DI MASSIMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DI MASSIMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.949.252

Publication

21/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-11-2014

Griffie

*14311055*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567949252

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Di Massimo

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte, verleden op 13.11.2014 voor geassocieerd notaris Marc CLAEYS te Gent, ter registratie neer te leggen, dat :

1. De Heer OUAÏL Abed, geboren te Boudouaou-El-Bahri, Roubia (Algerije) op vijfentwintig december negentienhonderd drieënzeventig, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw EL BAHRI Fatima, geboren te Temsaman (Marokko) op tien november negentienhonderd vijfenzeventig,

samenwonende te Destelbergen, Pasteurstraat, 43 en gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden,

mij, Notaris, verzocht hebben, hen akte te verlenen van het feit dat zij een handelsvennootschap oprichten onder de benaming "DI MASSIMO", die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9000 Gent, Graslei, 8 en met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) dat volledig geplaatst en voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) volstort is.

De te publiceren artikelen uit de statuten luiden als volgt :

ARTIKEL EEN:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming van "DI MASSIMO".

ARTIKEL TWEE:

De zetel is gevestigd te Gent, Graslei, 8 en mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), rekening houdend met de taalwetgeving en mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL DRIE:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of in medewerking met derden, alle hoe genaamde industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

1/ het uitbaten van restaurants, drankgelegenheden, verbruiksalons, broodjeszaken, frituren, snackbars, koffiehuizen, hotels en spijshuizen, kortom, horeca in de breedste zin van het woord; 2/ de dienst traiteur in de breedste zin van het woord;

3/ de vorming en vervaardiging van dranken en gerechten;

4/ het vervaardigen, de aan- en verkoop van alle horeca benodigdheden, horecagrondstoffen en eetwaren, wijnen, waters, bieren en gistdranken;

5/ het beheer en handel in roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende of onroerende goederen die nodig zijn tot de verwezenlijking van har doel kopen, in huur nemen, verpachten, oprichten, verkopen of ruilen, alle vergunningen nemen,

Onderwerp akte :

Graslei 8 9000 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alles verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar maatschappelijk doel aansluiten of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

ARTIKEL VIJF:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL VIJFTIEN:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer bezoldigde of onbezoldigde statutaire of niet-statutaire zaakvoerders en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering steeds een einde kan gesteld worden. De zaakvoerders moeten niet noodzakelijk vennoot zijn en kunnen een natuurlijk persoon of een rechtspersoon zijn.

Worden tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap be-noemd voor onbepaalde duur gemelde Heer Abed Ouaïl en Mevrouw Fatima El Bahri, die aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige belemmering of verbodsbepaling om dit mandaat waar te nemen.

ARTIKEL ZEVENTIEN:

Een zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen van intern bestuur en externe vertegenwoordiging van de vennootschap te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die de Wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG:

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op éénendertig mei om tien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag of een zondag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG:

Het maatschappelijk jaar begint jaarlijks op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. ARTIKEL DERTIG:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de alge-mene kosten, maatschap¬pelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

ARTIKEL EENENDERTIG:

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. De vereniging van alle aandelen in één hand heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG:

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden zaakvoerders overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen .

ARTIKEL DRIEËNDERTIG:

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Vanaf het tweede vereffeningsjaar wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Elk jaar leggen de vereffenaars aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

Na betaling van alle schulden, lasten, kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen, dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. ARTIKEL VIERENDERTIG:

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen. Voor het geval de statuten de dwingende wettelijke bepalingen zouden tegenspreken, worden de desbetreffende bepalingen uit de statuten geacht te zijn vervangen door de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

wettelijke regeling terzake.

SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar en gewone algemene vergaderingen:

Het eerste maatschappelijk jaar begint op 13 november 2014 en zal eindigen op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op 31 mei 2016.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergegd: expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DI MASSIMO

Adresse
GRASLEI 8 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande