DMKARE

Société en commandite simple


Dénomination : DMKARE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.495.343

Publication

10/06/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

[4 1_ L-7-:\i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i +130 1E4111 i u



RECHTBANK VAN OOPHANDffltiEBENT

LNEERGELEGD3 0 MEI 2013

Ondernemingsnr : 0846.495,343

Benaming (voluit): DMKare

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Oostveld Kouter 213, 9920 Lovendegem, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel overgebracht van OostveldKouter 213, 9920 Lovendegem naar Lindeburen 13, 8570 Ingooigem (Anzegem) met ingang vanaf 1 juni 2013.

De Man Steven

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

O de laatste blz. ván7ûik ~ërmëldën : '-Recto : Naam en hoedani heil ván dë instrümëntë~ëádë nót~ris; Êïëtzi' váiï dë----------------------bevoegd

P 9 J

de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2012
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II nl III IIII II lilll I

*12109141*

Y

be a B St:

NE ER GELEGD

11 le- 2012

RECHT L?,. :'ts, VAN

KOOPH effid- T r- ...._»---

r--

Ondernemingsnr : Benaming DMKare

(voluit) :

a (:) 4c1~~~~

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Oostveld Kouter 213, 9920 Lovendegem, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

OPRICHTINGSAKTE VAN DE GEWONE COMMANDITAITE VENNOOTSCHAP "DMKare"

De ondergetekenden

1) Mevrouw Seghers Anne-Marie, geboren te TEMSE op 28/05/1951 gedomicilieerd teB.L.Pussemierstraat 164, 9900 EEKLO, (rijksregisternummer 510528-188.78);

- Stille vennoot

2) De heer De Man Steven, geboren te EEKLO op 19/08/1984 gedomicilieerd te Oostveld Kouter 213, 9920 LOVENDEGEM, (rijksregisternummer 840819221.59);

- Hoofdelijk aansprakelijk, beherende vennoot

wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan zij de statuten als volgt vaststeIIen:

I. OPRICHTING

Zij verklaren een gewone commanditaire vennootschap ("Comm. V,") onder hen op te richten, onder de naam "DMKare", met zetel te Oostveld Kouter 213, 9920 LOVENDEGEM. waarvan het kanitaal wordt vastgesteld on 2000.00 EURO

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

(tweeduizend EUR) en verdeeld is in honderd (100) aandelen zondervermeldingvan nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

I. Inschrijving op de aandelen

A. Mevrouw Seghers Anne-Marie schrijft in op vijf (5) aandelen, hetzij ten belope van honderd euro (100,00 EUR);

B. De heer De Man Steven schrijft in op vijfennegentig (95) aandelen, hetzij ten belope van duizend negenhonderd euro (1900,00 EUR):

2. Inbreng ifjeld

Mevrouw Seghers Anne-Marie, voornoemd, verbindt er zich toe in de gewone commanditaire vennootschap "DMKare" een som geld voor een bedrag van honderd euro (100,00 EUR) in te brengen, mits haar in vergoeding voor de door haar gedane inbreng, vijf (5) aandelen van de gewone commanditaire vennootschap "DMKare" zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1 /100ste) van het kapitaal, worden toegekend. Deze aandelen zijn te volstorten door mevrouw Seghers Anne-Marie, voornoemd, ten belope van honderd euro (100,00 EUR).

De heer De Man Steven, voornoemd, verbindt er zich toe in de gewone commanditaire vennootschap "DMKare" een som geld voor een bedrag van duizend negenhonderd euro (1900,00 EUR) in te brengen, mits hem in vergoeding voor de door hem gedane inbreng, vijfennegentig (95) aandelen van de gewone commanditaire vennootschap " DMKare" zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/ 100st°) van het kapitaal, worden toegekend. Deze aandelen zijn te volstarten door de heer De Man Steven, voornoemd, ten belope van duizend negenhonderd euro (1900,00 EUR).

VERGOEDING

Als vergoeding voor de hierboven beschreven en door mevrouw Seghers Anne-Marie, voornoemd, te verrichten inbreng in geld, worden haar vijf (S) aandelen van de bij deze akte opgerichte gewone commanditaire vennootschap

"DMKare" toegekend, waardoor zij kwijting verleent..

- Als vergoeding voor de hierboven beschreven endoor de heer De Man Steven, voornoemd, te verrichten inbreng in geld, wordt hem vijfennegentig (95) aandelen van de bij deze akte opgerichte gewone commanditaire vennootschap

"DMKare" toegekend, waardoor hij kwijting verleent,

Al de comparanten verklaren en erkennen:

- dat de inschrijving volledig volstort is ten belope van 2000,00 EURO;

- dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbrengen in geld voor de oprichting van de vennootschap werden gedeponeerd op een rekening ten

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

name van de vennootschap in oprichting geopend bij VDK Eeklo, onder het rekeningnummer

BE04 8901 7434 7831

dat de vennootschap bij gevolg en van nu af aan een bedrag van 2000,00 EURO tot haar beschikking heeft;

te weten dat de vennootschap slechts rechtspersoonlijkheid zal bezitten vanafhet ogenblik dat een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

II. STATUTEN

ARTIKEL 1. - BENAMING

De vennootschap is opgericht als een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming "DMKare". ,

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap" of afgekort "Comm. V.". In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en hetwoord "rechtspersonenregister" ofde initialen "RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

ARTIKEL 2. - BEHERENDE VENNOOT - STILLE VENNOOT

Mevrouw Seghers Anne-Marie neemt deel aan de oprichting als stille vennoot. De heer De Man Steven treedt op als beherende vennoot.

De beherende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alleverbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoot mag zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zal het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en geschriften van de vennootschap en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behoudca

aan het

Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL 3. - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf heden.

Onverminderd gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door de eenparige beslissing van de vennoten. De vennootschap is niet ontbonden door de dood, de onder voogdijstelling, het onvermogen ofhetfaillissementvan eenvennoot.

ARTIKEL 4. - ZETEL

De zetel is gevestigd te Oostveld Kouter 213, 9920 LOVENDEGEM

Deze zetel mag naar een andere plaats in België, binnen hetNederlandstalig gebied en/of hettweetalig gebied van Brussel-Hoofdstad worden overgebrachtkrachtens beslissing van de zaakvoering.

Iedere verandering van zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder, in de bij lagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland.

ARTIKEL 5. - DOEL

De vennootschap heeft als doel, zowel in binnen- als in buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, rechtvan opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

»ehouden aan het Belgisch

Staatshlad

van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving ofaankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten ofandere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en

ondernemingen ofparticulieren, in eenderwelke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijkvoorbehoudenzijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernem ingen.

IL VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF INDEELNEMING MET DERDEN

1. Verpleging op consultatie en aan huis van alle mensen die permanente of

tijdelijke verzorging nodig hebben, indien wettelijkvereistopvoorschrift van daartoe bevoegde personen.

2. Het leveren van goederen en diensten aan medici en paramedici.

3, De aan- en verkoop, het ter beschikkingstellen van verbruiksgoederen, onderhoudsproducten, randapparatuur en materieel dienstig in de medische sector.

4, Hetleveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers alsmede het uitbouwen van diensten van permanente opvang

5, Hetverplegen, verzorgen, helpen, adviseren en begeleiden zowel medisch als sociaal van behoeftigpersonen, inzonderheid bejaarden. De thuisverpleging en de verstrekkingvan medische zorgen in het algemeen.

6. Psychiatrische verpleging van patiënten.

7. Het verzorgen van de exploitatie van verpleeginrichtingen en tehuizen, instellingen voor het verstrekken van sociale en medische hulp.

8. Depalliatievezorgenverstrekking, alsookhet begeleiden en ondersteunen van patiënten en hun aanverwanten metpsychologische moeilijkheden naar aanleiding van ziekte of anderszins.

9. Het verlenen van prestaties als verpleegkundige aan bedrijven, organisaties, artsen en andere instanties en personen.

10, Het produceren, het verwerken, het bewerken, de aan- en verkoop, het herstellen en het onderhoud van alle goederen, dienstig voor de verpleegkundige sector.

11. Het verzorgen van administratieve diensten die verband ho uden met de verpleegkundige sector,

12. Het verlenen van alle diensten die met het bovenstaande enigszins verband houden.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op aIIe wijzen en manieren, die zij het best geschikt achten.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks ofonrechtstreeks verbandmet haar maatschappelijk doel ofwelke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel ofgedeeltelijkte vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en de vennoten) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen

als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten over hetvermogensbeheeren het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelfnietaan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen ofvennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening ofvoor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezénlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in liet buitenland,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ARTIKEL 6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap, datvolledig geplaatst is, bedraagt tweeduizend euro (2000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen, die elk éën/honderdste (1/100$te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt

verbinden:

Mevrouw Seghers Anne-Marie: honderd euro,

hetzij:

100,00 EUR

- De heer Steven De Man: duizend negenhonderd euro,

hetzij:

1900,00 EUR

Als vergoedingvoor deze inbrengen, ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen: Mevrouw Seghers Anne-Marie:

aandelen

De heer De Man Steven: aandelen

ARTIKEL 7. BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één zaakvoerder, beherende vennoot.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur ofzonder beperking van duur.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en deze te verbinden. Hij kan alle handelingen verrichten onder zijn enige handtekening die nodig of dienstig kunnenzijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, zoals omschreven in artikel 3 van deze statuten, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijkvoorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Ieder zaalcvoerdervertegenwoordigt devennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In al de akten waarbij de aansprakelijkheid der vennootschap is betrokken moet de handtekening van de zaakvoerder onmiddellijk worden voorafgegaan van deze woorden "Voor de Gewone Commanditaire Vennootschap (Comm. V.) De Zaakvoerder". Deze woorden mogen met een stempel worden afgedrukt. De zaakvoerder mag zich van deze handtekening alleen bedienen voor de zaken van de vennootschap, op strafvan afzetting envan schadevergoeding in gevalhetmisbruik van de maatschappelijke handtekening schade berokkend heeft aan de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behoudon aan het Belgisch

Staatsblad

5

95

Wordt voor de eerste maal als niet-statutaire zaakvoerder aangesteld Dhr. De Man steven, hier aanwezig en aanvaardend.

De duur van zijn ambt is onbeperkt,

Wijziging kan hieraan gebracht worden en één ofmeer andere personen kunnen tot deze functie benoemd worden door de algemene vergadering der vennoten mits eenparigheid van stemmen hetzij mits daarvoor de vormen te moeten naleven voorgeschreven voor de wijziging van de statuten.

Het mandaat van de zaakvoerder wordtkosteloos uitgeoefend tenzij andersluidende

beslissing door de jaarlijkse algemene vergadering.

Mevrouw Seghers Anne-Marie zal geen enkele daad van bestuur of beheer uitoefenen.

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, door mandatarissen of afgevaardigden; op voorwaarde nochtans dat het mandaatofde afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard weze.

ARTIKEL 8. KENMERKEN VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam en kunnen nooit worden vertegenwoordigd door verhandelbare titels.

Een vennootmag zijn aandelen slechts overdragen met toestemming van al zijn medevennoten.

Met toestemming van al zijn medevennoten, komen de aandelen van een overleden vennoot toe aan zijn erfgenamen of legatarissen.

ARTIKEL 9. OVERDRACHT VAN AANDELEN

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij net als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring ofverhindering van de zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een beherende vennoot ofenig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

\ad

stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring ofverhinderingvan de zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten.

ARTIKEL 10. - CONTROLEBEVOEGDHEID

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de

onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

ARTIKEL 11. - BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar..

ARTIKEL 12. - ALGEMENE VERGADERING

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op derde zaterdag van de maand december om achttien uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijnen allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Een buitengewone algemene vergadering magworden bijeengeroepen door de

zaakvoerder telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel ofop de plaats die in de bijeenroeping wordt bepaald.

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behodden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL 13. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Alle beslissingen worden genomen bij gewonen meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzondering.

Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten ma et worden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 14. RESULTAAT, WINSTVERDELING

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering.

ARTIKEL 15. ONTBINDING, VEREFFENING

De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij de meerderheid zoals bepaald in de wet. De vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering, die de machten van de vereffenaars en desgevallend de bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 16. VERDELING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

111 OVERGANGSBEPALINGEN

ARTIKEL 17. - Slotbepalingen

De oprichters hebben bovendien eenparig besloten in het kader van de oprichting:

Het eerste boekjaar zal aanvang nemen op de datum van neerlegging van het uittreksel uit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent en zal eindigen dertig juni tweeduizend en dertien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand december tweeduizend en dertien.

Op basis van schatting ter goeder trouw gedaan zal de vennootschap voor haar eerste boekjaar aan de criteria van een kleine vennootschap zoals beschreven in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen beantwoorden.

De vergadering keurt alle handelingen goed, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting met ingang vanaf 1 mei 2012, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 18. - Volmacht

De algemene vergadering beslist aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde van de vennootschap met de bevoegdheid, om elk afzonderlijk handelend, in naam en voor rekening van de vennootschap alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot het BTW -en ondernemingsnummer en daartoe alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen: deB VBA CBA&Partners, vertegenwoordigd doormevr. Van Hyfte Caroline, te 9950 Waarschoot, Hendrik Consciencelaan 49/1.

ARTIKEL 19. - Overige bepalingen

Voor al hetgeen in huidige statuten niet is voorzien wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

WAARVAN AKTE.

Gedaan en verleden te LOVENDEGEM op 01/05/2012

De Man Steven Seghers Anne-Marie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-tetionden

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DMKARE

Adresse
OOSTVELD KOUTER 213 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande