DEWICO INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEWICO INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.193.855

Publication

13/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.02.2014, NGL 11.02.2014 14030-0443-010
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 04.01.2013 13001-0418-010
12/07/2012
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 00824.193.855

Benaming

(voluit) : DEWICO INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9450 Haaltert (Denderhoutem), Koekelberg 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING -. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, Frédéric Bauwens, notaris te Haaltert, opl vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEW1C0 INVEST', met zetel te 9450 Haaltert (Denderhoutem), Koekelberg 11, opgericht bij akte, verleden voor ondergetekende notaris Bauwens op tweeëntwintig maart tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee april erna, onder nummer 0048174, waarvan de statuten sindsdien ongewijzigd zijn, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0824,193.855, ressorterend onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, beslist heeft met algemene stemmen:

1. Splitsingsvoorstel.

Kennisname en bespreking van voorstel tot met een splitsing gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen in toepassing van artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld op 12 december 2011, waarvan iedere vennoot kosteloos een afschrift kon verkrijgen.

Kennisname van de schriftelijke verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor in toepassing van; artikel 313 W. Venn. met betrekking tot de inbreng in natura ingevolge onderhavige splitsing.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

" Tot besluit van haar onderzoek verklaart de burgerlijke coöperatieve vennootschap DBW,! vertegenwoordigd door haar vennoot Patrick Waltniel, betreffende de inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEWICO INVEST" te Haaltert-Denderhoutem in het kader van de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COPPENS; GEBROEDERS" te Aalst-Hofstade, en rekening houdend met het boekhoudkundige continuïteitsbeginsel dat bij; splitsingen van vennootschappen van toepassing is, zoals hoger in dit verslag is uiteengezet, dat:

1.de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van; Bedrijfsrevisoren betreffende de inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk; zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding van de; inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura weerhouden waardering overeenkomstig de wettelijke bepalingen gelijk is aan de boekwaarde per 30 juni 2011 bij de te splitsen vennootschap;

4.er geen overwaarderingen werden vastgesteld zodat deze methoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn; 5.de waarde, waartoe deze methoden van waardering leidt, volledig overeenstemt met de waarde van de; tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbrengen in natura behelst 464 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale; waarde van "DEWICO INVEST' BVBA.

Wij willen er aan herin-'neren dat onze opdracht er niet in bestaat een oordeel te geven over de; rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt op 7 mei 2012 DBW, burgerlijke coöperatieve vennootschap,

vertegenwoordigd door

Patrick Waltniel

Bedrijfsrevisor."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aart het

Belgisch Staatsblad

L: -'ANK

VAN KOOPHANDEL

- 3 11111 2012

Dr~~c

~~i~-~.~~:~ONDE I  Griffie--W -- ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge 2. Verzaking aan de verslaggeving in toepassing van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Kennisname van wijzigingen in de vermogensstand.

De vergadering verklaart (op basis van informatie ontvangen van het zaakvoerdersorgaan van huidige vennootschap en van de gesplitste vennootschap) overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen:

dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap hebben voorgedaan sinds de datum van de opstelling van het gemeenschappelijk splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering;

- dal zij door het zaakvoerdersorgaan van de verkrijgende vennootschap niet in kennis werd gesteld van enige belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van haar vermogen die zich hebben voorgedaan sinds de datum van de opstelling van het gemeenschappelijk splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering.

4. inbreng in de verkrijgende vennootschap ingevolge de partiële splitsing.

De vergadering beslist het splitsingsvoorstel goed te keuren en beslist tot de inbreng in de vennootschap, ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COPPENS GEBROEDERS", overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van een onroerend goed (gebouw en terrein) van de inbrengende vennootschap.

De schulden en lasten verbonden aan de partieel te splitsen vennootschap "COPPENS GEBROEDERS" die op heden nog niet bekend zijn of die niet op de splitsingsbalans voorkomen, zullen gedragen en betaald worden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COPPENS GEBROEDERS". Het geheel van de splitsingskosten zal door de vennootschap "COPPENS GEBROEDERS" gedragen worden voor 43,46%, zijnde in verhouding tot heb behouden netto-actief.

Alle hangende gerechtelijke procedures, zowel ten voordele als ten nadele, zullen ten bate of ten laste komen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COPPENS GEBROEDERS".

Het criterium waarop de verdeling is gebaseerd is de waardering aan netto-boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap.

Bij eventuele onduidelijkheden die zouden ontstaan doordat een bepaald actief of passief niet op de splitsingsbalans terug te vinden is en er geen bepalingen over opgenomen werden in bovenstaande tekst, wordt bepaald dat aile niet expliciet voorkomende of vermelde zaken, zullen toekomen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COPPENS GEBROEDERS".

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 1 juli 2011 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing en in het verslag van de bedrijfsrevisor, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

De verrichting geeft aanleiding tot het toekennen van vierhonderd vierenzestig (464) aandelen van de vennootschap aan de vennoten, zijnde de houders van alle driehonderd en acht (308) aandelen in de partieel gesplitste vennootschap en tot een overeenkomstige kapitaalverhoging in de vennootschap van vierduizend negenhonderd achtenzeventig euro achtennegentig cent (¬ 4.978,98) met creatie van vierhonderd vierenzestig (464) nieuwe aandelen, volledig identiek en met dezelfde rechten en verplichtingen als de bestaande aandelen, zodat het kapitaal van de vennootschap gebracht wordt van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00) op tweehonderd vierenzeventigduizend regenhonderd achtenzeventig euro achtennegentig cent (¬ 274.978,98).

Vervolgens is hier tussengekomen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COPPENS GEBROEDERS", hier vertegenwoordigd door haar beide zaakvoerders, met name de comparanten voornoemd, bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen overeenkomstig artikel 12 van de statuten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COPPENS GEBROEDERS", vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart, na voorlezing gehoord te hebben van alles wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en volledig op de hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van het lager vermeld onroerend goed.

Als vergoeding van deze inbreng worden aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap "COPPENS GEBROEDERS" vierhonderd vierenzestig (464) nieuwe, gewone en volledig volgestorte aandelen van de vennootschap toegekend.

Deze nieuw uit te geven gewone aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen, onder voorbehoud van het hierna bepaalde betreffende de winstdeelneming.

5. Kapitaalverhoging ingevolge de partiël splitsing en aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Ingevolge de partiële splitsing, beslist de vergadering om overeenkomstig voornoemd splitsingsvoorstel, het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap te verhogen met vierduizend negenhonderd achtenzeventig euro achtennegentig cent (¬ 4.978,98) om het van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00) op tweehonderd vierenzeventigduizend negenhonderd achtenzeventig euro achtennegentig cent (¬ 274.978,98) te brengen;

In overeenstemming met de genomen besluiten beslist de vergadering om de volgende wijzigingen in de statuten aan te brengen:

Artikel 5, alinea 1

Aanpassing van de tekst van dit artikel om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging ten gevolge van de splitsing en bijgevolg vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst:

a

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vierenzeventigduizend negenhonderd achtenzeventig

euro achtennegentig cent (¬ 274.978,98). Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd vierenzestig (664)

aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/zeshonderd vierenzestigste (11664ste) van het vermogen van

de vennootschap vertegenwoordigen

6. Machten te verlenen.

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

- aan de zaakvoerders, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

- aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

- aan Freddy De Schrijver, accountant-belastingconsulent, Leo de Béthunelaan 119, 9300 Aalst, met het

recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank Van ondernemingen, de ondememingsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd

1.Expeditie van de akte statutenwijziging.

2.Verslag van de bedrijfsrevisor.

3.Verslag van het bestuursorgaan.

4.Gecodrdineerde statuten.

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS

op de laatste blz. van Luik e vermelden ; Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 27.01.2012, NGL 01.02.2012 12021-0246-010
28/12/2011
ÿþ Mod Worti 7 t.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11 I11 II II 11 I II II lUI fl11

*11195308*

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL.

1 5 DEC 2011

DENDEFeelfeeIDE



Ondernemingsnr : 0824.193.855

Benaming

(voluit) : DEWICO INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koekelberg 11 te 9450 Denderhoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel

Neerlegging van een voorstel tot met splitsing gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 667 van het Wetboek van Vennootschappen in toepassing van artikel 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen waarbij Coppens Gebroeders burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid een deel van haar vermogen zal overdragen aan de verkrijgende vennootschap DEWICO INVEST BVBA.

imu LL2

jo,fak..v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

.Verso : Naam en handtekening.

08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 03.12.2015 15679-0437-010

Coordonnées
DEWICO INVEST

Adresse
KOEKELBERG 11 9450 DENDERHOUTEM

Code postal : 9450
Localité : Denderhoutem
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande