DIERENARTS KIM VAN ROMPAEY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENARTS KIM VAN ROMPAEY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.404.570

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 01.07.2014 14269-0547-010
30/12/2013
ÿþ~.~

1 1959

Ondernemfngsnr : Benaming

(vofult) :

(verkort) :

Moa waatl i i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

16 DEC. 2013

RECHTBAN V N

KOOPFEANDEL~~~éi~lT





0502.404.570

DIERENARTS KIM VAN ROMPAEY

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9180 MOERBEKE4NAAS, DORPVAART 7

(volledig adres)

= Onderwerp akte : NEERLEGGING VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR EN VAN DE ZAAKVOERDER OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 222 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN INZAKE EEN QUASI-INBRENG

Van Rornpaey Kim

Zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2013
ÿþti

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

1 1 JAN, 2013

KOOPHAN E GENT

Ondernemingsnr: b,50.2_,C/ Q(y S4-0

Benaming

(voluit) : Dierenarts Kim Van Rompaey

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9180 Moerbeke-Waas, Dorpvaart 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Van Maele te Aalst op 7 januari 2013, dat:

Mevrouw VAN ROMPAEY Kim, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Sint-Amandsberg op 9 december 1976, nationaal nummer 76.12.09-100.49, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Dorpvaart 7.

Een Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht met de benaming "Dierenarts Kim Van Rompaey",

waarvan de zetel gevestigd wordt te 9180 Moerbeke-Waas, Dorpvaart 7, en waarvan het kapitaal ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

De comparant verklaart dat het gehele kapitaal is onderschreven en dat als volgt op de aandelen wordt ingeschreven:

-voornoemde mevrouw VAN ROMPAEY Kim voor honderd zesentachtig (186) aandelen

Het kapitaal is gedeeltelijk volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Genoemd bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 363-1147090-08 bij ING, geopend op naam van de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dierenarts Kim Van Rompaey", in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voormelde instelling op 27 december 2012, en waarvan het origineel bij ondergetekende notaris bewaard blijft.

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam "Dierenarts Kim Van Rompaey".

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 9180 Moerbeke-Waas, Dorpvaart 7.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, overgebracht worden. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Het is de dierenarts, hetzij alleen werkend, hetzij als effectief lid van de medische staf van een structuur, verboden meer dan één diergeneeskundige structuur te openen of open te houden.

DOEL

i. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

- Het verlenen van beheersbijstand; raadgevingen in de medische, paramedische, veterinaire, paraveterinaire en farmaceutische sector;

- Terhandstelling van verzorgingsproducten en het verschaffen van geneesmiddelen, dierenvoeders en allerlei benodigdheden dienaangaande;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

111 ), 111,111;1111111

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- Het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie,

Keuringactiviteiten, inspectie- en controleactiviteiten in functie van dierlijke productie en de voedselveiligheid;

- De mogelijkheden scheppen voor vorming en permanente vorming, in de voormelde disciplines, dit teneinde een hoogstaande theorie- en praktijkbeoefening mogelijk te maken.

- Het verhuren en verwerven van allerhande apparatuur, materieel en de daarbij horende zaken die nuttig of noodzakelijk zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening_ van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Ten dien einde mag de vennootschap aile financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich merder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader aile mogelijke middelen ter beschikking, Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende

waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VENNOTEN EN REGISTER DER VENNOTEN

De aandelen zijn steeds op naam.

De aandelen kunnen slechts toebehoren of overgedragen worden onder levenden aan dierenartsen die ingeschreven zijn op de lijst van de Orde der Dierenartsen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een (of meer) zaakvoerder(s), die bevoegd zijn voor aile handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud van de bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder dient houder te zijn van een diploma Diergeneeskunde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen

toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal

ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het eloel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn

geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

TOEZICHT

Zolang de vennootschap wettelijk niet verplicht is het toezicht aan een commissaris toe te vertrouwen heeft

elke vennoot het recht van onderzoek en toezicht die de wet aan de commissaris toekent.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden

op de eerste vrijdag van juni om 20.00 uur op de zetel van de vennootschap.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder een

inventaris en een jaarrekening op,

Hij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist.

WINST

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één/twintigste afgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering

rekening gehouden met de wettelijke bepalingen terzake.

OVERGANGSBEPALINGEN

A. Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

B. Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

C. Benoeming van de zaakvoerders

De algemene vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om als zaakvoerder te

benoemen en om in deze functie aan te duiden:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

mevrouw VAN ROMPAEY Kim, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is

door een besluit dat zich daartegen verzet,

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijk persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen overneemt, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôór de ondertekening van de oprichtingsakte.

D. Benoeming van een commissaris

Er wordt beslist geen commissaris te benoemen, gezien uit de cijfers van het financieel plan blijkt dat de

onderneming de criteria tot benoeming van een commissaris niet overschrijdt.

E. Volmacht

De oprichter stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzonder gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsmede aile formaliteiten inzake aansluiting van de vennootschap en haar vennoten bij de sociale verzekeringskas te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, met name de heer Johan Troch, te 9230 Wetteren, Koningin Astridlaan 8.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

"

,.



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De oprichter verklaart bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert 1 januari 2013,



VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Olivier Van Maele.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge







a

4' 1

'a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/03/2015
ÿþ Mod Werd 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 11 II 111



NEERGELEGD

2 6 -02- 2015

RECHTEMTAN

- -KOOPHAND EL TE GENT

Ondernemingenr : 0502.404.570

Benaming

(voluit) : DIERENARTS KIM VAN ROMPAEY

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9180 MOERBEKE-WAAS, DORPVAART 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL VAN GERUISLOZE FUSIE

Op 20 januari 2015 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de Zaakvoerder respectievelijke Bestuurders van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld tussen:

1. DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIERENARTS KIM VAN ROMPAEY, gevestigd te 9180 Moerbeke-Waas, Dorpvaart 7, ingeschreven bij de BTW-administratie onder het nummer BE 502.404.570 en heeft als ondernemingsnummer RPR Gent Afdeling Gent 0502.404.570.

De vennootschap heeft tot doel:

"I. Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-Het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

-Het verlenen van beheersbijstand; raadgevingen in de medische, paramedische, veterinaire, paraveterinaire en farmaceutische sector;

-Terhandstelling van verzorgingsproducten en het verschaffen van geneesmiddelen, dierenvoeders en allerlei benodigdheden dienaangaande;

-Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

-Het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie;

-Keuringactiviteiten, inspectie- en controleactiviteiten in functie van dierlijke productie en de voedselveiligheid;

-De mogelijkheden scheppen voor vorming en permanente vorming, in de voormelde disciplines, dit teneinde een hoogstaande theorie- en praktijkbeoefening mogelijk te maken;

-Het verhuren en verwerven van allerhande apparatuur, materieel en de daarbij horende zaken die nuttig of noodzakelijk zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Dit alles in de meest ruime zin,

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren,

Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen,

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

111, Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks niet haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

e 2. DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP: de naamloze vennootschap MARVANO, gevestigd te 9300 Aalst, Geraardsbergsestraat 54 bus 1, ingeschreven bij de BTW-administratie onder het nummer BE

c 428.508.089 en heeft als ondernemingsnummer RPR Gent Afdeling Dendermonde 0428.508.089. De vennootschap heeft tot doel:

e "de produktie van verduurzame vleeswaren en in het bijzonder gedroogde worst, alsmede alle andere preparaten op basis van vers vlees, alsook beenhouwerij en versnijding van vers vlees, en de groot en kleinhandel in deze waren.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle

ere intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendcmmen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

óDe vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van in-breng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen

et et in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar

et maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

et

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten,

overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het wetboek van vennootschappen."

In aanmerking nemende dat de Zaakvoerder van BV ovv BVBA Dierenarts Kim Van Rompaey en de Raad van Bestuur van NV Marvano het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren waarbij alle aandelen van de over te nemen vennootschap verenigd worden in één hand, met name van de overnemende vennootschap, verbinden de Zaakvoerder van BV ovv BVBA Dierenarts Kim Van Rompaey en de Raad van Bestuur van NV Marvano zich ertoe te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden, en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

et

ALDUS WORDT VOORGESTELD DAT:

A.De geruisloze fusie zal worden doorgevoerd tussen

I .Dierenarts Kim Van Rompaey BV ovv BVBA, gevestigd te 9180 Moerbeke-Waas, Dorpvaart 7

2.Marvano NV, gevestigd te 9300 Aalst, Geraardsbergsestraat 54 bus I

De sub 1 genoemde vennootschap heeft ais overnemende vennootschap alle aandelen verkregen van de

sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is en met andere woorden het gehele

vermogen, zowel activa als passiva.

B.Boekhoudkundige verwerking

Vanaf 1 januari 2015 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig

geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

C.Bevoorrechte aandelen

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

D.Bestuurders ! Zaakvoerder

Noch aan de Bestuurders van de over te nemen vennootschap, noch aan de Zaakvoerder van de

overnemende vennootschap worden bijzondere voordelen toegekend.

E.Belang van de fusie

" Het belang van de voorgestelde operatie kadert in een geheel van beleidsbeslissingen waarvan het doel als volgt kan worden omschreven:

-Alle aandelen van de overgenomen vennootschap zijn sinds 1 januari 2015 verenigd in handen van de overnemende vennootschap.

-De bestuursorganen van de twee vennootschappen zijn van oordeel dat door de fusie belangrijke kostenbeperkingen kunnen gerealiseerd worden en de instandhouding van de twee aparte vennootschappen niet vereist is.

-De versmelting van de ondernemingen zal leiden tot een versterking van de eigen vermogensstructuur, die de financiering van de toekomstige activiteiten kan bevorderen.

Voorbehouden 'aarhet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw Van Rompaey Kim,

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

fusievoorstel de dato 20 januari 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/06/2015
ÿþOndememingsnr : 0502.404.570

Benaming

(voluit) : Dierenarts Kim Van Rompaey

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9180 Moerbeke-Waas, Dorpvaart 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING (GERUISLOZE FUSIE)

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Olivier Van Maele te Aalst op 4 mei 2015, ter registratie aangeboden, dat werden gehouden 1/ de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dierenarts Kim Van Rompaey" met zetel te 9180 Moerbeke-Waas, Dorpvaart 7, met ondememingsnummer 0502.404.570, en 2/ de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MARVANO" met zetel te 9300 Aalst, Geraardbergsestraat 54 bus 1, met ondernemingsnummer 0428.508.089.

Na beraadslaging hebben deze algemene vergaderingen met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen genomen:

Eerste besluit: besluit tot geruisloze fusie

1.De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de. naamloze vennootschap "MARVANO" met zetel te 9300 Aalst, Geraardbergsestraat 54 bus 1, met ondememingsnummer 0428.508.089, door fusie overgenomen wordt door de burgerlijke vennootschap onder: de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dierenarts Kim Van Rompaey"; met zetel te 9180 Moerbeke-Waas, Dorpvaart 7, met ondememingsnummer 0502,404.570.

2.De vergadering van vennootschap "MARVANO" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder' vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van vennootschap "Dierenarts Kim Van Rompaey" tot eenzelfde besluit komt.

3.De vergadering van vennootschap "Dierenarts Kim Van Rompaey" besluit vervolgens tot de fusie door. overneming van het vermogen van vennootschap "MARVANO" over te gaan, zodat voormelde opschortende; voorwaarde ale vervuld moet worden beschouwd,

4. Bijgevolg zal gans het vermogen van vennootschap "MARVANO", met aile rechten en plichten, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaan op de vennootschap "Dierenarts Kim Van Rompaey", die reeds: houdster is van alle aandelen van vennootschap "MARVANO".

De comparanten verklaren dat de vennootschap MARVANO GEEN eigenaar (meer) is van enig onroerend goed.

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap MARVANO boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "Dierenarts Kim Van Rompaey", wordt bepaald op 1 januari 2015.

5. Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap MARVANO gedaan, komen;

voor rekening van de overnemende vennootschap "Dierenarts Kim Van Rompaey", en de sindsdien verworven; resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

6. Ten gevolge van deze fusie houdt de naamloze vennootschap MARVANO vanaf heden op te bestaan, Tweede besluit: kwijting en ontslag bestuurders overgenomen vennootschap

Bij afzonderlijke stemming beslist de vergadering ontslag en kwijting te verlenen voor de uitoefening van` hun mandaat vanaf hun benoeming tot op heden aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap` "MARVANO", namelijk 1/ de heer VAN ROMPAEY Lenn, geboren te Sint-Amandsberg op 2 maart 1981, NN: 81.03.02-357.44, wonende te 9300 Aalst, Geraardsbergsestraat 54 bus 2, tevens gedelegeerd bestuurder, en 21» de naamloze vennootschap LAMAR, met zetel te 9300 Aalst, Geraardsbergsestraat 54 bus 1, met; ondernemingsnummer 0456.797.546, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, voornoemde: heer Lenn Van Rompaey.

Derde besluit: machtiging van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap tot uitvoering van de: genomen beslissingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l~

Mod Wart) 11.1

L

.L~~~~~

SER

8 MEI 2015

RECHTSANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

e

"

G

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Vierde besluit: Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CPO Management BVBA, 9200 Dendermonde, Noordlaan 21, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de i vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

STEMMING.

Ai deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereenvolgend en met algemeenheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Olivier Van Maele

Tegelijk hiermede neergelegd~

- de expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DIERENARTS KIM VAN ROMPAEY

Adresse
DORPVAART 7 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande