DIERENARTS RYCKAERT ERIK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENARTS RYCKAERT ERIK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.325.894

Publication

24/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



3Eimz NEERGELEGD

MN

7-SBL.40

-9 JAN. 2014

ROEPf-tAill%Veli

KO NT

" lONITEUR

11111111111 Iii 1111,1*11111 'CH ST

Ondernemingsnr : 0479.325.894

Benaming (voluit) : DIERENARTS RYCKAERT ERIK

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Beekstraat 39a

9968 Assenede (Bassevelde)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 26/12/2013 door notaris Guido CUELENAERE, notaris te Assenede met standplaats Bassevelde, ter registratie dat:

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " DIERENARTS RYCKAERT ERIK"' ' , volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE besluit.

A)Vaststelling van de belastbare reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belastbare reserves zoals die ten laatste op 31/03/2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap minstens vierenvijftigduizend euro (6 54 000,00) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31/12/2011.

b) Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 617/320 van het Wetboek van Vennootschappen vierenvijftigduizend euro (E 54 000,00) bedraagt. C)Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bruto-bedrag van vierenvijftigduizend euro (¬ 54 000,00).

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van het netto-bedrag van zijn deel in het tussentijds dividend of achtenveertigduizend zeshonderd euro (8 48 600) na afhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) zijnde vijfduizend vierhonderd euro (¬ 5 400,00).

De vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent van het tussentijds dividend,

TWEEDE BESLUIT: 1Cauitaalverhogine door inbreng in natura (punten 2° - 3° - 40 - 50 - 6° punt van de agenda).

A/ Verslaggeving

IlKennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbrengen in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbrengen in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben , ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart geen opmerkingen te formuleren

2) Conclusies van bedrijfsrevisor

; De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor dedato 24/12/2013 opgesteld door BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, te Merelbeke, vertegenwoordigd door de Heer Bruno Claeys, luiden letterlijk als volgt: "De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging die in de BVBA Dierenarts Ryckaert Erik, bestaat uit enerzijds de inbreng van de dividendenvordering die de enige vennoot van de BI/BA Dierenarts Ryckaert Erik

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Bea: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

_ _

verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een' tussentijds dividend van netto 48.600,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 48.600,00 EUR«

Het tweede deel van de inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA Dierenarts Ryckaert Erik, bestaat uit de inbreng van een deel van de rekening courant die de bestuurder, de heer Ryckaert Erik, bezit ten laste van de vennootschap, voor een inbrengwaarde van 50.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 407 aandelen van de Bn3A Dierenarts Ryckaert Erik zonder vermelding van nominale waarde, met een uitgiftepremie van 57.900,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA Dierenarts Ryckaert Erik en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

3) Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. B/ Beslissing

1) De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 90% van het tussentijds dividend, zijnde achtenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 48 600,00) euro (¬ 20 100,00 fractiewaarde bestaande aandelen + ¬ 28 500, uitgiftepremie), om het van achttienduizend zeshonderd euro (e 18.600,00) euro te brengen op zevenenzestigduizend tweehonderd euro (E 67 200,00) euro door uitgifte van tweehonderd en één (201) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverrainderingen prioritair zal aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB,

- De vergadering beslist dat do kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde 90% van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

2) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met het bedrag van het ingebrachte deel van de rekening-courant zijnde vijftigduizend euro (E 50.000,00) (E 20 600 fractiewaarde bestaande aandelen -F. e 29 400 uitgiftepremie),

om het van zevenenzestigduizend tweehonderd euro (E 67 200,00) euro te brengen op honderd on zeventienduizend tweehonderd euro (E 117 200,00) euro door uitgifte van tweehonderd en zes (206) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis varie de onderschrijving.

- De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde een deel van de rekening-courant, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat In het verslag van de bedrijfsrevisor.

3) - De vergadering beslist tot creatie van een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" ten belope van een bedrag van zevenenvijftigduizend negenhonderd (57 900,00) euro.

- De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met het bedrag van zevenenvijftigduizend negenhonderd euro (E 57 900,00) zonder inbreng en zonder creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie van de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" ten belope van het bedrag van de kapitaalverhoging.

DERDE BESLISSING: Verwezenliiking van de kapitaalverhoging Inschrijving en volstorting (punt 7° agenda)

Eerste kapitaalverhoging van E 48 600,00.

a) Inschrijving op en volstorting van de kanitaalverhoging

Bijgevolg verklaart de enige veenoot volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en zet uiteen dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot deze schuldvordering ten belope van achtenveertigduizend zeshonderd euro (E 48 600,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort.

b) Vergoeding voor de inbreng van tussentijds dividend

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden de volgende nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend aan de enige vennoot, die aanvaardt, de Heer Ryckaert Erik: tweehonderd en één (201) aandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIE en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek ten opzicht van de vijf voorbije boekjaren.

Tweede kapitaalverhoging van ¬ 50 000,00.

a) Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Bijgevolg verklaart de enige vennoot volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en zet uiteen dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot een deel van. deze schuldvordering ten belope van vijftigduizend euro (E 50 0000,00) in de vennootschap in te brengen.

b) Vergoeding voor de inbreng van deel rekening-courant.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden de volgende nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend aan de enige vennoot, die aanvaardt, de Heer Ryekaert Erik: tweehonderd en zes (206) aandelen.

VIERDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging (punt 8° agenda),

De vergadering stelt vast, en verzoekt ons, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen van enerzijds achtenveertigduizend zeshonderd euro (e 48 600,00) en anderzijds vijftigduizend euro (e 50 000,00) daadwerkelijk werden verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd en zeventienduizend tweehonderd euro (E 117 200,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd drieënnegentig (593) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/vijfhonderd drieënnegentigste (1/593ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLISSING: Wijziging van de statuten (punt 9° agenda).

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhogingen die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel vijf: Maatschappelijk kapitaal

Het volledig geplaatst kapitaal bedraagt honderd zeventienduizend tweehonderd euro (E 117.200,00),

Het is verdeeld in vijfhonderd drieënnegentig (593) maatschappelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/vijfhonderd drieënnegentigste (1/593ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING: Volmacht coördinatie (punt 10° agenda).

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stenen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZEVENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan (puint 110 agenda)

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, uit de niet-geregistreerde akte, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel

Notaris Guido Cuelenaere

Samen hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal, bijzonder a. . oerder, verslag

bedrijfsrevisor, coördinatie statuten, lijst publicaties

modlt.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

21/08/2012 : GET001649
10/11/2011 : GET001649
24/09/2010 : GET001649
09/09/2009 : GET001649
27/08/2008 : GET001649
07/09/2007 : GET001649
30/06/2006 : GET001649
28/06/2005 : GET001649
22/07/2004 : GET001649
31/03/2003 : GET001649
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 25.08.2015 15478-0545-012
29/01/2003 : GEA028374

Coordonnées
DIERENARTS RYCKAERT ERIK

Adresse
BEEKSTRAAT 39A 9968 BASSEVELDE

Code postal : 9968
Localité : Bassevelde
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande