DIERENARTS DE NAEYER LUC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENARTS DE NAEYER LUC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.876.716

Publication

14/08/2014
ÿþ Matl Word 1 i,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc

behc

aar

Belt

staar

-BE~.CÍSCH



1

NEERGELEGD

JR BELGE

" 0 9 JULI 2014

8- 4014

RECi-4:telet$K VAEV

" " " .-, KOOPHANDEL TF C;FNT

"MONITE

07-

Ondernemingsnr : 0533.876.716

Benaming

(voluit) : DIERENARTS DE NAEYER LUC

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9940 EVERGEM, Doornzele Dries 107

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi inbreng

Neergelegd conform artikel 220 § 2 W.Venn.

- Verslag van de bedrijfsrevisor d.d. 27.06.2014,

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. 30.06.2014.

Luc DE NAEYER,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/05/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l111111niix11ux

uw

NEERGELEGD

- 3 NU 2013

RECHTBANK BANK VAN

KOOPHA - ,TE GENT

Ondememingsnr: pS33 .-7.6~74()

Benaming (voluit) : DIERENARTS DE NAEYER LUC

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennoontschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doornzele Dries 107

9940 Evergem

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bart Van de Keere, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte` aansprakelijkheid "VVYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-: Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 30 april 2013, dat:

1° De heer DE NAEYER Luc Peter Martha Leonard, geboren te Assenede op 8 december, 1964, met rijksregisternummer 64.12.08-433.76, thans ongehuwd, wonende te 9940 Evergem,, Doornzele Dries 107 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

2° De benaming van de vennootschap is: DIERENARTS DE NAEYER LUC.

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9940 Evergem, Doornzele Dries 107.

4° Het doel van de vennootschap is:

- het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de

bepalingen van de Code der Plichtenleer der Dierenartsen;

- het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie; de verschaffing van geneesmiddelen, de terhandstelling van verzorgingsproducten, dierenvoeders en allerlei benodigdheden dienaangaande; het verlenen van beheersbijstand, raadgevingen in de medische, paramedische, veterinaire, paraveterinaire en farmaceutische sector; het verrichten van keurings-, inspectie- en controleactiviteiten in functie van dierlijke productie en voedselveiligheid;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit; het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

- het aan- en verkopen van sperma van hengsten.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de` deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de' diergeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling. van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Als bijkomstig doel kan de vennootschap alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in:

verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen,

"

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en aile andere bestaande zakelijke rechten. De vennootschap mag evenwel niet louter handelen met oog op verkoop en wederverkoop.

ln het algemeen mag de vennootschap alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen praktijk.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken, doch overeenkomsten, die dierenartsen niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (1/100ste) van het Kapitaal. Deze aandelen kunnen slechts toebehoren of overgedragen worden aan dierenartsen die ingeschreven zijn op de lijst van de Orde der Dierenartsen en die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap.

6° voornoemde heer DE NAEYER Luc, doet inbreng in geld van achtiendduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), waarvoor honderd (100) gelijke aandelen toegekend worden, zonder vermelding van nominale waarde, ieder gestort ten belope van honderd vijf en twintig euro (¬ 125,00), of in totaal voor twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

De voormelde sommen van in totaal twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 363-1196096-29, bij de ING Bank te Evergem, geopend op naam van de vennootschap In oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponeren, afgegeven door voornoemde instelling op 29 april 2013, hetwelk mij is overhandigd om aan deze akte te worden gehecht.

7° De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde tijd.

8° a) a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Tot zaakvoerder kunnen uitsluitend dierenartsen die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde der Dierenartsen benoemd worden. Zij worden benoemd voor de duur van hun medische beroepsactiviteit.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

b) De algemene vergadering kan met unanimiteit van stemmen een of meerdere statutaire zaakvoerders benoemen.

Wordt hierbij met unanimiteit van stemmen tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: voornoemde heer DE NAEYER Luc, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden door de algemene vergadering mits dit besluit met unanimiteit van de stemmen van alle vennoten genomen wordt, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Het statutair zaakvoerderschap eindigt tevens van rechtswege wanneer de statutaire zaakvoerder overlijdt of krachtens een definitieve rechterlijke uitspraak juridisch handelingsonbekwaam geworden is.

b) Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de zaakvoerder(s) onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

c) De interne besluitvorming gebeurt als volgt.

- indien de vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, dan voert deze zaakvoerder het bestuur alleen;

- indien de vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders, dan voeren de twee zaakvoerders het bestuur gezamenlijk;

- indien de vennootschap wordt bestuurd door meer dan twee zaakvoerders, dan worden de beslissingen genomen door het college van deze zaakvoerders, met gewone meerderheid van beslissingen.

in geen geval kan een zaakvoerder handelingen stellen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

mod 91.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

leder zaakvoerder individueel vertegenwoordigt extern de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien deze handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

Bijzondere volmachten

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd,

9° a)Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en wordt afgesloten op 30 juni.

b)Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, en handelt verder naar het voorschrift van artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, tenzij de vennootschap valt onder de bepalingen van artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

c)De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de gewone algemene vergadering.

Vijftien dagen vóór de gewone algemene vergadering mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

d)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

e)De jaarrekening moet, binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, tezamen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen,

10° Verdeling van de winst  aanleggen van reserves  verdeling van na vereffening overblijvend saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5%) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering,

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaagd of tengevolge van de uitkering zou dalen

N ` beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal,

vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

11° a)De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden,

Zij zal gehouden worden op de le vrijdag van de maand december van elk jaar om 14 uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

b)Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die

ss geen wijziging van de statuten inhoudt,



c)Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om

over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

pq d)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een

andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

e)De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten omtrent:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

-de vaststelling van het safaris van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval van de commissaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris, het verlenen van kwijting, de benoeming en het ontslag van niet-statutaire zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van een commissaris.

f)De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen te brengen aan de statuten,

g)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

h) De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen, de deontologie van de dierenarts en de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

x.

t ~ r

mod 11.1

Kr

Voor- e

baan hetn 12° Voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering en voor de uitoefening van het

Belgisch ; stemrecht:

Staatsblad l a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden gedaan.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

b) De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen, behoudens de gevallen waarin de wet, de deontologie van de dierenarts of de statuten een groter quorum vereisen,

c) Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager-vennoot

d)Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Daartoe zal door de enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de commissarissen (indien er zijn), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correote manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Eerste boeklaar en eerste iaarvergaderinq

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 juni 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in december 2014.

Volmacht

En terstond komt de comparant bijeen in buitengewone algemene vergadering om, gebruik

makende van zijn machten ingevolge de artikelen 15 en volgende van de statuten, als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen met de macht afzonderlijk te handelen, voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister en de belasting over de toegevoegde waarde (B.T.W.), DE DENYE, VERHOEYE ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN B.V. o.v.v. B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, ingeschreven in het R.P.R. te Gent, met ondernemingsnummer 0809.489.744, vertegenwoordigd door de heer VERHOEYE Jan, alsook al zijn aangestelden met recht van indeplaatsselling.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken,

Voor beredeneerd uittreksel

Afgeleverd vóór registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel

Bert VAN DE KEERE

geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte oprichting;

- bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 22.12.2014, NGL 14.01.2015 15016-0313-012

Coordonnées
DIERENARTS DE NAEYER LUC

Adresse
DOORNZELE DRIES 107 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande