DISHWASH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DISHWASH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.827.826

Publication

10/03/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2150533 na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111111111q 1111111J1111101

behoude

aan het

Belgisc

Staatsbh

0597.827.826

DISHWASH

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Kasteleinsstraat 2A bus 2

9150 Kruibeke

STOCKSPLIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - INDELING AANDELEN IN TWEE KLASSEN - WIJZIGING EXTERNE VERTEGENWOORDIGING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - OMVORMING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP - VASTSTELLING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN - ONTSLAG ZAAKVOERDERS - BENOEMING BESTUURDERS

Ondernemingsar : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :

iE

Uittreksel afgeleverd vóôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophanden, te Gent, afdeling Dendermonde.

= Uik een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 20 februari 2015, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste om een stocksplit van de bestaande aandelen door te voeren waarbij de bestaande duizend achthonderdzestig (1.860) aandelen werden gesplitst in vierentwintigduizend vijfhonderd (24.500) nieuwe aandelen in een verhouding van drieënnegentig (93) bestaande aandelen tegen duizend tweehonderdvijfentwintig (1225) nieuwe aandelen.

!? 2. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met zevenduizend negenhonderdtachtig euro (¬ 7.980,00) door inbreng in geld, tegen uitgifte van tienduizend vijfhonderd (10.500) nieuwe aandelen, en mits betaling van een totale uitgiftepremie van zevenennegentigduizend twintig euro (¬ 97.020,00).

De nieuwe aandelen werden uitgegeven zonder vermelding van nominale waarde en aan dezelfde fractiewaarde als de fractiewaarde van de bestaande aandelen (na stocksplit). De nieuwe aandelen zullen op naam zijn en zullen gewone aandelen zijn van dezelfde soort als de bestaande aandelen (na stocksplit) en _: zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen (na stocksplit).

De nieuwe aandelen zullen in het genot treden vanaf de datum van hun uitgifte en zij zullen dadelijk en volledig delen in de resultaten van de vennootschap, dit wil zeggen zonder enige pro ratering in alle tot op datum van 20 februari 2015 opgebouwde winsten en met een gelijk recht op dividend als de bestaande aandelen.

De kapitaalverhoging werd volledig volgestort.

p De bevestiging van de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal en de uitgiftepremie overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC.

3. Het maatschappelijk kapitaal werd vervolgens verhoogd met zevenennegentigduizend twintig euro (¬ ;; 97,020,00) door incorporatie in het kapitaal van uitgiftepremies ten belope van voormeld bedrag, te weten de totaliteit van de uitgiftepremies die zijn betaald en geboekt naar aanleiding van de kapitaalverhoging in het vorige besluit, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

4. Na voorafgaandelijke kennisname van de desbetreffende verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva per datum 12 februari 2015, besliste de vergadering de vennootschap om te vormen in een naamloze vennootschap.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor,te weten de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HLB DODEMONT  VAN IMPE & C°", rechtspersonenregister Brussel 0428.148.201, met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Roderveldlaan 3, in deze functie vertegenwoordigd door de heer De Puysseleyr Luc, bedrijfsrevisor, luidt letterlijk als volgt:

Op de laatste blz. van Luit vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 6 FEB. 2015

AFDELING DENDâne,NDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"5 BlrSLUiT

Ondergetekende, BVBA Luc De Puysseleyr en C°, bedrjfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart inzake de

hogervermelde verrichting van omzetting van de BVBA Dishwash in NV overeenkomstig artikel 777 van het

Wetboek van vennootschappen dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 12 februari 2015 die het bestuursorgaan van de

vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de

omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft

plaatsgehad.

Het netto-actief van de vennootschap is 12.400,00 EUR kleiner dan het in de staat van activa en passiva

opgenomen maatschappelijk kapitaal en 55.300,00 EUR kleiner dan het minimumkapitàal vereist voor de

oprichting van een NV. Wij wijzen het bestuursorgaan op artikel 785 van het Wetboek van vennootschappen.

Zwijndrecht, 20 februari 2015

(getekend)

HLB LUC DE PUYSSELEYR EN C°

Burg. veen. o.v.v. BVBA

en vertegenwoordigd door

LUC DE PUYSSELEYR, bedrijfsrevisor"

5. De in functie zijnde zaakvoerders, te weten:

1/ de heer GEERINCKX Jonathan Jonathan Hubert Monique, geboren te Sint-Niklaas op 6 maart 1987,

wonende te 9120 Beveren, Kasteeldreef 76:

21 de heer PEERSMAN Marino, geboren te Lokeren op 8 september 1983, wonende te 2060 Antwerpen,

Van Aerdtstraat 64 bus 3;

werden eervol ontslagen,

6. De jaarvergadering zal voortaan plaatsvinden op de tweede van de maand mei om tien uur.

7. De nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld van de naamloze vennootschap waaruit ondermeer blijkt: 11 Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft met als naam: "DISHWASH",

2/ Zeilel: De zetel is gevestigd te Kruibeke, Kasteleinsstraat 2A bus 2.

3/ Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderddrieëntwintigduizend zeshonderd euro (¬ 123.600,00),

4/ Boeklaar: begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

51 V=rdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

6/ Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

7/ Dageliiks bestuur: Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder de titel van gedelegeerd bestuurder.

8/ Exteme verteaenwoordiaina: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor aile handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte ais eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen handelend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangesteide(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht,

9/ Doel; De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitbating van een afwasdienst, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- het wassen, ontsmetten en chemisch reinigen van alle vaat- en glaswerk evenals van keuken- en tafelgerei;

- de groot- en kleinhandel, de handelsbemiddeling, het verhuren, het onderhouden en het herstellen van alle vaat- en glaswerk evenals van keuken- en tafelgerei;

Op de laatste blz. van Lui3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



- het ophalen, het vervoeren en het bezorgen van het te reinigen en het gereinigde vaat- en glaswerk evenals van keuken- en tafelgerei voor onder meer restaurants, hotels, ziekenhuizen, rusthuizen en industriële toepassingen;

- het vervaardigen, de jm- en export, de groot- en kleinhandel alsook de handelsbemiddeling in aile zeep- en onderhoudsproducten, alle bijproducten en derivaten, alsook alle mogelijke benodigdheden en uitrusting in verband met afwassen;

- de im- en export, de verhuring, de groot- en kleinhandel alsook de handelsbemiddeling in afwasmachines en -apparaten;

- dienstenondememing voor het verrichten van alle activiteiten in het kader van dienstencheques; .

- detachering van personeel door het ter beschikking stellen van knowhow op om het even welk gebied en in alle professionele sectoren en dit op basis van vaste prijs of in regie.

2. De im- en export, de groothandel en de handelsbemiddeling, het in huur nemen en verhuren, het herstellen, het onderhouden, het installeren en het uitbaten, dit alles in het algemeen en in het bijzondere in de horecasector betreffende:

- aile horecatoestellen, horeca-uitrusting en horecatoebehoren zoals onder meer maar niet uitsluitend allerhande ovens om te bakken, af te bakken of op te warmen, pizzaovens, grills, lavasteengrillen, friteuses, wafelmachines, koffie- en espressomachines, slagroommachines, ijsblokmachines, ijsmachines, koeltogen, koelcellen rvs werktafels, saladebars, draaiplatformen en rolwagentjes voor desserts, afzuigkappen, ventilatoren, pizzascheppen, afzuigkappen, ventilatoren, en dergelijke;

- allerhande non-food materialen, producten en artikelen voor de horeca, in papier, karton, plastiek of andere kunststof, metaal, zoals onder meer maar niet uitsluitend allerhande inpakmaterialen en recipiënten voor take away eten, bewaardozen, pizzadozen, allerhande bakjes voor verkoop van frieten en ander fastfoodeten of ijscréme, papieren servietten, draagtassen, zuigrietjes, elastieken, schrijfgerief, menu's, borden en panelen, gadgets, speelgoed en prullaria en dergelijke meer,

- allerhande food artikelen en producten bestemd voor de horeca, daaronder begrepen alle algemene voedingsmiddelen (verse, bewerkte, bereide, gezouten, gerookte, gebakken, ingevroren, gedroogde of gepekelde, ingeblikte en onder gelijk welke vorm van verpakking ook), groenten en fruit, vlees en vleeswaren, gevogelte, konijnen en wild, vis, schaal- en schelpdieren, zuivelproducten en eieren, brood (in alle soorten en vormen zoals onder meer ook pitabrood, brood bestemd voor hamburgers, hotdogs, belegde broodjes, en dergelijke meer), deeg en deegwaren, banketbakkerswerk, snoepgoed, chocolade en suikerwerk, dranken, zowel alcoholische als andere dranken, kruidenierswaren, diepvriesproducten, verse kant- en klaarmaaltijden, sauzen en andere topics, en dergelijke meer;

- alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, -toestellen en toebehoren;

- allerhande verkoopautomaten, uitrusting en toebehoren in het algemeen, bestemd voor de verkoop van voedingswaren en dranken zoals onder meer drankautomaten zowel voor koude als voor warme dranken, snoepautomaten, broodautomaten, niet inbegrip van aile producten en verkoopwaren die via dergelijke toestellen te koop (kunnen) worden aangeboden.

3. Diverse zakelijke dienstverlening in het algemeen, zowel aan bedrijven als aan particulieren of overheden, onder meer maar niet uitsluitend op het gebied van administratie, consultancy en managementactiviteiten, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het verlenen van administratieve prestaties en computerservices, inclusief schriftelijke en andere taaldiensten, presentaties, communicatiemanagement, marketing en public relations activiteiten, alsook het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op diverse gebieden, het drukken en uitgeven van studies, rapporten, het zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de hiervoor vermelde activiteiten gerelateerd zijn.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aanKoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

pe vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en ai haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

10/ Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede van de maand mei om tien uur (10u); indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"le mod 11.1

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de

vennootschap.

Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene

vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

De bestuurders en de commissaris(sen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

Aile stemgerechtigde aandeelhouders kunnen in persoon of bij volmacht stemmen.

7. De vergadering stelde het aantal bestuurders vast op vijf (5) en tot deze functie werden benoemd;

* dezen verkozen uit kandidatenlijsten voorgedragen door de houders van aandelen van klasse A:

11 de heer GEERINCKX Jonathan, voornoemd;

21 de heer PEERSMAN Marino, voornoemd;

* dezen verkozen uit kandidatenlijsten voorgedragen door de houders van aandelen van klasse B:

3/ de heer VAN dER HASSELT Jean Eduard Jeanne Elisabeth, geboren te Asse op 26 juni 1959, wonende

te 1730 Asse, Vlietbronnen 7;

4/ de heer VAN CAPPELLEN Wim Wim Jozef Marie, geboren te Vilvoorde op 5 november 1964, wonende te

1851 Grimbergen, Benedestraat 175.

* dezen verkozen met unanimiteit van stemmen van alle aandeelhouders:

5/ de heer VAN ASSCHE Willem Joris Ferdinand, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 24 december 1953,

wonende te 3090 Overijse, Egidiuslaan 10,

Deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2020,

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Afschrift akte

- Staat van activa en passiva

- Verslag zaaKvoerder

- Verslag bedrijfsrevisor

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DISHWASH

Adresse
KASTELEINSSTRAAT 2A, BUS 2 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande