DOKTER ARIANE LUYCKX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ARIANE LUYCKX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.065.014

Publication

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.11.2013, NGL 10.02.2014 14032-0208-010
04/10/2013
ÿþ Maa Waf 11,1

'&: !~~ , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

U



N©ergel ad ter grillie der rechtbank v , koophandel te TONGEREN

2 5 -09- 2013

rl te

De gookigr.iffisr

- ----  .~

Ondernemingsnr 0810.065.014

Benaming

(voluit) : Dokter Ariane Luyckx

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ovv een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rondestraat 23, 3670 Meeuwen-Gruitrode

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

Blijkens besluit van de zaakvoerder op 6 september 2013 wordt besloten de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Rondestraat 23 3670 Meeuwen-Gruitrode, naar Cleylandt 19 9290 Berlare, en dit met ingang vanaf 20 september 2013.

Ariane Luyckx

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N4Oreeleel ter grille der

Rechtbank van Koophandel

tig u+ï!u5'r$ 2 DE,GlafFR O Il 2013

ra ie

1310 038*

11111111

v

bel'

aa

Be Sta

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0810.065.014

Benaming

(voluit) : IRIS DE RYCK

(verkort) :

Rechtsvorrn : Besloten vennootschp met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3080 tervuren, Rootstraat 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Ontslagen en benoemingen

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IRIS DE RYCK", met maatschappelijke zetel te 3080 Tervuren, Roetstraat 23, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te BREE op 25 juni 2013 blijkt:

1. Naamswijziging

De algemene vergadering besluit de aard van de vennootschap te wijzigen in een burgerlijke vennootschap en de naam van de vennootschap te wijzigen van "IRIS DE RYCK" in "DOKTER ARIANE LUYCKX". Dienovereenkomstig integrale schrapping van artikel 1 van de statuten en vervanging ervan als volgt: "Artikel 1; AARD en BENAMING

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bestaande onder de naam "DOKTER ARIANE LUYCKX".

De financiële aansprakelijkheid is beperkt tot het onderschreven kapitaal, maar de professionele aansprakelijkheid van iedere geneesheer-vennoot blijft onbeperkt."

2. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De algemene vergadering stelt vast dat de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3080 Tervuren, Rootstraat

23.

De algemene vergadering besluit de zetel van de vennootschap, met ingang vanaf heden over te brengen naar 3670 Meeuwen-Gruitrode, Rondestraat 23. Dienovereenkomstig integrale schrapping van artikel 2 van de statuten en vervanging ervan als volgt:

Artikel 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Rondestraat 23. Deze kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van zaakvoerder die zorgt voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De verplaatsing van de zetel is voorafgaandelijk aan de provinciale Raad der Orde der Geneesheren waartoe de vennoten behoren mee te delen."

3. Kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder

De algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 18 juni 2013 overeenkomstig artikel 287 Wetboek van Vennootschappen, betreffende cie aanpassing van het doel van de vennootschap, en ontslaat de voorzitter van de vergadering van het voorlezen van dit verslag.

Bij dit verslag is tevens een staat van activa en passiva gevoegd, minder dan drie maanden oud, afgesloten per 31 maart 2013.

Een origineel van dit verslag zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

4. Wijziging van het doel van de vennootschap

De algemene vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen zoals voorgesteld in het voormelde vierde agendapunt. Dienovereenkomstig Integrale schrapping van artikel 3 van de statuten en vervanging door navolgende bepaling:

"Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het; gebied van de klinische biologie, dit door de enige vennoot, rekening houdend met de medische plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de; vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden: vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

e'' z s-Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge -De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

-Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; -Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake klinische biologie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met ten minste een tweelderde (2f3de) meerderheid schriftelijk te worden bepaald. De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Het beleggen of investeren van haarmiddelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen In kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren, Dit alles rekening houdend met de medische plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren."

5. Ontslag niet-statutaire zaakvoerder

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de enige, tevens niet-statutaire zaakvoerder,

mevrouw DE RYCK Iris Sarah, wonende te 3080 Tervuren, Rootstraat 23.

6. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

.De algemene vergadering besluit te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder, voor een termijn van 20 jaar, ingaand vanaf 25 juni 2013: mevrouw LUYCKX Ariane, geboren te Leuven op 27 november 1979 , wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Rondestraat 23.

Het mandaat van de voormelde zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zij verklaart uitdrukkelijk haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige bepaling welke ertoe leidt dat de functie van zaakvoerder een onverenigbaarheid voor haar zou vormen.

Aan de zaakvoerder worden alle machten, voorzien in de statuten opgedragen.

8. Aanpassing van de statuten aan voorgaande besluiten, vaststellingen en de huidige vennootschapswetgeving

De algemene vergadering besluit, na lezing van de statuten, in acht genomen de voorgaande besluiten, vaststelling en en de opeenvolgende aanpassingen van de toepasselijke wetgeving en in het bijzonder het vernieuwde Wetboek van Vennootschappen van 7 mei 1999, voor het laatst gewijzigd bij Wet van 22 maart 2012, de bestaande statuten volledig op te heffen en te vervangen door volledig nieuwe statutaire bepalingen.

De nieuwe statuten luiden als volgt:

1. NAAM: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bestaande onder de naam "DOKTER ARIANE LUYCKX",

De financiële aansprakelijkheid is beperkt tot het onderschreven kapitaal, maar de professionele aansprakelijkheid van iedere geneesheer-vennoot blijft onbeperkt.

2. ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Rondestraat 23.

3. DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met ingang van 25 februari 2009.

4, DOEL:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de klinische biologie, dit door de enige vennoot, rekening houdend met de medische plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geind voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten:

-Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

-Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

-Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake klinische biologie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. ln geval de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met ten minste een twee/derde (213de) meerderheid schriftelijk te worden bepaald, De ü vennootschap heeft ais bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren Dit alles rekening houdend met de medische plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

5. KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en is volledig geplaatst en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde en niet een fractiewaarde van één honderd zesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal elk, genummerd van één (1) tot en met honderd zesentachtig (186).

6, BESTUUR:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen, die daarenboven steeds vennoot moeten zijn.

Het mandaat van zaakvoerder is voor maximum 20 jaar en is hernieuwbaar, In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot zes (6) jaar, hernieuwbaar.

INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van de taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen,

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen tijdelijke gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor niet-medische zaken.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht,

7. CONTROLE - BENOEMING;

Behoudens wanneer krachtens het wetboek van vennootschappen de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit wettelijk en statutair oogpunt aan een commissaris moet toevertrouwd worden, heeft iedere vennoot individueel een onderzoeks- en controlebe-voegdheid,

8. JAARVERGADERING;

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand november om twintig (20.00) uur ter zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

9. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde. De

gevolmachtigde moet zelf stemgerechtigde vennoot zijn. Elke vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

BESLUITVORMING IN DE GEWONE EN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bij betwisting van iemands stemkracht wordt over alle punten van de agenda tweemaal gestemd met

inachtneming eerst van het ene en dan van het andere standpunt.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht

het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de buitengewone algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone

meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waarin de statuten of de medische deontologie een andere

meerderheid voorschrijven,

De besluitvorming zal geschieden zoals hiervoor bepaald, tenzij de wet of de deontologie een ander quorum

of een andere meerderheid vereist.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

10, BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE;

Jaarlijks wordt van de zuivere winst van de vennootschap tenminste vijf ten honderd (5%) voorafgenomen

om het wettelijk reservefonds te vormen totdat dit tien ten honderd (10%) van het kapitaal bedraagt,

De aanwending van het saldo van de zuivere winst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de

algemene vergadering.

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad`

Met eenparigheid van stemmen kan deze aldus beslissen, rekening houdend met het doel van de

Vennootschap, reserves (beschikbare of niet-beschikbare) aan te leggen, die echter het maximumbedrag van

één miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (1.250.000,00 ¬ ) niet mogen overschrijden.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de

vennootschap.

11. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat In op 01 juli en eindigt 30 juni van ieder jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Leuven

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- verslag van het bestuursorgaan de dato 18 juni 2013;

staat van actief en passief afgesloten per 31 maart 2013;

gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 09.12.2014, NGL 12.01.2015 15009-0429-011
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.11.2012, NGL 24.01.2013 13016-0166-009
22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.11.2011, NGL 16.02.2012 12038-0497-009
25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 16.11.2010, NGL 22.02.2011 11041-0242-009
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 17.11.2015, NGL 09.12.2015 15685-0180-011

Coordonnées
DOKTER ARIANE LUYCKX

Adresse
CLEYLANDT 19 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande