DEXTRA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEXTRA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 443.878.037

Publication

27/01/2014
ÿþ [77 7-1': Mod Worcd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Imaai~i~~~~uu~uiiNw

*19026 1

be

a

Be stí

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 61AN, 2014

DENDERMetiBE

Ondernemingsnr : 0443.878.037

Benaming

(voluit) : DEXTRA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : August De Boeckstraat 30, 9120 Beveren-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

Bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur wordt met ingang van 06 januari 2014 de maatschappelijke zetel verplaatst naar Lage Heirweg 41 bus C, 9830 Sint-Martens-Latent

Marc Dils

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 30.08.2013 13508-0222-013
07/01/2013
ÿþMod 19.i

ti In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NETEUR B

8 -12- 2C

BELG CH STAA

Ondernemingsnr :0443 878 037

(k-r

130 3963

Benaming (voluit) :DEXTRA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :9120 Beveren-Waas, August de Boeckstraat 30.

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte

DOELWIJZIGING - VOLMACHT COORDINATIE STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden op 14 november 2012 voor Meester Anne Cartuyvels, notaris-plaatsvervanger van Meester Herman Dessers, Notaris met standplaats te Antwerpen, aangesteld ingevolge beschikking van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen van 20 juli 2012, ingediend op verzoek van Notaris Herman Dessers, wegens de wettelijke leeftijdgrens voor de uitoefening van het notarisambt- "Geregistreerd drie blad een renvooi te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 22 november 2012. Boek 288 blad 28 vak 3. Ontvangen vijfentwintig euro. De eerstaanwezend inspecteur w.n. (getekend) H. Huberland" dat is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "Dextre" met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, August de Boeckstraat 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0443.878.037.

Besluiten

De algemene vergadering ontslaat eenstemmig de voorzitter lezing te geven van het verslag van de raad van bestuur met uiteenzetting van omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel en van de balans.

Alle vennoten erkennen een kopie ontvangen te hebben van deze verslagen en er kennis van te hebben benomen.

Na beraadslaging keurt de vergadering eenparig en bij afzonderlijke stemming voor elk besluit, de volgende besluiten goed:

1. Eerste besluit

De vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen en vervangt het lartikel 3 van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel en alle dienstverlening in dit verband, zowel voor eigen rekening en in naam van derden als in deelneming met derden.

De vennootschap zal eveneens als doel hebben, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) Het verwerven door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~!

, r

Luik B - vervolg

Voorn

behouden

aan het

uwiscFi-

Staatsblad

richten vennootschappen.

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

o) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

d) De organisatie van de boekhouddiensten en van de administratieve diensten van de ondernemingen evenals het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, fiscale of administratieve aard. In de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën en algemeen bestuur.

e). Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, zoals het verrichten van marktonderzoeken, het opzetten, leiden en controleren van een verkoopsorganisatie, en in het algemeen alles doen met het oog op een doelmatig management.

f) Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen. In de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

g) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

h) Het onderzoeken, vervaardigen en ontwikkelen van prototypes, producten, uitvindingen en know-how die nuttig zijn voor de ontwikkeling van de toekomstige activiteiten van de onderneming.

i) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how, merknamen, en alle aanverwante immateriële duurzame activa.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

k) De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export, in ruwe en bewerkte diamant, in overige edelstenen en halfedelstenen. Het bewerken van diamant.

1) Het vervaardigen van bijouterieën en juwelen van edele of onedele metalen geplateerd met edele metalen, van edel- of halfedelstenen of van combinatie van edele metalen en edel- of halfedelstenen, de groot- en kleinhandel van deze producten, alsook de import en export.

m) De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export, in ferro- en non-ferrometalen in primaire vormen, inclusief goud en andere edele metalen.

Zij mag in welke vorm dan ook, een belang nemen in alle ondernemingen die van aard zijn om de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks een belang nemen in alle ondernemingen van dezelfde soort als de hare, samensmelten of samengaan met andere Belgische of buitenlandse (vreemde) vennootschappen of ondernemingen, vennootschappen oprichten tot exploitatie van de ondernemingen die zij verworven, opgericht of ontworpen zou hebben, en de maatschappelijke bezittingen geheel of ten dele, in welke vorm dan

j)





Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het

EsëFi

Staatsblad



ook, overdragen of inbrengen.

In het algemeen gezegd, mag zij alle onroerende, financiële, industriële of commerciële transacties verrichten die geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel samenhangen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin. "

2. Tweede besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Stemming

Alle besluiten worden met unanimiteit goedgekeurd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

AFGELEVERD OP VRIJ PAPIER TENEINDE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD











DE NOTARIS

ANNE CARTUYVELS

Tegelijk hiermede neergelegd:uitgifte der akte



23/01/2012
ÿþI Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :0443 878 037

Benaming (voluit) :DEXTRA

I Rechtsvorm : naamloze vennootschap

IZetel :9120 Beveren, August De Boeckstraat 30

(volledig adres)

OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM AANPASSING STATUTEN AAN WETBOEK VENOOTSCHAPPEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Herman Dessers te Antwerpen, op 21 december 2011, neergelegd ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad voor registratie, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Dextre", waarvan de zetel gevestigd is te 9120 Beveren-Waas, August De Boeckstraat 30 ,

Beraadslaging - Beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende

beslissingen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist:

- de aandelen aan toonder van categorie B om te zetten in aandelen op naam;

- de categorie A en B af te schaffen en te vervangen door één categorie;

- diengevolgens artikel 6 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het kapitaal is verf-pr -r..+ ..a " ee izcnd twcchenderdft-±g (1.250)

aandelen op naam zonder aanduiding van een nominale waarde, die ieder 1/1250 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Er worden geen winstbewijzen of soortgelijke effecten uitgegeven.'

Tweede beslissing

De vergadering beslist artikel 6bis van de statuten in verband met

preferent winstaandeel te verwijderen uit de statuten.

Derde beslissing

De vergadering beslist artikel 8bis van de statuten in verband met

voorkooprechten te verwijderen uit de statuten.

Voorbehoudt aan he Belgisc Staatshl. iw J ffII IIü 11I III JIl 111111111111 IlI

*12020898*

GR!FFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 ?. n1. 2012

DEND~eiONDE

Vierde beslissing

De vergadering beslist de laatste alina van artikel 9 te verwijderen uit

de statuten. Deze alinea luidt als volgt:

1"De bestuurders worden benoemd met evenredige vertegenwoordiging uit de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

houders van de aandelen "groep A".

1 Vijfde beslissing

1De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan ,wat voorafgaat en tevens aan de bepalingen van het wetboek van vennootschappen waardoor de statuten luiden als volgt:

"Statuten

Hoofdstuk I

Naam - zetel - doel - duur

Artikel 1 - Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming «Dextra».

overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 2 - Zetel

iDe zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren-Waas, August De Boeckstraat 30. Deze mag worden beslissing van de De vennootschap

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

"Franchising in de meest brede zin van

het woord, waardoor volgens een distributietechniek, aan francisenemers het recht wordt gegeven een merk van produkten, bepaalde dienstverleningen en bijzondere handelsconcepten te exploiteren, tegen betaling van een vergoeding, al dan niet vast 'instapgeld' en een percentage op de gerealiseerde omzet.

Controle om de herkenbaarheid en goede faam en werking van de in franichising gegeven producten, diensten of van het handelsconcept, te vrijwaren.

Materiële en commerciële bijstand vanwege de franciser te ver De groothandel, kleinhandel, import, export en indurstriële v De vennootschap heeft ook als activiteit de verwerking en/of alle soorten van producten en/of artikelen, in opdracht van d opdrachten kan zij zelf uitvoeren of in onderaanneming laten

om het even welke instantie en/of firma. De vennootschap

afwerking van alle soorten van producten

derden. Deze opdrachten kan zij zelf

laten uitvoeren door om het even welke

materialen en

In het algemeen mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland."

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk II

Kapitaal - aandelen - obligaties

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEENZESTIGDUIZEND (62.000) EUR.

{Het wordt vertegenwoordigd door 1.250 aandelen op naam, zonder nominale lesaarde, die ieder 1/1.250ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

acitiviteit de verwerking en/of en/of artikelen in opdracht van uitvoeren of in ondernaanneming instantie en/of firma.

Het vervaardigen of laten vervaardigen van alle producten

ma ef1 ie verband houden met voormelde activiteiten.

en

Ienen. erwerking. afwerking

erden. Deze

uitvoeren door heeft ook als

van

Voor-

behouden aan het_ Belg~5GF

Staatsblad

" <17-

Luik B - vervolg

Bestuur en controle

Artikel 14 - Samenstelling van de raad van bestuur De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste' drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn .1 Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule -1

vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan del voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 15 - Bijeenkomsten - beraadslaging en besluitvorming

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een

gedelegeerd bestuurder, twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de

datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een be tuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks,

een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mee te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Voor- . behouden aan het

ëtg~sci

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 16 - Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur VDe raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle! handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van! het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de

!algemene vergadering voorbehouden door de wet. 1

10e raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een; of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en! hun opdrachten.

'De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van eerai lof meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen! Ivan de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of'[ !volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

'De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel l6bis - Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Artikel 17 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

!Artikel 20 - Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

! r jaarv s - o _e1S--Bp

i te zeventien. uur.

- " - .. 0.0 / . " -

maand mei

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de

volgende werkdag plaats.

Boekjaar - jaarrekeningen - dividenden - winstverdeling

I i

!Artikel 34 - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

IHet boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van! ielk jaar.

jOp het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en ;de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld; en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Artikel 35 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten

Voor-

behouden

aan het

~~ëïgiscfi--Staatsbtad

Luik B - vervolg

honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 37 - Interimdividenden

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zesde beslissing

De algemene vergadering beslist volgende bestuurders te herbenoemen:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DISCUS, Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Dils Marc, voormeld. De heer Dils Marc stelt zichzef aan als vaste vertegenwoordiger van de bvba Discus.

2. De heer Dils Marc, voormeld.

Beide bestuurders hier aanwezig aanvaarden hun mandaat uitdrukkelijk

aanvaardend..

De handelingen gesteld door de bestuurders, bvba Discus en Dils Marc, vanaf het verval hun mandaat tot op 21 december 2011 worden door de algemene vergadering uitdrukkelijk bekrachtigd.

De Raad van Bestuur komt onmiddellijk bij elkaar en verklaart aan te

stellen als afgevaardigd bestuurder:

De heer Dils Marc, voormeld.

10e afgevaardigd bestuurder hier aanwezig aanvaardt uitdrukkelijk zijn jmandaat.

i

iAchtste beslissing

IDe vergadering verleent aan notaris Herman Dessers alle machten om dej gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, tel ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van !koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

INegende beslissing

!Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om voorgaande ibeslissingen uit te voeren en binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in effecten op naam.

Aanmaak aandelenregister door de Raad van Bestuur

Na sluiting van de algemene vergadering wordt heden bijgevolg in

aanwezigheid van ondergetekende notaris door de afgevaardigde bestuurder

het register van aandelen aangemaakt.

De afgevaardigde bestuurder ontvangt heden van alle aandeelhouders de

]aandelen aan toonder en bevestigt heden over te gaan tot materiële

vernietiging van de aandelen.

Comparanten verzoeken bijgevolg ondergetekende notaris akte te nemen van:

(het feit dat de omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam

1gerealiseerd werd en dat alle aandelen van de aanwezige aandeelhouders

werden omgezet in aandelen op naam.

I Stemming

!Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van

istemmen.

Î

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD OP PAPIER TENEINDE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD DE NOTARIS

HERMAN DESSERS

VRIJ

Luik B- vervolg

Voor- behouden aan het

Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd:--uitgifte der akte

L

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 27.08.2010 10450-0462-012
14/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 12.08.2009 09561-0060-012
01/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.08.2008 08631-0397-011
03/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.05.2007, NGL 31.08.2007 07658-0100-012
23/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 08.05.2006, NGL 15.11.2006 06872-1955-012
05/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 09.05.2005, NGL 30.09.2005 05787-1873-009
06/12/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 30.06.2004, NGL 29.11.2004 04817-1855-010
03/09/2004 : GE203965
07/04/2004 : GE203965
07/04/2004 : GE203965
07/04/2004 : GE203965
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 23.08.2015 15448-0202-013
09/09/2002 : AN283123
12/08/1999 : AN283123
17/10/1998 : AN283123
01/10/1998 : AN283123
23/01/1993 : AN283123

Coordonnées
DEXTRA

Adresse
LAGE HEIRWEG 41, BUS C 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande