DIDMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIDMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.386.494

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 26.03.2014 14072-0335-008
03/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.03.2013, NGL 28.03.2013 13071-0566-007
21/09/2012
ÿþMort Wied 11.t



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





bsçaiohbee,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.386.494

Benaming

(voruit) : Didmar

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Nieuwkerkenstraat 143 te 9100 Nieuwkerken-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uit de buitengewone algemene vergadering dd 01/09/2012 blijkt dat zaakvoeder Didier Martens de zetel verplaatst naar Kerkstraat 103 te 9120 Vrasene en dit vanaf 01/09/2012.

Didier Martens

zaakvoerder

Grl°;"îiv^-

VAN KC1~1~~-;~;~ls~~i_

12 SEP. 2012

DENDERMONDE.

Griffie

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/01/2011
ÿþted

Mod 2.0

ram In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voc III 11111111111111000iiuiva~ uu GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

behou '116771" a 01. 2011 DENOtRÉMONDE

aan I

Belgi

Staats









Ondernemingsar Benaming

(voluit) : DIDMAR

231 UG. `1`)`1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : BVBA

Zetel : 9100 SINT-NIKLAAS, NIEUWKERKENSTRAAT 143

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 29 december 2010, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: de Heer MARTENS Didier Wivine Alphonse Marie Germain, ongehuwd, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Nieuwkerkenstraat 143.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en:` haar naam luidt: "DIDMAR". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas,° Nieuwkerkenstraat 143.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, en dit in zoverre de. hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke of reglementaire bepalingen:

- De vervaardiging, plaatsing en herstelling van allerhande rubberbanden, binnen- en buitenbanden, voor'., alle mogelijke voertuigen, met of zonder motor.

- Het complete onderhoud, reparaties en herstellingen van auto's, vrachtwagens en andere;. motorvoertuigen, inclusief de vervanging en installatie van onderdelen en accessoires.

- Groot- en kleinhandel in, import en export van, installatie, onderhoud en reparatie van alle soorten banden; voor voertuigen, onderdelen en accessoires, tuningkits, zo voor motor als carrosserie, tweedehands' onderdelen, inclusief ombouw- en uitbouwwerkzaamheden;

- Het afslepen van auto's en andere motorvoertuigen en hulpverlening bij pech onderweg.

- De handel in banden, velgen, wielen, rubber, vrachtwagens en onderdelen, en alle aanverwante artikelen,: de import en export van deze artikelen.

- Kleinhandel in nieuwe en tweedehands auto's voor personenvervoer, vrachtwagens, trekkers,. bestelwagens, terreinwagens, aanhangwagens, enzovoort.

Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven; en ondernemingen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management,; bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie.

- Het organiseren en inrichten van seminaries, studiedagen en congressen en het geven van opleidingen en lessen voor alle mogelijke personen, bedrijven en instellingen.

Het verlenen van managementdiensten en het verstrekken van alle mogelijke adviezen aan personen en' ondernemingen.

- Algemene onderneming van bouwwerken, alle werkzaamheden aan gebouwen, omvattende onder meer: het bouwen, verbouwen, onderhouden, herstellen, renoveren en slopen van huizen, appartementen en alle! andere soorten gebouwen.

- Alle aannemingen van bouwwerken, grondwerken, metsel- en betonwerken, betonbouw, isolatie- en voegwerken, deze lijst is niet limitatief.

- Handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmee gebouwen worden! opgericht, uitgerust en afgewerkt.

- Opleidingen, coaching, adviesverlening in en produceren van alle media.

- Het doen aan grafische vormgeving in de meest ruime zin van het woord, zijnde bijvoorbeeld het;

ontwerpen van logo's, huisstijlen, briefhoofden, folders, affiches, flyers, websites, enzovoort.

- Het zoeken, selecteren, verwijzen, plaatsen en ter beschikking stellen van personeel voor diverse;

doeleinden.

- Import en export van, groot- en kleinhandel van en handelsbemiddeling in menigvuldige roerende;

goederen.

- Verhuring van divers materieel.

- Goederenvervoer via de weg, water en lucht en alle andere vervoersondersteunende activiteiten..

- Logistieke ondersteuning, het stockeren van, verpakken, behandelen, verhandelen, klaarmaken voori

afpaling,_van..diverse_goederen. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Het waarnemen van de functie van bestuurder, vereffenaar, manager of gemandateerde in ondernemingen

en vennootschappen;

- Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

- Het beheer van het eigen roerend en onroerend patrimonium voor eigen rekeningen met uitsluiten van het

vermogensbeheer en beleggingsadvies voor derden;

- Het voor eigen rekening kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, bouwen, verkavelen, promoten en investeren in alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren, exploiteren en onderhouden van onroerende goederen.

- Het ontwikkelen, verwerven, verhandelen, commercialiseren van alle vormen van intellectuele eigendom, zoals bijvoorbeeld know-how, licenties, octrooien, patenten, enzovoort.

- Het verwerven van zakelijke rechten in eigendom, vruchtgebruik, opstal of erfpacht.

- De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande;

- Het optreden als promotor en het realiseren van alle op te richten goederen, het opstellen van plannen en de uitvoering ervan, het opmaken van bestekken, het nemen van alle beslissingen en het controleren van de uitvoering.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk " doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 1 juli 2010.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en is verdeeld in honderd gelijke aande-len, zonder vermelding van waarde. Ieder der aandelen is volledig volstort, zodat het maatschappelijk kapitaal in totaal voor twaalfduizend vierhonderd euro volstort is..

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstelling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de controle wordt opgedragen op de financiële toestand van de ven-'nootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van maart om 17.00 uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart 2013 om 17.00 uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van vennootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem

s

sch-rif-telijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitgebrachte stem rekening gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproepingsbrief of een door het zaakvoerderschap opgestelde stembrief eigen-handig de geschreven vermelding aanbrengen naast elk agenda-punt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit document moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergader-ing gehouden wordt.

Het boekjaar loopt van één oktober van het ene jaar tot en met dertig september van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 29 december 2010 tot en met 30 september 2012.

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd: voornoemde Heer Didier MARTENS, die deze aanstelling aanvaardt onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 29 december 2010 met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf 29 december 2010 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennoot-schap. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de ven-nootschap op te treden in en buiten rechte. De comparant verklaart mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOLMACHT

De comparant stelt aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid À 8; A, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Kwakkelhoekstraat 9, verlegen-woordigd door haar zaakvoerder, de Heer Olivier Martens, wonen:-de te 9100 Sint-Niklaas, Kwakkelhoekstraat 9, alsook de aange-stelden of lastheb-bers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstehling en griet macht voor ieder van hen om afzonderlijk te handelen, om alle verrich-itin'gen te doen tenein-de: . , ' .

. de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belastingad-ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

. - alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijzhging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris. FRANK BUYSSENS _

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~











Coordonnées
DIDMAR

Adresse
KERKSTRAAT 103 9120 VRASENE

Code postal : 9120
Localité : Vrasene
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande