DK SECURITY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DK SECURITY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 874.482.219

Publication

18/04/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIL-t-lb HEGInri t3AI\1K

VAN KOOPHANDEL

 9 APR. 2013

UI

1111111111

*130609

11

III

DEN DEFijQN DE

Ondememingsnr : 0874.482.219.

Benaming

(voluit) : DK SECURITY

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onderfirma

Zetel: Molenstraat 168 9290 Berlare-Overmere

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING - WIJZIGING DOEL - ZETEL - JAARVERGADERING -RECHTSVORM

Uit een akte verleden op achtentwintig maart tweeduizend dertien voor ondergetekende, Notaris Johan Dedoncker, te Berlare, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Vennootschap onder firma «DK SECURITY», gevestigd te 9290 Berlare-Overmere, Molenstraat, 168, met ondememingsnummer 0874.482.219. volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

Eerste besluit Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00), om het kapitaal van duizend euro (¬ 1.000,00) te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een bedrag van zevenduizendduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) euro van overgedragen winsten per éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

Tweede besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door veertig kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Derde besluit :

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap over te brengen naar 9290 Berlare-Ovemiere, Mosseveidstraat, 59.

Vierde besluit

De vergadering beslist de datum van de algemene vergadering te verplaatsen naar de laatste vrijdag van de maand juni, om veertien uur.

Vijfde besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De enige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van voormelde staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht Zesde besluit :

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen zoals vermeld in de bovenstaande agenda. Zevende besluit : Statutenwijziging.

Ingevolge voormelde besluiten beslist de vergadering volgende artikels van de statuten aan te passen ais volgt

a) De tekst van artikel vijf van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst :

"Artikel 5  Maatschappelijk kapitaal.

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in veertig (40) aandelen, zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/veertigste

van het kapitaal:"

b) De tekst van artikel twee van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst : "Artikel 2 ; Zetel.

Op de laetste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ ~ ~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9290 Berlare-Overmere, Mosseveldstraat, 59, en mag bij éénparige beslissing der vennoten overgebracht worden naar een andere stad of gemeente in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België."

c) De eerste zin van artikel elf van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst

"De algemene vergadering wordt jaarlijks op de zetel van de vennootschap gehouden op de laatste vrijdag

van de maand juni om veertien uur, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven.

d) De tekst van artikel drie van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst

"Artikel drie

"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenperscon, tot doel

-De aankoop, verkoop, distributie van goederen en diensten van welke aard ook, dit zowel in België als in het buitenland;

-Het verstrekken van advies aangaande security-management en van welke aard ook bij zowel particulieren als bedrijven;

-Engineering en aanneming van welke aard ook.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening : het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van alle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting.

De vennootschap heeft ook tot doel  voor eigen rekening -- het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de wet van 4 december 1990. Ze zal daarenboven als doel hebben : het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer, met uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de wet van 4 december 1990.

Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen verstrekken van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hefzij onrechtstreeks, alsook op het vlak van aankoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het uitvoeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap mag aile leningen en kredietopeningen toestaan en kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borgen stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. "

Achtste besluit  VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LANCKMAN, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg, 109, vertegenwoordigd door de heer Ben Lanckman, bedrijfsrevisor-vennoot, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 december 2012.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2012 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor worden aan ondergetekende notaris overhandigd met het oog op de neerlegging ervan op de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophandel.

De besluiten van het verslag van "LANCKMAN, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg, 109, vertegenwoordigd door de heer Ben Lanckman, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

«Ondergetekende, Ben Lanckman, Bedrijfsrevisor, vennoot van LANCKMAN, VYVEY & C°", Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn. BVBA, met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg, 109, aangesteld op 14 februari 2013 overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen door het bestuursorgaan van de Vennootschap Onder Firma "DK Security", met zetel te 9290 Berlare, Molenstraat, 168, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer 0874.482.219, verklaart inzake de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid :

Voorafgaandelijk

Dat de werkzaamheden enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012, heeft plaatsgehad.

Tot besluit :

1.Dat de verrichting van omzetting werd nagezien overeenkomstig de Bijzondere normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren; onderhavig verslag is gebaseerd op een beperkt nazicht;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.Dat uit zijn verificatiewerkzaamheden niet is gebleken dal enige overwaardering van hei netto-actief per 31 december 2012 heeft plaatsgehad;

3.Het netto-actief volgens deze staat 29.066,80 EUR bedraagt.

Ninove, 7 maart 2013. (Getekend) : Lanckman, Vyvey & C", Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn. BVBA, vertegenwoordigd door Ben Lanckman, bedrijfsrevisor.»

Negende besluit -- OMZETTING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer BE 0874.482.219 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénenedertig december tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma werden verondersteld verricht te zijn vocr de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Elke vennoot zal een gelijk aantal aandelen bekomen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in verhouding tot zijn huidige participatie in het kapitaal, en wel als volgt:

1. De heer DE KEUKELE1RE Sven, voornoemd : negenendertig (39) aandelen;

2. De heer DE KEUKELE1RE Noël, voornoemd: één (1) aandeel;

Totaal: veertig (40) aandelen.

Achtste Besluit -- AANNEMING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt:

Artikel i. HAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DK SECUR1TY". (...)

Artikel 2. ZETEL.

De zetel is gevestigd te 9290 Berlare-Overmere, Mosseveldstraal, 59. (...).

Artikel 3. DOEI..

"De vennootschap heeft, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

-De aankoop, verkoop, distributie van goederen en diensten van welke aard ook, dit zowel in België als in het buitenland;

-Het verstrekken van advies aangaande security-management en van welke aard ook bij zowel particulieren als bedrijven;

-Engineering en aanneming van welke aard ook.

-De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in hei buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening : het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen ailes wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling entof onderhoud van alle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting,

De vennootschap heeft ook tot doel  voor eigen rekening -- het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de wet van 4 december 1990. Ze zal daarenboven als doel hebben : het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer, met uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de wet van 4 december 1990.

Tevens kan de Vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen verstrekken van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, alsook op het vlak van aankoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het uitvoeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap mag aile leningen en kredietopeningen toestaan en kan, zowel lot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borgen stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. "

i Artikel 4 DUUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Artikel 5,- KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door veertig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/veertigste van het kapitaal vertegenwoordigen. (...)

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wordt aangeduid als statutair zaakvoerder : de heer Sven De Keukeleire, geboren te Lokeren op tien maart

negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 9290 Berlare-Overmere, Molenstraat, 168.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder,

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen,

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur ,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag. (...)

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. (...)

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Negende besluit - ONTSLAG

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de vennootschap onder firma, te weten de

heer Sven De Keukeleire.

De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting.

Tiende Besluit-- BENOEMING

Zoals vermeld in bovenstaande statuten wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder : de heer Sven De

Keukeleire, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat

zich daartegen verzet.

Zijn mandaat wordt vastgesteld voor onbepaalde duur.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Elfde Besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Twaalfde Besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teteggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"EIDUBO", met zetel te Berlare, Donklaan, 293 B, vertegenwoordigd door de zaakvoerder de heer Eric

Bonnarens, wonende te 9290 Berlare, Donkgoeddreef 6, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de

vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Johan Dedoncker, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Uitgifte proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

-3.

~

,

"

i Ve~~~^~~~`~~~~

~

^ aan het

Belgisch Verslag bedrijfsrevisor.

Staatsblad

behouden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden: cto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam anhandtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 01.09.2016 16538-0151-010

Coordonnées
DK SECURITY

Adresse
MOSSEVELDSTRAAT 59 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande