DIMAR

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DIMAR
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 830.145.596

Publication

22/07/2013
ÿþMod Word 11.1

iii: i" 9"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0830.145.596 Benaming

(voluit) : Dimar (verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Edestraat 139, 9450 Haaltert (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding & sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten van Dimar VOF, gehouden op de zetel van de vennootschap op 30 juni 2013 werden volgende beslissingen genomen, allen met eenparigheid van stemmen:

1, De vergadering beslist tot de ontbinding van Dimar VOF te rekenen vanaf 30 juni 2013.

3. De vennootschap werd vóór haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door mevrouw Marleen Vermeiren, wonende te Edestraat 139, 9450 Haaltert, als gevolg waarvan er geen schulden meer zijn aan derden.

Mevrouw Marleen Vermeiren wordt zowel voor het verleden als voor de toekomst bevestigd in haar hoedanigheid van zaakvoerder. Zij zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk; zijn, zowel jegens derden als jegens de vennoten, voor de vervulling van haar taak en aansprakelijk zijn voor de; tekortkomingen.

4. Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in ariktel 194 van het Wetboek van: Vennootschappen en alle vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

5. Mevrouw Marleen Vermeiren wordt ontheven van haar taak als zaakvoerder en er wordt haar volledige kwijting verleend over haar mandaat.

6. De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. Dimar VOF houdt op te, bestaan met ingang vanaf heden.

7, De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard; worden in de woonplaats van mevrouw Marleen Vermeiren, Edestraat 139 te 9450 Haaltert,

Marleen Vermeiren Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

UI

11

*13113568*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

11 JULI 2013 DENDerreNONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/05/2012
ÿþ" Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan hel Belgisci Staatsblr

-t

uhl

Ondernemingsnr : 0830.145.596

Benaming

(voluit) DIMAR

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma Zetel : Edestraat 139, 9450 Haaltert Onderwerp akte : Statutenwijziging GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

19 APR. 2012

DENDF 'Griffie

*12082778*

Uittreksel van de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 9 april 2012:

"Er wordt met éénparigheid van stemmen beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door de wijziging van artikel 3 van de statuten als volgt:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile! verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken! van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiëlei tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig! of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doet of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Voor eensluidend verklaard,

Marleen Vermeiren

Zaakvoerder

Op de laatste IDIZ, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DIMAR

Adresse
EDESTRAAT 139 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande