensten aan uitgevers van (para)medische wetenschappelijke werken, publicaties en producties in alle media en op alle informatiedragers

- Het scheppen van mogelijkheden om de tandarts-vennoten of tandarts-specialist-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De eigenlijke tandartsgeneeskunde zal enkel door de tandarts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die tandartsen niet mogen afsluiten met andere tandartsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

Op de laatste blz van LviFµB vrrnreide:n r.¬ cto Naani en !toerirnniglteca e°sn de instrumezterandu nolari: hP +° : 1 iperè.G(cl)nlenj

bevoogd da lectfisporSCJo>> ten &r(jC'i, 1, ~rCrtC;r, :.. ),í) ( r_n ierteo Naam en handt,.:" erumg

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN KOO!'HANDEL.

1 i APR. 2013

DENDERMONDE

Ondernemingsar : 0864.359.773

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.t

- Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

- Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

- De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

- Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in aile ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

- De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

- Het verlenen van managementadvies.

- Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

- De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

- Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen en buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen.

Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken."

(2) de naam van de vennootschap te wijzigen in "DEWAELE H.  VANDEPUTTE B". De statuten worden dienovereenkomstig aangepast zoals voorzien hierna.

(3) De Heer Hendrik Dewaele, voornoemd, te ontslaan als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap

met ingang vanaf 27 maart 2013.

De kwijting over zijn bestuur zal verleend warden op de eerstvolgende Algemene Vergadering.

(4) benoeming met ingang van 27 maart 2013 tot nieuwe niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, Mevrouw VANDEPUTTE Benédicte Alidor Jeanne, geboren te Izegem op 5 december 1947, wonende te 9340 Lede, Nieuwstraat 81, die aanvaardt.

(5) volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar modaliteiten opgelegd door de orde van geneesheren.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de enige vennoot dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als naam dragen " DEWAELE i" I.  VANDEPLJTTE B,", Artikel 2 - Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9340 Lede, Nieuwstraat 81, met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde.

De werkelijke zetel mag elders overgebracht worden in België in het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels. Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- De uitoefening van de tandheelkunde en alle deelgebieden ervan, zoals orthodontie, parodontologie, implantologie en prothetische tandheelkunde, in naam en voor rekening van de vennootschap, door haar vennoten die houder zijn van een wettelijk getuigschrift dat de beoefening van de tandheelkunde of van de orthodontie, van de parodontologie, van de implantologie of van de prothetische tandheelkunde toelaat.

- Het beheren van een tandartsenpraktijk in de ruimste betekenis, inclusief: de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het onderhoud van gebouwen en materieel, het ter beschikking stellen van tandartsen, Op de l: itclt blz van Luk B vermeid¬ n Recto Man) er noeda tigheid van de írasirurnr,rterend rotar[ , hel l pan ne Pe :gouD r1:,1)

bevoega de rechtspersoon ten eanzior " ,an eiden te vertelton ,00id,2. n

Versa Ndarn er handtekening

Voor_

behourj n

aan tiet

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

h

mod 11 1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L

orthodonten, parodontologen, implantologen, prothetische tandheelkundigen en van paramedisch personeel dat de tandartsen, orthodonten, parodontologen, implantologen en prothetische tandheelkundigen in de uitoefening van hun beroep bijstaat, het ter beschikking stellen van medisch materieel en van alles wat noodzakelijk is voor de uitoefening van voormelde disciplines.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder nuttig of nodig voor de uitoefening van voormelde disciplines.

Het organiseren van lessen, opleidingen, symposia, congressen in verband met de tandheelkunde, de orthodontie, de parodontologie, de implantologie en de prothetische tandheelkunde.

Het uitgeven van boeken en publicaties in verband met de tandheelkunde, de orthodontie, de parodontologie, de implantologie en de prothetische tandheelkunde op alle vormen van informatiedragers en via alle publicatiemedia.

- Het verstrekken van diensten aan Uitgevers van (para)medische wetenschappelijke werken, publicaties en producties in alle media en op alle informatiedragers

- Het scheppen van mogelijkheden om de tandarts-vennoten of tandarts-specialist-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De eigenlijke tandartsgeneeskunde zal enkel door de tandarts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die tandartsen niet mogen afsluiten met andere tandartsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

- Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

- Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

- De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

- Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng ais op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

- De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere

ondernemingen.

- Het verlenen van managementadvies.

- Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen

van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere

managementsactiviteiten.

- De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

- Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse

vennootschappen.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doet, in

de ruimste zin kan bijdragen.

Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de

verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie,

inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken,

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel

nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel,

verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en

vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële,

industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel

aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur op 19 maart 2004.

Artikel 5 - Maatschappeliik kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is

verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/honderd zesentachtigste (1/1865te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9 - Bestuur van de vennootschap.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge











Car de laatste blz van Luit B vermeteler -" Recto. Naam en hoedantgneid van de mstrun'enterende notons. hetzij cran do persoto)nu?n) bevoegd de recht2porseen tan aanzie., von derden te vcrtuper;t:mueli.9en

Verso Naam en handtekening

Voer.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

A

mod 11 1

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, vennoten of niet. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

De opdracht van zaakvoerder is kosteloos tenzij de Algemene Vergadering er anders over beschikt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 10 - Machten van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 11 - Vertegenwoordiging der vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

Artikel 12 - Delegatie van machten.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs of gevolmachtigden, vennoten of niet, hun machten gedeeltelijk overdragen.

Artikel 15 - Algemene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de vierde zaterdag van de maand mei om elf uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

Te allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De zaakvoerders en de commissarissen, indien er zijn, zijn bevoegd een Algemene Vergadering bijeen te roepen. Zij moeten die bijeenroepen, binnen een termijn van één (1) maand, wanneer het gevraagd wordt door vennoten die één/vijfde (115de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder.

De oproeping tot de Algemene Vergadering geschiedt bij aangetekende brief ten minste vijftien (15) dagen voor de Algemene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroepingen.

De Buitengewone Algemene Vergaderingen dienen gehouden worden in hetzelfde taalgebied van de zetel en voor een Belgische notaris.

Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering. Elke overdracht van aandelen in het aandelenregister wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen vóór de Algemene Vergadering geschorst.

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Wanneer de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Algemene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 16 - Stemrecht.

leder aandeel geeft recht op één (1) stem.

Artikel 19 - Maatschappelijk boeklaar.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 21 - Winstverdeling.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5) procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (111e) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Op dt9 !r},,,i=te biz )riLr~sr B verrYie#t:an Racto i3aarll en rtioedanigheid van de., nQta,rie iietzi+ !=rs: 3{o',n+,n

u.':otegd de rechtspersoon ten 2E en7E te vcrfG'Çi#" n,'n4ijr'

5fersc, Pluarn en nandtekerring

{ .

nad 111

Voor-

behouden aars het Belgisch

Staatsblad

procent op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Het deel van de winst dat volgens beslissing van de Algemene Vergadering zal uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Artikel 22 - Ontbinding.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de Algemene Vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting daarvan.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de Algemene Vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het instituut der accountants, die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Voor de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt opgesteld, moet de notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap, waarbij hij optreedt overeenkomstig het bovenvermelde, gehouden is.

In de akte worden de conclusies overgenomen van het verslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt.

Artikel 23 - Benoeming van vereffenaars.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zullen er één of meer vereffenaars benoemd worden, vennoten of niet bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen ten allen tijde ontslagen worden.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Artikel 24 - Vereffening,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningswijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, hetzij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Teaeliik hiermee neergelegd.

Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 27 maart 2013.

v\//

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op ris; t]iz van LJ31-:à vermeien Reci.CS I<k3.4n1 en hr'edanlgiieSCl van de IE1S" .:' Eiter2#Zc1C: notart:- r1£t'II van de }-t r: otol ,[+ n;

l;c:vrn::jd Oc re.:cht:st7er4oUr t.'.n aar- :i%r¬ vertr^gorr" : ,nl digon

Verso Nin en narldtet,enilrg

09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.07.2012, NGL 08.08.2012 12389-0585-011
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.08.2011, NGL 24.08.2011 11424-0472-012
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.08.2010, NGL 10.08.2010 10395-0325-012
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.08.2009, NGL 31.08.2009 09667-0168-013
08/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.09.2008, NGL 07.10.2008 08773-0014-013
05/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.09.2007, NGL 04.10.2007 07763-0042-014
29/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 04.11.2006, NGL 27.11.2006 06882-0052-015
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 21.08.2015 15442-0253-012

Coordonnées
DEWAELE H. - VANDEPUTTE B.

Adresse
NIEUWSTRAAT 81 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande