DIPASO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIPASO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.698.341

Publication

29/07/2014
ÿþMOCi11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gn

II 11111315191

Ondememingsnr Benaming (voluit) : DIPASO

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: F. Lousbergskaai 70

9000 Gent

Onderwerp akte :BVBA: oprichting -statuten - benoeming zaakvoerder(s)

Uit een akte verleden voor ondergetekende Katia Denoo te Oostkamp op 10 juli 2014, BLIJKT dat door

De Heer SCHODTS Diederik-Paul, geboren te Leuven op 10 januari 1979, nationaal nummer 79.01.10367.29, wonende te 9000 Gent, F. Lousbergskaai 70, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke, satnenvvoning te hebben afeegd.

En besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als

NAAM DIPASO

ZETEL 9000 Gent, F. Lousbergskaai 70

DUUR De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (E' 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen, aile onderschreven in geld, en volledig afbetaald ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal Dij BNP Paribas Fortis, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden, door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun, benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over aile door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte storting en,

BESTUUR; De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient deze een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder, en die, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, aansprakelijk is alsof hij zelf de opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Wordt de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder in een vennootschap benoemd, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

. ,

--- --" I- ^ ^ ^

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pereo(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wordt als statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: De Heer Schodts Diederik, voornoemd, die heeft aanvaard.

Andere zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze ten aile tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar. Bezoldiging

Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldiging en van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten. Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed.

bestuursbevoegdheid

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

vertegenwoordigingsbevoegdheid

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder - de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in aile rechtshandelingen, in en buiten rechte;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor aile handelingen de handtekening van minstens twee zaakvoerders vereist enfof voldoende zijn.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin de ondertekenende zaakvoerder optreedt, alsmede door de vermelding « voor de BVBA "DIPASO" ».

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoodoofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het bestuur der vennootschap waargenomen door aile vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening van derden:

j. aile mogelijke bedrijvigheden betreffende bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, alsmede aile mogelijke handelingen inzake onroerende rechten, en dit zowel voor eigen noodwendigheid of rekening, als met het oog op de vervreemding, en inzonderheid

- de aankoop, verkoop, ruiling, afbraak, beheer, huur, verhuur van aile onroerende goederen (gemeubelde of ongerneubelde appartementen, woningen, kantoorgebouwen, garages en staanplaatsen,...);

- het verwerven, de instandhouding en valorisatie van onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen (zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen); alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

2. aile activiteiten die behoren tot het domein van vastgoedmakelaardij. Dit behelst onder meer (zonder dat navolgende opsomming limitatief zou zijn) :

de bemiddeling bij de aankoop, verkoop, verhuur (en aile andere mogelijke transacties) van onroerend goed;

- het bemiddelen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, de verkaveling, en het onder regime van medeeigendom brengen van aile soorten onroerende goederen en rechten (zoals huizen, appartementen, gronden, commerciële panden, industriepanden, niet voor bewoning bestemde gebouwen, en andere), en van handelsfondsen optreden als makelaar bij de aan- en verkoop van handelszaken, kleine en middelgrote bedrijven en praktijken;

- het schatten en evalueren van onroerend goed (expert onroerende goederen), van handelsfondsen en huurwaarden;

- net nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, rechten van opstal en erfpacht en aile andere bestaande zakelijke rechten;

het optrekken van aile mogelijke constructies, als opdrachtgever of als algemene aannemer, en, eventueel, de onroerende goederen veranderen en opwaarderen;

- het optreden als syndicus van onroerende goederen in mede-eigendom ; het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van aile diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen ; beheer van aile onroerende goederen en rechten, residentiële gebouwen, enzovoort, hetzij voor rekening van derden, hetzij voor eigen rekening;

- beheer van overig onroerend goed

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e., 4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

moc111.1

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelipanden,". tentoonstellingsruimtes, enzovoort;

- de verhuur per jaar van garageboxen en staanplaatsen voor auto's;

- de verhuur van handelszaken (in een stelsel van vrije geranten) ;

- de verhuur van grond en terreinen, ook indien bebouwd, voor (onder andere) landbouwdoeleinden;

- de verhuur van staanplaatsen voor caravans voor een periode van een jaar of meer:

het innen van de huur.

3. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken, voor de industriële- en dienstensector, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie, met inbegrip van aile diensten en activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, onder andere

- het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, of administratief vlak;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden

ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile

verbintenissen van zelfde ondernemingen;

- het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp;

- rechtskundige dienstverlening;

- het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en

communicatie ; het uitvoeren van alle studies en onderzoek marktonderzoek, promotie, raadgeving,

prospectie, marketing, techno-consult ;

- publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame en marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn zonder enige beperking;

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiéntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting, enzovoort;

- het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort;

- managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten;

- het ter beschikking stellen aan derden onder welke vomi ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software;

- het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking;

- het verlenen van alle mogelijke diensten, opleidingen, prestaties en adviezen van fiscale en algemeen juridische aard met betrekking tot onder andere immobiliën, aan- en verkoop en huur-verhuur van onroerende goederen, en het uitvoeren van opdrachten dienaangaande;

- de ontwikkeling, uitwerking, promotie en realisatie van projecten op wetenschappelijk, bouwkundig, juridisch, technisch, industrieel en commercieel gebied;

- aile daden van beheer, bijstand, opleiding en management van industriële en handelsvennootschappen,

zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur, als bij wijze van managementovereenkomst;

- het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en

diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken;

- het selecteren, aanwerven, opleiden van aangepast personeel;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

4. tussenpersoon in de handel.

5. het ontwikketen, kopen, verkopen, beheer, ln waarde stelten, licentie geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

6. een patrimonium, bestaande uit zowel roerende als (gebouwde en ongebouwde) onroerende goederen, te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren, en oordeelkundig uit te breiden, met andere woorden het stellen van alle (rechts)handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, in stand houden en doen vermeerderen van eigen onroerende en roerende goederen. De vennootschap mag aldus elle roerende goederen en waarden beheren, belangen nemen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen ; het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, kasbons, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi-)publiekrechterlijk statuut; beheren van beleggingen en van participaties in dochter- en andere vennootschappen, waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haarhetbest geschikt lijken, inbegrepen _de vertegenwoordiging,invoer en uitvoer.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik 13 vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e mod 11.1



" 4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of' meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet verboden ' bank-, handels-, roerende, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet ; voorgaande doelsonnschrijving wordt aldus beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de Wet aan andere personen voorbehoudt - de hierboven vernielde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals optreden ais bestuurder of vereffenaar ; zij kan tevens borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Dit alles in de meest ruime zin.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering zal gehouden worden op 1 juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zef de vergadering gehouden warden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, warden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Benoeming van eventueel commissaris

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de

wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op 1 juli 2014 en zal eindigen op 31 december 2015.

3. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 1 juni 2016.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd v6ór registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte de dato 10 juli 2014





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0438-009

Coordonnées
DIPASO

Adresse
F. LOUSBERGSKAAI 70 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande