D'O D'EAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D'O D'EAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.250.081

Publication

04/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

[!I :'ehkc i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ken aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111 IliiijL1111191ilil 1111

Ondernemingsnr : 0888.250.081

Benaming

(voluit) : D'O D'EAU

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Waaistraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Veronique Laloo, te Herzele (Sint-Lievens-Esse) op negen juli tweeduizend veertien, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Oudenaarde, dat de buitengewone vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'O D'EAU", met zetel te 9000 Gent, Waaistraat 16, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING :

De vergadering heeft beslist om de beslissing van de bijzonder algemene vergadering de dato 4 december 2013 tot verplaatsing van maatschappelijke zetel, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 december 2013, onder nummer 13195019, statutair te bevestigen en de eerste alinea van artikel 3 der statuten aan te passen aan deze wijziging als volgt:

"De maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9000 Gent, Waaistraat 16."

TWEEDE BESLISSING :

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014,

De aanwezige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

DERDE BESLISSING :

De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van volgende tekst voor paragraaf 2 van artikel 4 van de statuten:

"- het uitbaten van horecazaken in de meest ruime betekenis ;

- het verhandelen van boeken, tijdschriften en alle andere aanverwante mediaproducten, zowel in groot- als kleinhandel ;

- het uitgeven van boeken, tijdschriften, muziek evenals het uitoefenen van aile andere media-activiteiten in de meest ruime betekenis ;

- het patrimoniumbeheer van onroerende en roerende goederen ;"

VIERDE BESLISSING :

De vergadering beslist de bepalingen omtrent de overdracht van aandelen zowel onder de levenden als bij overlijden aan te passen door vervanging van de artikelen 10, 11 en 12 van de statuten door volgende tekst: "Vervreemding van de aandelen.

1) Behoudens hetgeen bepaald is ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden volgende regels:

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten.

2) De vennoot, die door een weigering zijn aandelen niet onder de levenden kan overdragen, kan tegen de weigering van overdracht opkomen voor de bevoegde rechtbank (van de zetel van de vennootschap), in kort geding, na behoorlijke dagvaarding van diegenen die zich tegen de weigering verzetten, Wanneer de weigering door de rechtbank willekeurig wordt geoordeeld, dan hebben de vennoten die zich verzet hebben, drie maanden te rekenen van de beschikking, om koper(s) te vinden voor de prijs en voorwaarden zoals hierna vermeld bij overgang van aandelen na overlijden.

3) De erfgenamen of legatarissen die als vennoot geweigerd worden bij overgang van aandelen door overlijden, hebben recht op de waarde van de aandelen. Zij mogen de afkoop ervan vragen bij een ter post

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

A.

2 4 JULI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPH3tiffifIL TE GENT

Am

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

aangetekende brief, die gericht wordt aan de zaakvoerder van de vennootschap, waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezendt aan de onderscheiden vennoten.

4) De zaakvoerder zal, bij aanvraag tot afkoop overeenkomstig voormelde littera 2 en 3, de waarde van de aandelen bepalen aan de hand van de laatste jaarrekening, rekening houdend met eventuele niet uitgedrukte min- of meerwaarden.

Indien de verkoper niet akkoord gaat met de vastgestelde koers van het aandeel wordt het geschil onderworpen aan twee scheidsrechters, één aangesteld door de zaakvoerder en één door de verkoper. Indien de twee scheidsrechters niet tot een akkoord komen, stellen zij in gemeen akkoord een derde scheidsrechter aan, die beslist. Tegen deze laatste beslissing is geen verhaal of beroep mogelijk. De kosten van de arbitrageprocedure worden bij gelijke heiften verdeeld tussen de koper en verkoper van de aandelen,

De andere vennoten zullen een voorkeurrecht tot aankoop genieten op deze af te kopen aandelen, elk in verhouding tot zijn aantal aandelen. Als een vennoot zijn voorkeurrecht niet uitoefent, hebben de overige vennoten voorkeurrecht om deze aandelen wederom in verhouding met hun aantal aandelen te kopen. Indien geen enkel vennoot van zijn voorkeurrecht gebruik wenst te maken, kan de algemene vergadering beslissen dat de vennootschap de te koop aangeboden aandelen inkoopt of een andere koper voor de aandelen voorstellen.

indien op voorgaande wijze geen koper is gevonden, binnen de drie maanden na de aanvraag of beschikking, hebben de erfgenamen, legatarissen of overdragers het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

5) De betaling van de prijs van de aandelen dient binnen de vier maanden na de beslissing van afkoop gebeurd te zijn, tenzij de koper een afbetaling in termijnen heeft gevraagd. In voorkomend geval kan aan de koper een afbetaling in termijnen toegestaan worden die echter niet over een langere periode dan vijf jaar na de beslissing van afkoop kan lopen en mits een bankwaarborg ter garantie van de betalingen aan de verkoper te kunnen voorleggen. Bovendien zal de prijs worden verhoogd met een rente gelijk aan de wettelijke intrest, verlaagd met twee ten honderd. Bij laattijdige betaling zal de koper aan de verkoper intresten vergoeden die, vanaf de dag van de opeisbaarheid van de storting, berekend worden tegen de wettelijke interest, vermeerderd met drie ten honderd."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de bepalingen omtrent de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s) aan te passen door vervanging van artikel 13 van de statuten door volgende tekst:

"Statuut van de zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap, Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

De zaakvoerders kunnen natuurlijke of rechtspersonen zijn, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze In zijn vervanging kan worden voorzien.

De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 8 van onderhavige statuten." ZESDE BESLISSING :

Het ontslag wordt aanvaard als niet-statutaire zaakvoerder van de heer Imschoot Dirk, geboren te Gent op 20 juli 1953, echtgescheiden, wonende te 9000 Gent, Waaistraat 16, met ingang van heden.

De vennootschap dankt hem voor de bewezen diensten.

Hem wordt décharge verleend voor zijn mandaat.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering heeft beslist om

De heer Imschoot Dirk, voornoemd, te benoemen tot statutair zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur.

De heer Imschoot Dirk, voornoemd, verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden zijn ingevolge enige wettelijke maatregel.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering heeft beslist, teneinde de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en teneinde geactualiseerde statuten te bekomen, de volledige statuten van de vennootschap te vervangen, met behoud van de kenmerken van de vennootschap.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"ROMBAUT TAX & LEGAL CONSULTANTS", met zetel te 9000 Gent, Coupure-Links 265, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of

noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en directe belastingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

TIENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de werkende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten

van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ELFDE BESLISSING :

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tegelijk hiemiee neergelegd : afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder met daarin de recente staat van activa en passiva.

NOTARIS VERONIQUE LALOO

POPULIERESTRAAT 3

9550 HERZELE f SINT" i.IEVENS-ESSE

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 21.08.2014 14443-0273-009
27/12/2013
ÿþ Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN 11.t!litIlitql1111111

NEERGELEGD

13 DEC. 2013

RECFK VAN

KOOPHA TE GENT

Ondernemingsnr : 0888.250.081

Benaming

(voluit) : D'O D'EAU

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : BERNARD SPAELAAN 16 - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - ONTSLAG - BENOEMING Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 04.12.2013:

1.Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden naar de Waaistraat 16 te 9000 Gent.

2.Ontsiag ais zaakvoerder en kwijting zonder voorbehoud vanaf heden van de heer Daan Imschoot, wonende te Meersstraat 40 te 9090 Melle. De kwijting geldt tot op heden.

Benoeming van de heer Dirk Imschoot, wonende te Waaistraat 16 te 9000 Gent als nieuwe zaakvoerder van de vennootschap vanaf heden.

3. Notulering dat het zaakvoerdersmandaat onbezoldigd wordt uitgeoefend.

Dhr, Dirk Imschoot

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 02.07.2013 13262-0033-011
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 20.07.2012 12326-0407-011
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 14.07.2011 11302-0018-011
25/01/2011
ÿþ Maa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- " 11113,13,

behouden 111

aan het

Belgisch

Staatsblad







1°t,E fE T~}.L~r±.~ES,:iD .

1 3 JAN, 2011

H'.. ..i'1 i Li,'t'sti vAN

KO()NELfif+xGE[, Ti;: GENT



Ondernemingsnr : 0888.250.081

Benaming

(voluit) ; D'O D'EAU

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BERNARD SPAELAAN 16, 9000 GENT

Onderwerp akte » ONTSLAG ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering van 20 december 2010 heeft beslist om mevrouw Christina Windels, wonende te Bernard Spaelaan 16 te 9000 Gent, te ontslaan als zaakvoerder, en dit vanaf 1 januari 2011. Er wordt haar kwijting verleend voor haar mandaat.

Mevrouw Windels Christina draagt 70 aandelen over aan de heer Daan Imschoot. Hiervoor is een verkoopovereenkomst opgesteld.

Daan Imschoot

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 02.07.2009 09373-0289-012
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 22.06.2016 16229-0186-009

Coordonnées
D'O D'EAU

Adresse
WAAISTRAAT 16 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande