DOKTER ALEX DEMURIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ALEX DEMURIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.377.781

Publication

03/01/2014
ÿþ mad 11,1



in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



N E' `" " rit

2 3 DEC. L. t3

nrcieriffie -

KOOPt l A1r

fl

n

*19004637

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0897.377.781

Benaming (voluit) : DOKTER ALEX DEMURIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Koningin Fabiolalaan 2

9900 Eeklo

Onderwerp akte :Wijziging

Uit een proces-verbaal, opgemaakt op vier december tweeduizend en dertien door notaris Philip

BAUWENS te Sint-Laureins.

"Geregistreerd te Eeklo op 11-12-2013 vier bladen één verzendingen, Boek 5/664 blad 41 vak 7. "

" Ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00) De eerstaanwezend inspecteur a.i., (getekend) T. GAILLEZ." BLIJKT :

Dat op zelfde datum werd gehouden, de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte ' Aansprakelijkheid "DOKTER ALEX DEMURIE", met maatschappelijke zetel te Eeklo, Koningin ' Fabiolalaan 2.

OR BE 0897.377.781 RPR Gent.

Opgericht blijkens akte, verleden voor notaris Hendrik DEBUCQUOY te Diksmuide op acht april tweeduizend en acht, houdende de statuten en bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig april daarna, onder nummer 08064302.

Waarvan de statuten, volgens verklaring van haar hierna vermelde vertegenwoordiger sedertdien niet meer gewijzigd zijn geworden.

En dat zelfde buitengewone algemene vergadering, na over elk punt van de dagorde afzonderlijk te hebben beraadslaagd, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen ; Eerste Besluit.  Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend,

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds bruto dividend van tweehonderd vijfentachtig duizend euro (¬ 285.000,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van het tussentijds dividend.

De enige vennoot verklaart het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen,

Tweede Besluit  Kapitaalverhoging.

A. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op zevenentwintig november tweeduizend en dertien, en de BeslotenVennootschap ' met Beperkte Aansprakelijkheid FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN, hier vertegenwoordigd door Mevrouw Ann VAN VLAENDEREN, bedrijfsrevisor, opgemaakt op zevenentwintig november tweeduizend en dertien, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt :

8. Besluit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11_1

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering die zal ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER ALEX DEMURIE, met maatschappelijke zetel te Koningin Fabiolalaan 2, 9900 Eeklo en met ondernemingsnummer BE 0897.377.781 -- RPR Gent.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij DOKTER ALEX DEMURIE BVBA middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoot ten gevolge van de geplande dividenduitkering ten bedrage van 285.000,00 EUR, onder afhouding van 10 % roerende

voorheffing, conform artikel 537 van het Wetboek van de lnkomstenbelastingen. Het totale nettodividend zal 256.500,00 EUR bedragen.

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 256.500,00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering voor een bedrag van 256.500,00 EUR in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 1.926 nieuwe aandelen van DOKTER ALEX DEMURiE BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, worden uitgegeven, met een uitgifteprijs van 113,16 EUR per aandeel. De kapitaalverhoging zal als volgt verlopen:

1.Het verschil tussen de uitgifteprijs van 133,16 EUR per aandeel en de fractiewaarde van 100,00 EUR per aandeel of een globale uitgiftepremie van 63.900,00 EUR zal in een eerste fase worden geboekt op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies

2.Door de inbreng in natura zal het kapitaal dus in eerste instantie worden verhoogd met 192.600,00 EUR (1.926 nieuwe aandelen * 100,00 EUR), om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 211.200,00 EUR.

3.Onmiddellijk en in dezelfde buitengewone algemene vergadering wordt gepland om deze uitgiftepremie te incorporeren in het kapitaal zonder de uitgifte van nieuwe aandelen waarna het kapitaal zal verhoogd worden van 211.200,00 EUR tot 275.100,00 EUR.

De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

-1.926 nieuwe aandelen aan de heer Alex Demurie.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 256.500,00 EUR, om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 275.100,00 EUR.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoot van de vennootschap zijn reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal bijgevolg niet verhoogd worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtig of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint Denijs-Westrem, 27 november 2013.

FIGURAD BEDRIJFREVISOREN BVBA

Vertegenwoordigd door

(Getekend)

ANN VAN VLAENDEREN

Vennoot

De aanwezige vennoot erkent immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

B.

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd zesenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 256.500,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd vijfenzeventig duizend honderd euro (¬ 275.100,00),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij fiée Bëlgiselï Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

t

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

s1

door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van tweehonderd vijfentachtig duizend euro (¬ 285.000,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van achtentwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 28.500,00), hetzij aldus netto tweehonderd zesenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 256.500,00), en dit in twee fases :

- Eerste fase

i. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met honderd tweeënnegentig duizend zeshonderd euro (¬ 192.600,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd en elf duizend tweehonderd euro (¬ 211.200,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van duizend negenhonderd zesentwintig (1.926) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden,

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van honderd drieëndertig euro zestien cent (¬ 133,16) per aandeel, waarvan:

- honderd euro (¬ 100,00) zal geboekt worden ais kapitaal.

- drieëndertig euro zestien cent (¬ 33,16) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

11. Inbreng.

Is alhier tussengekomen :

- De Heer Alex DEMURIE, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten tweehonderd zesenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 256.500,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, hetzij honderd tweeënnegentig duizend zeshonderd euro (¬ 192.600,00) kapitaal en drieënzestig duizend negenhonderd euro (¬ 63.900,00) uitgiftepremie, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend zoals hiervoor gezegd.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

ii. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doet de inbrenger en de verkrijgende vennootschap keuze van

woonplaats in respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

III. Vergoeding voor de inbreng.

Ais vergoeding voor deze inbreng in natura worden duizend negenhonderd zesentwintig (1.926)

nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de

bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden,

Deze duizend negenhonderd zesentwintig (1.926) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, worden

als vergoeding voor de gedane inbreng, toegewezen aan de Heer Alex DEMURIE, voornoemd.

1V. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal

werkelijk werd verhoogd tot tweehonderd en elf duizend tweehonderd euro (¬ 211.200,00).

V. Uitgiftepremie.

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van drieënzestig duizend negenhonderd euro

(¬ 63.900,00) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen,

- Tweede fase:

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met drieënzestig duizend negenhonderd euro

(¬ 63.900,00) om het te brengen van tweehonderd en elf duizend tweehonderd euro (¬ 211.200,00)

op tweehonderd vijfenzeventig duizend honderd euro (¬ 275.100,00), door incorporatie bij het

kapitaal van de voormelde totale uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Il. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal

werkelijk werd verhoogd tot tweehonderd vijfenzeventig duizend honderd euro (¬ 275.100,00).

Derde Besluit  Wijziging en aanpassing van de statuten.

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen ais volgt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermekden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nad 11.1

Artikel 5.  Kapitaal van de vennootschap

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd

vijfenzeventig duizend honderd euro(¬ 275.100,00).

Het is verdeeld in tweeduizend honderd en twaalf aandelen (2.112) zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk één/tweeduizend honderd en twaalfde (2.112d0) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Vierde Besluit. - Coördinatie van de Statuten.

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van

de statuten van de vennootschap. Hij moet deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van

koophandel,

Vijfde Besluit, - Machten bestuursorgaan.

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten

ten uitvoer te brengen,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL. De instrumenterende notaris BAUWENS;

Tegelijk hiermede neergelegd

1. Expeditie van de akte van statutenwijziging.

2. Gecoördineerde tekst van de statuten.

" \I esubze.ouzt i:L.Q.vubQ

1t " \Je-Wgx  'c -, por ti-

ilijiagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 23.08.2012 12442-0360-012
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 18.07.2011 11308-0184-013
13/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 10.08.2010 10400-0336-013
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.04.2009, NGL 29.09.2009 09780-0339-013
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.04.2015, NGL 31.08.2015 15572-0599-015
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.04.2016, NGL 31.08.2016 16553-0233-015

Coordonnées
DOKTER ALEX DEMURIE

Adresse
K. FABIOLALAAN 2 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande