DIRK & MIEK MELIS, AFGEKORT : DMM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIRK & MIEK MELIS, AFGEKORT : DMM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.019.161

Publication

26/03/2013
ÿþMO Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CiR(FF4E RECeBANtK

VAN KOOPHANDEL

15 MAART 2013

DENDgMONDE

rI io

Il

Ondernemingsnr : 0845.019.161

Benaming

(voluit) : Bv/Bvba Dirk & Miek Melis

(verkort) :

~~ -Le -1,e»420bA Oka.h.. k cals .t e ( i) treur Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei : Gaverlandstraat 35 te 9120 MELSELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: VERBETEREND PROCES-VERBAAL - SPLITSING DOOR OVERNEMING - NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP Bv/Bvba Dirk & Miek Melis

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 28 februari 2013, geregistreerd, blijkt dat:

IS VERSCHENEN

De buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BvlBvba Dirk & Miek Melis, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren (Melsele), Gaverlandstraat 35, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Sint-Niklaas onder het nummer 0845.019.161, vennootschap opgericht bij akte verleden door notaris Joost Vercouteren op vier april tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op zes april tweeduizend en twaalf onder nummer 12302069.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

RECHTZETTING

Rekening houdend met het feit dat het netto-actief van het gesplitste vermogen toekomende aan de. Bv/Bvba Dirk & Miek Melis, weliswaar afgerond, zesduizend negenhonderd zeventien euro (¬ 6.917) bedroeg, diende door de inbreng van het gesplitste vermogen evenwel negenduizend tweehonderd negenennegentig, euro en negenennegentig eurocent (¬ 9.299,99) toegerekend te worden op het kapitaal van deze overnemende: vennootschap.

De verschijner verklaart de besluiten nummers 4B, 7 en 8, vastgesteld in de notulen van haar voormelde: buitengewone algemene vergadering de dato tweeëntwintig december, te vervangen door de volgende tekst:

4B. Boekhoudkundige bestemming van de inbreng

De inbreng wordt boekhoudkundig bestemd: een bedrag van negenduizend tweehonderd negenennegentig:

euro en negenennegentig eurocent (¬ 9.299,99) voor de rekening kapitaal.

7. Vaststelling van de boekhoudkundige bestemming van de overdracht ten gevolge van de splitsing Kapitaalverhoging

Overeenkomstig voornoemd splitsingsvoorstel en ten gevolge van deze overdracht en boekhoudkundige bestemming, verzoekt de vergadering ondergetekende notaris te acteren dat:

1. Zij beslist om:

a.het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap met negenduizend tweehonderd negenennegentig euro en negenennegentig eurocent (¬ 9.299,99) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro, (¬ 18.600) op zevenentwintigduizend achthonderd negenennegentig euro en negenennegentig eurocent te brengen (¬ 27.899,99);

b.om een bedrag van negenduizend driehonderd euro en één eurocent (¬ 9.300,01) voor de rekening «kapitaal» te bestemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de Perse(0)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.Zij beslist om achtendertig (38) nieuwe gewone aandelen uit te geven, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf een april tweeduizend en twaalf (1 april 2012) in de winst zullen deelnemen en in onderhavige vennootschap het genotsrecht zullen verlenen. Deze aandelen worden volledig volgestort en : zonder opleg aan de aandeelhouders/vennoten van de gesplitste vennootschap uitgereikt.

8. Wijzigingen in de statuten

In overeenstemming met de genomen besluiten, beslist de vergadering om de volgende wijzigingen in de ; statuten aan te brengen om deze in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging ten gevolge van de splitsing.

Artikel 5, eerste alinea wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenentwintigduizend achthonderd negenennegentig euro en negenennegentig eurocent (¬ 27.899,99). Het wordt vertegenwoordigd door honderdachtendertig (138) aandelen op naam, zonder vermelding van de waarde, die ieder één/honderdachtendertigste (1/138) van het kapitaal vertegenwoordigen. Ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar"

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE,

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Voor-

íXehouden

áári- hot "

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/01/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vnri d Rkte_ ...

GRIFFIE P,E~sHTBAi°l`s:

VAN lKOO;'l:;.i iCiL

0 9 JAN. 2013

DENDERMONDE

Griffie

" 13011865*

V,

behi aai Bel

Sta

Ondernemingsnr : 0 845.019.161

Benaming

(voluit) : Dirk en Miek Melis

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met als rechtsvorm een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gaverlandstraat 35 te 9120 MELSELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: SPLITSING DOOR OVERNEMING -- NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP:

BvBvba D_&M.MELIS

Met zetel te 9120 Beveren, Gaverlandstraat 35, met inschrijving in het rechtspersonenregister te Sint-

; Niklaas onder nummer 871.116,121 en voor de BTW geregistreerd onder het nummer BE871 .116.121

DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Bv/Bvba Dirk en Miek Melis

met zetel te 9120 Beveren (Melsele), Gaverlandstraat 35, met inschrijving in het rechtspersonenregister te

Sint-Niklaas onder het nummer O$g5.019.161, en voor de BTW geregistreerd onder het nummer

BE0$tiá.019.161.

DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

SPLITSING VAN DE VENNOOTSCHAP Bv/Bvba D.&M. MELIS DOOR OVERNEMING DOOR DE VENNOOTSCHAP BvlBvba Marc Melis & Zonen EN DE VENNOOTSCHAP Bv/Bvba Dirk & Miek Melis Op tweeëntwintig december tweeduizend en twaalf, in het kantoor ven de heer JOOST VERCOUTEREN, notaris met standplaats te Beveren, is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid Dirk en Miek Melis, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren (Melsele), Gaverlandstraat 35, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Sint-Niklaas onder het nummer ' 0845.019.161, vennootschap opgericht bij akte verleden door notaris Joost Vercouteren op vier april tweeduizend en twaalf, gebubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op zes april tweeduizend en twaalf onder nummer 12302069.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen; genomen:

Besluiten

De vergadering keurt bij afzonderlijke stemmingen de volgende besluiten goed:

1. Splitsingsvoorstel - verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het in de agenda opgenomen splitsingsvoorstel en! de vennoten erkennen uiterlijk één maand véór de datum van deze vergadering van dit voorstel volledig kennis te hebben gekregen.

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk om de artikelen 730 en 731 van het Wetboek van Vennootschappen niet toe te passen.

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag de dato eenentwintig december tweeduizend en twaalf, opgesteld door Het verslag opgesteld door de heer Filip Vossen, bedrijfsrevisor in BV/BVBA VOSSEN en compagnie, Langelede 281a, 9185 Wachtebeke, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, aangesteld door de zaakvoerder;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iiiilagentillittedgfeli-Stââfililiif - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De conclusie van dit verslag, luidt als volgt:

"De voorgenomen inbreng in natura bij de verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DIRK EN MIEK MELIS » bestaat uit het hiervoor beschreven deel van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « D. & M. MELIS », ingevolge de splitsing door overneming van laatstgenoemde vennootschap.

Bij de beëindiging van de controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat :

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen uitgevaardigd door het instituut van de Bed rijfsrevisoren;

- De zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode aan de op 31 maart 2012 weergegeven netto-boekwaarde of nominale waarde verantwoord is door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige splitsingsverrichting. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde evenwel geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activabestanddelen in "going-concem" optiek.

Dien gevolge Kan ik verklaren dat de vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, doch dat de waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuïteitsprincipe aan de netto-boekwaarde of de nominale waarde heeft geleid niet overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, zijnde de

burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « D, & M. MELIS », toe te kennen 36 nieuw uit te geven aandelen van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DIRK EN M1EK MELIS ».

lk besluit derhalve dat als tegenprestatie voor de inbreng in natura, groot afgerond 6.917 EUR een werkelijke vergoeding groot afgerond 6.917 EUR, zal worden verstrekt door uitgifte van 38 nieuwe (identiek aan de 100 bestaande) aandelen van de zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractie waarde van 11138ste ieder, die samen met de 100 bestaande aandelen een maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van totaal 27.899,99 EUR.

Ik wil er aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting;

Onderhavig verslag werd uitsluitend opgemaakt bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de splitsing van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « D. & M. MELIS » en geenszins kan worden aangewend voor andere doeleinden."

- Het verslag de dato eenentwintig december tweeduizend en twaalf, opgesteld door de zaakvoerder,

overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusie van dit verslag luidt als volgt:

"Zoals aangehaald werd de bedrijfsrevisor, BV/BVBA VOSSEN EN COMPAGNIE met maatschappelijke zetel te 9185 Wachtebeke, Langelede 28/a, vertegenwoordigd door de heer Filip VOSSEN, bedrijfsrevisor, belast met de opmaak van het verslag zoals bedoeld bij artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de voormelde inbreng in natura in BV/BVBA DIRK EN MIEK MELIS.

Voor een nadere beschrijving van de inbreng, de als tegenprestatie toegekende vergoeding en de toegepaste methode van waardering kunnen we verwijzen naar het verslag van voormelde bedrijfsrevlsor, in datum van 21 december2012, dat we volledig kunnen onderschrijven.

Er wordt dan ook beslist niet af te wijken van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor."

De vergadering keurt de inhoud van deze verschillende documenten goed. Een exemplaar van elk van de verslagen blijft aan deze notulen gehecht.

2. Besluit tot splitsing

De vergadering beslist om de splitsing van de vennootschap Bv/Bvba D.&M, MELIS door overdracht van het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) goed te keuren, overeenkomstig de voorwaarden van het splitsingsvoorstel, met name:

 de afzonderlijke bedrijfstak verband houdende met de klantenportefeuille van dewelke de heer Marc Melis de dossierverantwoordelijke is, aan de bestaande overnemende vennootschap Bv/Bvba Marc Melis & Zonen;

b  de afzonderlijke bedrijfstak verband houdende met de klantenportefeuille van dewelke de heer Dirk Melis de dossierverantwoordelijke is, aan de bestaande overnemende vennootschap Bv/Bvba Dirk & Miek Melis; Met dien verstande dat;

a)de overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en twaalf (31 maart 2012). De activa en passiva zullen worden opgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschappen Bv/Bvba Marc Melis & Zonen en de Bv/Bvba Dirk & Miek Melis tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van de gesplitste vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven;

b)de handelingen van de gesplitste vennootschap worden, boekhoudkundig, geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen vanaf één april tweeduizend en twaalf (1 april 2012), zodat aile handelingen van na die datum in het voordeel en voor het risico van de inbrengverkrijgende vennootschappen zijn;

c)teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de verkrijgende vennootschap Bv/Bvba Marc Melis & Zonen of aan de verkrijgende vennootschap Bv/Bvba Dirk & Miek Melis, worden toegewezen aan de respectievelijke vennootschap tot wiens respectievelijke afgesplitste bedrijfstak de activa dan wel de passiva behoren,

d) wanneer een gedeelte van de activa niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, dit gedeelte of de waarde ervan wordt verdeeld over alle verkrijgende vennootschappen, evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden.

e) wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, alle verkrijgende vennootschappen daarvoor hoofdelijk aansprakelijk zijn,

f)De overdrachten gebeuren tegen uitreiking van:

achtendertig (38) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap Bv/Bvba Marc Melis & Zonen, zonder opleg. Deze nieuw uit te geven aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf één april tweeduizend en twaalf (1 april 2012) in de winst deelnemen en het genotsrecht verlenen;

achtendertig (38) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap Bv/Bvba Dirk & Miek Melis, zonder opleg. Deze nieuw uit te geven aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf één april tweeduizend en twaalf (1 april 2012) in de winst deelnemen en het genotsrecht verlenen;

3. Andere bepalingen

De vergadering stelt het volgende vast: overeenkomstig artikel 728, 3o van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de splitsingsvoorstellen wordt er geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschappen enerzijds en van de gesplitste vennootschap anderzijds.

4. Overdracht van het vermogen van de gesplitste vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat het deel van het vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de gesplitste Bv/Bvba D.&M. MELIS wordt overgedragen tegen uitreiking aan de heer Marc Melis, vennoot van deze vennootschap, van achtendertig (38) nieuwe, gewone en volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap Bv/Bvba Dirk & Miek Melis, zonder opleg. Deze aandelen zullen worden aan de heer Dirk Melis uitgereikt door inschrijving in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap door toedoen van hun bestuursorgaan, op voorlegging van het register van aandelen van de te splitsen vennootschap.

Deze nieuw uit te geven gewone aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen, onder voorbehoud van het hierna bepaalde betreffende de winstdeelneming.

Na deze uiteenzetting, komt hier tussen: de heer Dirk Melis met woonplaats te 8301 Knokke-Heist, Heldenplein 33 bis 0041, en de heer Marc Melis met woonplaats te 9120 Beveren (Melsele), Gentstraat 4, handelend in hoedanigheid van vertegenwoordigers van: De gesplitste BvlBvba M.&.D MELIS, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren (Melsele), Gaverlandstraat 35, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Sint-Niklaas onder nummer 871.116.121, vennootschap opgericht volgens akte verleden door notaris Joost Vercouteren.

Vennootschap ontbonden zonder vereffening met het oog op deze splitsing door overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de onderhavige vennootschap Bv/Bvba Marc Melis& Zonen en aan de andere verkrijgende vennootschap Bv/Bvba Dirk & Miek Meifis.

Handelend krachtens een machtiging verleend door de vennoten van deze vennootschap, ingevolge de buitengewone algemene vergadering die tot de splitsing heeft besloten, waarvan de notulen voorafgaandelijk aan deze notulen werden opgesteld door ondergetekende notaris Joost Vercouteren.

Die verklaart, op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en twaalf (31 maart 2012), de volgende activa en passiva en bestanddelen van het eigen vermogen door inbreng aan de overnemende vennootschap BvlBvba Dirk & Miek Mas over te dragen.

A. Algemene beschrijving

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng bestaat uit: de afzonderlijke bedrijfstak verband houdende met de klantenportefeuille van

dewelke de heer Dirk Melis dossierverantwoordelijke is. Deze bevat de volgende vermogensbestanddelen van

de te splitsen vennootschap zoals deze zijn opgenomen in de boekhoudkundige staat van de te splitsen

vennootschap afgesloten op 31 maart 2012.

1.Totaal actief: honderd negenenvijftig duizend achthonderd eenenveertig euro ( ¬ 159.841);

2.Totaal passief: honderd tweeënvijftig duizend negenhonderd vierentwintig euro (¬ 152.924).

B. Boekhoudkundige bestemming van de inbreng

De inbreng wordt boekhoudkundig als volgt bestemd: voor de rekening `kapitaal'.

5. Toestand van het handelsfonds

Het deel van het handelsfonds van de gesplitste vennootschap, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Sint-Niklaas onder nummer 0871116.121, dat aan de overnemende vennootschap werd overgedragen, is vrij en zuiver van enige schuld en bevoorrechte last, van welke aard ook, en niet bezwaard met enige hypothecaire inschrijving of overschrijving en geen enkel bestanddeel van het handeisfonds is met enig pand bezwaard, zoals blijkt uit de hypothecaire staat verstrekt door het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op achttien december tweeduizend en twaalf.

6. Algemene overdrachtsvoorwaarden

1) De overnemende vennootschap verkrijgt de eigendom van alle materiële en immateriële bestanddelen en wordt vanaf de datum waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt, in alle rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die door de gesplitste vennootschap worden overgedragen, gesubrogeerd, zonder dat hieruit schuldhernieuwing tot stand kan komen.

Zij krijgt het genotsrecht vanaf één april tweeduizend en twaalf (1 april 2012).

2) Met ingang van één april tweeduizend en twaalf (1 april 2012) draagt de overnemende vennootschap alle belastingen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen alsook aile lasten van welke aard ook, met inbegrip van de gewone en buitengewone lasten van de mede-eigendommen, die de haar overgedragen goederen (kunnen) bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot ervan.

3) De overnemende vennootschap neemt de haar overgedragen goederen over in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder mogelijkheid van verhaal tegen de gesplitste vennootschap uit welke hoofde ook, slijtage of de slechte staat van het materieel, van de inrichtingen, van de uitrusting en van de roerende goederen, vergissingen in de aanduiding of de oppervlakte, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4) De schulden van de gesplitste vennootschap die deel uitmaken van het deel van het vermogen dat aan de overnemende vennootschap Bv/Bvba Dirk & Miek Melis werd overgedragen, gaan van rechtswege over op de overnemende vennootschap, die in dit opzicht in alle rechten en verplichtingen van de gesplitste vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat hieruit schuldhernieuwing tot stand kan komen.

Bijgevolg zal de overnemende vennootschap het volledige passief betreffende het deel van de inbreng in plaats van de gesplitste vennootschap voldoen; zij zal met name de interesten betalen en alle aangegane schulden en leningen die door de gesplitste vennootschap werden ingebracht, terugbetalen op de vervaldagen zoals overeengekomen tussen de gesplitste vennootschap en haar schuldeisers.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die erbij horen, vallen niet onder deze splitsing, zonder verplichting tot betekening, endossement of inschrijving voor de merken of panden op het handelsfonds, of tot overschrijving.

5) De overnemende vennootschap moet, wat haar betreft, alle akkoorden, aannemingen, overeenkomsten en verbintenissen van welke aard ook uitvoeren, aangezien alle overeenkomsten van de gesplitste vennootschap werden overgedragen, met inbegrip van de contracten intultu personae en alle contracten en verbintenissen aangegaan met het door de gesplitste vennootschap tewerkgestelde personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt.

6) Aile geschillen en vorderingen, al dan niet in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, worden opgevolgd door de overnemende vennootschap, wat haar betreft, die de voordelen ervan zal genieten of de gevolgen ervan zal dragen tot volledige ontlasting van de gesplitste vennootschap.

7) De overdracht van het vermogen omvat in het algemeen:

a)alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke of buitengerechtelijke vorderingen, administratieve beroepen, voordelen van eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke zekerheden en zekerheden waarover de gesplitste vennootschap, om welke reden ook, beschikt tegenover enige derde, met inbegrip van de overheidsbesturen;

b)de last van aile passiva van de gesplitste vennootschap tegenover derden, met inbegrip van de passiva die later kunnen dienen als verbintenissen aangegaan váár datum van deze notulen, alsook de uitvoering van alle verbintenissen die de gesplitste vennootschap om welke reden ook tegenover derden heeft aangegaan;

c)de boekhoudkundige archieven en documenten betreffende het overgedragen vermogen, onder de verplichting voor de verkrijgende vennootschappen om deze archieven en documenten te bewaren.

7. Vaststelling van de boekhoudkundige bestemming van de overdracht ten gevolge van de splitsing Kapitaalverhoging

Overeenkomstig voornoemd splitsingsvoorstel en ten gevolge van deze overdracht en boekhoudkundige bestemming, verzoekt de vergadering ondergetekende notaris te akteren dat:

1. Zij beslist om:

a)het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap met zesduizend negenhonderd zestien euro (¬ 6.917) te verhogen om het van achtienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) op vijfentwintig duizend vijfhonderd zestien euro (¬ 25.517) te brengen;

b)om een bedrag van zesduizend negenhonderd zestien euro (¬ 6.917) voor de rekening «kapitaal» te bestemmen.

Voor-b heudeo .e aan het

Belgisch Staatsblad

Bljlageifbn létBelgisd Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Zij beslist om achtendertig (38) nieuwe gewone aandelen uit te geven, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf één april tweeduizend en twaalf (1 april 2012) in de winst zullen deelnemen en in onderhavige vennootschap het genotsrecht zullen verlenen. Deze aandelen worden volledig volgestort en zonder opleg aan de aandeelhoudersvennoten van de gesplitste vennootschap uitgereikt.

8. Wijzigingen in de statuten

In overeenstemming met de genomen besluiten, beslist de vergadering om de volgende wijzigingen in de statuten aan te brengen om deze in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging ten gevolge van de splitsing.

8.1_ Artikel 5, eerste alinea wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend vijfhonderd zeventien euro (¬ 25.517). Het wordt vertegenwoordigd door honderdachtendertig (138) aandelen op naam, zonder vermelding van de waarde, die ieder éénlhonderdachtendertigste (11138) van het kapitaal vertegenwoordigen. Ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar."

9. Ontslagen en benoemingen van zaakvoerders en van de commissaris

De vergadering beslist om de commissaris te ontslaan.

10. Bevoegdheden

De vergadering verleent Melis Dirk, voornoemd, met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk op te treden, alle bevoegdheden met het oog op uitvoering van deze notulen uit te oefenen, met mogelijkheid tot subdelegatie, inzonderheid de bevoegdheden om bij de bevoegde overheden alle formaliteiten tot schrapping of overbrenging te vervullen.

11. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Melis Dirk, voornoemd, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Verklaring pro fisco

A, Ondergetekende notaris leest artikel 203, eerste lid van het Wetboek der Registratierechten voor met betrekking tot de bewimpeling aangaande de prijs of de lasten of de overeengekomen waarde van de goederen die het voorwerp uitmaken van een overeenkomst vastgelegd in een akte die ter registratie wordt aangeboden, alsook de artikelen 62, tweede lid en 73 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Bijgevolg verklaart de verschijnende vennootschap dat zij de hoedanigheid van belastingplichtige in de belasting over de toegevoegde waarde bezit, onder nummer BE0845.019,161.

B. De inbreng vormt een algemeenheid van goederen,

C. De inbreng wordt uitsluitend met maatschappelijke rechten vergoed.

D. De splitsing gebeurt met het voordeel:

 van de artikelen 117, § 1 en 120, derde lid van het Wetboek der Registratierechten;

 artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen;

 eventueel van de artikelen 11, § 3 en 18 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN,

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevsior, volmacht en de tekst van de gecoördineerde statuten.

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIYIIIfl~l~llll

*iaiseiia"

-9110V. 2012

T-21 i=i'~1 =~r~~~'~

Ondernerníngsnr : 0845.019.161

Benaming

(voluit) : Dirk & Miek Melis Bv!Bvba

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaverlandstraat 35, 9120 Melsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel

Splitsingsvoorstel met verkrijgende vennootschappen Marc Melis & Zonen Bv/Bvba, met maatschappelijke zetel te Gentstraat 4, 9120 Melsele en Dirk & Miek Melis Bv/Bvba, met maatschappelijke zetel te Gaverlandstraat 35, 9120 Melsele. dd. 7/11/2012.

VOORSTEL TOT SPLITSING

SPLITSINGSVOORSTEL

1°Marc Melis & Zonen bv/bvba met zetel te Gentstraat 4, 9120 Beveren, met ondernemingsnummer 0845.013.817, RPR Sint-Niklaas, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Marc Melis

Optredend als de " verkrijgende vennootschap M

2°Dirk & Miek Melis bv/bvba met zetel te Gaverlandstraat 35, 9120 Beveren, met ondernemingsnummer 0845.019.161, RPR Sint-Niklaas, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Dirk Melis

Optredend als de " verkrijgende vennootschap D ".

EN

3° D. & M. Melis bv/bvba met zetel te Gaverlandstraat 35, 9120 Beveren, met ondernemingsnummer 0871.116.121, RPR Sint-Niklaas, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerders Marc Melis en Dirk Melis

Optredend als de "te splitsen vennootschap

VERKLAREN

Dat aan de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschappen ter goedkeuring zal worden voorgelegd, een voorstel tot splitsing door overneming in de zin van artikel 673 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij de D, & M. Melis bv/bvba, de te splitsen vennootschap, haar gehele vermogen aan verkrijgende vennootschappen zal overdragen, elk voor een deel, met name aan Marc Melis & Zonen bv/bvba en Dirk & Miek Melis bv/bvba en waarbij de D. & M. Melis bv/bvba ophoudt te bestaan ingevolge ontbinding zonder vereffening. Dat voor een dergelijke verrichting in casu de procedure voorzien voor de splitsing door overneming, voorzien in artikel 728 tot 741 van het Wetboek van vennootschappen, zal worden gevolgd.

Dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen, door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen een splitsingsvoorstel moet opgemaakt worden, dat ten minste de vermeldingen voorgeschreven door datzelfde artikel, dient te bevatten.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het splitsingsvoorstel moet door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

Dat in uitvoering van bovenstaande wetsbepalingen, een splitsingsvoorstel wordt voorgelegd als volgt,

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE SPLITSING DEELNEMEN

1.DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP M

Naam : Marc Melis & Zonen bvlbvba

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA

Zetel ; Gentstraat 4, 9120 Beveren

Marc Melis & Zonen bv/bvba werd opgericht op 3 april 2012 bij akte verleden voor Meester Joost Vercouteren, notaris kantoor houdend te Beveren. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 april 2012 onder het nummer 2012-04-0610302063;

De statuten van de vennootschap werden tot op heden, sedert de oprichting, niet gewijzigd.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Sint-Niklaas onder het nummer 0845.013.817, en voor de Btw geregistreerd onder het nummer: BE 0845.013,817,

Deze vennootschap heeft tot doel:

"de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoud technische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden,

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is enlof die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit Is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens aile opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doet te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld In artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

II.DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP D

Naam : Dirk & Miek Melis bvlbvba

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA

Zetel : Gaverlandstraat 35, 9120 Bevaren

Dirk & Miek Melis bv/bvba werd opgericht op 4 april 2012 bij akte verleden voor Meester Joost Vercouteren, notaris kantoor houdend te Beveren. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 april 2012 onder het nummer 2012-04-06/0302069;

De statuten van de vennootschap werden tot op heden, sedert de oprichting, niet gewijzigd.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Sint-Niklaas onder het nummer 0845.019.161, en voor de Btw geregistreerd onder het nummer: BE 0845.019.161.

Deze vennootschap heeft tot doel:

"de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld In artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoud technische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het cogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvcering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor..,zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturetie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de

externe accountants. f

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is niet de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontclogie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en cie Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon. Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

II1.DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam : D & M. Melis bv/bvba

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA

Zetel : Gaverlandstraat 35, 9120 Beveren

D. & M. Melis bvlbvba werd opgericht op 29 december 2004 bij akte verleden voor Meester Joost Vercouteren, notaris kantoor houdend te Beveren. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 januari 2005 onder het nummer 2005-01-2010012630;

De statuten van de vennootschap werden tot op heden, sedert de oprichting, niet gewijzigd.

Deze vennootschap is ingeschreven ïn het rechtspersonenregister te Sint-Niklaas onder het nummer 0871.116.121, en voor de Btw geregistreerd onder het nummer: BE 0871.116.121..

Deze vennootschap heeft tot doel:

"de burgerlijke werkzaamheden van accountant uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 34 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant

1)het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2)zowel privé als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoud technische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteiten risico's;

3)het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4)het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5)het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6)het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1 ° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband

houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere

andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan

van uitsluitend professionele aard

Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheid van het Instituut hebben verkregen"

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

].AANDELENVERDELING

A.VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de `Verkrijgende vennootschap M", Marc Melis & Zonen bv/bvba, bedraagt 18.600,00 EUR, en is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde die elk 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Momenteel zijn voormelde aandelen in handen van:

-Marc Melis : 60 aandelen;

-Tom Melis : 20 aandelen;

-Pieter Melis : 20 aandelen.

B.VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP D

Het kapitaal van de "verkrijgende vennootschap D", Dirk & Miek Melis bv/bvba, bedraagt 18.600,00 EUR, en is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde die elk 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Momenteel zijn voormelde aandelen in handen van:

-Dirk Melis : 95 aandelen;

-Miek Melis : 5 aandelen.

C.TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Het kapitaal van de "te splitsen vennootschap", D. & M. Melis bv/bvba, bedraagt 18.600,00 EUR, en is verdeeld in 186 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde die elk 11186ste van het kapitaal vertegenwoordigen,

Momenteel zijn voormelde aandelen in handen van;

-Marc Melis : 93 aandelen;

-Dirk Melis : 93 aandelen.

II.RUILVERHOUDING

Het kapitaal van de "verkrijgende vennootschap M" wordt op heden vertegenwoordigd door 100 aandelen; in

ruil voor 93 aandelen van de "te splitsen vennootschap" zullen 38 nieuw volgestorte aandelen van de

"verkrijgende vennootschap M" worden uitgereikt.

Deze 38 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de 100 bestaande aandelen.

Het kapitaal van de "verkrijgende vennootschap D" wordt op heden vertegenwoordigd door 100 aandelen; in ruil voor 93 aandelen van de "te splitsen vennootschap" zullen 38 nieuw volgestorte aandelen van de "verkrijgende vennootschap D" worden uitgereikt.

Deze 38 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de 100 bestaande aandelen.

II1.OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT

De aandelen die de verkrijgende vennootschappen naar aanleiding van de splitsing zullen uitgeven, zullen uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap door inschrijving in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschappen door toedoen van hun bestuursorgaan, op voorlegging van het register van aandelen van de te splitsen vennootschap.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de verkrijgende vennootschappen is vastgesteld op 1 april 2012.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

De datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap met betrekking tot het te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen is vastgesteld op 1 april 2012.

DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN,

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er worden geen bijzondere rechten toegekend. Er zijn in de te splitsen vennootschap geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

BEZOLDIGING VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 BEDOELD VERSLAG

Artikel 730 W.Venn. bepaalt:

In elke vennootschap stelt het bestuursorgaan een omstandig schriftelijk verslag op waarin de stand van het vermogen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord : de wenselijkheid van de splitsing, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijke gewicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding.

Artikel 731 W. Venn. bepaalt:

§1. In elke vennootschap wordt een schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel opgesteld hetzij door de commissaris, hetzij, wanneer er geen commissaris is, door een bedrijfsrevisor of door een externe accountant die de bestuurders of de zaakvoerders hebben aangewezen.

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of de externe accountant moet inzonderheid verklaren of de ruilverhouding naar zijn mening al dan niet redelijk is.

In deze verklaring moet ten minste worden aangegeven;

1° volgens welke methoden de voorgestelde ruilverhouding is vastgesteld;

2° of deze methoden in het gegeven geval passen en tot welke waardering elke gebruikte methode leidt; tevens moet een oordeel worden gegeven over het betrekkelijke gewicht dat bij de vaststelling van de in aanmerking genomen waarde aan deze methode is gehecht.

in het verslag worden bovendien de bijzondere moeilijkheden vermeld die er eventueel bij de waardering zijn geweest.

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of accountant kan ter plaatse inzage nemen van alle stukken die dienstig zijn voor de vervulling van zijn taak. Zij zijn gerechtigd van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken zijn, te verlangen dat hen alle ophelderingen en inlichtingen worden verstrekt. Zij zijn tevens gerechtigd alle controles te verrichten die zij nodig-achten.

Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is deze paragraaf niet van toepassing.

§2. Indien een verslag werd opgesteld overeenkomstig § 1, zijn de artikelen 313, 423 of 602 niet van toepassing op een overnemende vennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van een Europese vennootschap, van een Europese cooperatieve vennootschap of van een naamloze vennootschap.

Artikel 733 W. Venn. bepaalt:

§ 1. In elke vennootschap worden het splitsingsvoorstel en de verslagen bedoeld in de artikelen 730 en 731, alsmede de mogelijkheid voor de vennoten om de genoemde stukken kosteloos te verkrijgen, vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over het splitsingsvoorstel moet uitspreken.

Aan de houders van aandelen op naam wordt uiterlijk een maand voor de algemene vergadering een afschrift ervan toegezonden.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan diegenen die de formaliteiten hebben vervuld, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten.

Wanneer het evenwel gaat om een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, moeten het voorstel en de verslagen bedoeld in het eerste lid, niet aan de vennoten worden toegezonden overeenkomstig het tweede en het derde lid.

In dat geval heeft iedere vennoot overeenkomstig § 2 het recht om uiterlijk een maand vó6r de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap van voornoemde stukken kennis te nemen en kan hij overeenkomstig § 3 binnen dezelfde termijn een afschrift ervan verkrijgen,

§ 2. ledere vennoot heeft tevens het recht uiterlijk een maand voor de datum van de algemene vergadering die over het splitsingsvoorstel moet besluiten, in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken ;

1° het splitsingsvoorstel;

2° in voorkomend geval de in de artikelen 730 en 731 bedoelde verslagen;

3° de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken zijn;

4° wat de naamloze vennootschappen betreft, de commanditaire vennootschappen op aandelen, de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, de Europese vennootschappen, de Europese coöperatieve vennootschappen en de cooperatieve vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

verslagen van de bestuurders, van de leden van de directieraad, van de leden van de raad van toezicht of van de zaakvoerders en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren;

5° in voorkomend geval, indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het " splitsingsvoorstel is afgesloten : tussentijdse cijfers omirent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig het tweede tot het vierde lid zijn opgesteld.

Deze tussentijdse cijfers worden opgemaakt volgens dezelfde methoden en dezelfde opstelling als de laatste jaarrekening.

Een nieuwe inventaris moet echter niet worden opgemaakt,

De wijzigingen van de in de laatste balans voorkomende waarderingen kunnen beperkt zijn tot de wijzigingen die voortvloeien uit de verrichte boekingen. Rekening moet echter worden gehouden met tussentijdse afschrijvingen en voorzieningen, alsmede met belangrijke wijzigingen van de waarden die niet uit de boeken blijken.

Er zijn geen tussentijdse cijfers vereist indien de vennootschap een halfjaarlijks financieel verslag als bedoeld in artikel 13 van het koninklijk besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten die zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt bekendmaakt, en dit overeenkomstig dit lid aan de aandeelhouders beschikbaar stelt.

§ 3. Iedere vennoot kan op zijn verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van de in § 2 bedoelde stukken, met uitzondering van die welke hem overeenkomstig § 1 zijn toegezonden.

Wanneer een vennoot individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk er mee heeft ingestemd dat de vennootschap de stukken bedoeld in de §§ 1 en 2 langs elektronische weg verstrekt, mogen deze afschriften per elektronische post worden toegezonden.

§4. Wanneer een vennootschap de in § 2 bedoelde stukken, gedurende een ononderbroken periode van een maand voor de datum van de algemene vergadering die over het splitsingsvoorstel moet besluiten en die niet eerder eindigt dan op het ogenblik van de sluiting van die vergadering, kosteloos op haar website beschikbaar stelt moet zij de in § 2 bedoelde stukken niet op haar zetel beschikbaar stellen.

Wanneer de website vennoten gedurende de gehele in § 2 bedoelde periode de mogelijkheid biedt de in § 2 bedoelde stukken te downloaden en af te drukken, is § 3 niet van toepassing. In dit geval stelt de vennootschap deze stukken ter beschikking op haar zetel voor raadpleging door de vennoten.

De informatie moet tot één maand na het besluit van de algemene vergadering tot splitsing op de website blijven staan,

Artikel 734 W. Venn. bepaalt

De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten.

In de agenda van die algemene vergadering wordt vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en worden het eerste en het tweede lid van dit artikel opgenomen.

Rekening houdende met het feit dat:

- overeenkomstig het artikel 734 W.Venn. kan afgezien worden van het opstellen van een bijzonder verslag van het bestuursorgaan zoals voorzien in artikel 730 W.Venn. waarbij overeenkomstig die bepalingen zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving en in de agenda van de algemene vergadering zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepalingen toe te passen en het eerste en het tweede lid van dit artikel zullen worden opgenomen;

- gezien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van aile vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is paragraaf §1 van artikel 731 niet van toepassing;

- gezien de bepalingen van artikel 731 §1 W.Venn. niet van toepassing zijn, de laatste alinea van artikel 731 W.Venn. evenmin van toepassing is;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de bedrijfsrevisor over het splitsingsvoorstel worden opgesteld, zal het bestuursorgaan geen omstandig schriftelijk verslag opmaken en zal bijgevolg enkel een inbrengverslag van de revisor en een inbrengverslag van het bestuursorgaan voor elke verkrijgende vennootschap worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 313 W.Venn.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

VEREISTEN OM AANDEELHOUDER TE WORDEN

De houders van de aandelen van de te splitsen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om aandeelhouder te kunnen worden van de overnemende vennootschappen.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN ELKE VERKRIJGENDE

VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

I.DE CIJFERMATIGE UITWERKING VAN DE SPLITSING

Hiervoor wordt verwezen naar de bijlage van het huidige splitsingsvoorstel, die er een integrerend deel van

uitmaakt.

II,TOELICHTING BIJ DE CIJFERMATIGE UITWERKING VAN HET NAAR DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP M AF TE SPLITSEN VERMOGEN

De "verkrijgende vennootschap M" verkrijgt de afzonderlijke bedrijfstak verband houdende met de klantenportefeuille van dewelke de Heer Marc Melis de dossierverantwoordelijke is.

Deze bevat de volgende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zoals deze zijn opgenomen in de tussentijdse balans van de te splitsen vennootschap per 31 maart 2012.

A. ACTIEF

TOTAAL AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP M OVER TE DRAGEN ACTIVA 105,181 EUR

B.VOORZIENINGEN EN SCHULDEN

TOTAAL AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP M OVER TE DRAGEN VOORZIENINGEN EN

SCHULDEN: 98.265 EUR

C.EIGEN VERMOGEN

De elementen van het eigen vermogen met een totale netto-actiefwaarde van 13.833,35 EUR per 31 maart 2012 worden, conform artikel 213 W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief vóór de verrichting. Zie bijlage.

111.TOELICHTING BIJ DE C1JFERMATIGE UITWERKING VAN HET NAAR DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP D AF TE SPLITSEN VERMOGEN

De "verkrijgende vennootschap D" verkrijgt de afzonderlijke bedrijfstak verband houdende met de klantenportefeuille van dewelke de Heer Dirk Melis de dossierverantwoordelijke is.

Deze bevat de volgende vermcgensbestanddeien van de te splitsen vennootschap zoals deze zijn opgenomen in de tussentijdse balans van de te splitsen vennootschap per 31 maart 2012.

A. ACTIEF

TOTAAL AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP D OVER TE DRAGEN ACTIVA 159.841 EUR

B.VOORZIENINGEN EN SCHULDEN

TOTAAL AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP D OVER TE DRAGEN VOORZIENINGEN EN

SCHULDEN: 152.924 EUR

C.EIGEN VERMOGEN

De elementen van het eigen vermogen met een totale netto-actiefwaarde van 13.833,35 EUR per 31 maart 2012 worden, conform artikel 213 W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief vóór de verrichting. Zie bijlage.

NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de verkrijgende vennootschap M of aan de verkrijgende vennootschap D worden toegewezen aan de respectievelijke vennootschap tot wiens respectievelijke afgesplitste bedrijfstak de activa dan wel passiva behoren.

Wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verdeeld over alle verkrijgende vennootschappen, evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden.

~

" ".~~~

4

" Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad



Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, zijn alle verkrijgende vennootschappen daarvoor hoofdelijk aansprakelijk.

DE VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Gelet op de voormelde elementen zullen voor de aandelen, die het gesplitste vermogen van te splitsen vennootschap vertegenwoordigen

-38 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap M worden uitgereikt; -38 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap D worden uitgereikt. aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap.

De 38 nieuwe uit te geven aandelen van de "verkrijgende vennootschap M" worden volledig toebedeeld aan de Heer Marc Melis, zijnde 50%-aandeelhouder van de te splitsen vennootschap.

Terwijl de 38 nieuwe uit te geven aandelen van de "verkrijgende vennootschap D" volledig worden toebedeeld aan de Heer Dirk Melis, zijnde 50%-aandeelhouder van de te splitsen vennootschap.

Zoals hiervoor blijkt, gebeurt de verdeling, over de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen, niet naar evenredigheid met hun rechten op het kapitaal van de te splitsen vennootschap.

Het doel van de splitsingsverrichting bestaat er immers niet alleen in om het vermogen van de "te splitsen vennootschap" te scheiden, maar ook, en voornamelijk, haar aandeelhouders zélf te scheiden. Zulks bij volledige toebedeling van alle nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap M aan vennoot Marc Melis, en van alle nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap D aan vennoot Dirk Melis; én dat het naar elke verkrijgende vennootschap af te splitsen deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap gelijkwaardig wordt geacht zodat beide vennoten, Marc Melis en Dirk Melis, gelijk worden behandeld.

ln dal geval moet, overeenkomstig artikel 736, § 5, W.Venn., het besluit van de te splitsen vennootschap over de deelneming aan de splitsing door de algemene vergadering eenparig worden genomen.

DIVERSE

Kosten van de splitsingsverrichting

De kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-In de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel niet zal worden goedgekeurd,

zullen de hieraan verbonden kosten wcrden gedragen door de te splitsen vennootschap.

-In de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de splitsing naar evenredigheid worden gedragen door de verkrijgende vennootschappen,

Aldus opgemaakt te Beveren, op 7 november 2012 in negen (9) exemplaren.

Namens de verkrijgende vennootschap M,

Marc Melis

Namens de verkrijgende vennootschap D,

Dirk Melis

Namens de te splitsen vennootschap,

Marc Melis Dirk Melis

Bijlage: cijfermatige uitwerking van de voorgestelde splitsing

Dirk Melis

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Neergelegd

04-04-2012

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302069*

Ondernemingsnr :

0845019161

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Dirk & Miek Melis afgekort DMM

(verkort): DMM

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9120 Beveren, Gaverlandstraat(MEL) 35

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

ZIJN VERSCHENEN:

De heer MELIS Dirk Albert Agnes Marie, belg, geboren te Melsele op veertien november duizend negenhonderdeenenvijftig nationaal nummer 511114-29743, hier vermeld met haar uitdrukkelijke instemming, gehuwd met mevrouw Van Ecken Maria Elisa Irma Francisca, beiden wonende te 8301 Knokke-Heist, Heldenplein 33 bis 0041.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

Dat zij een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de benaming Dirk & Miek Melis afgekort DMM.

Mevrouw MELIS Miek, belg, geboren te Wilrijk op acht maart duizend negenhonderdzesenzeventig nationaal nummer 760308-204-09, hier vermeld met

haar uitdrukkelijke instemming, verklaart een verklaring van wettelijke

samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9120 Beveren, Dennenlaan(HSD) 1/A.

UITTREKSEL: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ons meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op vier april tweeduizend en twaalf, voor registratie, blijkt dat :

INBRENG IN GELD

MELIS DIRK, voornoemd, heeft ingeschreven op 95 aandelen, hetzij voor een

bedrag van ¬ 17.670, 00 EURO volledig volstort; en,

MELIS MIEK, voornoemd, heeft ingeschreven op 5 aandelen, hetzij voor een

bedrag van 930,00 EURO, volledig volstort; en

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600 EUR).

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het is vertegenwoordigd door [honderd (100) aandelen], op naam, zonder vermelding waarde, die ieder [één/honderdste (1/100ste)] van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE12 7370 3577 8592 bij de KBC Bank zoals blijkt uit een door u voormelde financiële instelling op 28 maart 2012 afgeleverd bankattest, dat in het onderhavig dossier wordt bewaard.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van 18.600,00 EUR (achttienduizend zeshonderd euro).

Het kapitaal is volledig volgestort.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG

Voor de inbreng in geld door Melis Dirk, voornoemd, ten bedrage van 17.670,00 euro (zeventienduizend zeshonderd zeventig euro), worden 95 aandelen toegekend; en,

Voor de inbreng in geld door Melis Miek, voornoemd, ten bedrage van 930,00 euro (negenhonderd dertig euro), worden 5 aandelen toegekend.

ARTIKEL 60 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De verschijners verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting sedert 1 april 2012.

Uit welke statuten blijkt hetgeen volgt :

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent is verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Zij krijgt de naam: Dirk & Miek Melis afgekort DMM. Deze benaming dient steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden  burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9120 Beveren Gaverlandstraat(MEL)

35.

ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico s;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociaIe wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL - AANDELEN - CERTIFICATEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door [honderd (100)] aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder [één/honderdste (1/100ste)] van het kapitaal vertegenwoordigen. Ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht.

Het is verboden de aandelen van de vennootschap in pand te geven zonder schriftelijke, voorafgaandelijke toestemming van het bestuursorgaan.

De rechten van elke vennoot in de vennootschap vloeien enkel voort uit onderhavige akte, latere statutenwijzigingen en later goedgekeurde overdrachten.

In het kader van deze statuten staat "stemrechten" gelijk met aandelen en alle gelijkaardige effecten van tijd tot tijd uitgegeven door de vennootschap overeenkomstig de wet en waaraan direct of indirect stemrechten verbonden zijn. De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven. De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, wel haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 242 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van de certificaten, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister.

De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten.

ARTIKEL ELF - JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om 19 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

ARTIKEL NEGENTIEN  STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en belastingconsulent tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft van accountant en belastingconsulent. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent; de andere mag:

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

De zaakvoerders kunnen slechts ongevraagd worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden aangenomen, met uitsluiting van de zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is.

Elke zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van zaakvoerder bezoldigen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de zaakvoerders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoeming- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven, zonder afbreuk aan artikel 26 en afgezien van bijzondere delegaties.

ARTIKEL DERTIG - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertig december.

ARTIKEL EENENDERTIG  JAARREKENING

Aan het eind van elk boekjaar stelt het bestuursorgaan, overeenkomstig de bepalingen toepasselijk ter zake, de inventaris en de jaarrekening op die aan de algemene vergadering moeten worden voorgelegd.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG - WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ARTIKEL ZESENDERTIG - HOEDANIGHEID VAN DE VENNOOT

De enige vennoot moet accountant en belastingconsulent zijn en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

ARTIKEL DRIEËNVEERTIG - SLOTAFREKENING

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS: VAN HET BESTUUR

De oprichters, verenigd in algemene vergadering, beslissen de volgende vennoten te belasten met de controle van de financiële situatie, de jaarrekeningen en de verrichtingen op te nemen in de jaarrekening, voor een periode van drie jaar: Dirk Melis.

En onmiddellijk hebben comparanten, verenigd in algemene vergadering, tevens besloten als zaakvoerder aan te stellen:

MELIS Dirk, voornoemd, met lidnummer bij IAB : 2292-N-51.

die verklaren deze functie te aanvaarden. Dit mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd, tenzij anders is bepaald door de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan mevrouw Miek Melis, voornoemd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE BEKENDMAKING I HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hierbij neergelegd : afschrift van de akte.

Getekend

Notaris Joost Vercouteren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0102-013

Coordonnées
DIRK & MIEK MELIS, AFGEKORT : DMM

Adresse
GAVERLANDSTRAAT 35 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande