DGS IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DGS IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.838.103

Publication

17/02/2014
ÿþMod Word 11.1

(L:",.111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu

1



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DGS Immo

(verkort)

C ''t6 g M. tQLS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkstraat 17/1, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Steven Verbist, geassocieerd notaris ie Oostakker, Stad Gent op, vijf februari tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, dat:

1. De Naamloze Vennootschap "JGJ INVEST', met maatschappelijke zetel te 9831 Sint-Martens-Latem° (Deurle), Pontstraat 39, met ondernemingsnummer 0839.283.986, RPR Gent.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Lucas Vanden Bussche, geassocieerd notaris te Knokke-Heist op: twee september tweeduizend en elf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op zesentwintig, september daarna, onder nummer 11144655, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd zijn.

Alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de Naamloze Vennootschap "SERVER", met maatschappelijke zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Pontstraat 39, met ondernemingsnummer 444.158.050, RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger de Heer VERMEERSCH Serge Joseph Simonne' Eddy Martine, geboren te Deinze op twee maart negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.03.02 25512, echtgenoot van Mevrouw Geerinckx Virginie, samenwonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Eikeldreef 23.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Benedikt van der Vorst te Elsene op tien december negentienhonderd zesennegentig, ongewijzigd tot op heden, zoals verklaard.

2. De Naamloze Vennootschap "VIMAVI", met maatschappelijke zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurie),, Pontstraat 39, met ondernemingsnummer 0839.286.857, RPR Gent.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Lucas Vanden Bussche, geassocieerd notaris te Knokke-Heist op twee september tweeduizend en elf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op zesentwintig', september daarna, onder nummer 11144662, waarvan de statuten sindsdien niet meer gewijzigd zijn.

Alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de Naamloze Vennootschap "DIMVER", met` maatschappelijke zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Pontstraat 39, met ondememingsnummer 0466.570.097, RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger de Heer VERMEERSCH Dimitri Pierre Myriam', Martine Eddy, geboren te Deinze op twee november negentienhonderd drieënzeventig, nationaal nummer; 73.11.02 317-69, echtgenoot van Mevrouw Stadsbader Marie-France, samenwonende te 9831 Sint-Martens-" Latem, Pontstraat 39.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Lucas Vanden Bussche, te Knokke op elf januari tweeduizend en vijf, ongewijzigd tot op heden, zoals verklaard.

3. De Naamloze Vennootschap "REAL ESTATE PARTNERS AND INSURANCE COMPANY', afgekort "REP-IC", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Kortrijkstraat 17 bus 1, met ondernemingsnummer 0450.180.067, RPR Gent.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Ludovic Du Faux te Moeskroen op vierentwintig mei negentienhonderd drieënnegentig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op zeventien juli daarna, onder nummer 930617-266, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Marc Van Cauwenberghe te Deinze op dertig maart tweeduizend en negen, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig april daarna, onder nummer 09058301.

Alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de Heer CEUTERICK Geert Aimé Octaaf, geboren te Deinze op vierentwintig oktober negentienhonderd negenenvijftig, nationaal nummer 59.10.24 27127, thans ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Reinaertdreef 6.

Volgende vennootschap hebben opgericht :

Vorm  Naam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid en met de naam "DGS Immo".

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9800 Deinze, Kortrijkstraat 17/1.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt VIJFHONDERD EN EENDUIZEND EURO (¬ 501.000,00),

Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd en één (501) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/vijfhonderd en éénste (1/501 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt:

- Door de Naamloze Vennootschap "JGJ INVEST", voornoemd, ten belope van honderd zevenenzestig (167) aandelen, die hij op heden volledig volstort voor een bedrag van honderd zevenenzestigduizend euro (¬ 167.000,00);

- Door de Naamloze Vennootschap "VIMAV1", voornoemd, ten belope van honderd zevenenzestig (167) aandelen, die hij op heden volledig volstort voor een bedrag van honderd zevenenzestigduizend euro (¬ 167.000,00);

- Door de Naamloze Vennootschap "REP-IC", voornoemd, ten belope van honderd zevenenzestig (167) aandelen, die hij op heden volledig volstort voor een bedrag van honderd zevenenzestigduizend euro (¬ 167.000,00).

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering,

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

De handelsbemiddeling in goederen, de projectontwikkeling voor woningbouw, de projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, de projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen, de projectontwikkeling voor kantoorbouw; de bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuring van onroerende goederen, het schatten en evalueren van een onroerend goed, het beheer van residentiële gebouwen, het verlenen in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten noodzakelijk voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvoor het beheer wordt waargenomen en het innen van de huur.

Aile onroerende verrichtingen, namelijk huren, verhuren, aan- en verkopen van alle onroerende goederen, zowel in binnen- als buitenland, het uitvoeren van alle verkavelingen en bouwwerken, alle verrichtingen welke eigen zijn aan de landbouw- en hoveniersbedrijven, alle beheer van onroerende goederen.

Het uitbaten van een adviesbureau met onder meer marktstudie en aanverwanten, de commissiehandel, de makelaardij en de tussenhandel in het algemeen, het verlenen van adviezen zowel of financieel, commercieel, administratief als economisch vlak, de organisatie van bedrijven, alsmede het beheer van de vertegenwoordiging van bedrijven.

Het doen van alle immobitaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, met name verkoop, aankoop, leasing, ruiling, verhuring, expertise van onroerende goederen van alle aard, zo gronden en gebouwen, in voorkomend geval bij middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwingen onder voorwaarde van het bekomen de noodzakelijke erkenning en inschrijving.

Het verstrekken van diensten, zoals het verlenen van managementadvies, juridisch advies, het verrichten van consultingwerkzaamheden en projectmanagment en in het algemeen alle daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van bijstand en hulp onder de meest verschillende vorm welkdanig derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken en dit op vlak van beheer, controle toezicht, organisatie, management, enzovoort, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, modellen, materialen, instrumenten in hard-en software al dan niet in eigen ontwikkeling, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op aile niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm en dat zonder enige beperking.

Het verlenen van prospectie en bijstand aan ondernemingen voor het verwerven van contracten voor de levering van goederen en/of diensten.

De studie, de redactie van en de medewerking aan het tot stand brengen, door het uitgeven en verspreiden van werken, onder welke vorm ook, met inbegrip van de geïnformatiseerde vorm van juridische, sociale, fiscale en wetenschappelijke aard.

Tevens kan de vennootschap aan wetenschappelijk onderzoek doen. De vennootschap kan lezingen organiseren.

De vennootschap kan optreden als makelaar, zelfstandige vertegenwoordiger, Commissioniar, publiciteitsbureau, bureau voor databeheer, raadgevend bureau inzake juridische en sociale aangelegenheden, bureau welkdanige nevenactiviteiten.

De vennootschap kan een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden.

Aannemer van metsel- en betonwerken, optrekken van gebouwen, eventueel in coördinatie met onderaannemers, aannemer schrijnwerk-timmerman, aannemer plafoneerder-cementwerker, aannemer tegelzetter, aannemer glaswerken, aannemer van niet metalen dakbedekkingen van gebouwen, aannemer voor het waterdicht maken van bouwwerken, aannemer van sloopwerken.

Zij kan alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben, en die van die aard zijn de ontplooiing van de maatschappelijke bedrijvigheid te bevorderen.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, deelneming, fusie, financiële en andere interventies deelnemen in alle zowel in België als in het buitenland gelegen vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met haar doel of van die aard is de uitoefening ervan te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders of vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Alle activiteiten en verrichtingen van een investerings- en holdingvennootschap, waaronder onder meer de verwerving en het aanhouden van aandelen, roerende waarden, roerende en onroerende rechten en goederen en, in het algemeen, alle belangen in roerende en onroerende investeringen, evenals rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen hebben, nemen en verwerven bij wijze van inbreng, aankoop, inschrijving, associatie, samenwerking, fusie, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen en/of organisaties, alsmede in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin. Kortom allerhande participaties nemen onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op één juni om 18 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderin-igen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december

2014.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

e

Voor-,,behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichter in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt, hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren

dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerders:

- De Naamloze Vennootschap "JGJ INVEST', met als vaste vertegenwoordiger de Heer Vermeersch Serge, voornoemd.

- De Naamloze Vennootschap "DIMVER", met maatschappelijke zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Pontstraat 39, met ondernemingsnummer 0466.570.097 RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Vermeersch Dimitri, voornoemd;

- De Naamloze Vennootschap "REP-IC", met als vaste vertegenwoordiger de Heer Ceuterick Geert, voornoemd.

De aldus benoemde en hier mee verschijnende niet-statutaire zaakvoerders verklaren het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

Het mandaat is onbezoldigd. De bezoldiging van de zaakvoeder(s) kan vastgesteld worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt vóár registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis W. Reg.)

Steven Verbist, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 5 februari 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2015
ÿþ Mad Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 7 -03- 2015

RECHTE

KOOPHANDEL NT

Ondernemingsnr : 0545.838.103 Benaming

(voluit) : DGS IMMO (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkstraat 17/1 - 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De Bijzondere Algemene Vergadering van 5 januari 2015 aanvaardt het ontslag van de NV Dimver als

zaakvoerder en van haar vaste vertegenwoordiger Vermeersch Dimitri met ingang vanaf 1 januari 2015,

in de eerstvolgende jaarvergadering zal hen kwijting worden verleend voor hun uitgeoefend mandaat.

De Buitengewone Algemene Vergadering van 5 januari 2015 beslist de N,V. Vimavi, Pontstraat 39, 9831 Deurle, met haar vaste vertgenwoordiger de heer Dimtri Vermeersch te benoemen tot zaakvoerder met ingang van 1 januari 2015.

De voornoemde zaakvoerders, alhier aanwezig, verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Vimavi N.V.

Zaakvoerder

met als vaste vertegenwoordiger Dimitri Vermeersch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 21.10.2015 15652-0127-011

Coordonnées
DGS IMMO

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 17, BUS 1 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande